Sponsorer

Det är snart ett år sedan som vi först kom i kontakt med kalsonggäddan. Fiskaren har fått hjälpa till att välja hans kalsonger för dagen ett antal gånger. Inte sällan har vi  förbluffats över hans pornhub-baserade sexualundervisning. Vi har väntat på honom flera gånger, men han har bokat av i sista stund.

I februari slutade kalsonggäddan att höra av sig till vår virtuella tolvåring. Han slutade även att kommunicera med övriga barnkonton som han haft kontakt med.

För ett tag sedan dök han dock upp på nytt. Denna gången fick han kontakt med ett konto tillhörande en virtuell fjortonåring. Han bestämde träff, först vid Globen men ändrade mötesplats i sista stund. Vad han inte visste var att vi sedan tidigare hade identitet på honom och visste var han arbetar. Han skulle alltså smita ifrån sin arbetsplats för att möta upp flickan på ett närliggande kebabställe. När han inte såg flickan smet han tillbaka in på arbetsplatsen. Vi skickade ett SMS med ett par av hans kalsongbilder och bad honom ringa upp. Detta gjorde han inte. Alltså gick vi in och bad hans arbetskamrater att ringa ut honom på golvet. Ut kom han, som skjuten ur en kanon.  Fortfarande klädd i arbetskläder lämnade han arbetsplatsen i all hast.

Efter ett par timmar kom det där telefonsamtalet. Mannen med leopardmönstrade kalsonger lovade i telefon att inte kontakta fler barn.

Telefonsamtal:

 

Vi hoppas han håller sitt löfte.

VILL NI HJÄLPA TILL ATT RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Gamla loggar (i oordning)

14 thoughts on “Kalsonggäddan (Napp #161) Stockholm

 1. Denna kalsongmannen verkar dock ändå förstå hur jäkla fel han gör men gör de ändå.
  De är bevis på hur kidnappad hans hjärna är. Hoppas verkligen han nu söker hjälp för sin sjuka hjärna.
  De var mycket intressant att få lyssna på ett sådant här samtal mellan Sara och pedofilen.

 2. Tyckte först synd om han i samtalet, killen lät uppgiven. Sen kollade jag chattloggarna.. Sitter och manipulerar sönder en tolvåring. Hur sorglig kan man bli? Hitta dig ett riktigt syfte i livet om du läser det här. Livet handlar om att förändra, göra nåt bra, hjälpa andra. Inte ge sig på folk (speciellt inte barn) för snabba dopaminkickar. Fan skäms du inte över dig själv?? Bara för att du är sexuellt trasig så försvinner väl inte hela ditt samvete? Vakna idiot!!!

 3. Hahahaha vet man inte ska skratta men vilken skratt retande gubbe.. är ju inte ens nära att vara attraktivt.. klär Sig som en 14 åring , tror han den där leopard outfiten var het?? Otroligt pinsamt !! Sen letar efter barn ??? Kan inte bli värre

  Finns väl inga vuxna som svarar honom ens så han får väl tvinga sig på såna som inte har chansen att försvara sig på samma sätt. Äckligt

 4. Så äcklig på så många sätt.
  Och varför skulle ett barn eller ens någon alls bry sig om hans fula jävla kalsonger??

 5. Ja, vad han gjort är ofrånkomligen avskyvärt. Det kanske är naivt att låta hans snack påverka en, men jag tycker han låter hyfsat reko i telefon. Återigen, naivt att låta honom snacka bort det. Men jag känner att här finns plats för riktig rehabilitering, för en gångs skull

 6. Det enda han har i huvvet är kuken + kalsonger. Han skiter fullkomligt i flickan. En sån som han går inte att rehabilitera. Han är såååå sjuk men han är oxå såååååå manipulativ vilket står klart när man lyssnar på telefonsamtalet. Måtte han bli inlåst !!!!

 7. Jag är ändå imponerad av hur fiskarna lyckats spela så bra. Hur dom stavar och utttycket sig är så jäkla bra.

 8. Killar i allmänhet verkar tro att vi blir upphetsade av kukar på bild. Newsflash det blir vi inte.

 9. Men hur tjatig får man bli?! Han verkligen älskar sin k*k och tror att den är det finaste som finns. Spyr på att se eländet. Och alla förbannade kalsongerna. Till ett barn?! Sjuka jävel.

 10. Vilken manipulativ pedofil. Låter ångerfull och ”vill ha hjälp”. Eller hur? Tack för ert arbete.

 11. Slutade läsa chattloggarna efter pedofil nr #2 eller 3. Oavsett hur dom ser ut, ålder eller mentalt handikapp är dom lika sjukt störda allihop. Så tacksam att ni rensar upp i träsket och öppnat människors ögon för hur utbrett det är med våldtäkter på barn och pedofiler som som bidrar till sexuell exploatering av barn genom att titta och sprida barnvåldtäktsbilder- och filmer.

 12. Tack för att ni finns. Ni gör ett fantastiskt jobb som ni skulle få Nobelpris för detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *