Sponsorer

Trots att det inte blev någon konfrontation, så tänkte vi att skohandlaren ska få sitt alldeles eget gäddnummer och en liten presentation.

Drygt fyra veckor har gått sedan insatsstyrkans motorsåg bröt tystnaden i ett vanligt villakvarter i en liten ort utanför Mönsterås. Skohandlarens ytterdörr sågades ner och sedan dess har hans fridfulla gädd-liv förändrats en hel del.

Den alltid leende och charmige mannen med stort engagemang i samhällsfrågor och företagande häktades under fredagen för tredje gången på rad.
Åtal ska nu vara väckt senast 6 oktober.

Skohandlargäddans missflyt i gäddkarriären inleddes fredagen den 19 augusti. I kontakten med en kvinna som han trodde delade hans fascination för torterade barn, skickade han mycket grovt övergreppsmaterial.

Han valde dessutom att skicka en bild föreställande hans ben och en brun weekendbag. Mannen förklarar att han förvarar sitt övergreppsmaterial i väskan.
Materialet lämnades till polisen.

Under helgen fördjupades kontakten.
Han berättar vid ett flertal tillfällen att han, som han uttrycker det ska ”peddospruta” under både lördagen och söndagen.

Blandat urval av skohandlarcitat:

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

För er som inte känner till serien med Daisy-filmer så följer mer info här:

Daisys destruction

Mannen som uppgav att han beställt ett livesänt övergrepp på ett barn, måndagen den 22 augusti ville att kvinnan skulle vara med och ta del av livesändningen.

Med tanke på en del detaljer som avslöjades i chatten så kunde mannen identifieras.
NOA informerades och vid tiden för övergreppet slog insatsstyrkan till mot mannens hus. Alla hans enheter var påslagna, och polisen fick på så sätt åtkomst till allt hans övergreppsmaterial.

Källa: Kalmarbarometern

 

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

49 thoughts on “Skohandlargäddan (Napp (#151) Mönsterås

 1. Ursh vilket jävla sjukt äckel !! Hur fan kan man njuta och ha skönt när ett barn blir torterad och slagen och skriker av smärta !!! Jag hoppas att någon gör det med honom på riktigt!! Jag bara kokar av ilska!!!

 2. Jag vill bara skrika och gråta på samma gång!!! Hur kan det finnas så onda människor som tänder på sånna här hemska saker! När stackars små barn skriker av smärta ! Jag önskar er allt ont i hela världen! Må ni brinna i helvetet!

 3. Vilket äckligt as!! Jag kokar av ilska ! Jag önskar att dessa onda människor inte fanns ! Hoppas du aldrig kommer ut !

 4. Mina tårar rinner , vad är det jag läser ! Är detta verkligen sant att det finns personer som tycker det är så skönt att se ett litet barn blir torterad och mördad ! Det är liksom inte friskt nånstans! Jag mår så illa nu, fy fan ta er !!

 5. Han borde ju sitta inlåst så länge han är vid liv! En sådan ond människa borde inte ha något existensberättigande. Hur vedervärdig kan en människa bli?

 6. Vilket vidrigt as! Det är pga såna äckel som bl.a. denna man jag är för medicinsk kastrering på alla pedofiler. Om ni någonsin behöver hjälp med något om ni skulle befinna er i Finland på gäddfiske någon gång står jag gärna till tjänst. Jag vet att det nämligen lurar gäddor även här i vassen!

 7. Vidrigt as. Han borde sitta inlåst resten av livet för han är en fara för barn. Jag hoppas vi nu får strängare lagar och längre straff. Tack för ert viktiga arbete.

 8. Så jävla sjuk människa. Det gör ont rakt in i själen. Hoppas han får sitta väldigt länge utan möjlighet till att tillfredställa med övergrepp. Fyyyyyyy fan!

 9. Jag klarar inte av att lösa allt. Mår illa. Hur f* kan man göra då mot barn?!?! Hur f* kan ngn njuta av att de det göras?!? Sjuk i huvudet är det mildaste jag kan beskriva puckot som.
  Omänskligt.
  Totalt utan empati. Total avsaknad av emotionell empati!
  Dvs psykopat eller narcissist.
  Må han aldrig någonsin kommer ut i det fria igen.
  Skammen tillhör de de som utsatte barnen
  Men skammen tillhör även de som tittat på filmerna o njuter! Skammen är deras.

 10. Så fruktansvärt äckligt! Att det finns personer som njuter av att se en bebis torteras. Det är ju riktigt riktigt sjukt! Är definitivt för kemisk kastrering, tycker det är absolut nödvändigt för personer som är så här sjuka. Inget annat kommer hjälpa.

 11. Finns 2 av era gäddor som jag verkligen vill spy på när jag läser. Detta är nr 1 av dom. Kaskadspya deluxe.
  Jag hurklar o nästan kräks när jag läser.

  Nr 2 är Renskötaren/Robinsonprofilen.

  Mina tårar rinner…

 12. Har varit lite skeptisk till att ni hänger ut folk etc, men efter denna så hoppas jag att ni tar fler och fler! Hoppas även att Sverige ändrar lagar och har längre straff för såna här ”människor”. Skall man ens kalla de för människor?!

 13. Ondska i dess vidrigaste form. Outhärdligt att läsa och försöka ta in.
  Dock var ljudet av motorsågen som den ljuvaste musik.

 14. Det är omöjligt att ta in. Den här gäddan var drivande i Mönsterås. Han hade en populär butik som även sålde mycket barnskor. Han var med i olika grupper för att lyfta handel och marknadsföra Mönsterås. Ofta som talesman. Han var trevlig och omtyckt. Jag spyr när jag läser hans chattar och vad Dumpen skriver om den vidriga gäddan. Min tro på mänskligheten är skadad.
  Jag swishar Dumpen och tackar polisen och alla fiskare som tar detta på allvar.
  Hur orkar ni?

 15. Jag tror inte på straff, jag tror på att hjälpa de som går att hjälpa till ett bättre liv. I det här fallet tror jag på dödshjälp, då mannen är oförbätterlig och bara kommer orsaka mer lidande om han får fortsätta. Jag hoppas han får den hjälpen, så fler slipper lida.

 16. Jag tror jag går av på mitten av ilska. Släpp ALDRIG lös denna människa.

 17. Jag blir förtvivlad- vad är det för del på folk?? Den här mannen bör låsas in för gott!!

 18. Må han brinna i helvetet! Orkar inte ens skriva vad jag känner för dessa jävla kräk.

 19. Denna mannen ska inte känna sig trygg längre, alla kommer känna igen honom! Om han tycker det är så kul att tortera och se torterade barn så kanske han gillar samma behandling själv (nej är inga riktiga hot mot någon.. så dumpen godkänn denna kommentar!)

  Han kommer bli väl igenkänd nu dock.. kanske tryggare å bara gömma sig undan.. nu är hans liv förstört iallafall 😊

 20. Är ju helt absurt, ni har hittat en i ålem en i timmernabben och en från mönsterås, fångad i nybro. Detta är ju små orter och jag är från en av dom. Är ju så jävla bedrövligt, men samtidigt skönt att dom kommer fram i ljuset. Bra jobbat!

 21. Fy fan. Ondskan existerar, i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna. I detta fall en peddogädda

 22. Polisen måste göra mer för att komma åt dessa odjur. Sånt här ska inte privat personer behöva sköta. Vad är det för samhälle vi lever i? Jag har ingen kunskap i dessa olika sidor på internet där det raggas på barn men dessa sidor borde stängas ner de är inte säkra. Inte heller är unga barn tonåringar över 15 år är något för gamla gubbar det är långt från normalt. Detta är inte klokt går det inte göra något? Måste till mer lagar som skydda våra barn och ungdomar. Tack Dumpen för alla barn ni har räddat hittills jag hoppas att ni orka ett tag till tills polisen kanske får mer befogenheter till att öka bekämpningen mot dessa jag vet inte vad jag ska kalla dem för. Det är så tillfredsställande att se deras ångest när de blir påkomna. En del har förstört sitt liv för flera år framöver precis som för offren. De vet att de gör fel men driver sig att bära sig åt så här och förstöra för hela familjen syskon, föräldrar och vänner. En del verkar inte bry sig alls när de påkomna.

 23. 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 Jag blir spyfärdig och skakad av att läsa detta. Det är så sjukt att jag funderar på om jag läst rätt, så jävla överjävligt. Hoppas denne galnings datorer och telefoner kan spåra upp dom andra inblandade kräken. Vilka vidriga och farliga varelser, finns bara att låsa in och slänga nyckeln, ingen mer frihet.
  Stackars stackars barn som kommer i dessa rovdjurs klor💔

 24. Fruktansvärt.. hoppas kollegor och anhöriga är informerade. Det här är ju en rent av farlig kille.
  Tänk om han sätter sina sjuka fantasier i verket själv… usch..

  Hoppas verkligen att polisen får bättre verktyg att hantera dessa fruktansvärda brott och individer.

  Bra jobbat dumpen och hoppas verkligen ni fortsätter ert fantastiska arbete.

 25. Över 150 konfronterade män. Noll konfronterade kvinnor. Vad säger det?Tro man man tappar tron på det manliga släktet tyvärr. (Självklart är stor övervägande del av män inte förövare. Men visst ärras det manliga könet i kanten efter all denna skit).

  Dra åt helvete din äckliga jävla skoförsäljare. Må karman slå tillbaka på dig snart.

 26. Han är otrolit farlig om han får röra sig runt på dessa gator fritt, eller börjar samarbeta med några p’ddo kompisar?? Man vill ju inte se honom nära något barn inte ens på en offentlig plats.

  Denna man utrycker alltså att hjärtskärande skrik från ett barn som vill ha kärlek är hett. Han är så sjuk att han måste antingen sitta inne på livstid eller vara bevakad !! Annars får samhället göra sitt jobb o så får man kollektivt ha stenkoll på honom. Han verkade ha en känd profil om man googlar honom mycket han var med på, så en social person.

  Eller så flyr han bara undan nu som det fega kräk han är, hoppas någon du verkligen inte attraheras av hänger dig upp å ner (inge hot😊)

  Vi vet att människor som du är rädda för vuxna men väldigt modiga mot ett försvarslöst barn, ditt liv är verkligen saboterat nu!

 27. Men detta är inte ens en människa utan ett rovdjur och jag kunde inte ens läsa texten utan mår bara SÅ ILLA.

 28. Fy vad vidrigt, jag har träffat han många gånger och har aldrig tänkt mig at han skulle kunna göra något sådant. Jag trodde verkligen att han var en bra person. Jag hoppas att han får det han förtjänar.

 29. Toppen att ni fångade aset. Och om man tittar på sådant material, så är man körd för all framtid. Att man tänder på så grova saker är sinnesstört.
  Det finns då inget hopp, och dessutom är han farlig..seriemördare som njuter av att se folk lida och dö, klassas som livsfarliga..det gör ju denna man (njuter av det)
  Han ska låsas in för all framtid. Tack!

 30. Nej detta var bland det mörkaste jag påträffat på denna sida. Och då finns det ändå gott om lågvattenmärken. Bottenlöst vidrigt. TACK för att ni fångar upp dessa avskräden till individer. En god nyhet är dock att hans butik i Mönsterås nyss försattes i konkurs, läste det på en bolagssida online. Så grannarna och lokalbefolkningen verkar ha satt ner foten och agerat, bra där!

 31. Fy fan! Skakar av ilska! Varför föddes ens denna man till världen?? Sjuk är bara förnamnet 🤮🤮🤮

 32. Han kommer aldrig kunna visa i Mönsterås vilket as !! (Borttaget av Admin) Ditt äcklig kräk !

 33. Tydligen har han en mycket god vän också i Mönsterås som delar hans intresse !! Så säger ryktet Hoppas verkligen inte det stämmer för då går det ett svin lös i Mönsterås

 34. Man får verkligen inte hoppas att det är nedlagt. Först känna sig lurad över att han haft denna böjelse sen att bli lurad av rättsväsendet för att han inte får det straff han förtjänar. Det får inte hända. Men mer info om vad som händer skulle uppskattas…

 35. Han är ute igen då åklagaren inte längre tycker att det finns häktningsskäl. Han väntar fortfarande på åtal men får under tiden vara ute och antagligen begå nya brott.
  (Borttaget av Admin)

 36. Tror det var denna personen jag mötte på Mönsterås gator idag. Som sedan började springa från huvudgatan till de mindre gatorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *