Sponsorer

Magicobelix har chattat med en fiktiv trettonåring sedan september. Hon ville ha cigg och han ville ha sug. Till slut lyckades de få till ett möte och Mr Magicobelix satt redo med dricka till sig och barnet som han skulle träffa. Mannen  hade gjort upp en liten lista med tecken för att flickan redan inne på MacDonalds skulle kunna visa vad hon ville göra med honom.

Magico verkar ha bra arbetsvillkor där man kan ta lite förmiddagsledigt för att gå på träff. Vet ni var han arbetar så är vi tacksamma för tips.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

35 thoughts on “Magicobelix (Napp #341) Halmstad

 1. Tur för denne svensken att han bor i Sverige och inte i England, då hade hans grooming och bokade sex-möte med ett fiktivt barn gett fängelse på flera år! Daxs för en lagändring??
  👮‍♂️ 🚓 ✨

 2. Jag vill med detta inlägg skicka all min kärlek och respekt till Sara. Du bemöter människor som man helst vill spotta i ansiktet med medkänsla och du vill hjälpa till och förändra på riktigt. Det är stort. Det är väldigt stort. Jag tror få människor klarar det men du gör det för du vill rädda barn men du orkar liksom ta det den jobbiga vägen och ändå nå fram till dom som vill utsätta. Sen respekterar jag Patrik som inte vill ta i hand heller. Du gör också ett helt fantastiskt jobb. Men som sagt Sara, hatten av.

  1. Instämmer 100% ! Skaka hand är nog det sista man vill och definitivt inget fel att neka. Så all respekt till både Sara och Patrik hur de hanterar (alla) konfrontationer. Jag tycker det är så fantastiskt bra hur de anpassar bemötandet från fall till fall utifrån hur gäddan bemöter dem. Tror att de få som förhoppningsvis vaknar upp, har en större chans att hålla sig vaken/söka hjälp/inse sina problem om de inte bara körs över. De få alltså. Många kräver definitivt en hårdare approach!

   Men hur bemöter man en varg(gädda) i fårakläder? Som sagt, hatten av!

 3. Jaha – ännu en sån där feg och ”romantisk” typ… Patetisk! 😠 Låt bli våra barn!

 4. Ännu en gubbe som tror ett barn är attraherade av dom. Är ju redan sjukt att förgripa /vilja förgripa sig på barn men att också verka tro barnen är intresserade. Lever inte i samma värld som dom.

  By the way man söker inte barn för man mår dåligt. Det är en separat störning.

  1. Sen kan man ju fråga sig om han mår dåligt och därav dras till barn, eller om han mår dåligt just för att han dras till barn.

 5. Den här Gäddan,Henrik,känns väldigt osäker- verkar få Ångest ibland o kör hårt i skrift andra gånger… Han behöver OMEDELBAR hjälp- det lyser liksom igenom att han inte mår bra? Vill ” bli ihop” med en jänta på 13 år- så förbannat sjukt! Tänk om en ’ riktig’ flicka fått dessa texter- sug o spruta hit o dit,testa försiktigt i Analen – så vidrigt! Har du pratat med honom efter konfrontationen Sara? Hoppas verkligen han tagit kontakt med nån av de förslag ni givit honom- för jag får för mig att OM han skulle gå över gränsen med ett riktigt barn så skulle inte hans psyke klara det? Han verkar må riktigt dåligt redan innan🤷‍♀️Nej fy fasen för dessa män som är villiga att förstöra livet för ett barn för att de själva mår dåligt🤬Hans karriär inom det Militära lär ju vara över!? LÅT BLI VÅRA BARN!!!

 6. Vilken jävla offerkofta och ynkrygg. Skylla på depression och utmattning, ingen som verkligen är just det orkar inte hålla på med sån här skit.

 7. Och där åkte offerkoftan på direkt, ”oj oj så synd det är om mig”. Skämmes tamejfan!!!

 8. Du är så grym Patrik. När han bad dig att inte pressa honom med detta och du svarade som du gjorde. Och i slutet bara vända dig om när han sträckte ut handen. Klockrent gjort! Man kan inte känna någon medkänsla för dessa avarter! Kan dom tänka sig att träffa en 14 åring för att få tillfredsställelse och stämmer möte med barnet. Då har man passerat alla gränser för att ha kvar sina rättigheter! Jag beundrar er att ni inte slår sönder dom ni träffar, risken skulle vara överhängande att jag hade gjort det. Stor respekt till er.

  1. Tummen upp på den! Är bara en taktik från gäddan, tror i princip alla gäddor / pedofiler beter sig exakt likadant, varav vissa är ’smartare’, dvs bättre på manipulering än andra. Med frågan ’hur kan jag tjäna på detta?’ i huvudet.

   Det finns inget försvar för deras agerande, och de försöker då spela på ens känslor och/eller göra det som blir mest skonsamt för dem själva.

   Aldrig någonsin en enda tanke går till barnet som de, tio sekunder innan mötet, tänkte våldta. Tycker inte de förtjänar den vänlighet Sara ger.

   Men snacka om att S&P har blivit vassa!

 9. Att man ens kan tro att en ung person vill ha sex med en äldre man??? Vad är det för fel och att sedan förslå att ha analsex, men herregud vad tror de???????

 10. Här har vi en gubbe som vill byta fem paket cigg mot analsex med en 13årig flicka.
  Ändå sitta och vända till sitt eget mående, som att det skulle vara en förklaring eller ens relevant när man är beredd att rasera ett barns liv för egen njutning.
  Om han nu behöver sex för sin utmattning och inte är pedofil så gå till en vuxen prostituerad, då skulle han ”bara” vara brottsling och patetisk istället för ett svinigt gäddäckel som nu.

  10 år har han varit aktiv på Kik…

 11. Patrik, du är BÄST! Så proffsig, o så rakt tydlig i kommentarerna till de äckliga peddosarna, som sitter med offerkofta på o skyller på ”utmattning, depression m.m”. Utmattning o depression är definitivt inte något som startar detta snedtända mönstret på barn av peddosar, det är ngt de utvecklat i sin ungdom!!! Skyll för faen inte på utmattning o depression äckliga peddo!! O militär också!!!! Fy faaan!!!

 12. Sara tog upp att dom kanske slipat ner gränserna, men jag tror
  Många av dessa män haft denna störningen väldigt länge även om det är nyare störning för några.

 13. Bra Patrik att du inte skakade hand med honom, vad har den handen gjort(omöjligt å veta). Förtjänar inte sånt .. iaf

 14. Han vill alltså köpa sex av en 13-åring… Han funderar inte ens varför ett barn säljer sex, istället pushar han på att barnet ska va ännu mer självdestruktivt genom att begära att barnet ska gå med på att sälja sex utan kondom och att han får spruta i barnet, vilket hade kunnat göra barnet sjukt i tex könssjukdomar/HIV samt oönskad graviditet. Vidrig människa! Har han fru/sambo hoppas jag att hon skickar ut han i snön direkt! ❄️ ❄️ ❄️ 🤮

 15. Han har mått dåligt på sistone – eller åtminstone de senaste 3472 dagarna han varit på KIK.

 16. Känns absolut inte som att han verkligen förstår hur illa och allvarligt det är vad han gjort. Är bara ajfan jag blev påkommen,jag måste prata mig ur det här och se ångestfull ut.

 17. Han var slipad. Snabbt växlade han över till offerrollen. En farlig människa. Stackars barn som råkar på honom. Lika mild som han är i videon lika grym kan han säkert vara ensam med ett barn.

 18. Undrar hur många människor i Sverige som mår dåligt och är deprimerade utan att få iden att våldta barn? Så otroligt urdålig förklaring att han skulle sitta där för att han är deprimerad. Man blir inte barnvåldtäktsman bara för att man är deprimerad.

  1. Helt rätt! Därmot kan depression vara en trigger hos den som har denna störning.

   1. En trigger, ja men man kan inte skylla på det för man förgriper sig på barn finns inga ursäkter till det. Punkt slut

    1. Absolut! Inga ursäkter överhuvudtaget men dock förklaringar till beteendet. En individ som har dessa störningar löper större risk att agera på sin fantasier, precis som den här mannen gjort, om denne lider av psykisk ohälsa. Att han, vilket jag får känslan av, använder detta som en ursäkt är bottenlöst dåligt. Om föremålet för denna tråd läser detta vill jag uppmana honom att söka hjälp (om han inte redan gjort det) innan något värre än att möta Patrik och Sara samt hamna som gädda på Dumpen hinner hända dvs skada ett barn för livet.

 19. 5 paket cigg för att få våldta en 13 åring , hela chatten pressar han men skyddar sitt eget samvete genom att ge val med lr utan kondom men jag vill helst vara utan kondom ( alltså inte ens ett val för barnet ) vi gör bara det du vill ?? på riktigt vill en 13 åring ha en gubbe i baken som pratar om att få spruta överallt det viktiga är ändå att han får spruta ett barn fullt . det här är en äkta groomare som låtsas ge en massa val o återkoppla hela tiden att vi gör det du vill men ändå är det hans fantasier som ska uppfyllas . varför ska det vara så svårt att bara låta barn vara barn

 20. Tycker att Sara sköter konfrontationerna bättre och bättre med att försöka hjälpa folk istället med vårdaltenativ för deras sexuella dragningar till barn istället bara för att möta upp dom skälla ut dom och gå därifrån och tro att allt är löst.

 21. Jag har arbetat med denna ”människan” i Sigtuna kommun. Fy vad jag är äcklad över det, nu när jag ser vad han håller på med!
  (Borttaget av Admin, tipset är vidaresänt)

  OCH – ni gör ett så fantastiskt arbete!

 22. Jag upplever tveksamhet angående om han verkligen tog det som ett ”uppvaknande”. Det är mycket i hans beteende som tyder på motsatsen. En del onödiga lögner exempelvis. När Sara nämner att de kommer från Dumpen, då ställde han inte en enda fråga kring vad det är för något, men han påstår han inte känner igen Patrik Sjöberg. Det skulle vara väldigt märkligt att känna till Dumpen och inte veta att Patrik är inblandad. Patriks röst är så unik så att man märker hur folk reagerar igenkännande enbart när de hör rösten. Men inte ens det gav honom en ledtråd. Den tredje omständigheten som är lite bisarr, är hur han ler igenkännande när han frågar Patrik om han känner igen honom. Tänk er själva en situation där du har blivit ertappade inför snart hela Sverige angående att du är pedofil. Om du då känner igen en av de som har avslöjat dig, skulle du då le och säga att du känner igen honom. Du skulle knappast le om din granne, kollega, gammal vän eller liknande har ertappat dig med att vara pedofil. Du skulle vara skamsen. Han ler när han ställer frågan angående om han känner igen honom eftersom att han vet svaret på frågan. Han ler för att han har fina OS-minnen kring när man har suttit med spänning framför TV:n med vänner, familj, öl, chips osv. Det är ett igenkännande leende. Han vill bryta av det jobbiga och dra ut på det som är glädjande för honom. När Sara ger honom information då försöker han avbryta Sara genom att säga, ”Nej, jag vet inte vad jag ska säga” trots att ingen fråga ställdes. Han ville inte lyssna. Han vill inte höra sanningen. Att han så lättvindigt börjar prata om att han känner igen Patrik när han egentligen borde vara fokuserad på att han är pedofil och på att söka vård, det väcker min förargelse, eftersom det redogör för hans prioriteringar.

 23. Hur tänker dessa män som vill att barn suger på deras vidriga lemmar? Dra en runk istället för att äckla er mot barn. Jag förstår inte hur man kan vara så desperat att man vill gå på barn. Det är helt jävla orimligt!

  Tack för att ni finns och drar upp dessa äckelgäddor en efter en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *