Sponsorer

Trädgårdsmästare som inte går av för hackor hittar ni på:

https://gronagarden.se/

Det var en gång en lärare. När han kom i kontakt med en fjortonåring på QX så valde han att fortsätta chatta.

Han ville inte ses, men chatta gick bra.
Läraren är en av många som inte förstår att det som händer på nätet faktiskt är i verkligheten. En digital neanderthal helt enkelt.

Hans agerande i sällskap med en liten destruktiv kille som redan utsatts för övergrepp, sammantaget med det faktum att han är tränare och arbetar som lärare gjorde att vi valde att boka upp honom på en träff med ett vuxenkonto så att vi fick prata lite med honom. Lärare bör i alla lägen stötta barn, även om de är sexuellt destruktiva.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

32 thoughts on “En digital neanderthal (Napp #266) Partille

 1. Fy sjutton säger jag. Han är livsfarlig!!!!!Att sexchatta med barn är verkligen inte okej. Han skall inte vara lärare!!!!!!!!!!! Det är inte okej att prata så här övertaget oavsett live eller online. Så bra att ni fick tag i honom!

 2. Han kan säga vad han vill men han hjälper inte utan tvärtom han uppmuntrar hans sexuelle handlingar men äldre män. Han borde sagt att han inte skall vara med äldre män, att vänta på att ha sex är för ung och söka hjälp. Han kan behöva bearbeta det han varit utsatt för. Det hade han sagt om han var en normal lärare.

 3. såna här människor visar ju varför den svenska lagstiftningen behöver ses över , för jag antar att som han gjorde är inget svenska lagen gör nåt åt medans hade det varit usa så hade det inte varit ok utan han hade blivit dömd för att prata sex med en 14 åring han hade begått sexbrott online . han fattar verkligen inte problemet då försvaret är men pratade bara varför berättar han för barn vad han vill ha o vad han tycker om att göra , han verkar inte heller förstå att detta samtal pågår inte i rymden på nätet utan han gör det i barnets hem om det nu hade varit ett barn . hur svårt ska det vara för vuxna män att anmäla barn som söker sex på sidor så dom blir blockade och sen blocka barnen själva .

 4. Hej
  Blir så jäkla rädd. Hur många män har ni inte stött på som jobbar med barn och skola?!?

  Kan ju vara vem fasen som helst 🙁 Är så rädd om mina barn och allt jag har sett på Dumpen känner jag sån jäkla ångest över, vad är de för hemsk värld vi lever i alltså. Finns det ingen moralisk kompass hos människor över huvud taget?

  Tack för att ni finns.

 5. Precis dom som är extra rädda för konsekvenserna kanske ibland håller sig till enbart chatt. Och enbart chatt är också ett övergrepp i sig. Barn mår inte bra av att ni vuxna pratar så till dom, spelar ingen roll om barnet är ”påstridigt” du är vuxen..

  Glad dumpen tagit till denna vägen för att konfrontera med så dom lär sig en läxa 🙂

 6. Det där klarade ni så bra Sara o Patrik. Jag hade aldrig klarat av att inte ge en rak höger. Konstigt så svårt dessa grisar har att erkänna att dom har dragning till barn. Hoppas hans chef, rektorn, agerar direkt.

 7. Detta med Dumpen o förekomsten av vad Dumpen hanterar, skrämmer mig något alldeles fruktansvärt! Hur många snuskisar, pervon o pedofiler finns det egentligen?? Min dotter berättade att hon o kompisarna tittar på Dumpen. Hon berättade om en ”äcklig gubbe” i bil som cirkulerade som en jävla haj runt min dotter och hennes kompisar på hemväg genom ett högst ordinärt bostadsområde! Hur jäkla vanligt är detta??? Jag bävar för att hitta någon jag känner här! Bävar!!!

 8. Fy, blir helt jävla matt på ännu en liten peddo.. Ynklig figur. Som vanligt bra av er som orkar möta dessa personer dagligen. Tack för ett så viktigt arbete ❤️

 9. För det första ska en lärare inte sitta och sexchatta med en liten knatte i åk åtta. Och för det andra behöver lärare som inte vill träffa en 14-åring i sexuellt syfte vara ett enda dugg ”nervös för att träffa en 14-åring”, helt enkelt för att den vuxne själv vet att så aldrig kommer att ske, eftersom barn ändå inte ingår i hans preferens.

  En vuxen som inte är intresserad av barn blockar så klart 14-åringen och anmäler därefter omgående profilen till ansvarig på berörd sajt, detta för att dra sitt strå till stacken att skydda barnet. Väldigt enkelt, inget svårt överhuvudtaget.

 10. I chatten går inte riktigt att se att han säger att han inte kommer eller att han inte vill träffa barnet. Han tar vid ett tillfälle upp att det ”är olagligt”, något som andra peddosar också tagit upp, kanske bara för att gardera sig utifall att det är Dumpen de pratar med eller för att Testa barnet. Han säger också att han är ”nervös” inför att ses. Han säger inte att det är fel att sexchatta med ett barn utan går istället igång . Han tar även återkommand kontakt med barnet och frågar själv barnet om vad de skulle göra om de sågs. Jag tror att Dumpen lika gärna hade kunnat boka in en träff med fjortonåringens konto, och han hade nappat. Oavsett så har han en sexuell dragning till barn och har visat att han är osmakligt gränslös och därför så ska han absolut inte jobba med barn.
  Bara för att han Eventuellt inte vågade träffa fjortonåringen av rädsla för att bli blåst av tex Dumpen så betyder det inte att han inte har agerat ut mot ett verkligt barn tidigare där han stått i maktposition.

 11. Detta är en man som jobbar som lärare, och ungdomstränare……
  Skulle jag haft mina barn på denna skola hade jag bytt skola direkt om han får fortsätta undervisa barn.

 12. Man får hoppas på att alla gäddor ni fångar tar sitt ansvar och anmäler sig själva till polisen så de blir åtalade.
  Hög tid att det ställs krav på säkerhetskoll och registerutdrag för alla lärare samt blivande läraren innan utbildning. Detta kommer naturligtvis inte lösa problemen med pedofiler utan det bästa är högre straff men detta kan iallafall avskräcka att pedofiler söker sig till yrken där barn finns.
  Ni är bäst Sara och Patrik med flera!. Tack för allt ni gör och visar vägen! ❤️

 13. Men asså omg! Det finns inga godtagbara förklaringar efter att ha skrivit som han gör till ett barn. Spelar ingen roll vad han säger, hur lurad han är eller om det fanns nått barn öht.

  Han valde att snacka om sin jävla kuk i ungens mun/anus – det var huvudämnet i deras samtal. Vad fick han ut av det? Sen ska han sitta i skolan med barn och ägna sig åt undervisning – medveten om att han skriver till en typ jämnårig hur han vill hålla på…. jag spyr av tanken på att min son ska möta en sån vidrig och sjuk människa i sin skola!!!!!!

  1. Ja man blir ju helt svimfärdig av hur otroligt omdömeslösa, och ointelligenta individer det finns! Och bland våra barn o barnbarn i skolorna!!! De tänker med fel huvud!! Och är livsfarliga för våra barn!!!

 14. Hade ju varit snyggt om han som vuxen och som lärare hade pratat denna 14 åring till rätta och agerat över att ett barn sexchattar med vuxna. Det hade varit snyggt.
  Det är mindre snyggt det denna ” man” och lärare gör. Ta ansvar och sluta förstöra livet för barn 😡

 15. Den gäddan skäms. Varför tror ni?

  Prata sexuellt som suga, storlek på kön, penetration, sexuella ställningar och erfarenheter i ett grovt språk.

  Obegripligt att mannen inte begriper vad vuxna personer ska kommunicera med barn om. Även om barn har dåligt omdöme bör en vuxen begripa vad som är rätt och fel.

  Bra att Dumpen visar och belyser vår verklighet på nätet.

  Att han är lärare gör inte saken bättre.

 16. Oavsett vad man tycker om att denna person hängs ut så kommer man ju inte ifrån det faktum att han som vuxen människa – lärare dessutom – pratar om egna sexuella preferenser med ett barn. Högst opassande och mycket oroväckande! Vem fan har sexuella samtal med andras barn!?? Och det enda som verkar avskräcka honom från att ha en sexuell kontakt med barnet är lagens långa arm – inte att han INTE tänder på barn. Hade det varit lagligt hade han med stor sannolikhet inlett något sexuellt med barnet, den vanliga vuxna spärren att inte se på barn med sexuella ögon verkar ju inte finnas hos denna människa, dessvärre. Jag hade inte velat ha honom som lärare på mina barns skola…

 17. Ni ska veta en sak, vinner jag någonsin på eurojackpot så kan ni räkna med att där kommer en fet jävla donation till er som håller er flytande resten av livet.

 18. Silverfisk som försöker slingra sig.
  Barn är skyddsobjekt ! Låt sjuka fantasier stanna i skallen eller sök hjälp!

 19. Jag förstår inte varför man som vuxen inte anmäler barnen om dom är
  på sidor som är för vuxna. Man låter barnen fortsätta och kan råka på dessa farliga pedofiler som lurar i vassen. Vi vuxna ska reagera och skydda barnen inte låta dom fortsätta vara på dessa sidor.
  Tack Dumpen för er fantastiska jobb.

 20. Usch, usch och usch igen.
  Jag får en känsla av att dessa äckliga typer ångrar endast en enda sak – att de har blivit tagna på bar gärning! De skiter i barnen.

  Man kan nästan höra maskineriet dra igång i skallen på dem…”vad har jag skrivit? vad var det för bilder jag skickade? hur kan jag vända på det här så att det ser ut som något annat? kan jag slingrar mig ur det här?”

  Härligt Dumpen, en slant till på väg.

 21. Det är vanligt bland äldre generationer att man särskiljer mellan irl och internet. Det särskiljandet finns inte bland barn. De förstår knappt begreppet irl. Internet är irl för dem, men man måste nog vara född tidigast 2004 för att ha den uppfattningen. Den vetskapen kan nog få några gäddor att tänka en extra gång.

  1. Fast jag håller inte helt med drkurt, även vuxna vet att deras ord påverkar online även om dom inte ses i verkligheten.

   Ett annat Exempel är ju att mobbning är mobbning även om den sker via text eller till ens ansikte

 22. Har sett att det har kommit kritik mot denna uthängning av gäddan. Till er vill jag bara säga, gäddan för en lång och sexuellt laddad chatt med en pojk han tror är 14 år. Han som vuxen och lärare borde avslutat diskussionen direkt. Eller ifrågasatt kritiskt varför en så ung människa söker en sådan kontakt.
  Diskussionen i sig räcker för att han borde bli av med jobbet och ledarjobb etc. Vem vill att en man som så enkelt börjar sexchatta med ett barn som lärare för sig själv eller sina barn.

  1. Håller med. Ska man någonsin kunna få stopp på dessa gäddor måste alla förstå att det är GÄDDAN som bär 100% av skulden i alla lägen. Inte barnen.

 23. Oj att man tror att digital verksamhet är en helt egen värld? Digital aktivitet och digitala spår är i allra högsta grad på riktigt!

 24. En av dom mer shockade ni filmat, Han trodde ni bara konfrontrera om man träffades IRL.. så han trodde han var helt säker med att ”bara sexchatta” med barn och han erkände väl att han chattar med fler än ett barn eller har gjort det.

  Att chatta är ett övergrepp med något dessa män måste lära sig (vilket jag tror dom fattar men inte bryr sig om)

 25. Undra om hans lärarlegitimation dras in efter det här ?
  Eller måste ett barn behöva bli våldtagen av han innan det sker tro ?
  Alla varningstecken finns där och är dokumenterade för alla att se nu.
  Så upp till myndighet samt föräldrar till barnen i skolan att dra det här vidare.
  Man borde verkligen införas kontaktförbud för syltryggar som du !
  Har du egna underåriga barn så borde vårdnaden tas ifrån dig med.

 26. hur många mer ska behöva veta om vad ni gör utan att de slutar. det är så sjukt.

 27. Det var i och för sig första gången jag hör någon erkänna att han chattat med andra och faktiskt tar ansvar för vad han gjort. Alla andra säger ju att det är första gången någonsin.
  Det talar kanske för att det kanske finns ett uns vett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *