Sponsorer

Kong Kim, James Sharp och Kimbo Slice. Tre konton med samma ägare. Herr Slice har varit i kontakt med oss på fyra av våra konton – genom tre av sina konton.
Med ett konto ville han träffa en mamma med två mycket små barn.

Via de andra har han varit i kontakt med tre av våra barnkonton, tillhörande virtuella flickor i 13-14 års åldern.
Herr Slice verkar tycka att det är normalt att knocka barn med narkotiska preparat så att man sedan kan våldta dem.

Han missade en träff med oss då han hade råkat däcka sig själv med för mycket narkotika, nästa dag dök han dock upp men ångrade att han gick till platsen när han träffade oss. Herr Slice greps kort efter konfrontationen och är nu misstänkt för narkotikabrott.

Ni som ser på ert eget barn och tänker att det troligtvis inte finns barn som skulle följa med herr Slice, är lyckligt förunnade.
Barn med sexuellt sjävskadebeteende och missbruk är inte ovanliga idag. Tidigare trauma hos barnet är en av de riskfaktorer som gör att individer som herr Slice faktiskt kan hitta sina offer.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

41 thoughts on “MrSlice (Napp #187) Stockholm

 1. Ush! Vilka störda jävla miffon vi har runt oss i samhället. Dessa män (och kvinnor) måste låsas in, på livstid! Dessa människor blir ju dessvärre aldrig friska. Hade varit värt varenda skatte-krona! Så jävla trött på alla djupt störda total-egoistiska barn-jagare som inte tänker på nåt annat än att våldta barn 🤮🤮🤮

  1. Gör mig mörkrädd med. Denna man är farlig och för denna gång tack och lov var det Patrik han fick träffa. Vi måste jobba på en långsiktig lösning. Uppmanar alla att skriva under insamlingen!

 2. Tvi fan vilken vidrig chat! Och minst lika sjukt att hörlurarna han bär finns i vuxenstorlek.

  1. Vuxen storlek ?
   Nä han är totalt krympt.
   Jäklar Nu är farmor /mormor på krigsstigen
   Får skaffa mej en handväska så man kan drämma till

 3. Helvete vad han skrev mycket och väldigt grafiskt och utförligt. Fy fan för alla riktiga småtjejer som råkat ut för den här störda jäveln. Bra Dumpen, ännu en som fått en väckarklocka.

 4. Snälla spärra in han på livstid, orkade inte läsa allt för detta var bland det vidrigaste jag läst.

 5. De är så modiga med små barn men me vuxna är dem så fega att det inte finns, riktiga töntar. De är inga fantasier du älskar å våldta barn tyvärr simmar du i farliga vatten för folk gillar inte såna som gör sånt som du gör!!”mr slice ”

 6. Den där snubben skulle kunna skriva en porrnovell. Då fick han åtminstone annat att tänka på.
  Hade han inte skrivit skiten till ett barn hade jag förmodligen asgarvat.
  Kanske får han tid att skriva om han lägger in sig på psyk i några år.
  Jösses.

 7. Mycket har jag sett och läst här på dumpen. Men det här… Blir väldigt illa berörd över denna chattlogg. Så fruktansvärt vidrigt. Usch och fy 🤮

 8. Wtf. Fast for narkotikabrott men pedofili e helt OK!?
  Denna avart borde snarast tas bort fran samhallet!

 9. Vilken sönderpundad jäkla gris!
  Jag kollade hans youtube och försökte känna medlidande, men det gick bara inte.
  Är man farlig för barn så har man inte rätt att vara fri i vårt samhälle.
  Bort med snubben på livstid.

 10. Är det bara för mig som det inte funkar att öppna videon i Rumble? Och att det inte går att öppna till helbild (eftersom man ser ju inte vad det står i chattloggarna i videon- det är för smått)?

 11. Psykiskt sjuk människa och knark på det kan bara sluta i katastrof…
  Bra fångat…

 12. Rumpmun? Tur att jag inte ätit frukost innan jag läste allt. Känner mig kräkfärdig. Vilket förbannat jävla äckel. Han borde inte få gå lös.

 13. Fy, helt pervers och porrskadad. Hur kan man ens skriva så till ett barn? Eller till nån annan människa överhuvudtaget? Inte tillstymmelse till reflektion eller självinsikt. Vidrigt. Slå upp följande ord och försök förstå dess innebörd: respekt, hänsyn, omsorg om andra, ansvar, gränser.

 14. Usch denna man har ju något psykiskt problem! Alltså seriöst 😮 tur att det var ni och inte den där flicka!

 15. Självklart finns det tyvärr barn som träffar även sjuka män som dessa speciellt när dom är trasiga och vill få något i utbyte. Men inget barn är genuint attraherad av dessa gubbar. Dom verkar genuint tro att dom är barnens casanova till å me 70 åringarna uppenbarligen.. så verklighetsfrånvända

 16. Ingen ursäkt för hans vidriga beteende men …. Har han alla bestick i lådan ? Han ser inte ut att vara frisk i sitt huvud och leva ett normalt liv som många andra ni har haffat ! Tack för det ni gör ! Mänskliga änglar är ni allihopa !

  1. Nä något stämmer inte men han kanske tagit droger med, Inge mindre farlig för det

 17. Tack bästa Dumpen för det fantastiska arbete ni gör. Ni gör helt rätt att outa ett av det värsta avskummen i vårt samhälle.

 18. Varningslamporna blinkar och tjuter här. 40-årig man klär sig som en 13-årig tjej och söker aktivt det samma.

  Han bygger ”hemliga tempel” över Stockholm och där ska man ägna sig åt porr och knark. Lås in och släng nyckeln i förebyggande syfte. Bra jobbat Dumpen!!!

 19. Den människan är riktigt farlig på allvar!
  Var det fruktansvärda och vidrigaste jag hittills läst.
  Kan verkligen någon vara så skruvad i verkligheten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *