Sponsorer

Solen glider upp över hustaken på en ort någonstans I Sverige. Ännu en individ som var beredd att låta sin sexualitet gå ut över ett mycket litet barn kommer efter att bli Dumpen-kändis efter nattens arbete.

Ett kort samtal mitt ute i skogen och gäddan drog iväg genom vårnatten med sin silverfärgade Ford Focus. Vi stängde av våra kameror och en fråga från nästa individ dök upp på skärmen:
– Kan hon ta hela?
Han bifogde en bild på sitt stånd.

I sedvanlig ordning vände jag mobilen mot Patrik Sjöberg.
– Vill du se?
Med en snabb blick på min mobil gormade han:
– Jag kan inte förstå inte varför jag går på det varje gång!?
Tittde på Patrik med förnöjd min och konstaterade att jag är slug som en liten lax som ännu en gång lurat honom att titta på en gäddsnopp.

Aviseringarna ploppar intensivt från två fiskare som är mitt uppe i en intensiv fisketävling. De diskuterar fördelar och nackdelar med ett mer och mindre vulgärt språk.

– Han kan dra upp en gädda på mindre än två timmar med sitt trasiga barn som konstant är på rymmen från HVB-hem.
På hans meny finns en lång rad slemmiga gökar som gladeligen utnyttjar trasiga barn på landets offentliga toaletter mot lite cigaretter eller sprit.
– Hon med sina långsamma groomare kan sitta i månader och prata med en enda gädda. På hennes meny finns de sluga och försiktiga som har otroligt mycket att förlora på att deras identitet röjs.

Sanna Fiskare ringer.
Hon är arg och knäckt över en man som nyss orsakat permanenta skador på ett barn.
Vi pratar lite och samtalet glider in på gynekologiska termer som barn bör kunna för att rättvisa ska kunna skipas.
Trots mörkret så skämtar vi.
Vi skämtar för att hålla ut och överleva.

Idag – ännu en dag i vårt lilla bananformade rike.
– Landet där barn behöver kunna gynekologiska termer eller klockan för att ha möjlighet att få juridisk upprättelse.

– Landet där justitieministern betraktar privatpersoners arbete för att exponera verkligheten bakom övergrepp som viktiga initiativ, istället för att skapa en proaktiv lagstiftning och lägga skyddet där det faktiskt hör hemma – i händerna på rättsvårdande myndigheter.

– Landet som var näst efter Albanien var sist i Europa med att förbjuda innehav av övergreppsmaterial.

Vi fortsätter framåt – tills barnen omfattas av den rättssäkerhet som anstår ett civiliserat samhälle.

Hoppas ni får en riktigt fin Lördag i vårsolen ❤

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 thoughts on “Det lilla bananformade landet i norr

 1. Snoppar är inte vackra , om man inte älskar ägaren. FATTA DET ! Beundra gärna dig själv. Men låt det stanna där. Om en vuxen inte gillar , va säker på barn ogillar ännu mer. 😡.

  1. Håller med! Den kvinna som utan direkt sammanhang ser en k#k på bild och gillar det hon ser är ännu inte född. Deras små vänner må bli just det, DERAS små vänner. Inte nåt vi eller nån annan är intresserad av! Så j€vla patetiska män det finns.

 2. Det verkar som att pedofiler finns på alla nivåer eftersom lagstiftningen är helt åt skogen. Vem vet, kanske som att peta i den italienska maffian? Det är det intrycket man får när ett rättsfall som snippanmålet överhuvudtaget kan ge en friande dom. Hur många finns det där ute i det fördolda, kanske samhällets stöttepelare?
  ”Apelsinmannen” en självbiografisk bok av Birgitta Stenberg, på nittiotalet gick den som tv-serie. Handlar bl a om hur unga pojkar försvann från ett pojkhem för att utnyttjas av de högre samhällsskiktet. Den så kallade Kejneaffären där Wilhelm Moberg talade om den svenska rättsrötan. Verkar vara lika aktuellt idag som då.

 3. Jag är lite efter 🙂 har precis tittat på svt play och ”min sanning ” Patrik, fy faan vad grym du var🙂 jag tar inte upp dumpendelen för det hoppas jag ni vet att jag stödjer. Så mycket jag känner igen mig själv, ” ingen ska tala om för mig vad jag ska göra ” och jag tror, efter att ha sett intervjun att Hedenmo har nog också ändrat sig 😉 det vet jag ju inget om men det är min slutsats. Grymt jobbat hur som helst.

 4. Jeg har fulgt jeres Block gennem lang tid og kan inte med ord beskrive hur mycket pris jag sättar på alt ni Göran for alla de unga mennesker der undgår at få sina liv ödelagt. Jag er 61 år ung och har dybe men och skader från min barndom tack vara två voksne som tyckar de kunne anvende mig best de ville. Det forsvinder aldrig. Men jag har forlåtet dem och det er vad der skal till för at jag sjālva kunne starte gå.

  Tack av hela mit hjerte for all. Afbetaling ni gör

  Jan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *