Besök gärna vår sponsor för fina erbjudande https://www.hemcompaniet.se/

Ibland går det i en rasande fart. Så var det iallafall för nakenbadargäddan. Från att han hörde att barnet var fjorton till en bestämd sexträff på Getterön tog det fyra sidor chat.

Processen från total förnekelse när vi först träffade honom, till en bekräftelse om att hans beteende var helt fel tog ungefär två minuter.

Det enda som nu återstår är en identifiering av nakenbadargäddan. Vi har nämligen inte fått en identitet på honom. Därför är vi tacksamma för alla tips på vem han är.
Uppdatering 27 juli vid lunchtid: nu har vi fått personens identitet bekräftad. Tack för hjälpen!

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84

 

35 thoughts on “Nakenbadargäddan (Napp #263) Varberg

 1. Tänker dessa individer någonsin också på sina familjemedlemmar? Måste kännas fördjävligt att se sin (oftast) pappa eller morfar etc på Facebook dumpen, Tiktok dumpen och/eller på dumpen. Och alla vet att denna gädda är min kompis pappa.. fatta hur hemskt det är för deras ungar också. Deras partner, föräldrar osv. Tror deras egna sjuka lustar är deras prio nr 1 & det är inte förrän de blir avslöjade som de ”ångrar sig”.

  1. Konstigt logiskt tänkande. Dumpen var ju inte vad de valde men vad de fick. De som inte tänkte göra övergreppen på egna barn och barnbarn ville väl inte heller att de eller andra skulle veta om övergreppen. Tack och lov väldigt mycket stigmatisering kring pedofili i flesta samhällsgrupperna. Så hur skulle dumpen varit endel av gärningsmannens ekvation? De drog ju slutsatsen att de skulle lyckas med sitt övergrepp.

   (Borttaget av Admin)

   Bra jobbat och fortsätt sätt dit gäddorna ni är våra barns hjältar och hjältinnor!
   Hoppas lagstiftande församlingen ska förstå och agera. Redan klart vad majoriteten i Sverige tycker om saken.

  2. Tänker på det också. Men narcissistiska och antisociala personligheter är ofta impulsiva och farliga för både sig själv och omgivningen. De bryr sig inte förrän de åker fast och vill sällan ta något ansvar för något förrän de är ertappade totalt, även då brukar de försöka slingra sig eller skylla på andra. Jag tror inte vi kan tänka som många av de som åker fast här på dumpen för de har inget konsekvenstänk. Hade de haft det så hade de aldrig raggat på stackars barn!

 2. Väldigt vanligt med att dom säger ”men hon börja” eller att barnet var 15, 15 är inte mycket bättre de heller även om de är lagligt i Sverige olagligt många andra delar av världen men nu visste han ju att barnet var 14..

  14 åringar är små det vet dom

  1. Du har fel. Det är inte olagligt i många delar av världen. Den vanligaste åldern angående sexuell självbestämmanderätt är 14-15. Lite mindre vanligt är det med 13. Finns ett antal sydamerikanska länder där det är lagligt att ligga med villiga 12-åringar, däribland Mexico. De har ju barer där enbart 12-13-åringarna är ”barflickor” dvs prostituerade. Det är inget som folk reagerar över där. Större delen av Sydamerika är det 13-14 år som är lagligt. I Mellanöstern finns ett antal länder där det inte finns någon åldersgräns. Gifter du dig med en 6-åring så är det fritt fram. Se bara till att flickans familj är mätt i några månader så blir det bröllop. I flera länder i Europa är 14 en tillåten ålder. I Afrika är det från 13-16. Vissa länder i Afrika är det dock allmänt accepterat och även ses som status när barn träffar västerländska turister. Föräldrarna uppmuntrar sina barn att prostituera sig och att lära sig franska eller italienska för att kunna träffa turister. Det finns 8-åringar som står med kortkort och försöker bli upplockade av turister. En vanlig syn på gatorna. Vissa få hotell kan stoppa turister med barn i handen, så då bor de på bottenvåningen så barnen kan hoppa in genom ett fönster. Sen finns det länder där allt är förbjudet men där det är vanligt förekommande ändå och inget görs åt saken även när det upptäckts, så att allt i praktiken är tillåtet.

   1. Och vart exakt vill du komma med allt det du skriver? Utveckla gärna att du inte stöttar barnprostitution eller att det är legitimt att uppmuntra lägre åldrar vad gäller sex med barn.

    1. Carro jag håller med jag förstår att dr.Kurt ville tillrättavisa mig men känns ändå lite som att sträva ut att börja prata om Prostitution och allt möjligt annat. Jag ville bara säga att 15 är en låg ålder och det är det! Många länder har faktiskt 16 eller till och med 18 även om det finns länder med lägre ålder, det var allt jag ville säga med min kommentar dr.kr

   2. Dr Kurt jag sa bara att många länder så är 15 olagligt med och det stämmer 🙂 många länder i Europa har 16 inkluderat Finland och usa har 18..

    Självklart finns det en del länder som har 14 men det stämmer ändå att många har över 15 med som åldersgräns, usa exempelvis är väldigt stort och har 18 ibland 16 vad jag förstått ..

    Dom länderna som har små barn som en accepterad ålder är ju väldigt peddo kramande.

    Du gillar att tillrättavisa haha

   3. Nå inte handlar väl denna sida om var i världen det är lagligt att ha sex med barn. Skit i det. Om du har dragning till barn oavsett om barnet är 13 14 15 16 17 år, så behöver du se över dina egna impulser. Barn är barn och dom ska få vara det också.

   4. Dr Kurt du borde faktiskt faktagranska dina små påhopp på människor som faktiskt har mer rätt än du. Den vanligaste sexuella myndighetsåldern i världen är 16 år och var du har hittat dina siffror är en gåta. Hittar du bara på för att få något att klaga över? 16 år är även medelåldern för den sexuella myndighetsåldern vid hetero och homo relationer (både man-man och kvinna-kvinna) i världen. Mexico har 18 år och inte 12 som du hittat på! Detta finns det gott om underlag för på nätet så du får läxan att kolla upp saken själv då det är simpelt. Hittar du något som talar för ditt påstående ovan så är det något du sitter och trycker på alldeles ensam för jag hittar det absolut inte. ”H” har 100% rätt i sitt påstående nedan om t ex USA där myndighetsåldern varierar mellan 16-18 beroende på vilken delstat det gäller och även i att i större delen av Europa är 16 år åldern som gäller, så säg inte att ”H” ”har fel” som du påstår helt felaktigt och grundlöst genom att komma med påhittad statistik. Du försöker vara lite bättre och lite mer än andra, genom att ta på dig en titel du knappast har rätt till och knäppa folk på näsan, genom att svänga dig med fina begrepp och formuleringar. Skärpning!

   5. Även om lagarna hankar i många länder så finns det inga 12-åriga barn som frivilligt har sex med vuxna som du påstår. Sluta med att lägga skulden på barnen. De är inte medskyldiga när vuxna är vidriga mot dem. De är barn.

 3. Det första jag tänker på är barnet
  Sedan är det oerhört illa för familjen att make pappa/ mor far förälder kan göra något sådant
  Jag generaliserar att det är män kanske någon vet % män kontra kvinnor som är förövare?

   1. Någon måste ju känna igen honom och ge information. Jag tycker redan han påminner om någon men har inga konkreta namn, men det kommer till slut. Ni gör ett bra arbete på dumpen🌸

 4. Herre Jösses vad jag blir uppgiven och ledsen- hur många är dom egentligen? Och vad är det som gör att det är så häftigt att ” ha sex” med ett BARN? Är det makten? LÅT BARNEN VARA IFRED!!! Nu får det faktiskt snart bli en lagändring så att det blir brottsligt stt söka barn i sexuellt syfte!!!

  1. Det är nog sällsynt att det handlar om makt. På samma sätt som män tänder på kvinnor, så tänder de på barn. När vanliga människors hjärnor utvecklas till gilla kvinnor i en jämnårig ålder eller i åtminstone yngre vuxna kvinnor, så fortsätter dessa personer att gilla barn i olika utsträckning.

   Det kommer förmodligen att anses utgöra en sjukdom i framtiden. Som alkoholism. Alkoholister vill inte förstöra sina liv och relationer, men de gör det ändå. De smyger med sitt beroende tills det upptäcks och tar enbart hjälp för sitt beroende när de blir upptäckta.

   Dock är det inte olagligt att dricka, men det är olagligt att våldta barn, så bättre att jämföra det med en narkoman. Det skapar också offer i form av oskyldiga som skjuts ner i Farsta.

   1. Som vanligt fint jobbat Dumpen. Ännu en gädda i listan. Troligtvis kommer ni få hålla på i all evighet tyvärr då dessa brunstiga barnjägare alltid funnits och alltid kommer finnas i samma utsträckning. De blir inte fler och fler och det var inte bättre förr, då grejen är att vi lär oss mer och mer om dem och om vi använder det emot dem kan vi åtminstone störa och noja upp dem lite. Det kan i sin tur leda till att en stor andel av dessa inte lever ut sina vidriga fantasier och går på barn. Så Dumpen är vårt bästa alternativ i dagsläget, när våra pinamma lagar och våra sk straff för deras handlingar, ser ut som de gör. Sen tror jag faktiskt att det är du ”Dr Kurt”som har lite fel även om det inte kan styrkas rent vetenskapligt, då det undersökningsmaterial som finns kan tolkas olika. Först till detta med makt. I en studie med ca 150 män som begått sexuella övergrepp mot barn visade det sig att ”bara” lite dryg 16% ens kunde klassas som pedofiler. Här handlar det nog troligen till stor del om just makt och kontroll blandat med aggressionsproblem och personlighetsstörningar. Då denna studie är gjord i mitten på 80-talet då det krävdes våld för att kunna dömas för våldtäkt, så kan man dra slutsatsen att alla dessa 150 män hade begått överfallsvåldtäkter mot barn. Så om man skulle göra samma studie idag så skulle gruppen se helt annorlunda ut, men visst finns makt med som en ganska stor faktor bland predatorerna där ute idag. Sen detta du säger om att pedofili kommer klassas som en sjukdom i framtides. Har du inte märkt att vi går åt exakt motsatt håll? DSM som du ”Dr Kurt” mycket väl känner till, klassade pedofili som en sjukdom fram till 2013 då man klassade om det till en ”sexuell störning”. Får Centerpartiet säga sitt så kommer pedofili klassas som en helt normal sexuell läggning i framtiden. Inte ska det klassas som en sjukdom? Tycker du verkligen det ”Dr Kurt”? Det skulle ju gå emot allt det du utger dig för att stå för. För inte skulle man göra som vi gör här i Dumpen med sjuka människor?

   2. Dr Kurt, sök hjälp. Att vilja våldta barn är inte en sjukdom och har väldigt mycket att göra med våld.

    1. Det anses inte vara det idag, så du var rätt i det som du säger. Anna Silver.

 5. ”Ja men han hörde ju av sig till mif”

  VAD är det rimliga i det enligt dom?
  Du blir dömd för mord även om personen ifråga ber dig om hjälp att ta dennes liv.. Du blir dömd för medhjälp även om personen som ville ha hjälp kontaktade dig först..
  Varför? Jo, för du har fortfarande begått en brott. Oavsett.
  Förstår man inte detta själv när man är en vuxen man?

 6. Stor sannolikhet att han har träffat barn förut. Hade han inte träffat ett barn förut, då hade det varit en högre sannolikhet att han skulle ha sagt, ”jag har aldrig träffat ett barn”. Denna sa istället ”jag träffar inte barn normalt sätt”. Så under normala omständigheter så träffar han inte barn, men i övriga fall så träffar han barn. Då kan man vidare undra vad som utgör onormala omständigheter. Är det när partnern är bortrest eller varje semester? Stort spann avseende möjligheter.

 7. Jag bor bredvid en dömd pedofil som avtjänat sitt straff. Önskar han kunde flytta! Han förgrep sig på ett barn under flera års tid. Vidrigt! Varje gång han har killkompisar (vuxna) över tänker jag och sambon, vet dom vem dom umgås med? Är dom likadana? När han satt i fängelse skrev han ett ”snyftbrev” till oss och där skrev han ”om jag byter stad är risken större att jag återfaller i brott”. Jag funderar på om kriminalvården verkligen lyckats då med sin vård?? Känns inte så..

 8. Oj oj oj!
  Denna nakenbadargädda var den sista jag ens skulle tänka mig vara en ”Gädda”.
  Så fruktansvärt att i sin vänkrets ha människor med så sjuka böjelser som pedofilerna har.
  Om nu jag och mina närmaste vänner blivit helt tagna på sängen och nästan fått en chockupplevelse, hur är det då inte ute i hela Sverige och resten av världen.

  Gällande denna gädda så är han nu persona non grata där han bor Kommer ej outa samhälle, namn etc, om någon skulle ge sig på honom blir bara dumpen.se lidande.

  Tack Dumpen att ni kämpar för barnens rättigheter.

 9. De är på en badplats i klippet och man hör barn i bakgrunden. På en badplats har inte barnen mycket kläder på sig. Inte tänkt på det tidigare men undra hur många pedofiler som går runt för och kikar.

  Är själv från Varberg. Minns en sommar när fritidsledarna tog med oss barn för att bada och vi åkte till just ett nakenbad. Känns lite underligt varför man väljer det när Varberg har så många stränder.

 10. Precis, fästningsbadet är en badplats som är populär för yngre tonåringar att bada och hänga, tillräckligt gamla för att klara sig utan föräldrar.
  12-13 åringar samlas där varje dag och
  det brukar inte vara så mycket vuxna på denna badplats, och det vet man om man bor i Varberg.

  Ofattbart att en man som har uppfostrat egna barn väljer att stämma träff med ett barn för att ha sex.

 11. Hoppas att det blir stopp nu men tråkigt nog så tror jag ikke en sekund på det.
  Ingis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X