Sponsorer

När jag var liten så var jag fosterhemsplacerad och en släkting till familjen utsatte mig och förmodligen fler för sexuella övergrepp. Fosterhemsmamman kände förmodligen till detta men eftersom jag inte var 100% säker så fick jag aldrig någon upprättelse. 

När man stod och duschade i källaren så kunde hon kommentera mitt könsorgan,hur litet det var. Jag var 13-14 år. Ofta, om man hittat på något ofog, så kunde hon köra in naglarna i armen,nacken eller öronen så det uppstod blodvite. Andra gånger så kunde hon lugga en så det blev kala fläckar. Örfilar var heller inte ovanligt. En gång blev jag sparkad i ryggen av min fosterfar och hade ont länge efter det. Psykiskt nedtryckt på alla sätt och ständigt fick jag veta hur värdelös jag var. Jag försökte påtala missförhållandena för socialassistenter som kom på besök och dom lovade ta tag i detta men det tystades ner. Mina fosterföräldrar hade kontakter långt upp i det då styrande socialdemokratiska partiet. Några år efter jag rymt förgrep sig min fosterfar på en flicka. Detta fick jag reda på många år senare av en kille som varit placerad där. Mina ungdomsår präglades av sprit,tabletter, hasch och en mer eller mindre kriminell bana med totalt fel umgänge. 

Lider idag av kronisk depression och svår kroppslig värk. Jag är förtidspensionär sedan några år. Jag är 57 år. Det smärtar mig djupt att höra om alla utsatta barn. Tack för att jag får göra min röst hörd.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

3 thoughts on “Utsatt i fosterhemmet

  1. ❤️ Stackars dig ❤️
    Det är så ledsamt att höra att du, ett alldeles ensamt barn, blivit utsatt för övergrepp och svek. Tack för att du delar med dig.

  2. Jag blir rasande på alla elaka människor som utnyttjar sin makt och position mot ett redan utsatt barn på olika sätt vare sig det är sexuellt, fysiskt eller verbalt.
    Jag hoppas att du kan känna stöd härifrån oss alla som stöder Dumpen. Kanske kan du kontakta Dumpen för stöd och samtal?
    Inget var ditt fel!
    Skickar massor av kramar och hoppas du har minst någon vid din sida som kan finnas för dig.💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *