Sponsorer

DARVO – en strategi som vi alla behöver lära oss mer om.

DARVO står för Deny, Attack, Reverse Victim and Offender. Strategin används flitigt av förövare när de ställs mot väggen för sina handlingar.
Enkelt förklarat så förnekar den anklagade vad den anklagas för och vänder skuldbilden mot den som anklagar.

Exempel: Jag hade inte en aning om att hon var minderårig MEN det var hon som kastade sig över mig. Sen kommer du och ska lägga dig i saker som du inte vet något om. Du verkar vara riktigt sjuk.

Daddygäddan lyckades hitta sin egen lilla twist på DARVO. Vi kan kanske kalla den AARVO istället. Admit, Attack, Reverse Victim and Offender.

Sånär som under ett par sekunder i början, när han försökte skylla på en tvillingbror, erkände att han faktiskt var på platsen för att träffa ett barn. MEN försökte däremot  flytta över fokus på allt annat än att han faktiskt erbjudit daddykuken till någon som han trodde var ett barn och tagit den med sig för att träffa barnet.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

79 thoughts on “Daddygäddan (Napp #205) Malmö

 1. Farlig man. Får ont i magen när jag ser hans blick mot Patrik. Att försöka förminska Patrik för att flytta fokus från det vidriga han gjort, så fult. Ett barn hade krossats av hans sätt. Imponerande av dig Patrik att inte bruka våld mot den här vidriga individen. Jag kokar inuti. Ni är bäst som skyddar barnen <3

  1. Scrollade ner för att uttrycka mer eller mindre exakt det du säger så jag bara fortsätter din tråd istället 👌👍: detta är ett mycket farligt beteende. Hans reaktion går helhjärtat ut på att förflytta fokus från sig själv. Det kommer spontant och omedelbart. Det kallas för deflection. Den här mannen är inte på låååånga vägar redo att ens reflektera över sina känslor eller ta sitt ansvar. Det är BARA hans begär som har ett värde för honom.

   1. Instämmer helt, vilken otroligt otäck man. Hörde att Sara blev lite rädd och förminskade sitt budskap där, helt förståeligt för han hade ett sätt som var väldigt hotfullt. Inte konstigt att han inte ville prata med Patrik då han inte kunde göra han osäker.
    En sån otroligt liten människa egentligen, hör hemma bakom lås och bom.

 2. Skitbra att ni har en kopia 👍
  Om ifall att han råkar deleta!😂
  Mycket bra konfrontation ❤

 3. Mycket bra hanterat, Sara och Patrik. Vilket bra team ni är. Nej, du var inte aggressiv, Patrik. Det framgick med tydlighet för alla och envar. Däremot lyste det mycket obehagliga aggressioner i den här gäddans ögon. Stackars de barn som kommer i kontakt med honom. Bra jobbat, Sara och Parik.

 4. Vi älskar dig Patrik du är en förebild för oss alla, men Patrik något som jag jättegärna vill att du frågar pedofilerna Varför letar du inte efter de i din egen ålder och låta de svara på frågan varför de inte dejtar i sin egen klass. Och Sara du är så grym grym grym,

 5. Men vad är det för fel på dem?

  Varför inte söka sig till någon i sin egen ålder, 🤢 Är det en total omöjlighet eller? Han hade ju åtminstone lite hum om sin läggning ….

  DARVO är ; på svenska
  ANFALL ÄR BÄSTA FÖRSVAR!

  Bra jobbat till Dumpen samt dumpens fantastiska medarbetare.🌺🌸🌼🌻

 6. En av de bästa konfrontationer jag sett av er. För ni är sakliga, förklarar och det blir lite diskussion. Han är ju helt lost, vadå att Patrik skulle vara aggressiv? Snacka om att försöka flytta fokus. Skrämmande även hur lätt det verkar för dessa män att ge sig på yngre. ”mötas då och då, bara 14? Okej det är lugnt, kom hit nu och knulla”. Utan ett uns av dåligt samvete eller betänkligheter.

 7. Så bra hanterat av Sara! Ni är skärpta och gäddorna har ingen chans i sina försöka. Att han börjar hytta med näven eller skuggboxas gör honom än mer patetisk. 🤢🤮

 8. Av 205 pedofiler så måste väl denna vara den mest patetiska. Försöker konstant förflytta fokus och ta på sig offerkoftan samtidigt som han 10 min tidigare var på god väg att våldta ett barn. Och det erkänner han dessutom, utan några som helst tecken på ånger

 9. Bra samtal att ta ner denna dryga man på jorden., som ville försvara sitt perversa problem med mothugg till Patrik och Kokain. Patriks svar på det, och sedan sin absoluta tystnad när Sara pratade vidare var helt rätt gjort.!!
  Fint av Er båda att hantera situation på ett bra och vuxet sätt, han framstår nu bara värre, och för att blanda in någon annan människas långt tillbaka tidigare problem som inte är relevant.
  ❤️ Till Er båda.

 10. Jäkligt snyggt att ni snabbt klipper av gäddan då han försöker flytta focus från det som faktisk är det väsesntliga. Ni äger situationen på ett bra sätt.

 11. Jag undrar vilken gädda som är den första att hugga er! Tror smockan hängde i luften denna gång. Akta er så ni inte stöter på någon som har vapen på sig. Dessa människor är helt gränslösa.

 12. Bra jobbat! Han var ju aggressiv om något, intensivt konfliktsökande blick. Antisociala vibbar. Det enda han kommer att bry sig om är att han blev avslöjad. Väldigt farlig människa utan empati.

 13. Hoppas verkligen han söker hjälp för sin sexuella störning, jag vill inte att han fortsätter försöka våldta barn här i vårt fina Malmö 💔

  1. Sara och Patrik! Två starka hjältar med hjärtat på rätt plats.
   Ni betyder så mycket!❤️🙏🏽
   Vidrig person, ondska på två ben.
   Är själv offer och hela mitt liv har kantats av en kamp mellan liv och död. Ett helvete.
   Blir illamående när han försöker dra upp saker från din historia, Patrik, och på allvar tror att det skall överskugga hans vidriga agerande?! Verklighetsfrånvänt, empatilöst monster. Hoppas innerligt att karma lär honom en hård läxa.

   Tack för allt, ni är det finaste som hänt Sverige! ❤️

 14. Den enda med en vidrig attityd är han som ville möta barnet, Patrik reagerar som vilken vettig människa som helst.

 15. Tack för att ni finns ♡ ni gör ett grymt jobb som konfronterar dessa äckel och att ni kan hålla er så pass lugna ändå. TACK Sara och Patrik och resten av teamet♡

 16. Vidrig typ och troligen mycket farlig. Hur agerar han om ett barn ändrar sig eller på andra sätt inte gör honom till viljes? Tanken skrämmer.
  Sara och Patrik, ni är guld och här briljerar ni verkligen.

 17. Skulle Patrik ha varit aggressiv?! Har jag missat något? Pedofil-gubben är uppenbarligen en liten snöflinga som anser det vara ”hat, hot och aggrissivitet” bara man ifrågasätter hans vidriga beteende. Vilken patetisk pajas.

  1. Ja är ju ganska aggressivt att gå och våldta små barn som man är starkare å större än med, lite pinsamt att han ska sitta och läxa upp Patrik som reagerar som vilken vettig människa som helst..

 18. Du är grym Sara. Tydlig och rak.

  Dra kokain påverkar bara dig själv och inte ett minderårigt barn.

  1. Det kan man diskutera. Men oavsett. Nu var ämnet varför han söker efter ungdomar att våldföra sig på. Vad blir annars konsekvenserna? Att man inte får stoppa mördare bara för att man gjort alltför friska avdrag i deklarationen?

   (För den som inte förstår: Retoriska frågor.)

 19. Varför säger han att chatten är sparad? Förstår han inte hur skrattretande det är 🤣

  Den enda som ser dum ut i den chatten är ju han.

 20. Sara och Patrik! Två starka hjältar med hjärtat på rätt plats.
  Ni betyder så mycket!❤️🙏🏽
  Vidrig person, ondska på två ben.
  Är själv offer och hela mitt liv har kantats av en kamp mellan liv och död. Ett helvete.
  Blir illamående när han försöker dra upp saker från din historia, Patrik, och på allvar tror att det skall överskugga hans vidriga agerande?! Verklighetsfrånvänt, empatilöst monster. Hoppas innerligt att karma lär honom en hård läxa.

  Tack för allt, ni är det finaste som hänt Sverige! ❤️

 21. Vidrig gubbe!!! Han är inte bara en våldtäksman men också en psykopat som försökte gaslighta Patrik. När ska de förstå det de gör förstör livet på andra?!?!?!?
  Och om de förstår…. Hur kan de bara fortsätta?!!!?!?

 22. Den där gäddan kommer inte låta detta skrämma honom. Han kommer garanterat fortsätta ragga minderåriga på annat håll. Farlig person.

 23. Usch vilken obehaglig man, stackars barn som råkar ut för detta monster.
  Jag beundrar er för ert arbete som ni, och alla era medarbetare gör för att våra utsatta barn inte ska råka ut för dessa förövare.
  Det är skrämmande att så många sjuka människor rör sig ute i samhället.

 24. ”Det är samma om man tar kokain utan positiv inställning”… Asså hörde jag rätt?! Blir så jävla förbannad! Bra jobb! Ställer upp om ni behöver nån hjälp vid konfrontation.

 25. Älskar både Patrik och Sara! Ni är beundransvärda, vilka hjältar ni är. Allt för att rädda Sveriges barn. Ni är fantastiska personer. ❤️❤️
  Majoriteten av folk skulle inte klara av att prata med dessa vidriga pedofiler. (Borttaget av Admin)

 26. Men nu som hon säger har ju Patrik arbetat med sig själv och kommit längre men denna karln gör som dom flesta skyldiga gör. Men du då, han då, andra gör ju och så vidare. Vägrar fatta allvaret också i att gubbar ska på så unga barn. Dessutom en kille vilket tar de en nivå extra

 27. Hur kan man ens få för sig att jämföra att ha dragit en lina på en fest för 1 miljon år sen med att våldföra sig på ett barn? Jösses…. Dessutom är inte Patrik ett spår aggressiv under konfrontationen. Hade du mött en pappa till ett barn som fått sitt barn våldtaget så hade du fått se på aggressivitet, gubbjävel.

 28. Kanske dags att man själv öppnar en klinik mot de här monstren, känns som med så många som publiceras här – att det borde vara en lukrativ marknad lol

 29. Vilken jävla idiot!! Mänskligt skräp.
  Han tror verkligen att han kan snacka ur sig situationen med att attackera Patrik.. Gick sådär 🙂

  Älskar er Sara o Patrik med Co

 30. Riktigt bra konfrontation 💪🏻 Men vilken läskigt hotfull pedofil! 😩 Försökte hela tiden flytta fokus från sig själv. Ni gör ett sånt grymt arbete 🥳❤️ Tack! Hoppas han håller sig så långt bort från barn han bara kan!

 31. Beundrar Patrik som inte klipper i för denna äckliga jävla tjomme ! Det brinner i en att se och höra detta äckel!😡😡😡

 32. Skulle vilja veta vad som rör sig i hans huvud när han förstår att han körd. Var rädda om er Sara och Patrik! Ert jobb är så otroligt viktigt! Och jag är så glad att Camilla Läckberg lyfte er hemsida.

 33. Vilket fruktansvärt vidrigt as, han bryr sig inte ett skit om barnen han förstör. Det handlar bara om honom och hans sjuka böjelser. Ett skolexempel på ett förövarmonster. Det jobbiga är att han vet exakt vad han håller på med och att detta högst sannolikt inte var det första barn han plockat upp, hans självsäkerhet och rakt-på-sak attityd i chatten ger mig de vibbarna till 100%. Tur för alla inblandade att han raggade upp Dumpen denna gång. De pojkar han har fått med sig hem tidigare har nog råkat riktigt illa ut.

  Klockren och proffsig konfrontation!

 34. Den ena efter den andra dyker upp🤢 Vilket stort samhällsproblem vi har.
  Alla föräldrar måste skydda sina barn för ingen annan verkar göra någonting..

 35. Samhället borde ha rätt att kräva att pedofiler som denna peddogubbe verkligen på allvar söker hjälp! Alla barn i samhället ska kunna vara trygga bland vuxna människor.

  Återigen så gör ni ett otroligt bra jobb som alltid på Dumpen. Det är inte okej att ha sjuka tankar om barn och barn ska inte behöva vara rädda för vuxna människor.

  Låt barn få vara barn och ha en bra barndom. Finns barn som blir mobbade och har tillräckligt jobbigt i både skolan och på fritiden. Föräldrar som gör allt för att deras barn ska ha det så bra som möjligt, som kanske är ensamstående och har svårt att få ekonomin att gå runt men som då ändå själv gör vissa avsteg från egna planer eller inköp för att deras barn ska ha lite pengar till en glass eller lite godis. Barn, föräldrar och samhället behöver inte pedofiler som håller på med sina sjuka saker om barn.

 36. Så jävla chockad! Jag har jobbat med denna mannen och det sjukaste är att han var hur trevlig som helst och hade ALDRIG i hela mitt liv kunnat ana att han var ett av dom här jävla äckelsvinen!!! Fy för helvete Mats!! Åt helvete med dig!!

 37. Tack för att ni blottar ännu ett peddo. Han var riktigt obehaglig, jag hoppas verkligen att han får vad han förtjänar. För den mannen kommer inte förändras alls. Han är fan ond rakt igenom. En så liten patetisk människa.
  Dumpen, jag älskar er. Så många barn ni hjälper. Tänk hur många barn han lär förstört livet för , jag hoppas hans ansikte syns över hela värden, ge honom den skam han ska ha. Fan vad han blir rädd och provocerad av Patrik fastän Patrik och helt lugn. Jag älskar eran jobb, ni är helt fantastiska dumpen. Tack för att ni tar dem barnens parti ingen annan väljer att se. Jag har inga pengar, men ni får en swish idag bara för att jag vill se en förändring i detta samhället. Ni gör skillnad. Allt hat ni får utså visar bara på hur viktigt detta är. Tack åter igen, alla ni på dumpen är änglar .

 38. Säger… ”Ja, det är ju ett begär man har” … Jävla äckel! ”…Dåu Patrik Dåu ska lougna naer daj”

 39. Så proffsiga ni är båda två! Jag blev så arg av denna stolliga gubbe att jag inte hade kunnat behärska mig. Mycket farlig man.

 40. Tycker ni ska ha en stor eloge som lyckas hålla er så lugna som ni gör, jag hade aldrig klarat av det En eloge till er också för allt arbete ni lägger ner på att skydda våra barn <3 så viktigt att ni finns!! Verkligheten är skrämmande hur många äckel som tänder på barn :’(

 41. Vilket stolpskott 😵‍💫
  Hytta näven och stirra med den blicken, så patetiskt. Verkar vara det mest naturliga för honom att våldta barn, menar ju på att han har den läggningen och då är det så ??? Ingen kunskap eller minsta inlevelse om att barn far illa.
  Undrar om kronan har ramlat ner nu, och att han är avslöjad offentligt?
  Fruktansvärt galet att dessa sjuka typer kan röra sig fritt runt våra barn.
  Bra jobbat igen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻⭐️🥰

 42. Din sjuka lilla djävul.
  Fel i huvudet har du.
  Tänder på småkillar?!
  Störd. Sjuk. Tragisk.

 43. Fy så otäck han är! Helt störd. Man ser på ögonen att han är av total avsaknad av mänsklig empati.

 44. Otroligt bra bemött av er, Sara och Patrik! Jag hade inte lyckats behålla mitt lugn…
  Snyggt när ni klippte av honom och bara vände på klacken också 👍🏻❤️

 45. Klassiker i att förminska, förnedra, kränka, flytta fokus, underminera, lägga ansvar på den andre, göra sig till offer, normalisera sitt beteende och friskriva sig från delaktighet i övergrepp. Den värsta sorten. En person som är van att få sin vilja igenom, genom maktutövning. Han har vanan inne, det är uppenbart utifrån alla tekniker han tillämpar vid konfrontationen. Ett skolboksexempel.

  Han kommer inte vara mottaglig för hjälp, har inga problem med att ha sex med minderåriga, ingen insikt i brottsligt beteende och tycker att ni är riktigt jobbiga idioter. Han tror verkligen på sin egen sanning att det är han som är offret. Sparar loggen så att ni inte ska komma undan, med syfte att försöka hota/skrämma er till tystnad.

  Han saknar helt verklighetsförankring relaterat till sitt beteende. Han läser såklart alla inlägg här och tycker troligtvis att alla som postar är små lortar som är avundsjuka på honom eller saknar ett vettigt liv. Han kommer inte att sluta, bara ändra strategi och bli svårare att avslöja 😢

  Visar att vår lagstiftning är så klen och otillräcklig.

  Tack för ert jobb 🙌

 46. All kärlek till hela Dumpenteamet ! Bra gjort. Det enda som fattas är att polisen häktar honom. Han är ute och letar offer redan . garanterat.

 47. Asså usch för honom. Försöker förminska Patrik och såna grejer wtf asså… varför la han bara fokus på vad Patrik gjorde men inte vad han själv har gjort? 🤮

 48. ”Det är lika sjukt att ta kokain när man inte har någon positiv inriktning”

  Öhhhh….va?!!? Smaka på den meningen…..

  Allt i den meningen är helt skevt! Han jämställer äpplen och babianer!

  Hans ögon, jisses så elaka!

 49. Det måste nog vara en av de farligaste ni fått tag på! Total frånvaro av skuld och empati! Jämför med – Ååååh han ramlade på min kniv, men när han fortfarande levde tog han sats igen…..
  Ser inte skillnad på förövare och självskadebeteende pga sådana som han

 50. Narcissist som lätt tar till våld när det går emot honom. Han känner sig överlägsen alla andra och bara hans behov räknas.
  Han står över lagen, moral och etik han är kungen i sitt eget universum.

 51. Jag tycker att han var mycket obehaglig och manipulativ. Det gör honom livsfarlig i kombination med barn… Brrrrr 🥶

 52. Hans kommentar på slutet ”Var det allt?”
  Nej, nu ska du dömas av resten av Sverige o få stämpel på dig att vara en av landets många äckel så folk vet att hålla sig borta! Usch smuts.

 53. Tack för ert viktiga jobb. Den här karln tycktes inte ha någon som helst skam i kroppen. Helt iskall och insiktslös. Hoppas att de som tidigare råkat ut för honom, vågar träda fram och berätta efter ert tydliga avslöjande.

 54. Fy fan vad ni är bra, Sara och Patrik!
  Jag älskar denna konfrontation. Jag älskar att du tar upp att ”kanske påminner du om Patriks förövare” och att du tar upp att missbruk är ett symtom på att ha blivit utsatt.
  Jag älskar att du Patrik blev helt tyst en stund ist för att ”gå in i” gubbens försök till att mucka.
  Så jävla fina är ni!
  Jag älskar det ni gör! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *