2 februari, 2023

När mannen utan samvete inte kunde se barnet på mötesplatsen så fick han bråttom iväg. Vi såg bara bakdelen av hans svarta Saab när den försvann bort från parkeringen.
– Vi får ses en annan dag, skrev han i chatten.

Vår virtuella trettonåring spelade arg ett par dagar. När helgen närmade sig så ville han ge sig på ytterligare ett försök att träffas.

Denna gången placerade vi ett lockbete, för att han skulle se någon på platsen. “Barnet” satt utanför ett gatukök i Fruängen och väntade.
Vi spred ut oss, flera stycken för att hålla koll efter en svart kombi.

Efter en stund kom bilen men körde förbi.
Personen i bilen tittade intensivt åt gatukökets håll och körde förbi ännu en gång.
Sedan körde han in ett varv på parkeringen och körde ut igen.
Sedan körde han förbi ännu en gång.
Denna gången sträckte han upp kameran och tog en bild av barnet.
Bilden skickade han till barnet och bad henne ta av luvan – allt för att skulle kunna se att det verkligen var ett barn som satt där.
När hon inte gick med på det så gav han upp och körde iväg.
När han kommit iväg en bit, så ångrade han sig och frågade om hon ville att han skulle komma tillbaka.

Han kom tillbaka och vi filmade när han försöker köra mellan våra bilar för att ta sig iväg från parkeringen.

Mannen i Saaben heter egentligen Mikael.
2019 kom han i kontakt med en liten flicka via KIK. Han hämtade upp henne utanför skolan och åkte iväg med henne i bilen.
Han var en av flera män som våldtog henne under hennes korta tid på jorden.
Mikael har avtjänat ett tvåårigt fängelsestraff för vad han gjorde mot flickan.

Mikael är ute i frihet och nu söker han nya barn att förgripa sig på.

Flickan som han våldtog hette Jenny.
Jenny lever inte längre.
Hon tog sitt liv i somras.

Vila i frid lilla Jenny ❤

 

 

Länkar till artiklar om Jenny:

https://www.expressen.se/nyheter/jenny-lastes-in-pa-hem-efter-valdtakterna-tog-sitt-liv/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/anitas-dotter-tog-sitt-liv-pa-ett-sis-hem-mitt-liv-har-tappat-sin-mening

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/17-ariga-jenny-tog-livet-av-sig-hittades-livlos-pa-last-sis-hem-i-falkoping

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

 

75 thoughts on “Mannen utan samvete (Napp #184)

 1. Läser man kommentarer här så tappar man respekten totalt för folk!!! Utb har inget med övergrepp att göra tror man det är man faktiskt dum i huvudet!

  1. Vi tror inte, vi vet att utb spelar mindre roll.
   UTB kan man ha men betyder ej att man är på rätt plats, de har märkts på alltför många platser.
   Tycker du ska rikta din tappade respekt mot pedofilerna istället.

  2. OBS OBS OBS! Han bor inte på den adressen i Vendelsö som står angiven på alla upplysningssidor. Jag var i kontakt med de boende. Deras svar: “Tack för infot. Flera har hört av sig! Individen bor inte hos oss och kommer aldrig och göra det heller! Vi har kontaktat Skatteverket för att få bort honom från våran adress, men vet ej hur snabbt sökmotorer uppdaterar sig.” Låter som att ärthjärnan har folkbokfört sig hos några främlingar. Det där är en klassiker som kriminella gör. Numera sen 2018, så utgör även detta ett brott. Fängelse finns i straffskalan. Påföljden är böter eller fängelse upp till 6 månader för folkbokföringsbrott av normalgraden, vilket detta kan anses vara. För grovt brott måste man ha använt andressen för att skaffa falska id-handlingar. Ringa brott finns också, men utrymmet för att dömas för det är litet. Syns det en förändring hos alla upplysningssidor om ett par dagar, då är de boendes uppgifter korrekta, sen tar det upp till 8 veckor innan googles sökresultat är uppdaterade.

 2. Asså kan ej ens läsa deras äckliga meddelanden. Kommer han åka in för detta igen? Hur gör man för att återfallsbrottslingar som uppenbart gör samma fel ska få hårdare straff?? Ni är så oerhört viktiga. Tack för att ni finns <3

 3. Har funderat på hur det känns att frysa till is inombords, nu tror jag att jag vet hur det känns, jag blev alldeles kall och har svårt att ta in denna grymhet, en liten tjej! Dessa människor som anser sig ha rätten att förstöra människors liv, må de brinna i helvetet. Finns inte något som rättfärdigar, förmildrar eller ursäktar deras beteende.
  Någon försökte övertyga mig om att det inte finns onda människor utan bara onda handlingar, tycker att det är ett hån. Har enda sedan jag var liten förstått att en del människor är helt igenom onda.

 4. Fyyyy faaan!!!!
  (Borttaget av Admin)
  Fruktansvärt bra jobbat Dumpen.

  Vila i frid fina lilla oskyldiga barn, J.
  Önskar Dumpen fanns innan allt skedde och kunde bespara dig det helvete du fått genomgå under din korta tid på jorden. Lilla oskyldiga älskade barn. ❤️🙏😞😭

 5. Han har redan ett liv på sitt samvete, hur många fler behövs det innan vi ser ändringar i lagen, på polisens och domstolarnas attityd?
  Så länge vi inte har offentliga register över dessa utövare, behövs dumpen i allra högsta grad.

 6. Men vad är det med dessa män som är helt fixerade vid sina könsorgan. Verkar som deras hjärnor bara har en växel.

 7. Kan man inte hantera det vapen de har mellan benen så ska de inte ha nån alls.
  Fruktansvärt o läsa att ett litet liv slocknat för ett sånt monster.💔😭

  Verkligen tacksam detta tunga arbete♥️

 8. Blir så fruktansvärt besviken på våra svenska lagar och möjligheten för PEDOFILER att även om de blir dömda, så kommer de snabbt ut igen och kan smyga i vassen och möjligheten att förstöra ännu ett barn (: .. SÅ JÄVLA ORÄTTVIST .. Hoppas Expressen som lade mycket publicitet kring det tragiska vågar ta upp detta FISKE man önskar ut med mer SPÖN och locka fram GÄDDORNA i vassen, för de finns där onekligen … Ge aldrig upp kampen för BARNEN och en säker miljö för dessa.

 9. Ojoj, det var en jävla runkande…
  Helt klart en livsfarlig översexuell jävel som siktat in sig på småbrudar. Såna typer måste stoppas från att ha tillgång till samhället i stort och smått. En patetisk jävel utan något hopp om tillfrisknande! Hur störd kan man vara egentligen, tror knappt det är sant.

 10. Ännu ett ryggradslöst avskum.
  Som uppenbarligen aldrig kommer ändra sig.
  Karma har ingen deadline tack och lov, så må det slå tillbaka hårt mot detta as. För Jennys och för alla andra utsatta barns skull.

 11. Åk hem med din jävla SAAB ditt vidriga pedofiläckel – och låt småtjejerna vara i fred. För helvete!

 12. Denne har inget samvete och har inte lärt sig ett skit av att ha suttit inlåst i två år. Tyvärr så är hoppet om att förstå och få insikt, känna empati och skam över sina avskyvärda handlingar inte stor. Det enda han är orolig för, är att åka dit igen. Att bota dessa är en utopi. Det bästa vore att låsa in dom för evigt, så att alla barn får leva sina liv utan fara för dessa avarter.
  Bra jobbat dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 13. Liten man som bara kan spela tuff inför små barn, du har ett barns liv på ditt samvete ändå så går du för att försöka återupprepa dig.

 14. Helt oändliga chattloggar, man fick nästan scrolla i en hel minut 😅

  Bra jobbat Dumpen återigen, ett till svin uthängt

 15. Varför är dom så snoppfixerade, dom framställer sig själva som helt dumma i huvudet som att inget annat existerar än deras jävla organ 😈 dom har något fel i hjärnan

  1. En liten rebus. Marie Serneholts snubbe har samma efternamn med samma stavning.

   Mikael är extremt eftersökt på mrkoll.se

   Under tiden för våldtäkten var han gift. Hans fru ringer till honom för att berätta att ett barn har försvunnit. Då hade skolpersonal sett honom hämta upp barnet. Stackars fru.

   Han försökte påstå under rättegången att han inte kände till barnets ålder. Att han trodde att hon var 20 år säger han. Kolla bilderna på expressen. Såg hon ut att vara 20 ens när hon var 16 år två år senare? Vilken dålig lögn. Hon måste ju ja uppfattats som 14 eller neråt.

   Tingsrätten ansåg att det inte kunde bevisas att han insåg att det var ett barn, men att han ändå skulle fällas för att det fanns så många varningstecken om att det kunde ha varit ett barn så att han borde ha frågat.

   Jenny sa dock i förhör att hon sagt att hon var 14, och att hans svar på det var okej, precis det som var hans svar även i denna chat. Så med facit i hand så har såklart förstått att ett var ett barn.

   Han dömdes på grund av att han var oaktsam genom att inte ha frågat om ålder för att man inte helt litade på att Jenny faktiskt sagt sin ålder. Han hade förmodligen fått ett högre straff om han hade kunnat dömmas på grund av avsiktsuppsåt och inte enbart likgiltighetsuppsåt.

   Han påstår att hon hade uppträtt på ett moget sätt och inte som i videoförhören. Hon kan knappast ha uppträtt moget, vilket man kunde förstå på de uppgifter som lämnades av personal på hemmet där kom bodde.

   Under dagen hade barnet upprepade gånger nämnt tiden 11.30 utan att ha kunnat förklara om vad det gällde. Hon hade även börjat gråta när hon skulle äta frukost och även gråtit på väg till Mikaels bil. Hon klarade inte heller av att medverka på lektionerna i skolan innan våldtäkten så hon gick runt på skolan. Låter inte som ett vuxet och moget beteende som Mikael försökt ljuga om.

   Det var inte heller utrett att han verkligen var inne i hennes vagina, eftersom att hon sa att hon tror att han var inne. Han har så liten kuk så inte ens en 14-åring kan känna om smurfen är inne. Hon var väldigt kort i sina svar till polisen och åklagaren. Ville inte medverka, så det är enbart på grund av turen att skolpersonal såg när hon hoppade in i bilen som de kunde identifiera honom. Hon sprang ifrån de och hoppade in i bilen.

   Det var en väldigt psykiskt skadad tjej. Efter denna våldtäkt så åkte hon vidare och blev våldtagen av flera andra under samma dag. Hon själv har dock aldrig beskrivit gärningarna som våldtäkt. Det bör nämnas att hon själv sa att hon hade sex med Mikael och flera andra. Bör också nämnas att hon var så psykiskt skadad så att hon hängde på sexsajter på de hem som skulle skydda henne.

   Hon hade adhd och någon annan bokstavskombination. Han våldtog i princip ett handikappat barn och fick 2 år för det.

   Jag tyckte att man även på stillbilderna på expressen kunde ana att något inte stod rätt till med hennes psyke. Att han inte upptäckte det vid mötet och när skolpersonal försökte springa efter bilen är ju helt sinnessjukt.

   1. Det var bra att ni ändrade till “bokstavkombination”. Jag upptäckte att det kunde upplevas som att jag ansåg att adhd var en psykisk personlighetsstörning. vilket jag givetvis inte anser, eftersom att det är helt fel. Bokstavskombination redogör dock inte för den funktionsnedsättning som hon faktiskt hade. Det låter mycket mer lindrigt. Det som jag borde ha skrivit är “hon hade adhd och en psykisk personlighetsstörning.” Inte ” och någon annan” vilket otydliggjorde. Det står i domen att hon hade en personlighetsstörning och adhd.

 16. 2 år ?😡😡😡😡😡 vafan är det med SAMHÄLLET som inte tycker våldtäkt på barn är så allvarligt ?????? Samhället / rättsväsendet. är lika sjukt som dessa individer ! Samma diagnoser 🤡

  1. Håller med dig om att 2 år är ett hån mot dom drabbade !
   Alla partier borde sätta sig ner och lösa det här problemet även om dom ogillar varandra eller vill dom ha det så här ?
   Jag tycker att utvisning alltid bör gälla ifall du inte är född här i Sverige , strängare straff , lång eftervård efter avtjänat straff , övervakning av frivården med fotboja tidsbegränsat eller för alltid , obligatorisk mobil/internet övervakning är några idéer jag kom på just nu.

 17. Två år. Ett hån. Och flickan har fått plikta med sitt liv medan aset åker runt och jagar. Blir spyfärdig!

 18. Han är nog en av dom värsta av alla era fångster av pedofiler..
  Fylldes av ilska när jag läste om Jenny och utgången gjorde mig så himla ledsen , hon hade hela livet framför sig men det togs ifrån hon av likgiltig sjuk pedofil !! Hoppas ni konfronterar han igen då han kom undan lite väl lätt? jag skulle personligen gjort det för Jennys skull.
  Har tipsar Svt och Expressen nyss så hoppas på dom gör en artikel/reportage om han.

  1. Alla är lika vidriga på snarlika sätt. Men om jag skulle välja tre stycken, så skulle även Snabelgäddan som hotade barn med att han skulle ta fram sin pistol osv, om inte barnen träffade honom, få vara med på listan. Mikael har inte hotat men han har våldtagit ett väldigt psykiskt skadat barn, och han borde ha förstått det. Den absolut värsta är nog gäddan i Märsta, som enbart dömdes för barnpornografi trots att han sagt i chatter att han försökt pressa in sin penis i (2?)-åringen och att hon “gråter tills att hon upptäcker att det är skönt”. Dagispersonal hade i samband med de självpåstådda våldtäkterna upptäckt att barnet hade börjat reagera annorlunda vid blöjbyten. Hon skrek, sprattlade och grät förklarade personal, vilket hon inte gjort tidigare, och framförallt när de försökte göra rent hennes kön. Vid Dumpens konfrontation gick han hem, och slängde kläder i tvättmaskinen. Man fann därmed ingen DNA-bevisning som kunde styrka att hon hade blivit våldtagen så den gäddan fick ett mediokert straff för endast innehav av barnpornografi. I Mikaels fall, så fann man hans sperma i Jennys trosor. Sen har han ju gladeligen glappkäftat i förhör där han angav att han gned sitt kön mot hennes kön och även att hon sög av honom. Båda dessa enskilda gärningar utgör våldtäkt mot barn var för sig, enligt våra fina lagar. Han förstod nog inte att han erkände våldtäkt på grund av de erkända gärningarna. Det senare belyser något tragiskt. Att det ofta blir fällande domar mot barnvåldtäktsmän när dessa inte vet vad som juridiskt anses vara en våldtäkt. Märstagäddan friades från våldtäkt för att han nekade till all form av fysisk kontakt.

   1. (Text bortredigerad) /Admin

    Hon blev utsatt för våldtäkter, utsatt för sexuell posering, barnpornografibrott, sexuella ofredanden och övergrepp.
    Sedan flyttades hon runt på HVB och Sis-hem som är en mardröm att vara på , då jag själv varit placerad på ett av dom ställena i mina yngre år.
    På det stället hon va placerad på så va det brist på behandling och personalen räckte inte till , som är ett ytterligare brott hon utsattes för när hon egentligen skulle få hjälp.

    ¨💗💗💗💗💗💗💗💗💗
    💗 Må Jenny vila i frid 💗
    💗💗💗💗💗💗💗💗💗

    1. 2/3 delar togs bort från det jag skrev ovanför så du kan lika gärna ta bort alltihop då är du snäll?
     Undrar varför ni valde att inte ta med det?
     Va det för detaljerad beskrivning om helvetet Jenny gick igenom tills hon tog sitt liv?

     1. Precis. Eftersom du själv hittat information om Jenny och läst det, så känns det inte relevant att grotta för mycket. Det kan göras på andra plattformar. Jenny har familj.

 19. Synd att ni inte fanns till när jag blev våldtagen. Ni skulle haft en till isåfall i farlköping. Ni är bäst! 🖤

 20. Våldtog han Jenny när Jenny var 9 år? Anordnade han en gruppvåldtäkt av henne. Det är iallafall det som jag upplever texten som.

  Han håller sin tumme så där märkligt vid kuken på alla bilder för att kuken är liten. Skulle han hålla om kuken så skulle den totalt gömmas i hans lilla hand.

  Han var inte bra på att spela oskyldig. Misslyckades totalt.

  (Redigerat av Admin)

 21. Man ska aldrig låta sitt barn hamna på ett HVB eller SiS-hem. Barnen rymmer alltid, men eftersom att de hemmen ofta är placerade på så vis att man inte kan åka kommunalt, så är barnen tvungna att få skjuts med bil. Det innebär att barnen alltid är i händerna på vuxna människor som inte har samvete till att låta barnet få den vård som behövs. De lockar med droger så att de gärna rymmer med en vuxen som enbart har intentioner att skada den som redan är skadad. Det kommer ju utan stor risk. De har självklar kollat upp vad det är för inrättning som barnet befinner sig på så avser hemmet att vårda barn som har blivit utsatta för våldtäkter så är det jackpot för dessa personer. Låg risk att bli anmäld. Mikael har vetat om att detta är ett skadat barn som han gärna våldtar.

 22. Jag som precis blivit hoppfull om att bilåkarna skulle tvingas till att prata innan ni tröttnar och går från pedofilerna. Ni har ju varit så duktiga hittills med att stänga in de med era bilar. Den här kaxiga pedofilen vill man ha fler svar från.

  Fanns väl inte så mycket till svar dock, hans beteende i det avseendet att han åkte flera varv och även tog kort på barnet, bad barnet ta av sig luvan och även fick bekräftat att det var en person som såg ut som ett riktigt barn, bevisar ju hans intentioner. Den löjliga förklaringen om att man bara vill se om det verkligen var ett barn osv skulle inte ha fungerar här. Inte heller att man bara skulle tala om för barnet att gå hem och att man inte ska träffa våldtäktsmän.

  Han skulle nog inte ha kunnat köra någon av de mest larviga bortförklaringarna ens.

 23. Fy… Kan inte skriva det jag vill skriva så skriver tack dumpen för erat fina jobb❤️❤️❤️

  1. Råkade också först kolla fel snubbe, äger den bilen och en volvo. Vilket jävla äckel, har redan ett litet barns liv på sitt samvete o väljer sen att åka ut o leta nya barn. FY fan.

 24. Pedofilen ljuger om sin ålder för att lura barnet till våldtäkt . Skriver att han är 23 när han är 35. Var tvungen att kolla upp för han ser verkligen inte ut att var 23. Jag tyckte att han såg 35+ ut. För 14-åring uppfattas han som 50+ dock. Äckel.

 25. Vilken ärthjärna han är. Han sa i huvudförhandlingen att Jenny verkade mogen glad och trevlig. Jenny själv sa att de bara satt helt tysta i bilen medans han letade efter en parkeringsplats där hon skulle bli våldtagen, och att hon tyckte att det var konstigt så hon började ångra sig angående att hon satt sig i bilen.

 26. Kriminalvården har havererat. Att en sådan människa får gå på gatorna är bedrövligt. Hur många liv ska han förstöra ?
  Mår illa..

 27. Men herregud hur [email protected]är vissa funtade??när jag satt och läste det han skrev till den stackars lilltösen visste jag inte vad jag skulle ta mig till😡mådde illa och blev så arg, hur fasiken får sådana personer finnas i vårat samhälle?? Man tappar ju nästan hoppet på att vårat samhälle ska finnas så att människor inte råkar ut för sånt här…Det är en rättsskam mot brottsoffer och anhöriga i vårat land.

 28. Jag vet inte vad man ska säga.
  Finner inga ord, helt tom!
  Vilket jävla as till man!
  Super bra jobbat av alla inblandade..
  Hoppas ni orkar hålla i och kämpa emot alla dessa jävla parasiter.

 29. Jag är 46 år och mår illa av allt jag ser av hans privata mellan benen på honom. Skulle jag vara under 15 år skulle knappast det kännas bättre. Blir inte ens upphetsad som vuxen. Blir äcklad. Känns mycket ont och dessa personer hör inte hemma på ungdomschatter. Blä. Har nu varit mycket noga med mina ordval.

 30. Vilken sjuk elak äcklig jävel.
  Han har förstört andras liv o vill fortsätta med det.
  Han har även förstört sitt eget o sin familjs liv
  Extremt påstridig och osmaklig.
  Så ung o så sjuk.
  Fy satan vad hans familj måste skämmas.
  Så ledsen hans mor måste känna sig som fått ett monster till son.
  Lider med hans familj och barnen och deras familjer han skadat så hårt.

  Detta kan ingen någonsin förlåta honom för

 31. Och efter en dom om sexuellt utnyttjande av en ung flicka passar han syrrrans barn??? Har hon ingen koll??

  1. Va? Sjukt vidrigt.. tyvärr är de så många överfall sker , socanmäöan på plats för syrran och Mikael!!

 32. Eftersom vissa saker är förbjudna här och makthavarna är för långsamma måste vi alla sprida pedofilernas på det sätt som ej bryter mot regler. Ett bra sätt är tipsa vänner om Dumpen. Ju mer det sprids desto svårare får dom. Steg 2 är påverka våra politiker.

 33. Killen hade ca 150 vänner på facebook när han hängdes ut, nån dag senare har strax över 100 vänner kvar.
  Dumpen når med andra ord ut till folk.

 34. Jag har set många klipp på många olika förövare, det som skrämmer mig mest är att det ser ut som vilka vanliga människor som helst.
  Dom skulle likaväl kunna vara ens granne, eller en person som man träffar på stan, kanske en person som man tar en bärs med till och med ens bästa vän.

  Nu skall man ju inte misstro alla man ser, men det är faktiskt lite obehagligt att det kan vara vem som helst.

  Det kan ju till med vara din man som du har barn med, väldigt obehagligt faktiskt.

 35. Mitt hjärta stannar en stund VARJE gång jag läser sånt här..
  Denna gång extra lång stund.

  Jag är ledsen men jag har NOLL sympatis för dessa RAPTORER..
  NOLL.
  De har enl mig förverkat ALL RÄTT att vara fria i samhället,
  Å har de som i. Detta fallet, orsakt att ngn liten tjej begår självmord.
  (Borttaget av admin)

  Jag skakar av ilska varje gång dessa slipper undan den flata svenska “O” rättvisan

 36. Jag är stor och stark, tatuerad och ser nog ut som en “hårding”. Men mitt hjärta går sönder när jag läser sånt här. När jag klickar mig in på expressen och ser denna lilla flickan som valt att ta sitt liv. Det gör så ont!
  Samtidigt blir man så jävla arg! I min värld så känns det faktiskt okej att bemöta en sådan hör människa på detta viset.
  Jag tycker det är helt otroligt hur ni som konfronterar dessa människor klarar av att hålla nerverna i schack. Att agera professionellt och inte efter impulser.
  Kämpa på med ert arbete, det gör skillnad.

 37. Jenny fick sin upprättelse till sist.
  Det är värre för råttan att hängas ut på dumpen än dömas till fängelse. Hade pedon fått välja, så hade han hellre suttit 10 år på kåken än att bli dumpen kändis. Han kommer aldrig kunna få ett jobb igen, och vart han än flyttar kommer han att bli igenkänd. Bra jobbat dumpen. Ni ska få en fet swisch nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *