Sponsorer

Hej alla ni som läser! Jag heter Sol-Angelica och är ny krönikör här på Dumpen.se.

Jag trodde som många andra en gång i tiden att Dumpen enbart handlade om att exposea pedofiler. Att det enda jobbet Dumpen gjorde var att åka runt och filma gäddor. Så är inte fallet. Visst, det är en del av Dumpens arbete, att visa oss vilka vi måste skydda våra barn emot, men Dumpens uppgift är även att erbjuda stöd till oss som varit utsatta i barndomen. Jag och flera andra går i traumabehandling varje vecka, vilket bekostas av Era medlemsavgifter. Ni gör skillnad.

Så vem är jag? De flesta kallar mig bara för Sol. Jag är en fyrabarnsmamma och ensamstående på heltid med mina tre döttrar. Min son bor med sin pappa på heltid. Jag är utbildad både inom journalistik, romanakrivande samt social media- och community management, och brinner jättemycket för skrivande och sociala medier.

Som ensamstående mamma har vi inte jättemycket pengar, många månader är det svårt att gå runt, så när jag frågade vad just jag kan göra för att hjälpa Dumpen såsom Dumpen hjälper mig, så fick jag erbjudandet att börja skriva. Det är en så stor möjlighet för mig att få nå ut med mina texter, att sprida budskapet vidare och förhoppningsvis kunna skydda fler barn i framtiden. Det kommer även att kunna hjälpa lilla Sol, barnet inom mig som jag, genom min terapi, försöker lära mig att älska.

I min krönika kommer jag att skriva om det jag tycker är viktigt. Ibland kanske jag använder den lite som en dagbok, ibland kanske jag reagerar på någon nyhet, ibland kanske jag skriver om någonting helt annat. Här kommer ni iallafall ha möjlighet att lära känna mig.

Tack till er som läser. Jag ser mycket fram emot att läsa era eventuella kommentarer. Jag läser allt. Ni kan även hitta mig på Instagram under namnet sol.angelica.c där jag delar innehåll från min vardag.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

9 thoughts on “Sols krönika

  1. Det ska bli väldigt intressant att få läsa dina krönikor och få lära känna dig . Du har ett vackert namn , min dotter läste Sagan om Isfolket när hon väntade sin dotter och tänkte döpa henne till Sol, men det blev Villemo istället, från samma bok.
    Lycka till !!

  2. Välkommen Sol! Ser fram emot att läsa 🙂 Skriva är KUL! Håller på med en ode om ”The pike named Mike” – oklart hur det slutar. Men ska bli jättekul få läsa dina texter och tankar. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *