Sponsorer

Mannen från Hedemora hade lite svårt att välja vilket barn han skulle ta. Han fick nöja sig med ett barn då han bara hade råd att köpa pizza och köra runt med ett barn i bilen.

Intet ont anande om att båda barnen var nitlotter med konfrontation som resultat verkade  mannen tämligen besviken över att han valde ett virtuellt Dumpen-barn.

Han ville absolut inte diskutera sina avsikter med barn. Istället hoppade han in i en limpformad bil och körde iväg.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

48 thoughts on “Grönstrumpa på besök i Borlänge (Napp #141) Hedemora

 1. Och där kom lunchen nästan ut igen, fy fan vilket drägg. Stanna i dina 2rok, stick inte ut snoken.

  1. Ja, det var viktig för aset att ta på sig säkerhetsbältet innan han rullade iväg.. 🤣

 2. Tog inte lång tid att hitta honom på Facebook. Antar att ni redan identifierat honom?

 3. Studerar till golvläggare….lycka till!
  Är nog ingen som vill anställa en pedofil. Usch vilka obehagliga chattar…. jag 😢 gråter. Rör INTE våra barn.

 4. Fegisen var inte så kåt längre när Sara och Patrik dök upp😅 Han måste ha blivit så besviken att han inte fick våldta ett barn. Jag skulle aldrig hoppa på någons utseende, men när det kommer till pedofiler så har jag inga gränser och med det vill jag ha sagt att han ser förjävlig ut. Tror han på riktigt att ett barn hade velat mysa med honom 🤮 Han verkar sakna spegel hemma som alla andra pedofiler.

 5. Hans klädsel borde skydda alla barn, för inte ens en hjärndöd skulle gå ut i den där utstyrseln utan att skämmas ihjäl. Han ser ut som en fågelskrämma. Skrämmer helt klart bort de flesta barnen iallafall.

 6. Alltså att en sån här gök går omkring på våra barns jord är ju bedrövligt
  Svårt att beskriva känslan man får av att läsa sådant här på dumpen, man blir liksom tom, ledsen, förbannad, mordisk och illamående på samma gång. En sak är säker våra barn går inte säkert, var uppmärksamma på vad era barn gör på sitt rum och i mobilen, de här skadade människorna är extremt duktiga på att fånga upp barn som är lite osäkra eller mår dåligt. Vi lever de flesta av oss våra liv i hög fart med mycket jobb och aktiviteter, men vi måste kommunicera med våra barn och finnas där för dom i alla lägen så dom vet att det är med oss normala föräldrar de ska prata med om sina känslor. Att bli utsatt för en pedofil öppnar sår som aldrig läker helt och alla runt offret kommer påverkas på olika sätt så länge offret orkar bära smärtan, alltså hålla sig levande
  Personligen kan jag tycka det är synd att ett visst yrke inte existerar i vårat rike längre
  På dörrskylten stod det: ”A.G. Dalman – Skarprättare”. Där bodde en man som inte skämdes över sitt yrke som skarprättare, det vill säga en person som har som arbete att utföra avrättningar genom halshuggning. Han var den siste i Sverige med detta yrke.
  Finns där för era barn, de är för dom vi lever och alla barn måste få vara barn och inte bli våldtagna av sjuka peddos
  All heder till dumpen och dess medarbetare, hoppas ni får konungens medalj av den ädlaste sort
  Ni räddar liv och det är stort 🙏🙌

 7. När det kommer till såna här jökar grämer det mig att vissa yrken inte existerar längre i vårat land

  På dörrskylten stod det: ”A.G. Dalman – Skarprättare”.

  All heder till dumpen och alla medarbetare
  Ni räddar liv.

 8. Han såg väldigt skyldig ut redan första sekunden. Han var skräckslagen. Förmodligen trodde han att ni var barnets föräldrar. Man förstod inte att ni var från dumpen.

 9. Han såg väldigt skyldig ut redan första sekunden. Han var skräckslagen. Förmodligen trodde han att ni var barnets föräldrar. Man förstod inte att ni var från dumpen.

 10. Varför stänger dom inte ner det där Qruiser, tycks krylla av pedofiler där! Vidrigt!

 11. Vad säger stilexperterna om utfitten camo-tischa, Pantera-shorts och stödstrumpa på en förstadejt?

 12. Stackarn, han ser ju ut som han sovit i en port med en dunk hembränt bredvid sig. Byn har väl varit hela världen i rätt många generationer kan tänka.

 13. Jaha, så där hade vi en till ja.
  Att det ska vara så väldans svårt hålla sig till både byxmyndiga och myndiga ragg? Fattar inte deras tankevärld.

 14. Nej denna kunde ni struntat i att hanga ut. Klart lagbegavad med ngn funktionsvariant. Isolerad och har svart att komma i kontakt med vuxna eftersom han sjalv befinner sig pa en 14arings mognadsniva. Har kunde ni erbjudit stod och vagledning, hjalpt med kontakt inom psykiatrin(med hotet om ev publicering om han skulle dyka upp igen).

  1. Han har klarat av att ta körkort, har eget boende mm. Då är han väl knappast klassad som lågbegåvad?

  2. Ja nog sjutton verkar han vara lågbegåvad men ändå medveten om att det han gör är fel, klart han ska hängas ut!!

  3. Men lägg ned, han har gått en vuxenutbildning med bra resultat så han är inte lågbegåvad bara för att han beter sig så i filmen på knappa 2 minuter. Jag har själv haft med honom att göra.

  4. Han har redan varit uppe i rätten för våldtäkt mot barn och ska upp igen för grovt barnpornografibrott med åtskilliga 100 timmar barnporr.

 15. Något jag reflekterar över vid varje konfrontation där bil ingår är att ALLA är så noga med bälte. Men skiter i den faktorn att de tänkt våldta barn? Sinnessjuka äckel alltså.

 16. Han ser ut att ha något kromosomfel finns t.e.x liknande som downs eller någon annan funktionsvariant, om det stämmer att han dejtat någon från 13 år i flera år så är det helt sjukt men kan det vara så att han inte är helt medveten om sina handlingar? Han är ju fortfarande farlig och behöver varnas om jag försvarar på Inget sätt honom bara undrar över hans situation

 17. Herregud vilken gnällig och klängig jävel han är. Med tanke på hur desperat han beter sig så var det bara en tidsfråga tills han åker fast oavsett. Bra jobbat dumpen!

 18. Sara och Patrik för fan. Är ni så desperata att få swish-pengar att ni hänger ut denna man? Han är ju på en 13-årings nivå mentalt, inte okej att hänga ut honom. Varför inte erbjuda hjälp istället? Hänga ut honom var RIKTIGT jävla lågt! Blir inte en spänn mer till er, den saken är klar.

  1. Låter ju mer som att du känner honom och därför går i försvar ? Har han lyckats ta körkort , skaffa en utbildning och försörjer sig själv boendes i en egen lägenhet …. Då är han smartare än många andra människor överlag. Just saying

  2. Finns ingen ursäkt får sådant avskum! En ped är en ped. Vidrig, oberoende av intelligenskvot.
   Synd att såna inte kan spärras in på mentalsjukhus där de hör hemma.

  3. Skäms på dig, han är en brottsling , förstöra, våldta barn. misstänker att du är lika sjuk

 19. Att ens människas hjärna kan tänka på detta viset går fan över mitt förstånd.
  Detta gör mig livrädd för vad mitt barnbarn kan möta i sitt liv.

 20. Mannen i detta klipp (pedofilen) har även en pappa som setat i fängelse för att ha förgripit sig på fosterbarn i åldrarna 4-6 år. Man funderar ju över hur han är uppväxt, har han själv blivit utsatt som barn av sin egen pappa? Fruktansvärt!!! Riktigt sjuk både Stefan (mannen i klippet) och hans pappa.

 21. Råkar dessvärre veta att den aktuella mannens pappa också är dömd till fängelse för att ha förgripit sig på fosterbarn 4-6år. Man undrar ju hur denna man har växt upp..? Har han själv varit utsatt av sin egen pappa?

 22. De sjuka är också att de skyddas inne på anstalterna, de borde sättas ihop med alla andra fångar så att de får lida innanför murarna och vet vad som väntar. Vidriga pedofiler!

 23. Ni som kommenterar vet inte ett skit om den här killen, ser ut som 30-40 år, någons son, kanske har han familj, körkort har han i alla fall.
  Era imbecilla kommentarer hjälper inte någon, inte eventuella offer, ni släpper iväg ert hat som mannen/pojken lägger av en brakskit.
  Vill ni ha min RESPEKT hjälp då något offer för våldtäkt eller skjutningar.
  Kåta män borde uppmuntras att gå till prostisar, alla har BEHOV, de behöver tömma men det ska de naturligtvis inte göra med barn.
  DUMPEN kanske fick killen att vakna och söka hjälp, åtminstone sluta med denna skit, i så fall bra. Era kommentarer – DUMHUVUDEN!!

  1. Om inte de år han redan suttit i fängelse för grova brott mot barn bromsat honom så lär detta inte heller göra det. Bra dock om människor i hans omgivning vet att han är väldigt farlig för barn.

 24. Ni skrämmer ju livet ur stackarn, skönt att han tänkte på bilbältet i alla fall, trotts den stressen ni utsatte honom för

 25. Tack för att ni på dumpen finns! Ni gör ett bra jobb som outar dessa gravt sjuka rovdjur!

  Jag tror minst 1/10 pedofiler som finns med här aldrig gör om något liknande igen! Och det är en bra förändring i världen.

 26. Nu har äcklet börjat en lastbilsutbildning oxå, ännu en som skall dra ned lastbilschaufförernas rykte🤮🤮Förhoppningsvis kommer han aldrig få ett jobb inom det då jag hoppas att åkerierna kollar upp honom innan.

 27. Undrar vilken rätt denna man har att bli sur?
  Han hade haft min respekt 1 % mer om han iallafall erkände det han gjort och förklarade sig och visat sig ångerfull.
  Nej, empati det finns inte i skallen hos den här mannen. Tragiskt att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *