28 januari, 2023

Pelle har kommit och gått lite som han ville. Ibland försvann han för att sedan återvända med önskemål om videos och bilder. Konversationen har varit väldigt långvarig, därmed publiceras endast en liten del av den.

Pelle har varit väldigt noggrann med att säkra upp så det verkligen var ett barn han pratade med genom att önska ljudklipp från barnet.

Nyårsdagen bestämde Pelle sig för att avfyra sin raket så han kastade sig ut i bilen och körde hela vägen till Partille för att möta..två vuxna som ville diskutera hans förehavanden online.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

62 thoughts on “Nyårsraketen (Napp #183) Lidköping/Partille

 1. Fy fan vilket as han är. Våltäktsman ut i fingertopparna med allt äckligt tjat om bilder och “säg att du älskar mig” som stundtals känns väldigt hotfullt. Hoppas han drabbas av svår olycka. What goes around come around, ditt gubbslem.

 2. Nästan tio år på kik. Undrar hur många barns liv han förstört. Patetiskt att tycka synd om dig själv.

 3. Helt otroligt att han fortfarande inte fattar att det var vuxna som chattat med honom efter att Sara förklarat så där tydligt..

  Du har inte chattat med ett barn gubbe utan du blev lurad från första start, din attityd mot barn är vidrig dessutom riktigt äckligt. Skickar ordrar och har massa krav.

  Kan dyka upp värre personer som vill göra såna som du illa till slut man kanske inte ska simma i såna där vatten om man inte vill bli uppfiskad

 4. Riktigt dominant och manipulativ. Den gäddan har nog hållit på i många år, så det tror jag inte man blir direkt. Vilket jävla praktarsel. Stackars hans barn, med en sån pappa är man mer än föräldralös…..

 5. Hmmm…det här är nog inte en pedofil faktiskt. Det känns mer som en mycket ensam man som trodde han skapade sig ett riktigt förhållande

  1. Har du läst loggarna eller har vi läst olika loggar?? Han skriver extremt manipulativt och kräver extremt mycket av någon han tror är ett barn, upprepar att det är olagligt inte någonstans känns det som han vill ha en relation utan snarare att han var ute å våldta någon. Oavsett är det inte synd om honom det är synd om barnen!!

  2. Och vem har sagt att han är pedofil? Sara och Patrik konfronterar personer som söker efter barn i sexuellt syfte.

   1. (Borttaget av Admin) googla ordet pedofil. Det är exakt det som det betyder!?

    Pedofili (av grekiska pais, genitiv paidos, “barn” och philia, “kärlek”, “vänskap”) är en vuxen människas sexuella dragning till barn.

    (Borttaget av Admin)

  3. Skapar ett förhållande med ett barn=Pedofil. Det finns många ensamma män därute som inte skulle drömma om att manipulera ett barn för att “ha sex med” (våldta). Just saying…

  4. Skämtar du nu eller? Är det inte att vara pedofil om man medvetet pratar med ett barn under 15? Så om det nu hade blivit ett ”förhållande” av detta mellan denna gubben o den lilla flickan så hade du inte tänkt/tyckt att han va peddo? (Borttaget av Admin)

 6. Idag kan man inte ha ett fungerande mobilabonnemang utan att uppge namn och fullständigt personnummer. KAMRAT och allt vad dessa forum heter borde kräva att de som registrerar sig där uppger detta, det skulle stärka barnens skydd och kanske avskräcka en del av pedofilerna! Något ansvar för vad som pågår på deras forum borde de ta om de har något samvete! Tar de inte sitt ansvar borde det lagstiftas om detta för att skydda barnen, – barn är inte sexobjekt utan skyddsobjekt!

 7. Alltså… varför kan inte gubbarna leta efter 15+ i stället på Kamrat? Fortfarande jävligt olämpligt och omdömeslöst och jag vet inte vad, men det är i alla fall inte olagligt och fel på detta sätt. Vad ÄR det som gör att just 13-14 är så jävla oemotståndligt? Min spaning är att dessa gubbar själva är omogna barn.

  1. Det sjuka är att du skriver 15+
   De bör vara 18 års gräns på sexuellt umgänge ifall man själv är över 18 år. Hårt men det håller borta dessa äckel. 14 år och 15 är inte någon större skillnad. Bara för där finns en lag betyder det inte att den är rätt.

   1. Hej K, du har missförstått lagens avsikt som vanligt. Den finns inte till för att hålla någon borta. Den finns till för att man anser att en 15-årig människa har en tillräckligt utvecklad hjärna så att denne själv har förmåga till att kunna fatta beslut om vem den vill ha sex med, och tillräckligt utvecklad hjärna för att kunna säga nej om personen inte vill. Det handlar om sexuell självbestämmanderätt. Det kan knappast misstas för att handla om att hålla någon borta. Lekmännen säger byxmyndig istället. De 15-åringar som vill ligga runt på äldreboendena får göra det, så länge 100-åringarna inte är dementa, för då har barnet gjort sig skyldig till våldtäkt eftersom att demensen kan anses innebära ett tillstånd där 100-åringen inte har förmåga till att utrycka sitt samtycke.

    Det är lagparagrafen som omfattar våldtäkt mot barn som har för avsikt att ”hålla borta”. Under 14 så får inte barnet bestämma och ingen får bestämma åt barnet. Detta för att pedofilerna inte längre ska kunna ge förklaringar av lydelsen ”Det var ju barnet som förförde mig”. Den förklaringen har historiskt kunnat fria pedofiler i Sverige.

    Det kan absolut inte vara ”sjukt” av MrJob när han beskriver vad som är i enlighet med lag. Vidare så inryms även 18-årsåldern i beskrivningen 15+. Lite uppmärksamhet kan man få be om. Han utryckte sig också väldigt tydligt avseende sin egen åsikt om 15-årsgränsen när han tycker att umgänge med 15-åringar är att anse som ”olämpligt och omdömeslöst”. Din kommentar kan därför ha varit riktat till en person som sannolikt har samma åsikt som du, men du hade inte förmåga till att se det.

    Du kan kolla runt lite på kartan som avser ”age of consent” på Wikipedia så får du se att att din åsikt är den som avviker i ett internationellt perspektiv avseende din åsikt.

    Man ska inte utrycka en åsikt som att det vore fakta. Det är en av definitionerna för vad som är manipulation.

    1. Dr Kurt du skriver om att vi ska accepteras andras åsikter då får DU acceptera andras med. I Flera stater I USA är 15 år inte lagligt för en vuxen att ha sex med. Jag står fast vid det jag sa att bara för Sverige valt att sätta 15 som sin gräns är man inte fräsch om man väljer att ligga med någon som är 15.

     Exempelvis Kalifornien usa : ” 18 years old
     In the State of California, the age of consent is 18. Thus, it is a criminal act to engage in sex with anyone under 18, and any person who does so could be charged with statutory rape under California Penal Code 261.5. In California, the legal age of consent is 18 years old.”

     Sedan får man väl tycka vad man vill om olika ålders gränser men det är inte svårt att vänta tills någon fyllt 18 eller hur? Kanske ”bara” är några år men det är ändå bättre med det..

 8. Förstår fan inte hur dessa män är funtade i huvud!? Och dessutom har dom egna barn. Bra jobbat dumpen.

 9. Alltså, fy faan vad vidrigt.
  Tänker på alla dessa barn som de faktiskt pratar med & där de blir pressade på det grövsta sätt.
  Jag har själv en tonårsdotter som fick sin första dickpick sänd till sig i somras, 12 år, hon anade att hon skulle få en & skrek till mig att jag skulle komma.Hon vågade inte öppna utan jag gjorde det.
  Men att se hennes rädsla var hemskt.
  Barn ska inte behöva se kukar i telefonen.

  Vilket arbete ni gör – tack!

  1. Du har en väldigt tajt relation med din modiga dotter. Det har du anledning att vara stolt över. De flesta gör inte som hon gjorde. Det där utgjorde ett sexuellt ofredande eftersom bilden var ämnad för att kränka din dotters sexuella integritet. Likgiltighetsuppsåtet avseende din dotters ålder blir tillämplig. 5000 kr böter. 10 000 kr i skadestånd till din dotter om hon hade öppnat. Nu har hon inte drabbats av någon skada eftersom att hon inte öppnade.

 10. Ni kunde ha med en kort sammanfattning om gäddan och vad han har gjort i början av varje konfrontations-film. inte alltid man kan eller orkar gå igenom alla screens. 🙂

  1. Det är mycket som vi på dumpen borde göra. Men vi måste fokusera på att lägga vår fritid på det som kan åstadkomma något. Du får helt enkelt stå ut med den lilla extratiden det kan ta av din tid att skrolla.

 11. Så genomrutten människa. Tack och lov var det inte en riktig tjej han mötte 👌🏻👌🏻. Gud bevare vad hade hänt då? Hur skulle hon har mått och sett ut om hon hade mött det hotfulla drägget??
  Fy fan 🤮🤮

 12. Jag får rysningar i hela kroppen av den här vidriga gubben usch fy…
  Han är verkligen ett kontroll freak och misstänker även att han har drag av sadism i sig , så är glad att han blev infångad i fiskenätet.
  Ska skänka en liten slant till er i slutet av månaden även fast jag nu lever på existensminimum ! så hoppas även att andra kan bidra med något så DUMPEN kan fortsätta göra sitt fantastiska jobb då det kostar en hel del att hålla denna verksamheten i drift…

  Beröm ska ni alla ha som jobbar på Dumpen !
  Tack för att ni finns

  1. Finns inget som imponerar mer än när folk som har lite, vill dela med sig. Om du ger en 100-lapp så skulle det motsvara 4 % av det belopp som inte avser uppehälle, medans det för en person med lön motsvarar under 1 % och ändå är det en förvånande liten del av dessa som skänker. Det finns alltid någon Putin eller riksbank eller inflation som de kan skylla på så att de kan lura sig själva till att tro att deras samvete inte är genomruttet och dött. ”Jag bidrar till barns välbefinnande genom att ta hand om mina egna barn” finns det nog en stor andel personer som använder som argument för att få undvika att vara en god människa. Eller ”Jag har inte tid”. Alla är stressande trots att en vecka består av 112 vakna timmar om man sover 8 timmar per natt. Av dessa vakna timmar så är det enbart 40 av dessa som utgör en arbetsvecka om man arbetar från 8 till 17. De har 72 vakna timmar per vecka som de slarvar bort på Instagram och annat strunt. När någon inte har tid så brukar jag säga att du får bli snabbare på det du gör då. Man har ju haft några år på sig att vänja sig vid att dygnet har 24 timmar så att man får sluta vara långsam. Det är otroligt provocerande för att de upplever att deras integritet är kränkt. Som att jag vet att det är så många timmar som de slöat med struntsaker som att sitta framför tv.

   Det är bara att kolla på hur folk går förbi den fina gumman som sitter med en kopp utanför Ica. De är inte bostadslösa i sina hemländer. De sköter sina åtaganden och knarkar inte bort både hus och hem. Hon sitter utanför ICA för det är den enda möjligheten som hon har för att hennes barn inte ska svälta ihjäl. Hon är rom. De får inte arbete i sina länder. Det är ingen som anställer. De är förtryckta och blir utsatta för diskriminering från varje myndighet i sina länder. Polisen kan misshandla de för att det är kul. Hon vill inte sitta utanför en butik i kalla Sverige när det är varmt och skönt nere i hennes land. Varmt och skönt räddar ingen från svält dock.

   Men svennarna går i rask takt med stenansikte förbi. Inte ens ett litet leende kan deras döda samvete skänka. De försöker lura sig själva om att deras fritid minsann inte består av 72 timmar trots att vi har en arbetstidslag som förbjuder övertidsarbete. Det är bara tillåtet i vissa yrken som har tillstånd av Arbetsmiljöverket. Vårdyrken exempelvis. De tjänstemän som arbetar övertid hemma gör det för att de är slöa under arbetstid. Du har råd att ge en tia till en rom. Tar inte lång tid att kika i fickan. Tar inte lång tog att ta fram BankID för dumpen. Sen kan du fortsatt gå raskt i din inbillade förtvivlan om liten tid vilket är transparent för ett fåtal. Sanningen är att den raska takten enbart är där för att få ha en extra kvart i soffan framför TV.

   1. Skenet bedrar. Är en Svensson sj på ytan men vissa månader har jag fått låna pengar sj. Ibland skänker jag pantpengar.

 13. Tanken på att barn utsätts för dessa troll. För dom ser ut som troll. Vissa krypit ur en container. Vuxna kontakter kommer dom ju aldrig få uppleva ! Dom har säkert försökt på nån dejtsajt. Men aldrig fått napp. Tragiska människor.

 14. Han säger att han aldrig trodde det var på riktigt ändå skickar han ett mess efter konfrontationen där han låter som han fortfarande trodde att han pratade med ett barn så han verkar inte ens fattat efter mötet att han prata med vuxna

 15. Vidriga människa. Och att han har mage att tjata och tjata på “barnet”. Fy fan vad arg jag blir på såna här människor!

 16. Så oerhört manipulativt och kränkande beteende. Utseendet spelar förstås ingen som helst roll vid våldtäkt. Men jag måste ändå undra över hur långt förövare är beredda att gå för att blunda för sanningen om att de själva är manipulativa rovdjur som utnyttjar barns försvarslöshet och hur det snedvrider deras verklighetsuppfattning och självbild. Hur kan denna gubbe ens inbilla sig att en trettonåring flicka skulle få något som helst positivt utbyte av honom? Helt otroligt hur skev självbilden hos förövaren blir i deras försök att blunda för verkligheten.

 17. Skrämmande att han har haft tillgång till andras barn, tex när de firade nyår… Fruktansvärt manipulativ och egoistisk…

 18. Kamrat kryllar av pddos skulle säga att en stor del av dem vuxna där är just såna.

  Är också orolig över ett konto där en pappa lägger upp mycket bilder på sin dotter, det behöver såklart inte vara något ”fult” men när man vet hur många konstiga som hänger där vilket jag är väldigt tveksam till att pappan inte vet så är det märkligt å lägga upp så mycket bilder på sin dotter?’kanrat verkar inte restriktrera hans konto heller… skriver detta meddelande för jag önskar lite att dumpen kan kolla upp det om jag gav hans användarnamn på kamrat men men som sagt svårt att veta något.

  1. Testa honom. Utge dig för att vara en mamma med någon bild på din dotter. Magkänslan brukar stämma på kamrat. Du kan använda thispersondoesnotexist.com Ladda om sidan tills det dyker upp någon ung tjej där AI inte har flummat runt för mycket vid öron hår eller krage. Det är där som man kan upptäcka att bilden är fejk. Se upp för örhängen. De blir ofta helt katastrof men kanske inte något man genast tänker på.

   För några år sedan skulle kamrat läggas ner eftersom att de förekom i så många polisutredningar. Det var problematiskt att pedofiler använde de för att hitta offer. Det var innan Covid-19 som fick Tiktok att explodera. En app är väldigt hedervärd och det är Yubo. De kräver numera identifiering med legitimation även från minderåriga. Det var rena rama köttmarknaden och pedofilerna älskade. Marknadsfördes en stund som ”Tinder for teens.” Vilket det fortfarande är. Man swipear osv. Man kan läsa hur pedofilerna gråter ut bland recensionerna på appstore . De tycker att det är fruktansvärt att de måste visa upp leg för att verifiera vem det är som försöker våldta. Alla stora sociala medier borde göra samma sak.

 19. Detta är en psykopat, kan jag lova. Låg puls och noll hänsyn till sin familj. Han frågade inte ens om exponeringen eller anmälan. Han vet att han inte blir fälld och antagligen är hans familj ekonomiskt beroende av honom,

 20. ”Vad är det för skillnad på egna barn och andras barn?” Mycket bra fråga!
  Jag tycker så otroligt synd om hans barn, vilken chock att behöva få reda på att ens pappa trålar efter barn att förgripa sig på.

 21. Förstår mig inte på vissa som kommenterar att gubben inte är pedofil. Och inte var ute efter barn egentligen osv. Denna normalisering och ursäktande av pedofili äcklar mig. Tror ni att han på riktigt bara är en kramgo gubbe som är snäll… jisses.

  1. Håller med. Gå efter de faktiska handlingarna i stället för att normalisera beteendet med spekulationer om vad han “egentligen” menade. Att söka efter barn i sexuellt syfte är fel oavsett orsak eller vad man sätter för etikett på beteendet.

 22. Samma skrot och korn som dom andra perversa typerna.Att försöka ”försköna” verklighetens sanning blir bara patetiskt. Att säga att det inte har hänt tidigare eller inte ska hända igen, innan vederbörande sökt och fått någon form av hjälp, är ju ej trovärdigt. Att förstå att barn inte vill eller får våldtas, trots att denna läggning finns i deras hjärna, blir en prövning för dessa våldtäktsmän. Återfallen finns hela tiden tyvärr.
  (Tillägg från Admin: Pedofili är ingen läggning, det är en sexuellt mönster)

 23. Hotfull och otäck!!
  Hur omfattande är detta, hur många sjuka störda män finns det!
  Tack Dumpen för att ni orkar att synliggöra detta, kunde aldrig tro att det var så här i Sverige.

 24. Bra jobbat!
  Ni är allra bäst när ni, som vid denna konfrontation, agerar lugnt, sakligt, och sansat!

 25. Han verka neutral till om någon skulle göra så mot hans egna barn hoppas han blir orosanmäld

  Många av dessa sjuka djur bryr sig inte ens om sånt

 26. ”Visa din kärlek genom att ge mej det jag vill ha, så ska du få nåt fint”. En fet skäggig gubbe till en 13-åring? Han är ett monster för barn. Den meningen säger allt om honom…..

 27. Hahahah kamrat? Kan väll inte finnas ett enda barn på den sidan i dagens läge. Det var väll bara för oss 90-00lister som hade det innan Facebook kom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *