Sponsorer

Det finns människor som tycker att det är helt ok att diskutera BDSM, visa piskor och prata sex med åttondeklassare. Mr Andersson är en av dem.

Mr Andersson är en av långkörarna som dykt upp på alla sajter där man kan träffa på barn. Första konversationerna är sedan Dumpens start och sedan dess har han chattat till både höger och vänster med våra konton.

Väldigt gammal chatt
Väldigt gammal chatt

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

 

18 thoughts on “Mr Andersson slår och smiskar (Napp #297) Skara

 1. tack för ännu en fångst , ”barnet” syns på en av bilderna gissar det är en miss för jag har inte sett ett enda hittils . jag hoppas han fick sig en tankeställare över sina gränser och söker hjälp för detta han verkar kanske ha fler problem än barn

 2. Han verkade inte så dominant där minsann. Men det är klart, skillnad på att dominera en fjortonåring och Patrik Sjöberg. Ha ha ha.

 3. Vilket rovdjur. Sin arsenal av…ska jag kalla det tortyrredskap, tvekar han inte att visa upp och så cigg på det. Frisk är han inte och jag har en känsla av att han inte kommer att bli det heller. Håll utkik efter den här fula fisken Dumpen.

 4. Kanske måste putsa lite på sitt CV innan han söker nästa jobb. Lycka till!

 5. Ni gör ett sånt jävla bra jobb så vi får bort ytterligare äckel från alla plattformar där barnen hänger ! Tack än en gång för det arbete ni gör ❤️

 6. Han skrev i chatten att han var bredaxlad och vältränade armar och ben!!!! Syntes inte. Dessutom verkade han absolut inte vara 178 heller.

  Men erfaren sexuellt det var han som hade haft sex med 100+ haha.

 7. Bra jobbat!!

  Den här personen måste vara extremt rubbad som skriver såna grejer till vad han tror är barn.
  Han verkar ju inte heller förstå att det är fel och sjukt, totalt hämningslös.

  Tror inte han är från Göteborg, m t på dialekten inte heller att han är 1,78 och vältränad bortsett från ”lilla magen” 😂
  Tippar på att han är från Lidköping, han nämnde väl nåt om att hans mamma bor där.

 8. En sjuk gädda till!
  Han tycks jobba stenhårt på sin image och sen står han är puffröker. Att skriva om sex med ett barn är SJUKT och FEL. Att han dessutom skriver om BDSM med ett barn är ännu värre. Dessutom så försöker han förneka, bortförklara och säger att han stöttar ett barn som mår dåligt. Fan detta rovdjur gör ju ÄNNU värre skada på barnet. Måtte nu alla i hans omgivning och på hans arbetsplats, släkt och vänner få veta vilken sjuk människa detta är. Chansen att han redan har träffat ett barn som han har våldtagit är ju väldigt stor.

 9. Varför dyker dom upp när dom inget vet och inget tänker göra?
  Det är så tillfredsställande när ni dyker upp istället!
  Man kan inte bli annat än imponerad av er båda som orkar och orkar vara profitionella när ni konfronterar dom! Heja er ♥️

 10. Den här killen är från Lidköping från början.. Han har hållit på såhär sen jag som är född tidigt 90 tal va typ 13/14 år, jag anmälde honom men de ledde ingenstans tyvärr… vet att det är fler än mig han var på

 11. Fy vilket svin. Där är ju garanterat en del utsatta barn som han varit på. Speciellt efter att någon i kommentarerna här kände till honom och bekräftade det.

  riktig tönt som tror han är cool och snygg som står där och röker munbloss (lol) och skryter om sig själv till ett barn. Herregud vad patetiskt.

 12. Vad hände med dominansen?
  Ser ut som att han ska skita på sig.
  Hetsrökar munbloss och försöker se cool ut…. Mr.Grey, släng dig i väggen 😂🤦🏻‍♀️

 13. Frölunda Hockey skäms nu, hissen går inte ända upp, hur dum får man bli? Barn är skyddsobjekt och det finns åldersgränser av en anledning, SEXCHATTA INTE MED BARN!
  Män har BEHOV och de borde kanalisera behoven mot vuxna över 30 år eller i sin egen ålder.
  Upphör inte att förvånas över att det finns så många korkade ”män”!

 14. Blir så äcklad! Vet vem denna sjuka människan är. Bor under mig. Igår packa han sin bil och drog iväg. Hoppas han får ett helvete fram över. Kolla upp honom och han verkar flytta mycket. Så han har nog gjort så i många städer. Han e sjuk i huvudet och så äcklig. Vem gör så mot små barn vem har sådana tankar att kunna utsätta barn för sådant. Blir så förbannad. Finns inga straff nog för en sådan. Nu har jag sett två som jag känner igen. Den andra känner jag sen för här i skara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *