Pappa cyklade till Stortorget i Malmö för att träffa en fjortonåring. Han hade lite betänkligheter mot att ses då han kunde bli rånad eller träffa polisen. Han var dock fullt på det klara med att han ville träffa en fjortonåring i sexuellt syfte.

Nu blev det inte så. Istället mötte han oss för ett snabbt samtal och cyklade sedan hem.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

32 thoughts on “Pappa cyklar till Stortorget (Napp #214) Malmö

  1. När jag vqr 7-10 år utnyttja min mammas man mig sexuellt. Jag är 42. Idag. Lever med ptsd generell ångest haft mardrömmar sen jag var liten kan vakna o hyperventilerar allt jag gör på dagarna måste planeras blir fort svimfärdig panik attacker etc. Gått hos psykolog testat mediciner inget hjälper. Så dessa pedofiler borde få livstidsfängelse. För de skadar en människa psykiskt resten av livet. Även om man inte tänker på det trauma man varit med om så påverkar det ens undermedvetna tänk er själva att allt ni gör skapar ångest panik ångest svimfärdighet känsla.

   De borde låsas in på livstidsfängelse.

 1. Nej det är inte brottsprovokation.. och det är bara folk med en störning som skulle falla för det där för ingen normal hade velat träffa ett barn och ligga med den, så ingen är på din sida gubbe lilla

 2. Bryr sig inte det minsta och använder sitt riktiga namn i chatten…

 3. Hahaha, ni börjar bli kändisar inom detta i Malmö påhejade vid varje konfrontation av allmänheten..

 4. Jag vill bara berätta för idioten att han visst är en pedofil. Inse det gubbjävel!

  1. Jag visste inte att dumpen fanns innan jag tittade på Peter jihdes program. Så jäkla bra att ni finns. Det finns alltid en risk som gäddfiskare att träffa den här typen av människor. Ni gör ett kanonjobb Patrik, Sara och ni andra. Tycker man kan swisha en liten slant då och då

 5. ”Fan ta dig om du försöker råna mig, jag är inte att leka med om något sånt skulle hända” Inte ordagrant citerat men nästan. Enormt skraj för sin egen säkerhet utan tanke på barnet.

  1. Extremt tuffa ord också med tanke på hur tam han var när han blev konfronterad. Han var att leka med, visade det sig

 6. Nämen alltså usch ! Tänk att det finns personer som åker till att träffa ett barn och när dem väl blir påkomna så bryr dom inte sig ett jävla skit och tar absolut inget ansvar för vad dom har gjort! Jag är själv ett barn och har en vän som såg mannen förra veckan där på tisdagen eller onsdagen som körde bussen som skulle köpa ut cigg för sex! Helt otroligt att folk gör såhär mot barn . Speciellt när man själv har barn , ingen vet vad som händer bakom stängda dörrar. Jag tycker det är så synd att man ska behöva växa upp med att vara rädd att gå ut utan att man blir påkommen av en pedofil eller något.

 7. Fy fn vilket stort samhälls problem vi har .
  Dessa perversa idioter som är ute efter barn borde spärras in någonstans men finns det någon vård som verkligen fungerar??

 8. Jag är ingen Pedofil säger gubben som träffar en 14 åring och kallar sig själv pappa till honom 😳

 9. ”Jag är inte att leka med om något sånt händer” sen kommer en gammal farbror på en cykel inte mycket hot där.. väldigt tuff på chatt men inte så mycket i verkligheten

  Kanske inte möta barn så behöver du inte oroa dig för sånt där?? I din åldersgrupp borde du träffa 30+ för att vara helt Reko..

 10. Dumpen gör skillnad
  Nu var han inte så tuff längre.
  Tänk er att planer så mycket att skaffa barn, sen vilken tuff sánsvar att uppfostra sina älskade barn och man vill ge sitt liv för barnen, tänk hur mycket man offrar och kämpar för barnen energi, tid, pengar, kort sagt allt inkl ens liv för att möjligöra ett bra liv för barnet, och sedan kommer en pedofil och förstör allt för alla! Och det finns forfarande folk som har så kortsiktiga syn och trånga tänkande som tycker att dumpen inte ska offentliggöra dessa pedofiler och skydda deras identiter!

  Det enda sättet som visar sig fungera väl och är effektiv mot pedofiler är sättet som Dumpen jobbar med.
  Det finns ju bevis på att i tidigare fall har domstolen inte haft tillräcligt effekt och inte kunna stoppa förövarna till exempel fackordföranden Martin White som dömdes flera gånger för samma brott mot barn men han fortsatte ge sig på mindreåriga som vanligt!

  Jag är nästan helt övertygad om att ingen av de som Dumpen har hängt ut kommer att ha ny möjlighet till ett nytt övergrepp eller ens försök till det överhuvudtaget vilket är huvudsyftet med vad Dumpen jobbar med.

  Mycket bra jobbat bästa Patrik och Sara och upmanar alla som vill göra något bra i livet och speciellt göra något bra för barnen i Sverige varsågod nu har ni möjligheten att göra det, HJÄLP DUMPEN NU OCH VAR STOLT ÖVER DIG!

  1. Jag är positiv till Dumpen. Men jag är negativ till vår lagstiftning. Självklart borde alla dessa gäddor inte röra sig fritt.

   Men när det nu är som det är med lagstiftningen så kan jag bli lite bekymrad över att när de nu är brännmärkta så blir de mer desperata då de heller inte har så mkt att förlora. De är redan ”persona non grata”.

 11. Enbart barn har rätt att ha romantiska tankar om barn kring deras egna ålder. Föräldrar och morfarföräldrar som älskar sina barn och barnbarn och vill ha ett tryggt samhälle är nornalt. Pedofili är fan inte normalt.

 12. Terve! 🤣 Måste ha känts extra bra för Patrik att fiska upp den här finska gäddan då han själv blev utsatt för en finsk pedofil.

 13. Han är definitivt en pedofil. En vuxen man som tänder på barn och ungdomar mellan 0-25 är i mina ögon en pedofil och ska låsas in på livstid.

  Vi måste skydda våra barn, ungdomar samt unga vuxna eftersom våra myndigheter struntar blankt i dom.

 14. Så jävla grisig grej att tända på… ”pappa-son-övergrepp” 🤮🤮🤮 Hoppas verkligen att denna gubbe inte har egna barn och barnbarn…

 15. Det värsta av allt är ju att han är fullt medveten om att det är mkt polisanmälningar, rädd om sitt eget skinn fyfaaan!!

 16. Hahaha lyssna på Patrik’s röst när han säger ”Näääehhj näenäejneej”, efter gubbens bortförklaring!
  Tonen i rösten indikerar hur jävla trött
  Patrik är på dom här typerna asså.
  200+ gäddor nu lixom.. rejält utmattande skulle jag gissa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X