Sponsorer

Sponsor:

Mannen dök upp på en webbsida och fortsatte över till KIK. Han visade ett stort sexuellt intresse för vår fiktiva fjortonåring. När hon inte svarade honom direkt så blev han mycket irriterad. Under dagen skickade mannen  ett par livetagna bilder. Då hade han en rejäl kalufs och mustasch. När han sedan kom till Göteborgs centralstation för att möta upp barnet så hade han snaggat av både kalufs och mustasch.

Mannen skriver i loggen att han rest 120 mil för att hamna i Göteborg och att Göteborg inte är hans hemstad. Huruvida det stämmer vet vi inte. Vi vet nämligen inte vem han är. Vi  skulle dock vara tacksamma för tips så att vi får veta det.

Uppdatering måndag 18 september:
Nu är han identifierad. Jättemycket tack för hjälpen!

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

13 thoughts on “Bad hairday (Napp #277) Göteborg/Norrland?

 1. Han blev lite misstänksam när 14åringen inte bara ville gå på sexdejt, utan också kunde tänka sig att ordna med lägenhet och stå för alla utgifter. Ändå dyker han upp! Önsketänkandet är starkt hos vissa.

 2. ”Jag vill bara presentera bästa versionen av mig själv…” Om det är att sexchatta med barn och dyka upp för att våldta dem, oavsett om du är klädd i kostym eller i skitna träningsoverallsbrallor, så är det en bottenversion av dig själv. Du har lång väg att gå för att bli ens en acceptabel version. En acceptabel version är någon som inte sexchattar med barn och inte dyker upp för att våldta dem, oavsett hur deras liv ser ut för övrigt. Ödelägg inte andras liv för att du själv har problem. Sök inte barn, sök vård!

 3. ”Jag är vuxen, arbetslös, har inga pengar och ingen bostad, kommer aldrig att få ligga…men vänta, jag testar med en 14-åring!” Typ. Fan vad vidrigt!

 4. Ja sök vård.. det finns för såna som dig.. tror du behöver mer vård än att hitta barn som du förstör…
  Usch 🤮

 5. Örrrrrk.Ännu en ”farbror Slemmy”ertappad med fingrarna i ”syltburken ”.
  Inom en snar framtid når Dumpen
  300-nappgränsen….och det bara rullar på.Dubbelnappgäddorna finns det redan,när ses första trippelnappet.
  Pedofiler vill ej bli hjälpta utan bara fortsätta med det de älskar.
  Jaga på bara Dumpen

 6. Man undrar ju vilket parallellt universum de här missfostren lever i egentligen. Nyseparerad, utslängd, pank och utan riktigt boende. Ändå tror han på fullaste allvar att ett barn på 14 år tycker att han är så ofantligt attraktiv och spännande så hon fixar någonstans där han kan våldta henne, och därtill står för alla utgifter inklusive inköp av kondomer… Sen försöket med att byta look, lägger han huvudet på sned så blir han nog riktigt lik den där sorgliga lilla prinskorven som han så gärna visar på bild. Inte den bästa maskeringen, alltså. Tack Dumpen för ert arbete! Jag fattar inte hur ni står ut med alla dessa vidriga typer, men jag är tacksam för att ni finns.

 7. Det här är pinsamt på så många sätt. Han skulle inte enbart våldta ett barn. Barnet skulle även försörja honom eftersom att han saknar förmåga till att ta ansvar över sin ekonomi.

 8. Jag vill nog nyansera bilden lite. Att han byter look är möjligtvis ett gott tecken. Hade han träffat ett riktigt barn i närtid så hade han förmodligen varit rakad tidigare. Han skulle ha sparat rakandet till efter dumpen. Nu blir han igenkänd oavsett vad han gör.

  Han såg väldigt mycket äldre ut med rakat hår så han hade nog skrämt ihjäl ett riktigt barn.

 9. Men usch, får sådana flashbacks från när jag var 14-16 och män i den åldern satt och kallade mig för ”sötis” online. Man undrar ju också hur personen är funtad när han skriver en sådan känslomässig text för att en 14-åring inte svarar på hans meddelande.

 10. Dette her er vel noe av det pinligste jeg har lest her på Dumpen, jeg rett og slett skjemmes av lese dette.
  Nyskilt, uten penger, ingen rene klær, så tror han virkelig at en 14 åring skal stå for hans økonomiske elendighet, han hadde ikke til ei pakke kondomer engang…og attpåtil skal han voldta et barn.
  Takk for den fine jobben dere gjør Dumpen.

 11. Hela mannen är ju sjuk. Visar könsorganet, rakar av sig hår….och så den där bizarra V-för Vendetta masken som är det första man ser och blir riktigt illamående av…men han kunde inte dölja sig för Dumpen. Än en gång bra jobbat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *