Sponsorer

Sponsor:

Jax var inte bara sugen på ett barn. Han ville ha många. Här följer tre olika konversationer med tre olika barn som Jax la mycket tid på att prata med.

När träffen med ett av barnen bestämdes så stod Jax bakom en pelare inne på Kungsmässan och smög för att se om barnet skulle hitta honom. Lite som kurragömma faktiskt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Nästa barn:

Nästa barn

20 thoughts on “JAX (Napp #278) Kungsbacka/Landvetter

 1. Vilket äckel. Kan inte män i hans ålder hitta på något annat än att ragga minderåriga…. Dom är sjuka.

 2. Vilken särdeles sliskig och gränslös typ. Om han nu jobbar på ett boende i Kungsbacka så måste arbetsgivaren (kommunen?) agera med blixtens hastighet! Usch!!

 3. Hur många sådana vidriga människor finns det tar de aldrig slut, heja dumpen ni så duktiga

 4. Det som är extra tragiskt är att dessa gubbar på allvar tror att en 14-årig tjej skulle ha intresse av att ha sex med dom. Bara det ger en insikt i vilken skruvad värld som dom lever i.

 5. Redan i femte kommentaren som han skriver åt första ”14”-åringen ser man vart detta barkade.

  Rulla in på hemmet, som Uggla sjöng..
  Och Gamla Gubbar osv

  Dessa måsar saknar självinsikt !!
  Hur I fridens namn kan han tro att ett riktigt barn vill gå till sängs med gubbstrutten❓️❓️
  De hade inte ens rört vid honom med hjälp av en tång.

  Fy fasen.

 6. Vilket äckel! Man undrar seriöst Vad som får dessa gubbslem att tro att en tonåring attraheras av och vill ha dem? När man själv var i den åldern var ju en 25-åring jättegammal och dessa är ju mer i mor/farfars ålder. Usch! 🤢🤢

 7. Måste lägga till att Sara fick ur sig årets bästa kommentar: Ska du dricka kaffe medans hon rider dig eller??
  Skrattade högt när jag hörde det.

 8. Morfar ute på vift efter offer. När någon är i den här åldern är det skrämmande att tänka hur många offer som kanske finns, gråter för alla barn. Som vanligt tror dom att dom är alla ungas/barns våta dröm.. verklighetsuppfattningen är oerhört låg

 9. Detta gör ju riktigt ont i hjärtat. Varför tänker de bara på sig själva? Inte en enda av de som dumpen publicerat tänker på barnen eller vilka konsekvenser detta får för dem.

  Jag är så himla tacksam över ert arbete. Hur kommer vi åt dem som blir utsatta i sitt eget hem av familjemedlemmar, släktingar, vänner och bekanta?

 10. 278 st i lilla Sverige. De trodde jag aldrig när jag började följa Dumpen bravader. Undrar vad talet är om 5 år 500-1000-2000
  Tanken är skrämmande vi behöver ny lagstiftning där dessa avarter till människor får ett straff som är i paritet med barns förstörda liv och hälsa där minimistraffet bör ligga på 10år….

 11. En stor råtta kryper förbi blomsterlådan. Lite symboliskt med tanke på att gäddan själv smög runt och gömde sig, innan han blev konfronterad.

 12. Efter läsning av åtskilliga loggar kan man se hur många av dessa skruvade män som har en slags besatthet av sin egen säd. De spenderar mycket tid med att fantisera och skriva om just detta. Är det kanske ytterligare en falsk bild producerad av porrindustrin att kvinnor på något sätt skulle dela fascinationen för sperma. Hur han skriver till barnet om just detta ger mig kräkreflexer. Ingen vuxen kvinna skulle gå igång på det där. Stackars de barn som tvingas läsa såna vidrigheter.

 13. Jag är en man helt ointresserad av barn mest intresserad av politik och det händer att jag porrsurfar på de vanliga platserna men då vuxna som spelat in. Jag upplever att MSB har koll på hur jag surfar trots som jag skrev är helt ointresserad av barn, jag skulle aldrig söka kontakt med någon kvinna under 30 år…..
  MSB har många tjänstemän i en bra ålder, de borde hjälpa Dumpen och hålla koll på QX och allt vad de heter men det verkar inte så utan vanliga Svenssons är deras fokus. Jag skulle önska att MSB flyttade fokus till dessa pedofiler, där finns mycket att göra, det är helt uppenbart! Hur kan en vuxen man söka kontakt med någon under 15 år??? För mig totalt obegripligt, helt klart en mycket allvarlig störning i huvudet på dessa!!

 14. Inget fel på självförtroendet hos denne äckelgubbe heller. En blir tokig på hur många de är.
  Tack ännu en gång alla ni på Dumpen, ni är fantastiska!

 15. Min gamla gramne detta. Har alltid tyckt att han va en äckelgubbe. Blir ändå chockad att se honom på Dumpen. Vem är så störd att tro att en 14 åring vill ligga med en gubbe på 63
  Jag stödjer Dumpen med pengar och det är värd varenda krona för det jobbet dom gör.

 16. jag undrar hur dom kan intala sig själva att det är på riktigt att nån som är 13-14 skulle finna en gammal gubbe fin o sexig , vilken planet lever man på . han var ju inte ovan att beställa barn iaf så jag hoppas nån tar en ytterligare titt på den där, undra hur många barn han har träffat

 17. Så sjukt vidrigt! själv är jag 17 år gammal och dessa gamla fula monster vill utnyttja 14-15 åringar! Vad pågår i deras huvuden egentligen.

 18. Vem skulle vilja ta i denna gubbe med tång? Är själv i samma ålder som gubben. Om det så var den siste karlen på jorden blev det inget där. Hoppas att han inte har fått riktigt napp med någon under 15år, Även lite äldre tjejer hade känts fel.

 19. Med över 3000 på Kik vågar jag inte tänka på hur många flickor äcklet hunnit skada. Han säger att har arbetar på ett boende. Hoppas att ni kontaktat arbetsgivaren och att dom ifrågasätter hans lämplighet!
  Vem vet vad han hittar på när han är där?!? Ett svin utan varken tanke på konsekvens eller samvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *