Sponsorer

(Denna text lade Gruppmedlem ut på Dumpen.se – facebook gruppen i Augusti 2022)

Jag väljer att berätta min historia öppet, då jag idag vid 59 års ålder kommit ganska så långt helt på egen hand, då för att i tidig ålder inte kunde lita på någon vuxen. Har än idag grava tillits problem till människor och det gäller i alla mänskliga möten. Bor ensam idag med hunden och katten och ser ofta tillbaka på mitt liv och dom beslut jag tagit som såklart har visat sig vara helt åt helvete. Jag ser mig som en överlevare och är tacksam att jag har förståndet i någorlunda behåll. Här kommer min nakna sanning och liv.

Jag och min bror och yngre syster föddes i USA, min mor är svensk och min far är amerikan. Min mor fick jobb i USA och flyttade dit och träffade en man som senare blev min och mina syskons pappa. Pappa var sjöman och jobbade inom US navy och var borta från sin familj i långa perioder då han befann sig ute på havet i krigsuppdrag. Vi flyttade runt mycket i USA beroende på vilka hamnar skeppen kom till. Mitt starkaste minne när jag själv kanske var runt 3 års ålder, var att alla var så glada och uppspelta när skeppen kom och alla andra familjer och massor av människor begav sig med USA pappersflaggor och välkomna hjältarna och papporna hem till sina längtande familjer. Pappersflaggorna viftades och folk skrek av glädje…jag stod där liten flicka med ont i magen.
Varför kände jag mig inte glad?
Varför kände jag mig jätterädd?
Jag var inte alls så gammal, yngre än 3 år. Jag förstår nu i vuxen ålder att min egen pappa förgrep sig sexuellt på mig, och någonting i min lilla barnkropp förstod att nu får jag snart ont igen. Jag förstod inte varför alla runt omkring mig var så glada och flaggorna viftades. Jag kände ingen glädje av att åter få träffa min pappa som nyss stigit iland.

Vid ca 8 års ålder kom min mor på vad pappa gjorde med mig, tog honom på bar gärning. Det blev skilsmässa och mamma tog oss 3 barn och flyttade hem till Sverige igen. Hemma i Sverige tog en nytt helvete vid. Jag blev totalt gaslightad av min egna mor och hon fick mina syskon och övrig släkt att tro att allt jag sade var fantasier, att jag var både fet och ful och att det inte gick att lita på mig, eftersom jag bara ljög. Alla började gaslighta mig och jag har fått så mycket stryk av min bror och mor. Jag fick psykisk ohälsa, fastnade i droger vid 11 års ålder, vid 14 år ålder använde jag amfetamin, hasch och var alkohol missbrukare. Vid 15 började jag att sälja våldtäkter för att finansiera mitt missbruk i ett syfte att gå in i dimman och stänga av världen utanför. Jag blev destruktiv i allt, utvecklade självhat och massor av självskadebeteende och har väl ca 10-15 allvarliga självmordsförsök i mitt trasiga bagage. Sedan tidig vuxen har jag inte någon kontakt med mina syskon el min mor. P g a av deras gaslighting och försök att få mig inspärrad på mentalhospis.

Jag stannar min berättelse nu, och idag är jag både drog och alkoholfri. Jag är ensamvarg, försöker att leva en dag i taget. Jag avslutar min berättelse med att..tänk vad mycket pedofiler förstör för en människa, hela livet blir förstört. Jag fick aldrig någon chans att kunna utvecklas till en välfungerande samhällsmedborgare. Jag är för resten av mitt liv märkt av vad en äcklig kåt pedofil utsatte mig för när jag var ett litet litet barn. Pedofiler förstör människor, resten av offrets liv. Jag hatar så intensivt pedofiler. Men det är bara i tankar jag går loss, och för varje gädda dumpen får fast och konfronterar, så låter jag mitt bottendjupa hat få genomborra bilden.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

2 thoughts on “Jag har tvingats bli en ensamvarg

  1. Tack för din berättelse.
    Starkt av dig att låta oss få ta del av din historia.
    Sin egen pappa! Så ofattbart!
    Fortsätt kämpa med en dag i taget 🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *