Sponsorer

Han ville gärna träffa en fjortonårig kille men var ytterst försiktig. Såpass försiktig att han bara skickade bilder på underkroppen och dess intimare regioner.

Han bjöd hem barnet till Saltarö med en uppmaning om att ta bussen från stan till Kolvik och sedan ett bussbyte ut till Saltarö strand.

För att identifiera denne hemlige man satte vi ett låtsasbarn på bussen i Kolvik som sedan hoppade av bussen ute på Saltarö. Vi körde så att vi var på plats innan bussen. Jag gömde mig inuti busskuren och Patrik Sjöberg stod i sedvanlig ordning och hukade i en buske långt ute i terrängen. Mannen som stod och väntade på barnet stod i en helt annan buske och när han fick syn på barnet så började han blinka med mobilens ficklampa för att barnet skulle komma dit. Barnet stannade dock på busshållplatsen och när mannen gick fram och började prata så gav vi oss till känna.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

26 thoughts on “Supportergäddan (Napp #206) Värmdö

 1. Jag blir tokig på dessa sv.n. Forska i genteknik så vi blir av med dom. Är mamma till 4 söner.Farmor till 7 barnbarn och gammelfarmor till 5 barn. Gode gud förhindra att mina små inte råkar ut för en sådan här avart! Tack Sara och Patrik för er kamp.

 2. Jäklar vad många äckel gäddor ni dragit upp och fram i ljuset! Heja alla ni fina människor bakom dumpen.se! Ni räddar barn!

 3. Hur många jävla pedofiler finns det? Det tar ju aldrig slut. Dom är ju överallt. Tack Dumpen för det otroligt viktiga ni gör 🙏🏻 Ni räddar liv

 4. Oj vilken smygande försiktig peddo-gubbe. Så mån om att inte själv råka illa ut. Hoppas verkligen att han dras riktigt ordentligt i skammen nu, när alla vet att han suktar efter barn. Skit ska skit ha. Fy fan.

 5. Fy usch och tvi 🤮
  Hur många finns det i Sverige? Mörkertal? Ni träffar troligen Max 10% av de som finns. Det går omkring 2000-3000 sådana här as ute i landet. Målet för polisen och myndigheter måste vara att plocka in varenda en. När de är tagna ska de antingen sitta inne. Länge. Eller gå med ett stort plakat på magen med ordet p e d o f i l på.

  1. För mycket, jag var utsatt som liten av min pappa och 2014 gjordes en undersökning och då visade det sig att var fjärde barn har varit utsatta för ett sexuellt övergrepp någon gång under uppväxten. Så skulle gissa mer på mindre än 1-2 %

   1. Jag är så ledsen för din skull att du blivit utsatt för detta. Lider med alla barn!
    Som blir utsatta för såna monster. Hoppas att du mår bra idag och kan leva ett fint liv ❤️‍🩹

  2. Misstänker att din uppskattning är rätt långt borta. Att Dumpen skulle lyckas konfrontera 10% av dessa individer är nog mer eller mindre omöjligt. Det lär ju också skapas nya dagligen. Jag undrar verkligen om det forskas på detta alls? Känns som att ämnet är så tabu att vi som samhälle inte gör något för att förhindra att dessa förgriper sig på barn. Arbetar vi preventivt alls? Är lagstiftningen och resurserna på den nivån de behöver vara? Jag tvivlar.

 6. ”du vet inte vilka konstiga som kan dyka upp” ja kanske för du försöker möta barn och att folk inte gillar såna? Ja dumpen kan dyka upp men även andra är ju inte alla som uppskattar såna med en sån störning och vill skydda våra barn

 7. Gå före ifall någon granne går av bussen… Så planerande och tänk över att inte visa någon vad han sysslar med.
  Jävla typ😡
  Står där och mumlar som ett fån, ulv i fårakläder.
  Locka hem barn till sig, fy fan🤬 som i en skräckfilm. Snacka om att barnet är totalt utsatt.
  Så fruktansvärt vidrigt😨

 8. Man har uppskattat att cirka 5 procent av befolkningen, både män och kvinnor, har sexuella fantasier om barn men det finns såklart ett stort mörkertal. Stämmer det så är det väldigt illa.

 9. Vem håller token på? Lite svårt att se. Beter ju sig förutm att han är sjukt störd som en byfåne. Ska ve hemlig o smyger omkring klädd som han firar SM-guld.

 10. Hur tusan fungerar en sådan person? Vad får honom att ens tänka tanken att någon överhuvudtaget skulle vilja ha honom?

 11. Tänkte ju förut att jag skulle skicka ett par hundringar för varje avskum ni plockar. Mwn blev tyvärr för dyrt😟 Det finns för många sådana äckel😫 Men skickar en slant då och då👍 Hoppas andra här inne också tänker på att stödja Dumpen genom att skicka en slant då o då. Bara en 50lapp gör ju lite skillnad. Heja Dumpen.

 12. Att ännu en pedofiler blivit upptäckt känns bra. Tyvärr är det tydligen en vän till mig. Att jag inte misstänkt honom känns förjvl. Min fd vän ska aldrig mer få träffa mig och vet att alla hans tidigare vänner tagit avstånd från honom och hans hemskt sysselsättning.

  Laget upp auktioner på Tradera när endel av vinsten går till Dumpens arbete för att fånga dessa fula fiskar Tack för ert arbete.
  Bajen Corner Jakobsberg

 13. Fyfan va vidrigt att folk som man har sett runtom sig visar sig vara pedofiler, inte fan vill man att framtida generationer ska växa upp bland alla dessa kåta, vidriga gubbar. Stor eloge till er på dumpen som fångar dessa svin.

 14. Fyfan va vidrig! Har pratat med ”den där”! Usch, bor nära mig… Vill säga mer men mina tankar är osunda och håller dom för mig själv… ni vet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *