Landet Sverige 2022, barn utsätts för grova övergrepp men det är otroligt tyst från hela samhället!
Mainstream media skriver en liten kort artikel och rättsväsendet lägger ner utredningar på grund av barns oförmåga att använda korrekta formuleringar i sina beskrivningar av händelserna!

Barnkonventionen blev lag i Sverige 2020 men kan inte utnyttjas i enskilda fall och brott emot den leder ej till konsekvenser!

2018 så utsattes flera barn på en förskola för sexuella övergrepp, totalt 8 barn var nämnda i utredningen men förskolan skalade ner antalet till endast 3.
Ingen information om de andra barnens förekomst gavs till deras vårdnadshavare!
Polisen valde att lägga ner dessa 5 fall utan att utreda eller berätta för berörda vårdnadshavare att de ens varit med!

Ska man som vårdnadshavare i Sverige acceptera att man får vetskap om att ens barn nämnts som offer av en pedofil genom att själv hämta ut förundersökning och dom?

Ska man behöva acceptera att en förskola låter en man som redan blivit anklagad av ett barn få jobba vidare och därmed lyckas utsätta fler barn?
När förskolan dessutom efter andra gången återigen låter mannen gå tillbaka ut till barnen!
Det har förekommit lögner, mörkning och smutskastning och barn har farit illa!

Anmälningar har gjorts till kommun, skolinspektionen, BEO, DO och även polis mot de pedagoger som satte barn i fara och lät dem må dåligt utan att kunna få hjälp!
Bevis har lagts fram och media kontaktats men avslag på avslag har kommit tillbaka och dessa pedagoger jobbar fortfarande kvar inom barnomsorgen!

Mannen fick 4 års fängelse i tingsrätten men överklagade domen och fick i hovrätten straffet sänkt till 2 år och 10 månader på grund av förmildrande omständigheter!
Han ansågs nämligen vara så psykiskt störd att han inte förstår sig på sexuella relationer till barn!
Med alla mängdrabatter och praxis att man endast avtjänar ⅔ av straffet så var han ute rätt snabbt!

Vart är reaktionerna på detta? Vart är media?

Jo ni har fullt upp med att kritisera två människor som jobbar för barnen och lägga fokuset på hur deras avslöjanden påverkar förövaren!
Vill man inte avslöjas så kanske man borde hålla sig ifrån att kontakta och möta upp barn i sexuellt syfte!

Förövarna har aldrig varit, är inte och kommer aldrig bli offer!

BARNEN ÄR OFFREN!

/ Mikaela

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2000

13 thoughts on “Hur blev förövaren ett offer?

 1. Jag ber om ursäkt för att jag initialt inte trodde att detta var sant.
  Detta är så horribelt och absurt regelvidrigt.
  Det är för det första grovt tjänstefel att inte vårdnadshavare informerats.
  Hela hanteringen är havererad och nu tycks ingen vilja ta ansvar 😥

 2. Jag håller fullständigt med. Det fanns en idrottslärare som jobbade på min skola som trots att flera tjejer berättade att han förgrep sig på dom, fick jobba kvar som idrottslärare. Jag är en utav dom tjejerna han tafsade på. En riktigt hemsk människa var han på 50+. Tur att jag har gått ut skolan för längesen och slipper se den där mannen igen.

 3. Word! Jag läser och ställer mig för mångtusende gången frågan: Vad är det för fel på folk?!

 4. Ja, det är upp – och nervända världen! När t ex Martina Montelius går in i ett försvar för pedofiler och deras anhöriga och till attack mot Dumpen på det sättet hon gör, då börjar man undra? Varför gör hon en sån sak och får dessutom utrymme till det, där sjönk hon som en sten till botten. Lyssnar man på hennes podd som befinner sig på Kultur Expressen så verkar den bygga på attack och det är ständigt något/någon de måste ge sig på. Man kan fråga sig vad kultur Expressen har för intresse av Dumpen och hur det kommer sig att att hon skriver om Dumpen där och ifrågasätta vad de håller på med? Har Montelius en koppling till Dumpen på något sätt som gör att hon skriver om er på det viset hon gör och ifrån den plattform hon skriver. Det känns så malplacerat så att man undrar över vad hennes motiv och kopplingar är? Montelius säger i sin senaste podd att ”citera inte böcker ni inte har läst.” Hon borde nog själv grundligare sätta sig in i det hon skriver om, men det är väl av födsel och ohejdad vana som hon utan självinsikt kan komma undan med sina uttalanden.
  För övrigt för att citera Expressen inledning på artikeln…”Detta är en kulturartikel där skribenter kan uttrycka personliga åsikter och bedöma konstnärliga verk.” Betyder det att de kan skriva vilken skit som helst på låg nivå?

 5. Minns när jag själv var ung (minderårig), det va liksom vardagsmat att manliga lärare betedde sig över alla normala gränser. Idag kan jag inte fatta hur andra vuxna kunde förminska oss elever och våra känslor och oro kring detta, man tyckte att vi överdrev, var dramatiska tonårstjejer eller såg på mannens ageranden som ”ett misstag”, ”det blev fel, han menade såklart inget illa”, ”nä nu får ni skärpa er, så farligt var det inte” eller ”vi har sagt till honom, han är ångerfull och kommer inte göra om det”. Sen fortsatte allt som vanligt igen. Dansläraren fortsatte att flörta och tafsa på danslektionerna, och alltid ville han dansa med tjejerna i klassen som hade störst bröst, generat dansade han tight med tjejerna och han va uppenbart upphetsad. Gympaläraren ”råkade” för 100:e gången gå in i omklädningsrummet när vi elever var där, den mest mobbade tjejen i klassen lät han ofta stanna kvar för ”peppande samtal” dvs sexuellt flörtande när de va ensamma kvar, hon va givetvis är lättast att grooma då hon haft en överjävligt uppväxt med övergrepp. Den andra gympaläraren kallade ofta in skolans snyggaste tjej (även hon hade svår uppväxt, pappa som söp och va våldsam) på ”samtal” i ett privat rum, han kunde köpa ut öl eller vin till hon om hon ville. Ibland samlades massa fler killar i 20-års åldern inne hos gympaläraren, hans vänner som kom till vår 4-9:an skola, varför hade inte skolan bättre koll på detta?? Dessa 20-åriga killar smög alltid in bakvägen in till idrottshallen. För att stå inne i det rummet och flörta med tjejer som kallats in där, ibland kunde det va två inkallade tjejer bland massa 20-åriga killar, jag va alltid rädd att bli inkallad dit, kändes otryggt och hotfullt, massa flörtande snack och det normaliserades på nåt sätt. Den andra gympaläraren, som alltid kika in i omklädningsrummet, blev tagen av polisen, för att han va asplakat på stan en helg, fyllecell blev det, men han jobbade kvar och fortsatte smygtitta på nakna barn i duschen. Han va alltid extremt närgången, slemmig, med en konstigt flörtigt leende som bara kändes helt opassande, man va alltid på sin vakt. Andra lärare var toppen, de hade normala gränser och visade aldrig nåt intresse för barn. Med dessa tre män var obehagliga att ha runt sig alla dessa år, från 4:an till 9:an, man visste precis vad de var sugna på, barn! ALLA vi barn visste om detta, ändå agerade ingen vuxen! Ingen lärare! Man lät dessa män hållas. Varför? Är det fortfarande så här på dagens skolor? Har ni frågat era barn om det, om någon lärare beter sig olämpligt/flörtigt? Gör det! Dessa olämpliga lärare ska få höra av andra vuxna att deras beteende inte är ok och att det får konsekvenser 💗 skolan (och idrotten) har alltid varit en plats där pedofiler trivs som fisken i vattnet…

 6. Har Martina Montelius ett vått öga till kulturprofilen Jean-Claude Arnault?
  Man börjar ju undra???

  1. Detta är till största delen på grund av att Sverige är vänstervridet på kulturmarxistiskt vis. Sådana vämjeliga handlingar skulle mötas av total intolerans i ett socialt konservativt samhälle. Även om det inte är någon uttalad avsikt från vänstern att gilla med pervon leder svensk vänsterflum till uppluckring av könsroller och olika moraliska gränsdragningar såsom man-kvinna, människa-djur och barn-vuxen. Det ligger i den kulturmarxistiska ideologin att relativisera åtskillnader som av tradition och beprövad erfarenhet blivit accepterade av folket.

   1. Jag påminner här om att det är din uppfattning.
    Dumpen är icke-politisk och jobbar gärna över alla gränser om det kan leda till bättre förutsättningar för att våra barn får växa upp utan sexuella övergrepp.

    1. Absolut min uppfattning. För fram det eftersom det blir larvigt att diskutera problemen med pedofili och liknande utan att tala om den jordmån ur vilken dessa böjelser är sprungna.

   2. Bullshit i större delen av USA har vi konservativ styrning och inte har de det bättre i skolan där för att inte tala om en mängd andra länder i Sydeuropa.
    Palle

 7. Förskolan har förhoppningsvis blivit anmäld? Vi har ju dessvärre ett förövarvänligt klimat i msm. Just därför är Dumpen viktig som visar upp hur verkligheten ser ut.

 8. Så sjukt, som om förekomsten av övergrepp på barn bara skulle handla om en partipolitisk åskådning, world wide?!!
  Михаил Федорович Овольнин gör det väldigt enkelt för sig mot bättre vetande 🤕
  Fatta att det här handlar om barn i alla olika samhällsklasser och förövare i alla olika samhällsklasser, sluta vara så inskränkt 😡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X