Sponsorer

För tre månader sedan öppnade vi upp för medlemsskap i Föreningen Dumpen. Vem kunde då ana att vi skulle få sådan fin respons? Det vågade jag iallafall inte hoppas på. Hittills är vi 1585 medlemmar!
Nu ser jag fram emot att välkomna medlem nummer 1600. Blir det du?

Tack vare alla medlemmar har vi kunnat köpa in vård för överlevare som inte blivit beviljad sådan av den reguljära vården, eller stått i kö flera år för att de blivit beviljade vård som inte kan levereras.

Redan i maj kunde vi besluta om vård för personer. Under sommaren har vi skickat ett personer för bedömning och nästa steg de kommande veckorna är att de också ska kunna påbörja sin vård.

Vill du också bli medlem för att hjälpa oss att hjälpa överlevare, så fyller du i medlemsformuläret här nedan och skickar in medlemsavgiften på 250;-  till Föreningen Dumpen Bg 139-9096. Skriv ditt namn som meddelande så vi kan koppla din betalning till rätt medlemsformulär.
För våra utländska vänner som vill bli medlemmar: IBAN SE14 9230 0000 0923 5384 6610

OBSERVERA att det inte fungerar att betala medlemsavgiften med Swish eftersom detta inte är kopplat till formuläret nedan.

Efter ett par bankdagar får du bekräftelsemail från kassören (mig) med ditt medlemsnummer.

Har du frågor kring medlemskapet? Kontakta mig på mailadressen
[email protected]

Välkommen som medlem! / Åsa Broing, kassör Föreningen Dumpen

  Ev. Gåvonummer
  (Lämnas blankt om inget gåvonummer finns)

  Födelsedatum (mm/dd/åååå) *

  Förnamn *

  Efternamn *

  Gatuadress *

  Postnummer *

  Ort *

  Telefonnummer *

  E-post *

  Meddelande (valfritt)

  Betalat medlemsavgift via bankgiro *

  Jag godkänner Föreningens villkor * och integritetspolicy *

  Godkänn och kryssa i rutorna ovan för att kunna fortsätta.

  5 thoughts on “Kan vi bli 1600 medlemmar i Föreningen Dumpen?

  1. Hejsan, Jag stöttar eran hemsida och agerande till 100%

   Jag heter Sara & jag bor i Hjo som ligger i Skaraborg. Om ni behöver hjälp härifrån kan ni kontakta mig på nummer som sent.
   Har kollat igenom eran hemsida och tycker det är förjävla bra det ni gör!!!

   Andledning till varför jag skriver här är för att jag kom i ”kontakt” eller såg er på parkeringen utanför Coop i Tibro på parkeringen när ni ställde den dumma pedofilen mot väggen och därefter hitta eran hemsida. Vill också va en del av att hänga ut straffa, faca dessa as!

   Ni är grymma!!

   Kan jag hjälpa till härifrån är det med nöje!!!! Stort nöje mvh 💜

  2. Hej
   Så fantastiskt arbete ni gör.
   Vi måste göra allt tillsammans för att minska försöka sätta stopp för detta sjuka beteende som man är helt chockad över att det är så vanligt.
   Så många människor som har defekter och skadar barn.
   Vill göra allt för att hjälpa till.
   Är medlem nu och kan jag göra mer som jag gärna vill så återkom.

  3. Vilket underbart jobb ni gör för barnen.
   Att det finns vissa män som dras till barn är så sjukt.
   Blev själv utsatt av en ledare inom idrotten och den skammen hag kände går inte att beskriva(fast jag va bara ett barn och vet att det inte va mitt fel. Men ändå fanns skammen där). På den tiden fanns inte ordet pedofil, så han blev kallad bögäcklet i våra munnar. När jag va i 35-40 års åldern, då kände jag mig bekväm med att prata om det.

  4. Hej.
   Mitt barnbarn berättade till mig på våren att en man anhöriga till min halv bror kysste henne i munnen i Norge det hänt/ minst 2 gånger när hon hade ca 6 år och 9 år och han sagt till henne 2 gånger bara berätta inte till nån…
   När hon berättade till mig på våren hade bara 11 år…
   Direkt jag kontaktad med Socialen och med polisen men tyvärr det hänt i Norge och idag andra gång polis från Norge han sagt till mig att det är ”för liten sak” att jag får anmäla…
   Till dem kanske ”för liten sak” som dem sagt men till barn det är inte normal att en vuxen som vi se då och då kyssa henne i munnen!
   Vill bara säga att min halv bror och hans fru och den man som är bror till henne säga att det är inte sant att barnbarn ljuger och det är hennes fel…
   Om ni behöver hjälp med såna gärningar och onda människor kontakta mig.
   Gärna hjälpa! Jag är också på en förening som hjälpa barn.
   //Adrianna

  5. Imponerad av hur proffsigt ni hanterar dessa otroligt upprörande situationer, så bra gjort! Jag har tidigare varit lite orolig för ”drev” och ”lynchretorik” men ni klarar det galant! Önskar att vårt rättsväsende funkade lika bra. Tack för det ni gör, varje barn som besparas är en seger. En stor eloge till er på Dumpen!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *