16 mars, 2023

Med ursäkter om ADHD så förklarade Töreboda-gäddan varför han bestämt träff med ett barn.

Precis som resten av hans gelikar ansåg han att hans skuld i det hela inte var speciellt stor.

– Hon ville ju

– Jag har ADHD

– Jag är oskuld och tänder på pojkar

Precis som alla barn så förringar diagnoser inte traumat hos våldtagna barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

29 thoughts on “Törebodamassören (Napp #158)

 1. JUST precis, han tänker överhuvudtaget inte, mer än på att han ska krossa ett litet liv.
  Oavsett diagnos eller skriv svårigheter så finns det ingen ursäkt som duger i detta fallet. Dessutom kan jag inte finna ett enda fel i hans text, så några skriv svårigheter har han dock inte.
  Han är enbart full av lögner och ännu ett monster i raden.
  Tack till våra superhjältar på Dumpen ❤ som tar dessa avskyvärda människor

 2. Har två frågor. Vad är de som är överstruket i chatten? Personlig info? Eller liknade? Andra frågan är, har han slrivit men en rikig ungdom elele e de ett fake konto ni har? Eller hur funkar de? Tacksam för svar! Äckligt beteende oavsätt…

 3. Han har ju helt klart någon form av funktionsvariation mer än adhd, han kan vara på en lägre nivå än det verkar (bara spekulationer) han kanske är 14 eller yngre i sitt huvud..

  Med det sagt så måste han ju förstå att som vuxen o än värre nästan 40 bast att vilja ligga med 14 åringar är vidrigt, en normal människa tänder inte på en liten fjortonåring eller yngre än så. Hur ”desperat” han än är så borde det inte vart sexuellt för honom..

  Sedan precis som ni argumenterat innan, han är ju lika farlig för barn och tonåringar även om han har massvis med diagnoser, men frågan är också hur många riktiga tonåringar som kan. Bli manipulerade av han pga hans intelligensnivå kanske inte är skyhög, så kanske mindre risk på de sättet (som sagt bara spekulationer )

  Det är väldigt fel det han gjort. Men förhoppningsvis gör han verkligen inte om det nu, om han har stöd i vardagen vore de ju bra om han fick detta förklarat till sig på ett ännu mer tydligt sätt

  1. Carina vad snackar du om? Det låter ganska outbildat av dig. Majoriteten av folk med diagnoser använder inte sina diagnoser som en ursäkt för att göra elaka saker, men man har problem när man har en diagnos som kan vara en bidragande faktor till saker även om det inte ursäktar beteendet mannen i denna videon har ju helt klart problem med sin intelligens mer än adhd

 4. Det är sånnahär personer som gör att folk får fördomar om människor med diagnoser!
  Jag har också ADD, men jag skulle aldrig få för mig att skada någon.
  Ja, man kan ha problem med impulsivitet och konsekvenstänk, men det är ändå ingen ursäkt.
  Det finns medicinering som minskar de symtomen.

 5. Inte vid sunda vätskor alls!! 😳
  Undrar varför han skriver 5 ggr detta: Är jordbrukare och massör..
  Dåligt minne som en dement get? 🤮🤢

 6. Inte för att det rättfärdigar hans handlingar på nåt sätt men ni vet om att han är förståndshandikappad va?

 7. Känner man honom vet man att han har en funktionsnedsättning. (Borttaget av Admin) Jag har svårt att tro att han till fullo förstår konsekvenserna av sin handlingar.

 8. JAG KÄNNER MIG KRÄNKT !!!
  Jag har gått i särskola hela grundskola men inte fan groomar jag barn för det !!
  Jag har ADHD MEN INTE FAN GROOMAR JAG BARN FÖR DET !!

  Att detta vuxna människor kommer med dom bortförklaringar och tror att det skulle vara en anledning -FAN HELLER!
  Ni som söker efter barn i sexuellt syfte är bara endast era egna sjuka tankar och idiotiskt till beteende!
  Det går inte att skylla på någonting annat än ni själva!
  Ni är vuxna människor !
  Ni har ansvaret!
  Sök Hjälp! Jag hatar erat beteende och vill inte ha de här i vårat samhälle !!

  Jag blir så ledsen när folk försvarar folk som kommer med sådanna bortförklaringar.. vilken funtionsnedsättning man än har så vet man att man inte får förgripa sig på barn och ingen annan heller för den delen!!!
  Finns inga bortförklaringar till detta sjuka beteende !
  Man får inte våldta någon!!!

 9. Han har en intellektuell funktionsnedsättning och är i samma nivå som ett barn.
  Märker inte Dumpen detta när de skriver och pratar med honom?

  1. Ingen ursäkt, jag har själv ADHD och jag är även autistisk till en mildare nivå men inte fan söker jag småungar för att knulla för det, sluta vara en sån fucking pedofilkramare liksom resten av våra efterblivna politiker som inte bryr sig för fem öre om barnen utan hellre gynnar pedofilerna, det finns inga ursäkter för att söka barn i sexuellt syfte

  2. Fast många brottslingar har såna typer av diagnoser. Tänka så som du gör får brottslingar härja fritt. Ha diagnoser är inte skäl för hans beteende.

 10. Den här var inte bra alls. De flesta gäddorna framstår ju som riktigt obehagliga äckelgubbar, men den här killen verkar ju mest förståndshandikappad. Dålig uthängning.

 11. Detta är bara sorgligt. Han är uppenbarligen förståndshandikappad och mycket ensam. Han borde bo på ett boende där han får social samvaro och med personal som kan hålla koll på honom. Samhället sviker både honom och de barn han kan komma att förgripa sig på genom att låta honom leva själv.

 12. Anders, kalle och Magnus.
  Om han skulle vara så förtåndshandikappade som ni anser att han är så skulle han behöva asistent och då skulle han inte suttit här och väntat på barnet!!!
  Han vet precis vad han gör och vad detta innebär. Han säger till och med i videon att han vet vad Grooming är.

  Jag förstår inte er som lägger ansvar på barnen.
  Inte låter man barnen betala räkningar hemma ?
  Det är vuxet ansvar!
  Barnen ser inte till att bilen startar eller att mat står på bordet eller att mamma o pappa kommer iväg i tid till sitt arbete. Vuxna är helt utveklade och bär också ansvaret.

  Den här mannen är vuxen och vet precis varför han sitter där och väntar på ett barn och bär ansvar för sitt handlande.

  Vi vill få ett stopp på övergrepp mot barn. Hur svårt ska det vara!?

  Dumpen.se är det bästa som hänt värden.
  Man har inte sex med barn !

 13. Får intrycket av att han är fast i någon positiv bild av sig själv som hederlig och snäll, som han försvarar och rättfärdigar, för sig själv, och mot andra, så att han inte kan se förbi det och se hur han kan skada en flicka.

 14. I Töreboda ser man ibland vuxna män med 12-14 åringar som är ute och åker i en gammal volvo och flickorna är riktigt packade. Det är väl kulturen där.

 15. Vet ej vem snubben är eller så. Och nej jag försvarar absolut inte hans beteende eller val. MEN man märker att allt inte är som det ska vara. Han måste vara förståndshandikappad. När jag läser konversationen ni har så får jag ingen känsla av att denna killen är en pedofil(missförstå mig inte i detta, jag förvarar ej honom eller tycker synd om honom. Han har gjort fel punkt!!! När jag skriver ingen pedofil då menar jag en snubbe som han i Kalmar, (Borttaget av Admin). Eller snubben som runkade i bilen ”mr.x” eller vad ni kallade honom för. Eller han som jobbade på skola. Eller han från Robinson. Eller den värsta som runkade till barnskelett, vet ej vad ni kallade honom men ni filmade husrannsakan. Som resten på denna sidan och i Sverige som inte kommit upp till ytan ännu. Där är de sjuka, manipulativa, våldtäcksmän, pedofiler osv. Denna snubben är nog inte många år i sinnet. Bara jag läser texten så förstår man. Hans sätt att skriva är inte manipulativt. Denna personen vet nog inte att han gör fel, eller så kanske han vet det men förstår inte vilka konsekvenser det ger med sig? Jag vet inte. Men att skriva att man är kär, vilket jag helt ärligt tror att han är/var i denna personen som han trodde att han skrev med, det är för mig ett tecken på att han nog inte har alla hästar hemma i sinnet. Om man jämför denna personens sätt att skriva med andra som ni publicerat så märker man en stor skillnad. Många som ni fångat är farliga personer men inte denna. Utan undrar om man hade kunnat göra detta annorlunda. Ni publicerade en annan person i rullstol där man ej fick se hans ansikte, kanske skulle gjort på samma sätt?
  Men älskar ert jobb och engagemang. Går in på sidan varje dag för att se om det är någon som man känner igen. Jag har blivit så ”skadad” i hjärnan att jag börjat analysera alla runtomkring mig och de personer som är i min dotters närhet. Kollar blickar, kollar allt. Jag hoppas alla förstår vad jag menar. Hoppas ni blir uppmärksammade, jag gick in och nominerade er sida iallafall.

  Jag drömmer om ett Sverige som ändrar i lagen, där det är ett straff att skriva vad man vill göra med barn. Vad man planerar att göra med barn. Och inget annat straff än livstid. Och det ska ej spela någon roll om det är ett fiktivt barn eller inte. Det gillar jag med USA.

 16. Att använda en diagnos för att förgripa sig på ett barn är förkastligt, jag har en närstående som har multidiagnoser och han blev misstänkt och fälld för övergreppet, han var 17 och hon 14 skulle fylla 15. Hans faktiska ålder var 18, men intellektuellt så låg han på 9-10 år. Så han kommer att bli fälld för det….

 17. Jag blir galen av er som försvarar honom , jag har en son med förståndshandikapp, som aldrig ens skulle komma på tanken. Han har en dotter som bor i familjehem pga hans funktionsnedsättning. Tack vare ni som försvarar denna pedofil så kommer soc kanske ge mindre umgänge. Så snälla sluta försvara honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *