Sponsorer

Krille tog kontakt med vårt fiktiva barn på webben. Konversationen fortsatte över till Snapchat och eskalerade fort.

Kuk eller basket? frågade Krille när barnet inte visste om hon skulle hinna till deras träff. Han frös till is när han såg Patrik men bestämde sig snabbt för att han inte alls ville prata. Alltså sprang han iväg.

Han har nu sökt vård och berättar att han bestämt sig för att gå till botten med sitt problem.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

14 thoughts on “Kuk eller basket? (Napp #327) Umeå

 1. Alltså det är fascinerande hur de här fula äldre männen tror att unga flickor skulle vara intresserade. Jag ryser varje gång de skickar selfies eller dickpics/kvinna 38 år

 2. Hans intuitionen var ju rätt iaf. Som tur är blev det slutet på något skevt. De han valt kalla slutet på allt. Omvänd psykologi och trodde han gjort en home run. Vilken lirare.

 3. Man kan undra hur detta med att de måste bli på kommna innan de skall ta tag i sina problem 🤔 Är så sjukt att ragga på barn 🙄 OCH tror att nästan alla vet att detta. MEN ändå gör man det 🫢 DUMPEN ni gör ett otroligt jobb med att fiska fram dessa gäddor och tror i dessa idiot forum med Pedofiler är ni nog ett välkänt namn 🙏🙏 Så fort sätt fiska 👍👍 Så till alla som har sexfantasier kring att ha sex med barn 🤮🤮 Sök hjälp innan ni hamnar på DUMPEN 🤝🤝

 4. Den här var av nån anledning lite extra läskig- vältalig som fan o försökte övertyga ”barnet”om hur snäll och bra han är… Men när han konfronterades av Patrik blev det tyst och benen fick en jädra fart… Gud vad jag föraktar dessa vidriga män!!! Men så bra att han fick lite springträning inför Vasaloppet..
  LÅT BLI VÅRA BARN!😭🤬

 5. Jisses vilket tempo ni har nu, heja! 👍🏻

  Han: -kommer detta förbli våran hemlis?
  Hon: -klart det blir vår hemlis, jag vill inte att folk ska veta heller
  Han: -bra, jag tycker att du ska vara försiktig
  … Han vill att hon ska vara försiktig, men det är bara han själv som han har i åtanke. Sedan precis därefter:

  ”Varför jag känner mig trygg i att jag inte kommer sabba dig (tuffingsmiley 😎) är för att jag älskar att tillfredställa…” Ja, du älskar att ’tillfredställa’ aka ge sig på och våldta ett barn, din ’tuffa’ äckeljävel! Se hur 😎 du är nu, men antar att du precis som alla andra gäddor går upp i 😶‍🌫️… Tuffing
  🤬

 6. Det är som vanligt, ett äckel som tänker förstöra en annan människas liv (ett barn!) för att tillfredsställa sina egna sjuka fantasier! Komiskt att nästintill varenda jävel skriver att dom ska vara så försiktiga och inte göra något som barnen inte vill, och beskriver sig själva som så kärleksfulla och snälla, och fan vet allt! Jag spyr!
  Och nästan alla är lika fega, i konversationerna är dom så jäkla pratglada och kan skriva hur långa konversationer som helst, men när dom blir upptäckta så springer dom allt vad dom kan. Det minsta dom kan göra är väl att stå för det dom gjort, och förklara sig, samt söka hjälp!
  Detta måste fan i mig få ett slut någon gång! Tack återigen- Sara, Patrik och alla fiskare, samt andra medhjälpare, sponsorer och alla som finns och stöttar Dumpen!
  Ni är guld värda!

 7. en släkting var med för ett tag sen, när pojken ringde o berätta, de fanns inte i min värld att han gjort det. de måste va fejk sa jag.
  alltihop var sant de han sa, fruktansvärt.
  otroligt bra dumpen finns, när man läser om min släkting så var han skiträdd för dumpen, ändå höll han på.
  de jag vill säga är att de kan vara vem som helst, den man minst anar.

 8. Åtminstone många som springer nu när ni dyker upp, så nog har dumpen spridit sig allt.. Men deras skeva hjärnor bestämmer att det ändå är värt en chansning i alla fall o ge sig på ett barn.. Fast familj och jobb blir kontaktade också. Har dom dessutom några vänner så lär ju även dom se på dom med andra ögon i fortsättningen. Mycket o förlora, men det inser inte många förrens verkligen är där.. Låt bli våra barn era kräk.

 9. Hyfsade löpsteg. Lite höga knän bara så tar träningen bättre ditt äckel.

  Dumpen ger då pedofilerna bra motion iaf.

 10. Jag har tittat på/läst alla fall här och bidrar så fort jag kan. Angående detta avsnitt;
  Oerhört smärtsam läsning då jag fattar hur snabbt och effektivt ett barn blir insnärjd och manipulerad av dessa svin- i ULTRAFART. Fy fan hur ska jag kunna skydda min dotter från dessa vider???😭

 11. Chockad att se den här gäddan här på dumpen!
  Det känns som att det kan vara vem som helst som har sjuka dragningar till barn.
  Jag har själv pratat med den här gäddan flertalet gånger då han under en lång tid har bott och arbetat på samma ort som mig.
  En person som har stor gemenskap i Kiruna.
  Men inte länge till, sen dumpen publicerade denna video med chatloggar så har det börjat pratas i en stad vart alla känner alla. Grymt jobb av Dumpen att plocka den här gäddan så att han faktiskt inte har möjlighet att utsätta ett riktigt barn för dessa övergrepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *