Sponsorer

Efter-semestern podden är nu ute, med en liten resumé av senaste tidens gäddor.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

7 thoughts on “Efter-semestern podden

 1. Man blir lika glad varje gång ni lägger upp ett poddavsnitt. Jag äcklas av alla dessa pedofiler till män. Ni borde få medalj av kungen för det arbete som ni gör.

 2. Sara och Patrik. Ett stort tack för erat arbete! Även alla fiskare är duktiga, alla ni är viktiga!

 3. Superbra podd i vanlig ordning. Blir ordentlig orolig när ni beskriver vidden av det hela. Ni fiskar i ett par sjöar och Sverige har tusentals sjöar. Det här måste tas tag i och precis som ni säger är det vedervärdigt att Annie Löv låtsas om som det regnar när hennes parti kastar sten i glashus….

  Tror ni glömde en snubbe i podden och det var k*klås mannen i GBG.

 4. Jättebra och intressant podd.
  Har ett tips på poddavsnitt jag tror många skulle uppskatta i allt elände.
  Sara och Patrik är två väldigt intressanta personer. Kan ni inte köra en mer personlig podd och prata om er själva och Dumpen. Har exempel på frågor.
  Hur kom idén till med Dumpen och vem startade projektet?
  Är Sara och Patrik ett par?
  Är Dumpen heltidsjobb för er och även fiskare?
  Har ni själv varit utsatta som barn? Förklara gärna!

  Tack för allt ni gör.

 5. Ni gör ett fantastiskt jobb för att hitta dom här svinen. Ja är förundrade över hur ni kan vara så iskalla och hålla er i skinnet utan att göra något mot dom. Mitt tålamod hade inte klarat av det utan gjort något mot dom direkt man bara sett dom. För detta är vidriga människor som inte ska finnas på våran jord. Ja har själv erfarenhet utan mött såna här människor och dom är väldigt farliga och manipulativa. Och kan få vem som helst att tror på dom. Fortsätt göra ert jobbcoach leta upp flera såna här människor.

 6. När det gäller hissmannen så filmade ni ju loggan på motorhuven en snabbis på firmabilen så var ju inte svårt att hitta företaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *