16 mars, 2023

Det är snart ett år sedan som vi först kom i kontakt med kalsonggäddan. Fiskaren har fått hjälpa till att välja hans kalsonger för dagen ett antal gånger. Inte sällan har vi  förbluffats över hans pornhub-baserade sexualundervisning. Vi har väntat på honom flera gånger, men han har bokat av i sista stund.

I februari slutade kalsonggäddan att höra av sig till vår virtuella tolvåring. Han slutade även att kommunicera med övriga barnkonton som han haft kontakt med.

För ett tag sedan dök han dock upp på nytt. Denna gången fick han kontakt med ett konto tillhörande en virtuell fjortonåring. Han bestämde träff, först vid Globen men ändrade mötesplats i sista stund. Vad han inte visste var att vi sedan tidigare hade identitet på honom och visste var han arbetar. Han skulle alltså smita ifrån sin arbetsplats för att möta upp flickan på ett närliggande kebabställe. När han inte såg flickan smet han tillbaka in på arbetsplatsen. Vi skickade ett SMS med ett par av hans kalsongbilder och bad honom ringa upp. Detta gjorde han inte. Alltså gick vi in och bad hans arbetskamrater att ringa ut honom på golvet. Ut kom han, som skjuten ur en kanon.  Fortfarande klädd i arbetskläder lämnade han arbetsplatsen i all hast.

Efter ett par timmar kom det där telefonsamtalet. Mannen med leopardmönstrade kalsonger lovade i telefon att inte kontakta fler barn.

Telefonsamtal:

 

Vi hoppas han håller sitt löfte.

VILL NI HJÄLPA TILL ATT RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Gamla loggar (i oordning)

48 thoughts on “Kalsonggäddan (Napp #161) Stockholm

 1. Fyfan. Min gamla chef från jobbet… Som enligt mig var den bästa chef jag haft. Kommer inte outa var han jobbar för det vet ni nog redan. Nu rasar din värld samman sopa! Stackars dina barn.

   1. Men herregud människa?! Varför kommenterar du om du inte har kollat igenom materialet? Gäddan har skickat många bilder på sig själv i chatten. Jisses…

 2. Synd att ni inte fick till ett möte så att det inte finns en risk att bilderna tillhör någon annan.
  Bra jobbat i övrigt👍

 3. Denna kalsongmannen verkar dock ändå förstå hur jäkla fel han gör men gör de ändå.
  De är bevis på hur kidnappad hans hjärna är. Hoppas verkligen han nu söker hjälp för sin sjuka hjärna.
  De var mycket intressant att få lyssna på ett sådant här samtal mellan Sara och pedofilen.

  1. Att förstå att han gör fel men ändå planera träffar med barn kan leda till äckliga våtdräkter som förstör små barn, så det är inte så oskyldigt. Han förstår han gör fel och gör det ändå. Me.n jag hoppas med på ändring såklart.. för barnens skull

 4. Tyckte först synd om han i samtalet, killen lät uppgiven. Sen kollade jag chattloggarna.. Sitter och manipulerar sönder en tolvåring. Hur sorglig kan man bli? Hitta dig ett riktigt syfte i livet om du läser det här. Livet handlar om att förändra, göra nåt bra, hjälpa andra. Inte ge sig på folk (speciellt inte barn) för snabba dopaminkickar. Fan skäms du inte över dig själv?? Bara för att du är sexuellt trasig så försvinner väl inte hela ditt samvete? Vakna idiot!!!

 5. Och denna man har vår firma haft att göra med.

  Blir så jäxxa besviken. Han uppträdde så bra men detta kunde varken jag eller mina arbetskamrater kunnat tro om honom. (Borttagen av Admin)

 6. Hahahaha vet man inte ska skratta men vilken skratt retande gubbe.. är ju inte ens nära att vara attraktivt.. klär Sig som en 14 åring , tror han den där leopard outfiten var het?? Otroligt pinsamt !! Sen letar efter barn ??? Kan inte bli värre

  Finns väl inga vuxna som svarar honom ens så han får väl tvinga sig på såna som inte har chansen att försvara sig på samma sätt. Äckligt

 7. Så äcklig på så många sätt.
  Och varför skulle ett barn eller ens någon alls bry sig om hans fula jävla kalsonger??

 8. Ja, vad han gjort är ofrånkomligen avskyvärt. Det kanske är naivt att låta hans snack påverka en, men jag tycker han låter hyfsat reko i telefon. Återigen, naivt att låta honom snacka bort det. Men jag känner att här finns plats för riktig rehabilitering, för en gångs skull

  1. Oaki han vill låta reko eftersom han förstår detta publiceras för allmänheten.

   Rent generellt så är det vanligt att pedofiler kan ses som ”reko” och snacka sig ut ur situationer medans dem stängda dörrar våldtar barn som inte kan stå upp för sig själva.

   Jag vet inte vad denna ”kalsongmanenn” gjort mer än konversationerna här, men han balanserar redan här på en riktigt farlig väg. Och att skicka såna där bilder är äckligt även om det är till en vuxen, han har vart väldigt medveten och kalkulerande i sina konvos

   Naturligtvis hoppas jag på förbättring för han med, men mindre för hans skull och mer för barnens.

   1. Haj, han balanserar inte. Skickas dessa bilder till ett barn, då utgör det sexuellt ofredande. Barn har sexuell självbestämmanderätt när de är 15 år i Sverige. Fram tills 15 års ålder behöver inte barnen förklara att bilderna är oönskade för att en gärningsman ska kunna dömmas. Det gäller inte enbart bilder. Även en generell text av sexuell natur där texten inte förklarar vad gärningsmannen vill göra med barnet, resulterar i att gärningsmannen kan fällas för ansvar.

  2. Problemet är det likt ”Haj” skrivit, så förutom konsekvenserna, så av egen erfarenhet verkar snarare många pedofiler (eller narcissister också), generellt ha hög social kompetens och ett IQ över medel. Samtalet lät genuint men också identiskt med mitt ex ursäkter som nu, tio år efter min anmälan, tydligen också utsatt ett 10-tal olika minderåriga flickor för exakt det som sker ovan (och jag anmälde ”bara” för misshandel). Så nej. Är inte ett dugg förvånad att han lät normal och insiktsfull där och då. Bra dock om han självklart gör sak i sina fina ord.

 9. Enligt olika forskningsprojekt beror pedofili oftast på att personen i fråga är psykopat. En extrem form av autism, som både Hitler, Breivik osv har, tillhör samma extrema autistiska/psykopatiska personlighetsstörning.

  1. Detta låter bara som ”trams” anonym du borde inTe sprida sånt där: psykopater och autism är helt olika saker för det första.. och jag har inte undersökt det men aldrig hört folk me autism eller psykopater är profiler mer. Låter väldigt märkligt

   Uppenbarligen är
   Peddofiler viditga och saknar empati men folk med autism saknar inte empati dem är inte kallblodiga psykopater är inte samma sak.. dem var bara svårare att veta hur dem ska uttrycka det

 10. Det enda han har i huvvet är kuken + kalsonger. Han skiter fullkomligt i flickan. En sån som han går inte att rehabilitera. Han är såååå sjuk men han är oxå såååååå manipulativ vilket står klart när man lyssnar på telefonsamtalet. Måtte han bli inlåst !!!!

 11. https://psycnet.apa.org/record/1998-08069-019

  Här nedanför kommer ett utdrag.

  Citation

  Dorr, D. (1998). Psychopathy in the pedophile. In T. Millon, E. Simonsen, M. Birket-Smith, & R. D. Davis (Eds.), Psychopathy: Antisocial, criminal, and violent behavior (pp. 304–320). The Guilford Press.
  Abstract

  Presents the thesis that the majority of pedophiles are psychopathic, or manifest to a significant degree the psychological characteristics of psychopathy. Stated conservatively, there appears to be a high rate of comorbidity between the 2 forms of behavioral disorder. It is argued that pedophilia may represent a special case, or subcase of psychopathy. The thesis of this chapter is that the dynamics of psychopathy are clearly evident in the majority of child molesters. This position is approached from 4 points: (1) a comparison of selected general descriptions of the personality characteristics of pedophiles and psychopaths found in the extant literature on child molesters; (2) an examination of the personalty characteristics of the pedophile, using a scaling procedure called Ego Function Assessment; (3) a review of psychometric assessment of pedophiles with the Minnesota Multiphasic Personality Inventory, and (4) an expansion of T. Millon’s conceptualization of the antisocial personality to encompass the psychology of the pedophile. (PsycINFO Database Record (c) 2019 APA, all rights reserved)

 12. @hej
  Då missförstod du mig. Autism är ju bara ett paraplynamn för olika diagnoser som även inkluderar ADHD, Dyslexi, Schizofreni, Epilepsi osv. Bara för att en person har Asperger, betyder det självfallet inte att denne är en psykopat. Men det finns sådana begrepp såsom autistisk psykopati.

  1. “Autistisk psykopati” är ett begrepp från 1943 och är ett skällsord och en ren förolämpning för ett person med Aspergers, som jag själv. Fast egentligen heter det Autismspektratillstånd (AST) – inte Aspergers.

   AST har INGENTING med Schizofreni att göra. Schizofreni är en sjukdom, vilket inte AST är. Dyslexi och Epilepsi är inte heller det samma som. Med största sannolikhet “osv” heller.

 13. Jag är ändå imponerad av hur fiskarna lyckats spela så bra. Hur dom stavar och utttycket sig är så jäkla bra.

  1. Du ska veta att det är svårt att stava så fel😂😂det värsta är att stavfelen blir en vana,liiite besvärligt när man ska skriva ” på riktigt ”

 14. Autism paraply för ADHD? Oj någon har mycket pluggande att göra. Alla psykopater(Eller antisocial personlighetsstörning som det egentligen heter) har ADHD, det är ett korrekt antagande. Autism och adhd mm ingår i ett paraply som kallas NPF. Människor som har ADHD kan även ha autism, så absolut kan en sk psykopat ha både ADHD och autism. Men det är inte regel…

 15. Anders,
  Det stämmer inte alls att alla psykopater har ADHD. Det förekommer ofta hos en psykopat, men det är inte alla som har den diagnosen. Däremot säger man att alla psykopater har narcissistiska personlighetsdrag. Från en person som läst en hel del om just psykopati och även haft en relation med en sådan person.

 16. Men hur tjatig får man bli?! Han verkligen älskar sin k*k och tror att den är det finaste som finns. Spyr på att se eländet. Och alla förbannade kalsongerna. Till ett barn?! Sjuka jävel.

 17. Jag visste att det någon dag skulle komma någon man kände igen. Jag kände först igen rösten men kunde inte riktigt koppla förrän jag såg bilden. Han verkade vara en så härlig cool kille då, egen men så varm och trevlig. Vill spy när jag ser hans äckliga snopp hela tiden, och helt fixerad vid sina jävla kalsongerna som inte ens var snygga! Nu när folk ser vad du gjort kommer allt gå åt helvete. Hoppas att affären i rulltrappan ner bredvid systembolaget i gullmarsplan ger dig sparken med omedelbar verkan!

 18. Det här är min gamla fritidsledare? 🤦🏼‍♀️ Att det här är en människa som jobbat med barn – tur att det inte blev långvarigt…

 19. Slutade läsa chattloggarna efter pedofil nr #2 eller 3. Oavsett hur dom ser ut, ålder eller mentalt handikapp är dom lika sjukt störda allihop. Så tacksam att ni rensar upp i träsket och öppnat människors ögon för hur utbrett det är med våldtäkter på barn och pedofiler som som bidrar till sexuell exploatering av barn genom att titta och sprida barnvåldtäktsbilder- och filmer.

 20. Det här beteendet känns som det rör sig om någon typ av störning. Något besläktat med Kluster B störningar. Bara en teori dock. Sen är då jag väldigt tveksam till att det går att behandla dessa “människor” men man kan ju ha fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *