Sponsorer

En elvaårig pojke kontaktas av en man via Snapchat. Först var mannen snäll. Sedan börjar han ställa frågor om huruvida pojken haft sex med någon jämnårig. Mannen filmade sin lägenhet. Och sin snopp. Han frågade om de skulle träffas på Gröna Lund i sommar och åka karusell. För att sedan gå hem till mannen och ha kul i hans säng. När pojken svarade att han inte ville det så skickade mannen en film som visade när mannen våldtog en pojke i rumpan. Pojken hade svarta strumpor med orange ränder och såg ut att vara i sexårsåldern. Sedan skickade mannen en video när han penetrerar en liten plastrumpa.

Även pojkens kompis, en tolvåring kontaktades av mannen. Mannen betedde sig likadant. Pojken berättar att även han fick ta del av en film där mannen våldtar ett barn. Pojken I filmen skrek Aj sluta! Men mannen fortsatte. Mannen försökte med löften om sponsorer till pojkens skateboardintresse och lovade honom att det skulle bli roligt. När pojken inte var intresserad hotade mannen att han skulle döda honom om han inte skickar bilder.

Mannen hade skickat bilder på sitt ansikte till pojkarna som de sparat. Båda pojkarna valde att berätta för sina föräldrar som i sin tur gjorde polisanmälan om sexuellt ofredande, olaga hot samt kontakt för att träffa barn I sexuellt syfte.

Polisen lyckades identifiera mannen på bilderna som Michele Moggia. Michele är sedan tidigare dömd för såväl sexuellt ofredande som våldtäkt mot barn.

Vid husrannsakan påträffades ett stort antal krypterade hårddiskar som polisen ännu inte lyckats komma in i. Micheles mobil lyckades dock polisen öppna mot hans vilja och där hittades material som gjorde att Michele kunde åtalas för brott mot ytterligare elva pojkar.

Resten av pojkarna har kontaktats på liknande sätt. Vissa har träffat honom, andra inte. Michele åtalas och döms för ett fyrtiotal sexualbrott mot sammanlagt 13 pojkar med rubricering våldtäkt mot barn, kontakt med barn I sexuellt syfte, sexuellt ofredande, grovt utnyttjande av barn för sexuell posering och barnpornografibrott.

Mannen har bla skrivit följande till en av pojkarna:

Efter anmälan har pojkarna uttryckt att de känner oro för hur pojken med de randiga strumporna, i videon som Michele skickade mår.

Michele berättar följande i förhör om händelsen när han våldtog pojken:

Med pengar och löften har Michele lyckats lura med sig en del av pojkarna hem. I hemmet har han våldtagit och filmat övergreppen.

Ser man tillbaka på tiden från när Michel avtjänade 3.5 år i fängelse för våldtäkt mot barn så ligger ett stort antal klagomål i förvaltningsrättens register.

2017-08 Placerades han i isolering då man ansåg att det förelåg risk för personalens liv och hälsa.
2017-06 Krävde Michele att han inne på anstalten Skogome, vilken är en sexualbrottsanstalt skulle få ha en väggkalender med nakna män. När anstalten avslog begäran överklagade Michele med följande hänvinsning:


2018 Tog Michele striden för att få in glidmedel och kondomer till cellen. Förvaltningsrätten avslår Moggias överklagan med en torr hänvisning till den bodylotion som finns att köpa i anstaltskiosken.

Hela domen i sig är mycket obehaglig. Att Michele efter avtjänat fängelsestraff valt att fortsätta våldta barn gör inte saken bättre.
Michele Moggia är grundare till sexchatten Qruiser 2001 men är sedan 13 år inte längre ansvarig. Det som dock lever kvar än idag är den 15 års gräns som många av våra fiskare förvånas över med tanke på chattens innehåll.

Dom för nerladdning:

B9761-22 (1)

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

17 thoughts on “Qruisers grundare dömd till 7.5 års fängelse för brott mot 13 barn

 1. Sjukt med en 15 års gräns på en så sjukt sexuell sida. Jag skiter totalt i att det är lagligt i Sverige vid 15, det är helt omoraliskt.

  Sjukt äcklig person, livsfarlig på våra gator!!

  Många fler människor hade behövt undersökas, skydda våra barn från dessa våldtäktsmän 😫 hjärtat går sönder..

  1. Håller med dig! Det är verkligen inte ok. Man minns själv när man var 15 år och massa äckliga gubbar skrev till en, helt sjukt. 18 eller 20-årsgräns ska det vara på qruiser.

   1. Jag har samma erfarenheter. Man är så korkad och fattar inte att man är så värdefull och ska sätta gränser för dessa äckel. Kommer ihåg 60+ gubbar som skrev till mig och ville ha sex när jag var 16-17. Helt otänkbart för mig, och jag är dubbelt så yngre idag. Det handlar om respekt för ungdomen. Man var ju aldrig intrrsserad för dessa äckel, men man utsatte sig för stora risker när man gick på fest hos dessa as. Många var extremt på, som tur är blev det bara tvpngshångel nån gång och inget äckligare.

 2. 7,5 års fängelse är ett skämt för dom brotten han begått. I usa hade han spenderat stora delar av sitt liv efter han begått ”enbart” en våldtäkt på ett barn.

  Jag bryr mig inte om vi måste envisas med att ha trevliga fängelsen men vi måste förlänga straffen!! Han kommer vara ute inom några år och våldta nya barn.

  Hjärtat går verkligen sönder på mig

 3. Vilken galning. När jag trodde att jag hade läst allt.. så kommer detta. Bläää…

 4. Du har läst långt ifrån allt.
  Dumpen skrapar nu ytan av toppen på ett isberg..
  Det kommer mera.

 5. Han har förstört MINST 13 liv och för det får han 7,5 års fängelse.
  Hoppas att han sätts på Hall där den verkliga domen kan verkställas. Men nu ska det väl gullas med saft och bulle.
  Sverige måste vara det enda landet i världen där det är mer synd om förövaren än brottsoffret.
  Som många andra har skrivit: Det är nog bara toppen på isberget som Dumpen avslöjar – det är skrämmande många fall och det tar ju aldrig slut.
  (Borttaget av Admin)

 6. Han kräver hjälpmedel för att ”ta hand” om sin sexualitet. Hans rätt tycker Han. Han hotar med hur farlig han kommer vara annars när han kommer ut igen.

  Han kräver att bli väl bemött i fängelset och inte bara ”tillåten” av personalen.

  Det finns inga ord som beskriver min avsky tillräckligt. (Borttaget av Admin) Jag är besviken över att den rättspsykiatriska vården med särskild utskrivning var en dom han fick.
  Vad ska vi göra i Sverige för att göra ”ta kontakt med barn i sexuellt syfte” allvarligt straffbart med en fängelsetid på 3 år som i England. VARFÖR händer ingenting? Vi behöver få till en kvinnlig styrning.

 7. Det här äcklet har på allvar förverkat sin rätt att finnas ute i samhället. Han hör hemma bakom lås och bom, utan tillgång till internet, för resten av livet. Det är enda sättet att skydda fler barn från att hamna i klorna på det här monstret.

 8. Otrolig sinnesnärvaro av 12-åringarna att ta skärmdump på äcklet så att allt detta kunde rullas upp! Kudos.

 9. Hörde talas om denna fruktansvärda person för ganska många år sedan i samband med att han dömdes för våldtäkt av en 13-årig autistisk pojke han stämt träff med på ett hotell och då hr Moggia dök upp med sitt BDSM-kit. Våldtäkten avslöjades tids nog när pojken blev orolig för att ha smittats av könssjukdom och pratade med skolsyster. Detaljerna i domen var fasansfulla att läsa. Uppenbarligen har MM inte för avsikt att sluta våldta och förstöra liv och anser nog att hans enda misstag är att åka fast ty nu får han nöja sig med likasinnade kåkfarare i väntan på att komma ut igen. Uppenbarligen är han för farlig för att vara ute i samhället, håll fanskapet inlåst!

 10. Staten=VI ska dessutom betala över en dryg miljon, bara i advokatkostnader. Denne Moggia borde aldrig mer få vistas ute bland barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *