Sponsorer

25% en förödande siffra, en siffra som skördar liv. En siffra som släcker ljuset i våra barns ögon.
25% alltså 5 av 20 barn som någon vuxen människa ansett sig ha rätten att använda som verktyg för sina egna vridna tankar och lustar.

12% en annan fruktansvärd siffra och varför är den det? Jo just 12% är den siffra som självmordsrisken ökar med om man utsätts för sexuella övergrepp.

4% en häpnadsväckande låg siffra som är helt surrealistisk men den finns där tyvärr. Vad står då denna siffra för? Jo den representerar faktiskt antalet anmälda fall av sexuella övergrepp på barn som leder till fällande dom.

Mörkertalet är dessutom enormt.

Hjälp mig nu att förstå denna otroliga fixering som media och stora delar av samhället har vid att skydda män/kvinnor som kontaktat och stämt träff med barn med ett uppenbart uppsåt att förgripa sig på dem.

Hjälp mig att förstå hur 25% inte etsat sig fast på insidan av era ögonlock och varför 12% barn inte står i rubrikerna på Sveriges tidningar.
Varför ingen ifrågasätter en så låg siffra som att 4% av de anmälda fall av sexuella övergrepp på barn leder till fällande dom.

Varför sympatiserar samhället med vuxna människor som faktiskt gör egna val och där dessa val leder till konsekvenser. Är det verkligen 25% av våra barn som ska ta smällen för att en vuxen människas vidriga handlingar leder till en otroligt jobbig situation för dennes familj?
Dennes barn kan dessutom mycket väl tillhöra dessa 25%!

Har det personliga ansvaret upphört att existera i Sverige? Ska vi sluta döma barnvåldtäktsmän av rädsla för att de ska ta sina liv? Skulden för dessa tragiska självmord ligger inte på den som avslöjar dig utan den handling du aktivt väljer att utföra när du blir upptäckt. Alltså är du ansvarig för ditt eget agerande.

Jag vill återigen påminna om siffran 12%. Den siffran som risken för självmord ökar med hos barn som utsatts för sexuella övergrepp! Dessa barn har inte fått välja, dessa barn har inte haft en chans att värja sig mot dessa vuxna människor utan stått helt maktlösa emot dem.
I denna grupp har vi de riktiga offren, de liv som vuxna människor faktiskt är skyldiga till att ha förkortat!

Det må vara fruktansvärt att få reda på att man skaffat familj med en förövare och dessa familjer är självklart oskyldiga offer till denna förövare.
Men det hjälper inte att lägga skulden på någon annan än den som faktiskt skapat situationen.
Genom att förpassa skulden till budbäraren så uppmuntrar man även barnen att inte berätta.
Låt inte barnen känna skuld över en vuxen människas val att ta sitt liv för att de blir avslöjade med att skada dem. Det rättfärdigar förövarens handling!

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2 thoughts on “Övergreppsmatematik

  1. Handlingen begås av förövaren att den sen tar sitt liv, ligger helt och hållet på den som har begått övergreppet, det är ju självklart. Vad det gäller pedofiler så ser jag det som självsanering för kan man med vett och vilja plåga barn så de får trauman för livet har man inget existensberättigande. (Borttaget av Admin) Förstår inte alls vurmandet för dessa individer i massmedia, samhällets bottenskrap som förstör barn för livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *