Sponsorer

Besök gärna vår sponsor på https://www.friisscaffolding.se/

Filip körde inte med några halvmessyrer när han sexhattade med våra fiktiva trettonåringar. Tvärtom så var han väldigt tydlig med vad han ville. Det ena barnet bjöd han dessutom in till sitt kontor så att han kunde ta hennes oskuld.

Problemen med en konfrontation började när Filip hade sagt till barnet att vi skulle träffas vid hans kontor på Norrlandsgatan 9.
Filips kontor låg nämligen inte alls på Norrlandsgatan 9.
Istället låg det så att han hade god utsikt över trappuppgången där träffen var bokad.
Från sitt kontor kunde han alltså se att de som dök upp på mötesplatsen inte var en trettonårig flicka.
Då han inte alls verkade vilja träffa oss tystnade han och blockerade vårt konto.

Efter att vi lyckades identifiera honom och bekräfta vissa uppgifter som gjorde att vi var säkra på att det var han som låg bakom kontot så ringde vi upp Filip för att diskutera saken med honom.

Telefonsamtal:

Efter att vi lyckades knyta honom till kontot har av olika orsaker valt att göra en polisanmälan.

Karatelandslaget har nu tagit bort Filip från alla uppdrag. Även arbetsgivaren har valt att vidta åtgärder.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

Två loggar saknas här. De återkommer dock löpande till barnets ålder längre fram i loggen.

Ex 1

Ex 2

Fortsättning:

Karatelandslaget.

 

 

26 thoughts on “Karatelandslagets juniortränare sökte barn i sexuellt syfte. Lämnar nu alla uppdrag (Napp #251) Stockholm

 1. Väldigt bra jobbat alla bakom dumpen.se som vanligt. Bra gädd-fångst.
  PS: Är det bara jag som upplever ljudet på inspelning som extremt lågt?

  1. Alltid usel ljudnivå, även på max, på alla inspelade telefonsamtal. Något att jobba på för Dumpen, som i övrigt inte har några större brister kanske ska tilläggas.

  2. Nej Gustav, jag upplever det likadant. Väldigt lågt ljud.
   Otroligt bra telefonsamtal Sara. Så proffsig du e’!!!
   Tränaren hade inte lyssnat på dig om du talat argt, snabbt och högt. Du gör detta såå bra ❤️

 2. Så smart var han inte när han skicka så tydliga bilder på sig själv o så
  Öppen om sig själv när det är helt klart han fattar att allt det där är olagligt

  Men smart nog att förstå att han borde undvika att bli exponerad.

  Bara rädd om sitt eget skinn, barnen bryr han sig inte om

  1. Jag håller med. Jag blev inte lika imponerad som Sara blev över att de blev lite lurade inledningsvis. Man hör i samtalet att inte ens gäddan själv tog åt sig av Saras ”cred” eftersom att det inte höll hela vägen. Jag gillar att han inte kom med en massa undanflykter och kassa bortförklaringar. Han gjorde ett litet försök, men släppte det helt därefter.

   Jag tror dock att denna gädda har lyckats bättre i sitt jagande än resterande gäddor. Han såg ju välvårdad ut, och tar hand om sin kropp. Det är väl han och fotbollscoachen som sprang för ditt liv hotellkorridorerna, som förmodligen har lyckats med flest barnvåldtäkter om det yttre ska användas som bedömning för det. Står det mellan en snabelgädda och en karategädda så väljer nog barnen karategäddan.

   1. Fast han är inte attraktiv visst välvårdad men ett barn kommer inte finna han attraktiv.. han ser nästan lite gubbig ut även för mig som är vuxen absolut åldern är inte supergammal men det är det definitivt för ett barn.. jag förstår dock vad du menar att man kanske kan charma bättre om man inre är typ i morfar åldern göra sig mer relaterbar

 3. Har karl’n verkligen inget annat att säga än ordet ”OK”? Tappade till slut räkningen. Karate Kid, nu har du lekt färdigt. Börja med badminton eller nåt, istället din…

 4. Skulle vara förvånad om inget olämpligt kommer fram. Finns ju en anledning att de dras till jobb/föreningar där barn finns. Hoppas förbundet gör en ordentlig genomlysning av hans aktiviteter.

 5. När barnet säger att hon är 13 och oskuld så säger han att han är van. Undrar om han menar att han är van vid att ta 13-åringars oskuld. Han säger också att det känns bra och att det är som en dröm. Känns bra och drömlikt att snart våldta ett barn. Usch

 6. Väldigt viktig fångst. Finns såklart skäl att forska ifall någon tjej blivit utnyttjad.

 7. Grymt imponerad av Saras sätt att tala med denna man. I mina öron superproffsigt.

   1. Otroligt bra fiskat även om han redan från start va tydlig med sina intentioner. Vad har ni polisanmält honom för?

    All kraft åt er att ni orkar, ni gör verkligen skillnad.

 8. Absolut är det inte det första barnet han velat o troligtvis oxå haft sex med . Jag tor aldrig på dom när dom lovar söka hjälp !!! Dom fattar inte varför dom behöver hjälp och dessutom tror dom att dom slipper straff för vad dom gjort. Inte jätteimponerad av samtalet.

 9. PINSAMT!!!!!!! Varför vill du ha sex med barn för, vad f*n har ni gemensamt din kåta bock. Kan du inte få nån i din egen ålder eller vad är problemet?! Så less på äckel som alltid ska nämna nåt om att dom ”är ganska stor” och ska ”ta det försiktigt”. alltså usch.

 10. Syns och hörs tydligt vilken pajas han är. Undrar om han tycker det var värt det nu? 😂

  Ska se till att tipsa folk om dumpen ännu mer än vad jag redan gör, så att så många son möjligt ser detta. Hoppas föräldrarna blir informerade och får möjlighet att prata med barnen. Dom kanske varit med om något men inte vågat ta upp det?

 11. Vad fick dig till att bestämma träff med barnet undrar Sara och karatenissen svarar kanske nyfikenhet att springa in i er. Sämsta bortförklaringen någonsin med tanke på att han ju medvetet undvek att dyka upp på rätt adress. Måste vara jobbigt för flickvännen just nu, men samtidigt bra att känna till att han faktiskt är en pedofil.

 12. Tack från hjärtat Dumpen ni är helt otroliga. Jag hade gett er en miljon om jag hade men skickar små swishar då och då för att visa min uppskattning för hur ni står upp för barnen.

 13. ni ær helt suverena och hadde ett verkligt serigøst sammtal utan en massa blaj
  Men jag køper ikke att han ville møta er
  Hoppas att det går godt før honom han verkar faktiskt till att førstå gallopen till fullo
  Men det måste verkligen vara ett verkligt jobbigt beslut och bara ringa.
  Gør han det så ær han verkligen stark. Hatten av
  vh Tommy og Ingis

 14. På ett vis tycker jag faktiskt synd om killen. Missförstå mig nu rätt (rättat av moderator på begäran); jag avskyr barnarövare. Det som är synd är att han har pajat flera liv, däribland sitt eget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *