Sponsorer

Darth har gäckat oss ett bra tag och har under sin tid i fiskedammarna trålat runt bland ett flertal av våra fiskare.

Han var lite misstänksam och svår att komma inpå livet för de flesta av oss. När personkemin väl stämde så släppte misstänksamheten och han körde från Degerfors till Kumla för att träffa ett barn.

Framme på mötesplatsen så satt han med foten på gaspedalen, beredd att köra iväg. När han såg att hans dejt var två meter lång så var det precis vad han gjorde. Fiskaren uppmanade honom att ringa mig.

Efter en kvart ringde mannen till Dumpen-telefonen för att prata lite. Han erkände nog lite väl mycket.

Telefonsamtalet ligger i videon:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Fiskare från Kumla

 

 

Ett urval av loggar från övriga fiskare:

11 thoughts on “Darth pratar i telefon (Napp #123) Degerfors

 1. Utav alla dessa över 100 äckel som ni har mött upp, så är det här första gången jag har en gnutta hopp om att han faktiskt vill ta tag i problemet. Sen om han klarar av det är en helt annan sak.
  Jag tror att det här är en Incel som börjat med porrsufning som ett substitut till det han behöver, men inte kan få och sen har han hela tiden tänjt på gränserna och börjat kolla på grövre och mer udda porr för att hela tiden försöka toppa den senaste upplevelsen. Lite som med narkotika.
  Då detta sker gradvis, så har han nog inte varit fullt medveten om vilken otrolig skada han faktiskt utsätter barnen för, då detta sakta blivit en vardag i hans eget liv. (koka groda sakta symtomet)
  Jag hoppas värkligen från botten av mitt hjärta att han tar kontakt med Preventell och att han lyckas sluta med det här, både för hans egen skull och för barnens.
  Jag vet att jag kommer att få mycket skit och arga kommentarer för det här inlägget, men vill ändå belysa att problematilken ofta är större än vad många ser och att det inte ALLTID handlar om ren ondska, utan om vilsna individer som gör fruktansvärda saker, utan att förstå konsekvenserna av sitt handlande.
  Det är ingen ursäkt alls för deras handlande, utan bara en orsak och jag är för mycket längre fängelsestraff än dom 2-3 år som det tyvärr ofta ger idag och Dumpen gör ett fantastiskt arbete med att snoka upp och hänga ut dessa förövare så att förräldrar har en lite större chans att skydda sina barn om någon av dom rör sig i området.

 2. Man kan ju tänka att de som återkommer med kontakt har ett samvete men jag tror tyvärr inte det. De vill ta reda på och undersöka möjligheter att få mildare konsekvenser. Det handlar bara om dem, inte barnen.
  Det finns ingalunda ärliga ånger som skulle innebära att barn vore säkra i närheten av den mannen.

 3. Misstänker nåt syndrom i detta fall. Menar dock inte publikationen är felaktig. Endast en iakttagelse.

 4. Ett tips i all välmening:
  Eftersom ni sitter på en del information t.ex. registreringsnummer osv. hade jag, och säkert andra, uppskattat
  en statusrad om t.ex. Identifierad, arbetsgivare kontaktad, familj kontaktad, behöver hjälp med identifiering osv.
  Det hade underlättat så att inget onödigt forskande läggs ner på sådant ni redan vet.
  Kan ni t.ex. tipsa om sådant ni känner till, utan att publicera personuppgifter, så hade det också hjälpt att få dessa att hålla sig så långt borta
  från barn som det bara går och omgivningen blir så medvetna som möjligt?
  Tack för fantastiskt arbete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *