Sponsorer

– Men du kommer ju att bli helt knäckt om hon får tag på en torsk sa Patrik Sjöberg.
– Mhm det finns kanske en viss risk att jag går fram och ger torsken en flat lusing, svarade jag.
Packade dock upp hela KBT-verktygslådan för att bibehålla lugnet. Alltså flöt allt på utan våldsamheter.

Vi slungas mellan arbete och turism på ett sätt som känns helt galet. Från att ena sekunden betrakta Thailands luftrum hängandes i en glättig fallskärm för att sedan gungas in i nattens puls som vaggar i takt med höfter som söker sitt levebröd.

Det blev inte speciellt mycket sömn efter att vi suttit till sent och betraktat svettiga turister som förhandlar och prutar för att slippa tillfredställa sig själva.

Tvärtom så väckte det riktigt obehagliga minnen som fick mig att vakna med tårar brännande bakom ögonlocken. Speciellt en tjej som troligtvis är ett par år äldre än jag var när mina minnen skapades väckte massor med känslor och frågetecken.

Idag kommer hon och hennes väninna till vårt hotell för intervju och vi har fått tag på en ängel som kommer hit för att tolka.

På dagens agenda finns även möte med en organisation som kommer att underlätta direktrapportering när vi vet att våra nordiska gäddor är och förlustar sig i Asien.
Kan de gripas här på plats så skulle det kanske vara en fördel då våldtäkt mot barn renderar mycket långa straff i Thailand.

Hoppsan nu var jag kanske lite elak med svenska mått mätt 🙂

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

4 thoughts on “Nattens puls och dagens intervjuer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *