Sponsorer

(Denna text lade Gruppmedlem ut på Dumpen.se – facebook gruppen i Augusti 2022)

Jag var 3 år när det började. ”Vill du sitta i morfars knä en stund? Kanske åka lite hiss” det lät kul tyckte jag då. Tills morfars händer började närma sig mitt kön. Allt eftersom tiden gick blev övergreppen grövre. Jag tvingades se min första porrfilm innehållande kiss och slavar när jag va ca 5. Morfar sa att han ville göra samma sak med mig. Vid det här laget hade han haft penetrerande sex med mig flera gånger. I alla öppningar. Jag fick alltid veta om att jag bara dög till detta och om jag berättade skulle alla jag älskar bli ledsna men ändå inte tro mig.

Allt tog slut när jag va 8 år då morfar blev sjuk och dog. Jag har aldrig känt sån lättnad som då. Idag är jag 35 år. Låg inne på psyk första gången som 13 åring efter ett självmordsförsök. Sedan har dom kommit på löpande band under åren. Fått diagnoserna bipolär 1, PTSD, OCD samt självskadebeteende och panikångest.
Tack Dumpen för erat arbete. Ni är SÅ viktiga

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

1 thought on “Vill du sitta i morfars knä en stund?

  1. Det här är verkligheten för så många, många fler än man tror, det alla måste ta till sig är, inget barn ska vara rädd för att tala om vad de utsatts för, välj att tro på barnen och ställ den barnet pekar ut till svars. Använd gärna konfrontationerna här på dumpen som facit, de kommer med de mest idiotiska bortförklaringarna. Acceptera inte det utan lita på barnen! Är det inte sant kommer det visa sig väldigt snart (barnen är faktiskt sämre än gäddorna på att ljuga) och var blir skadan störst? Någon blir kortvarigt misstänkt felaktigt om det inte stämmer, eller ett livslångt trauma om det är sant? Fokus på våra barn var det jag ville få fram med denna långa kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *