Sponsorer

Dramagäddan är en helt vanlig standardgädda. Han bestämde träff med en trettonårig flicka i sexuellt syfte. När han kom till mötesplatsen så hade han tappat minnet totalt. Han kom inte ihåg hur han själv ser ut då han inte kände igen sina egna bilder. Inte heller kunde han minnas att flickan som han bestämt träff med var tretton

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

46 thoughts on “Dramagäddan (Napp #167) Stockholm

 1. Hej! Tycker nu gör ett fantastisk arbete men är nyfiken på en sak. Hur funkar det med att lägga upp bilder på personer som man fått u tex meddelande/snap. Bryter inte det mot någon lag?

  1. Oj vilken typ av människa, alla pedofiler säger samma sak det är inte jag första gången nekar, Sara och Patrik ni är hjältar i de svenska folkets hjärtan och alla fiskare som sitter med att få tag i dessa gäddor ni är Sveriges Stolthet.

  2. Vad spelar det för roll om det skulle bryta mot någon lag ? Det är viktigare att folk får ett ansikte på dessa vidriga människor än att just den lagen skulle följas.

 2. Vilket jobb i lägger ner. All tid som måste gå åt att chatta. Att fota chattar, hålla reda på allt.
  Ni gör ett jättearbete

 3. Dessa sjuka män. Kastrering är nog det enda som hjälper. Blir gråtfärdig när jag ser detta. Samtidigt glad att dom åker dit. Ni är fantastiska.

 4. Vilket äckel! Hoppas hela hans liv rasar samman nu!
  TACK dumpen.se för att ni finns. Ert arbete räddar barn.

  1. Hjälper föga när man måste jaga småtjejer!!
   Jag är glad över min lilla sne’a.

 5. Fy fan vilket vidrigt napp! Bara ljuga det å förnekelsen lixom! Men bra jobbat storfiskarna Bra jobbat!

 6. Nu är X dumpad från vänlistan. Vi är alla chockade.
  Undrar bara vad som kommer hända när en speciell granne till X får se detta när han kommer hem från sin resa. Lilla 19cm X lika bra att boka en flyttfirma. Usch vilken vidrig gädda du är.

  1. Du känner eller snarare trodde att du gjorde det? Bra att du raderade kontakten! Pedofiler borde låsas in och nyckeln kastas. Mår illa och blir så arg 😡

 7. Han vet ingenting om tjejen och säger att han börjat tycka att hon är skön. Ingen normal kan tycka att hon var skön i det läget. Det säger man bara om man är pedofil som har blivit lycklig över att hon inte blockat eller polisanmält.

 8. Han har redan raderat sin snap. Extremt rädd liten tanig smurf. (Borttaget av Admin)

 9. Har ni fått påbackning om att blurra könsorgan etc?
  Annars borde de ligga ut för att påminna om äcklen och att de kan skämmas

  1. Sidan klassas som ”porrsida”. Det är inte optimalt på vissa arbetsplatser därav blurras bilderna🙂

   1. Du menar att kükarna gör att sidan klassas som porr? Har företagens brandväggar någon form av kükbild-filter eller? På jobbet ska man för övrigt jobba, inte sitta o läsa dumpen. Blurrningen framstår bara som att ni skyddar gäddorna så att de slipper skämmas så mycket. Detaljerade beskrivningar av barnvåldtäkter går bra, en gäddkuk går inte bra. Förklara gärna logiken.

    1. ja de skäms juh inte över kukarna så verkar det som så ingen ide bara att vi vet att de håller på så räcker väl=?

 10. Vill som tvåbarnspappa tacka er för det otroliga jobb ni gör för att skydda våra barn. Ni är hjältar och förtjänar nåt slags hederspris.

  All kärlek, och sluta aldrig göra det ni gör!

 11. Fattar inte varför pedofiler inte masskonverterar till rätt religion! Så kunde de ju få utlopp för sina böjelser och samtidigt åtnjuta skydd som kommer med tron på vidskepelser med tradition.

 12. Det är våldtäkt om barnet är under 15 år och egentligen borde gränsen vara 18 tycker jag. Det finns nog de som inte begriper detta och samhället har en skyldighet att informera, Sverige ligger tyvärr skyhögt internationellt när det gäller våldtäkter. Barn är SKYDDSOBJEKT, inte sexobjekt!

 13. Kan ni inte sluta blurra k*karna? Man vill ju se deras patetiska små organ.

  1. Sidan klassas som ”porrsida”. Det är inte optimalt på vissa arbetsplatser därav blurras bilderna🙂

   1. Fast man kanske inte ska vara inne på dumpen på arbetstid heller förvisso. Bara häng ut deras könsorgan också för allmän beskådan så att de får ännu mer ångest.

   2. så mycket sjukt man får uppleva på denna sida så man vet inte vad man ska tro

 14. Varför hänger ni inte ut dom med namn och adresser . Hade själv velat veta om någon bor i mitt område eller vid dagis där man lämnar sina barn.
  Om jag inte har fel är väl domar och straff offentliga handlingar så borde ju inte vara något problem att hänga ut dom att dom bor här och där med namn och bild

 15. Varför har ni slutat med att av slöja deras könsorgan? Jag tycker det är en viktig del så dem får skämmas.
  Det kan ju även hjälpa andra dom har skickat snusk bilder till att känna igen könet och anmäla

 16. Varför vill ni så gärna se deras kukar trots att ni avskyr dem? ; ) Jag har svårt att se någon logik i det. Enda meningen med det skulle ju vara om deras eventuella fru eller flickvän skulle känna igen deras dase men det borde väl räcka gott och väl med att känna igen hans ansikte?

 17. Hej! Jag tycker det verkar finnas olika grupper av personlighetstyper bland förövarna. Har ni märkt det? Vissa är känslokalla och aggressiva, andra är bevisligen psykiskt funktionshindrade eftersom de har gode män osv. Ytterligare andra verkar vara på autismspektrat. Finns det forskning om detta?

 18. Om jag stöter på han i sthlm så ska jag allt ”prata” med han på ett språk som han förstår,synd att dom inte går ut med namn på äcklet så man kan hitta han, alla i området ska varnas för han

 19. Det kommer gå åt helvete för honom med frugan nu. Det blir skilsmässa och hela köret. Har ni inte tänkt på det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *