Sponsorer

Hon vet så väl med egen erfarenhet hur sexuella övergrepp påverkar barn. Med orsak av sin bakgrund så är hon skygg som ett av skogens djur. Ibland, när bägaren rinner över så sticker hon dock fram nosen och berättar hur den råa verkligheten ser ut för ett barn i händerna på förövare.

Tack M❤

Sexuella övergrepp mot barn är grymt, empatilöst, smärtsamt och äckligt fyllt av blod, fekalier, urin, spyor och sperma. Dumpen visar upp den grymma verklighet som är en realitet för många av våra barn. En verklighet som många i vårt samhälle blundar för och försöker sopa under mattan och förminska.

I massmedia och i samhället generellt verkar det finnas en beröringsskräck att prata om övergrepp mot barn. Däremot läggs fokus på förövares rättigheter och hur personer som söker efter barn i sexuellt syfte mår av att exponeras och behöva ta konsekvenserna av sitt eget handlande. I massmedia förfasas man exempelvis över att enskilda medborgare misshandlar en person som sökt efter barn i sexuellt syfte i men frågar sig inte hur det är möjligt att vårt rättsystem fallerar när det gäller att skydda barnen. Det som tycks gå många förbi är vad barnen som kommer i en förövarens väg får utstå. Med risk för att skapa mardrömmar hos den del av den vuxna befolkningen som värnar om förövarens väl och ve tänkte jag ge en bild av vad barnen kan få uppleva i kontakten med de personer som söker efter barn i sexuellt syfte.

För ett barn är synen av en förövares erigerade könsorgan förknippad med stark smärta och rädsla. Ett barns snippa, mun eller anal är inte gjord för att penetreras av en vuxen mans penis (eller andra föremål). För en liten flicka innebär penetration av underlivet en skärande smärta både i de yttre och inre könsdelarna, det går sönder och blöder. Likadant är det med penetration i rektum. Och smärtan går inte över, barnet går med en ständig smärta och kan blöda i dagar efter ett övergrepp. Att bajsa är en plåga och det svider när barnet kissar. Kommer förövaren åt sker nya övergrepp så fort chansen ges, att barnet är skadat, har ont och kanske fått en smärtsam infektion kvittar förövaen lika, han fortsätter obekymrat att skada barnet.

Förövare bryr sig inte om att barnet känner smärta eller får fysiska men, en del går t o m igång på barnets smärta. Att bli penetrerad i munnen innebär ofta att barnet inte får luft, det blir som en kvävning, rädslan som startar när barnet inte får luft är mycket stark. Inte sällan triggas kräkreflexen, barnet spyr, men likväl fortsätter förövaren med sin penetration. Förövaren bryr sig endast om sig själv och sin egen njutning. 

Känslan efter att ha blivit berörd eller penetrerad av en förövare är att kroppen inte längre är barnets egen. Kroppen förknippas med smärta, rädsla, olustkänslor, äckel, skuld och skam. Barnet blir förvirrat, kan inte förstå eller greppa vad som hänt. Har något gått sönder i kroppen? Var kommer blodet ifrån? Rädslan bosätter sig i kroppen som blir spänd och orolig. Det gör ont lite varstans, i magen, i huvudet, armar och ben domnar bort. Nätterna fylls av mardrömmar och det är svårt att sova. Hela livet blir otryggt, fyllt av oro och smärta. Livsglädjen ersätts av förövarens mörker. Vad konsekvenserna sedan blir om barnet når vuxen ålder informerar Sara och Patrik om i praktiskt taget alla gäddvideos.

Verkligheten för barn som blir utsatta för sexuella övergrepp är nattsvart. Och det är förövaren som skapar detta mörker. Den vuxna befolkningen i detta land behöver se den brutalitet som förövare utövar och sluta skydda dem. Det är barnen som behöver skyddas från förövare som tar deras liv ifrån dem.

Vill ni hjälpa oss att hålla Dumpen rullande så är vi väldigt tacksamma 

16 thoughts on “Den brutala verkligheten för barnet

 1. Bästa Sara som förklarar denna ondskan monstren skapar. Och denna plågsamma smärtan i våra barn.
  Alltför många blundar för den ondskan som finns omkring oss, hur mycket man än väljer att blunda så kommer vi aldrig ifrån ondskan när den slår till.

 2. Besökte sajten först igår då en, tja, bekant är lite att ta i men då en person jag träffat x antal gånger i offentliga sammanhang avslöjades här. Har sedan dess inte kunnat sluta titta på konfrontationsklippen, som förälder kokar jag av ilska men känner mig också så ledsen och uppgiven, vad är det för jävla värld vi lever i. Jag vet också innerst inne att det ni gör inte är rättssäkert men någon gång får måttet vara rågat i vårt långa landet lagom. Tack för att ni gör det ni gör.

  1. Det är så rättssäker det kan bli, helt vattentätt. Förövaren visar bild på sig själv, skriver vad han tänker och vill göra och dyker upp på mötesplatsen som bara han och (barnet) känner till.

 3. Tack! Vi alla måste se hur verkligheten för utsatta ser ut och en gång för alla sluta upp och dalta med förövare.

 4. Tack för att ni berättar det här! Jag hade gärna velat se den här texten i ledarsidan/insändarsidan i tidningar. Det här borde vara obligatorisk läsning för alla vuxna. Speciellt om man har ett barn så ska man känna till det här och få råd om hur man går tillväga för att skydda mot att ens barn blir utsatt för övergrepp och vad man gör om det mot all förmodan skulle hända. Vi skyddar barnen genom att veta hur mörk verkligheten är, inte genom att blunda för den!

  De monster som vill utsätta ett barn för det här och förstöra deras liv kan inte få gå och leva fritt ibland oss. Det måste likställas med förberedelse till mord/mord. De här monstren är helt likgiltiga till att förstöra ett barns och människas liv. De är livsfarliga!

 5. Tack att ni gör detta. Tack dumpen och alla som jobbar där, Tack till dem poliser som tar det på allvar, Tack M för att du delar denna text. Det räcker nu, barnen beskydd måste börja värderas högre än förövarnas beskydd!! Det är helt sjukt att det inte resan görs!

 6. Kan inte förstå vad det är för monster som ”går igång” på att se barn lida på detta sätt. Måtte lagen ändras så att flera barn kan räddas INNAN skadan är skedd.

 7. Alla barn förtjänar en trygg och bra uppväxt med vuxna människor som bryr sig och som hjälper dom mot elaka pedofiler. Dumpen fortsätt med det som ni håller på med för alla barn måste få lov att vara barn. Hade jag haft egna barn så vet jag att jag hade mått minst lika dåligt som mitt barn ifall något hemskt hade hänt som ni beskrev här ovan i texten. Polisen borde se till att alla barn kan känna sig trygga bland vuxna människor. Barn ska kunna lita på att inte alla vuxna människor vill dom ont. Dumpen skulle inte behövas ifall samhället tog större ansvar mot alla barn. Inget barn ska behöva ens ha minsta rädsla för en vuxen människa ska vilja göra dom ont. Alla barn förtjänar att ha vuxna människor i sin närhet som bara vill barnens bästa.

 8. Tack för det jobbet ni gör. Ni är fantastiska. Att ni orkar ❤️
  Det är en skam för oss alla vuxna att det ens ska behövas och att rättsystemet inte fungerar.

 9. det värsta jag vet är att tvärr så finns det så många av äckliga pedofiler som gillar att sex med små barn tack att ni som jobbar på dumpen.se att ni lägger ut på hemsidan hur äckliga män gör mot små jag har inga barn skulle jag ha barn så skulle jag aldrig tillåta mina barn åker med främliga personer som dem inte känner tack för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *