Sponsorer

När jag var drygt 13 så letade jag väldigt mycket bekräftelse hos killar, då jag trodde det var det ända sättet o känna mig fin. Jag var överviktig och hade en del akne och var mobbad i 7 år vid den tiden för att jag var annorlunda.

Så jag gick ut på chatt forum i kik där jag började skriva med andra killar och även vuxna män. En dag skrev jag med en som jag trodde var 16-18 som var min vanliga chatt ålder. Jag skickade tyvärr bilder då jag sökte bekräftelsen och inte visste bättre. Dock gjorde jag felet att eftersom jag sökte så mycket bekräftelse, närhet och bara någon som brydde sig (vilket denna människa ju inte gjorde men vad vet en naiv 13 åring) att jag delade med mig av vad folk i min närhet hette, typ i min skola som mobbade mig och sårade mig vilket man ju gör till någon som man tror tycker om en.

Dock visade sig under den tiden att denna kille som jag delade med mig detta till var 39 jag var i chock och sa direkt att jag ville avbryta det vi höll på med för blev äcklad av situationen. Dock genom infon han hade hotade han mig med att han skulle kontakta folk i min klass. Lyckades som tur var avleda han genom att jag skapade en fake profil på en som jag kallade för min bästa vän och lät han utföra sina hot emot den fake profilen så han skickade mina bilder enbart till mig själv. Men det där hade kunnat sluta så illa. Är fortfarande äcklad och detta hänger fortfarande med mig i 23 års åldern.

Att de finns sånna människor…

/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *