Sponsorer

Pelle har kommit och gått lite som han ville. Ibland försvann han för att sedan återvända med önskemål om videos och bilder. Konversationen har varit väldigt långvarig, därmed publiceras endast en liten del av den.

Pelle har varit väldigt noggrann med att säkra upp så det verkligen var ett barn han pratade med genom att önska ljudklipp från barnet.

Nyårsdagen bestämde Pelle sig för att avfyra sin raket så han kastade sig ut i bilen och körde hela vägen till Partille för att möta..två vuxna som ville diskutera hans förehavanden online.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

22 thoughts on “Nyårsraketen (Napp #183) Lidköping/Partille

 1. Nästan tio år på kik. Undrar hur många barns liv han förstört. Patetiskt att tycka synd om dig själv.

 2. Helt otroligt att han fortfarande inte fattar att det var vuxna som chattat med honom efter att Sara förklarat så där tydligt..

  Du har inte chattat med ett barn gubbe utan du blev lurad från första start, din attityd mot barn är vidrig dessutom riktigt äckligt. Skickar ordrar och har massa krav.

  Kan dyka upp värre personer som vill göra såna som du illa till slut man kanske inte ska simma i såna där vatten om man inte vill bli uppfiskad

 3. Alltså, fy faan vad vidrigt.
  Tänker på alla dessa barn som de faktiskt pratar med & där de blir pressade på det grövsta sätt.
  Jag har själv en tonårsdotter som fick sin första dickpick sänd till sig i somras, 12 år, hon anade att hon skulle få en & skrek till mig att jag skulle komma.Hon vågade inte öppna utan jag gjorde det.
  Men att se hennes rädsla var hemskt.
  Barn ska inte behöva se kukar i telefonen.

  Vilket arbete ni gör – tack!

  1. Tack för dina ord. Ta hand om din dotter. Vad modig hon var som ropade på dig.
   Jag hoppas att du gjorde en polisanmälan.

 4. Så genomrutten människa. Tack och lov var det inte en riktig tjej han mötte 👌🏻👌🏻. Gud bevare vad hade hänt då? Hur skulle hon har mått och sett ut om hon hade mött det hotfulla drägget??
  Fy fan 🤮🤮

 5. Jag får rysningar i hela kroppen av den här vidriga gubben usch fy…
  Han är verkligen ett kontroll freak och misstänker även att han har drag av sadism i sig , så är glad att han blev infångad i fiskenätet.
  Ska skänka en liten slant till er i slutet av månaden även fast jag nu lever på existensminimum ! så hoppas även att andra kan bidra med något så DUMPEN kan fortsätta göra sitt fantastiska jobb då det kostar en hel del att hålla denna verksamheten i drift…

  Beröm ska ni alla ha som jobbar på Dumpen !
  Tack för att ni finns

 6. Tack för erat fina jobb finns det hopp för mänskligheten 🤔😔😔

 7. Vidriga människa. Och att han har mage att tjata och tjata på ”barnet”. Fy fan vad arg jag blir på såna här människor!

 8. Så oerhört manipulativt och kränkande beteende. Utseendet spelar förstås ingen som helst roll vid våldtäkt. Men jag måste ändå undra över hur långt förövare är beredda att gå för att blunda för sanningen om att de själva är manipulativa rovdjur som utnyttjar barns försvarslöshet och hur det snedvrider deras verklighetsuppfattning och självbild. Hur kan denna gubbe ens inbilla sig att en trettonåring flicka skulle få något som helst positivt utbyte av honom? Helt otroligt hur skev självbilden hos förövaren blir i deras försök att blunda för verkligheten.

 9. Skrämmande att han har haft tillgång till andras barn, tex när de firade nyår… Fruktansvärt manipulativ och egoistisk…

 10. Hotfull och otäck!!
  Hur omfattande är detta, hur många sjuka störda män finns det!
  Tack Dumpen för att ni orkar att synliggöra detta, kunde aldrig tro att det var så här i Sverige.

 11. Bra jobbat!
  Ni är allra bäst när ni, som vid denna konfrontation, agerar lugnt, sakligt, och sansat!

 12. ”Visa din kärlek genom att ge mej det jag vill ha, så ska du få nåt fint”. En fet skäggig gubbe till en 13-åring? Han är ett monster för barn. Den meningen säger allt om honom…..

 13. Denna man har jag haft kontakt med via vanliga dejtingsajt – och han var lika obehaglig där som visas här. Han blev blockad och anmäld av mig. Jag skulle säga att han är ett monster för barn och kvinnor 🙁

  *ryser

 14. ”Jag vill inte ta i den handen, jag vet vart du har haft den” Haha så jävla klockrent!

  Fyfan de är så många vidriga kåta gubbjävlar där ute jag blir mörkrädd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *