Förra gången vi fick en onanivideo på ren skånska (Magnus badboll) blev fiskaren livrädd och trodde att mannens läten var hämtade från filmen Exorsisten. Nu hände samma sak igen.  Denna gången blev det alltså Exorsisten 2.0.

Mannen var väldigt sugen på att göra en massa saker på ett barn. När han mötte oss så var han inte alls sugen på att stå kvar och prata. Istället fick han bråttom iväg från platsen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish 123 250 22 84

 

 

23 thoughts on “Exorsisten 2.0 (Napp #318) Kristianstad

 1. Fantastiskt arbete som ni gör.
  Dessa Gäddor skall lockas fram ur vassen och ut i ljuset.
  Keep up the good work and Keep it safe
  💙💛🇸🇪🇸🇪🇺🇦🇺🇦

 2. Blir alltid så förvånad av Gäddor som dyker upp till träffarna i bilar och kläder med företagets logga.
  Upp till kamp!

 3. Alltså…🤮
  ”Du är egentligen för ung, MEN”. Det finns inga men när det kommer till barn.
  Det här är en av anledningarna till varför jag tyvärr inte vill ha barn. Det skulle vara min största mardröm om de blev utsatta för sånt här. Dumpen ni är det bästa som hänt Sveriges barn ❤️

  1. Tycker inte du ska låta pedofiler avgöra om du skaffar barn eller ej. Eftersom du skriver som du gör är jag övertygad om att du håller koll på ditt ev. framtida barn och att du kommer vara uppmärksam på vad hen gör på nätet.

 4. (Borttaget av Admin)
  Tack för ert gedigna arbete med att ta dessa rötägg ideligen!!
  Ni är guld värda ❤️

 5. Sara frågar väldigt ofta ”Varför skriver du så till barn” eller ”Varför söker du efter barn”. Jag har så vitt jag vet aldrig hört någon av gäddorna svara på detta.

  Min gissning är att svaret flera gånger är att just barn är mest försvarslösa. Sara och Patrik har ju många gånger om visat vilka svaga och kraftlösa lagar vi har, handlingsförlamade myndigheter och ointresserade eller direkt fientliga ”journalister”. Liksom Jack the Ripper plockade lätta offer i Londons slum, så jagar dessa svin till gäddor våra mest försvarslösa – alltså våra barn. Jag frågar mig vad vi egentligen har för samhälle när vi inte ens kan skydda våra egna barn? TACK Sara och Patrik och alla ni andra på Dumpen – ni är superhjältarna som räddar jorden medan alla andra sover.

 6. Alla gäddor borde ha varselkläder, men i en helt egen färg. Förslag på kulör?!
  (Borttaget av Admin)

  1. (Borttaget av Admin)
   Skämt åsido, Dumpen gör ett kanonjobb! Önskar att ”vi normala” kunde bli lite fler så att dessa gäddor håller sig undan tills vi får en lagändring gällande försök till kontakt med minderåriga i sexuellt syfte!

 7. Det tar aldrig slut! Ni gör ett heroisk arbete! Hoppas ni inte bränner ut er!
  Jag blir så lömsk så jag skulle vilja ruska förstånd i dom där!
  Va fan har dom sånt sjukt intresse för barn de fattar jag inte! Kommer nog aldrig att förstå det heller!
  Bra jobbat Heja er…….

 8. Här gick det inte att snabbt springa iväg..
  Hoppas detta leder till rehabilitering . Låt barnen få vara barn. Tack

 9. Tur att det är så många gäddor som går klädda i varselkläder så de är lätta att se i vintermörkret.

  Riktigt vidriga videos, kommer inte kunna äta på ett bra tag nu.

 10. Herregud dessa män… Noll självinsikt, varför skulle NÅGON vilja ha en ovårdad slak gubbsnopp i sin mun?? Och att va så gränslös och snedvriden att man ger sig på ett barn?? Vilken kalldusch för hans anhöriga… Till hans fru vill jag bara säga: Du är värd bättre än så här, kasta ut fanskapet och träffa en ny kärlek i ditt liv, låt skammen va hans 💗

 11. Vi vuxna ska guida våra barn och unga, de ska kunna lita på oss, de är framtiden, hur kan man göra så mot barn. Hur kan man vara så äcklig i både språk och handling. Som ledarmot i kyrkofullmäktige förväntar man sej något annat eller????
  Skäms på dej

 12. Skicka någon bild där man skymtar….trasorna 🤣😂🤣
  Vilka svin ni fiskar upp!!
  Den ena värre än den andre.
  När ska alla jävla gäddor, oavsett ”kostym” (yrke/ sysselsättning) fatta att barn är FRIDLYSTA??!!

  Fy faan! Ni gäddor äcklar mig så in i helvete!!!! Att gå från lust och tanke till ord och handling är sååå svinigt!!!
  Skriv inte till barn!
  Bestäm inte träffar med barn!!
  Rör inte barn!!! Oavsett om de ”vill”!
  Ska det va så jävla svårt?

  Hur många sviniga äckel finns det i världen?? ( eller i Sverige, i Skåne, i Skånes Fagerhult, i min gata???).

 13. Jag är inte utbildad helt, inom psykiatrin men så mycket vet jag att denna person skall absolut inte gå fritt på någon gata eller i någon stad bland mindre människor under 18 år och barn.
  Är väldigt oroande att han fortfarande gör det. 😱😳😡

 14. Hans liv kan omöjligt vara lätt….(Borttaget av Admin)
  Men det som är mest äckligt är hans tändningsmönster. En trettonåring, det är för fan ett BARN! Han påstår att han är snäll och omtänksam och bara vill att BARNET ska ha det bra och inte känna någon press, och i nästa sekund skickar han videos, bilder och beskrivningar på hur han vill våldta barnet – och så tycker att det låter mysigt. Hur barnet mår är inte ens sekundärt, vad han än säger om den saken.
  ”Tycker egentligen att du är för ung, men du verkar ju vilja det själv” 🤮
  Ja, i hans fantasivärld kanske. I den riktiga världen, dvs i den världen som normala människor brukar kalla för verkligheten, så är detta grooming och förberedelser för både sexuella övergrepp och våldtäkter mot ett BARN!
  Tack Dumpen för att ni plockar fram dessa avarter i dagsljuset och exponerar dem och deras sjuka böjelser för omvärlden! Jag fattar inte hur ni orkar, men är tacksam för att ni gör det. 🙏

 15. Vilken chock för hela Åhus, det är verkligen ett litet samhälle, jag har min släkt där. Och vilken chock för anhöriga. Att få reda på att ens man/pappa/arbetskollega/granne jagar efter barn på Kik och inte har några som helst problem med att bjuda hem ett barn till det gemensamma hemmet, ge det alkohol och begå våldtäkt i lagens mening. Hans anhöriga bör kolla igenom cache på hans dator och mobil, denna man har säkerligen en hel del lik i garderoben.

 16. Vill bara vara ordmärkare och säga att det stavas Exorcisten.

  Men vilken äcklig gädda. Med samma fascination för sitt könsorgan som alla de andra.

 17. Dom är verkligen helt verklighetsfrånvända. Som tror på riktigt att en barn vill träffa en gammal ovårdad gubbe som skriver de han gör och skickar dom bilder/videos han gör. Ett barn vill INTE träffa dig, varken för att bli våldtaget eller dricka rödvin eller för nåt annat. Fyfan.

 18. Satt precis och pratade med min sambo (vi träffades på tinder för ca 1 år sedan) angående en bra approach när man skriver till någon för första gången. Vi var rörande överens om att om någon skulle svara på hälsningen med ”jag heter x från staden x. ÄR SÅ KÅT!!!!” hade genererat block direkt. Så infernaliskt äckligt och gränslöst! Synd att gubben är pervers, annars hade jag nästan tyckt synd om honom i hans halta armod..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X