Sponsorer

Somliga gäddor är svårare att känna igen än andra. När de är svåra att känna igen enbart med hjälp av ansiktsbilden så gäller det att spana efter maskerade män. Denne gubben dök upp för att våldta ett barn iförd snabba brillor och keps. Endast lösmustachen saknades för att maskeraden skulle vara komplett. Han var inte-inte-inte alls sugen på att diskutera varför eller titta på sin chattlogg och till slut joggade han iväg.

Med 3487 dagar på KIK och medlemskap i diverse grupper för ändamålet sex med yngre så blev han nog bra besviken över att det inte kom något barn.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN LEVANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

35 thoughts on “Maskeradmannen (napp #112)

  1. Jag skäms över att vara man. Fyfan det finns så mkt jävla äckelmän över allt. Jag skäms 🤢

   1. skäms över att var man?? du kan väl ändå inte påstå att någon som gör något sådant här är värdig att ens kallas för man’? det är smuts och inget annat! Jag är stolt över att vara man… för en man håller inte på med sådan …..

   2. Jävla idiot, vad har det med att var man att göra. Måste vara något Fi-troll

 1. Bra jobbat av er på dumpen! Men vilka fega jävla kräk det är! Om dom bara gav fan i våra barn så skulle dom ju inte behöva springa, stalla, hitta på ursäkter! Usch och fy fan!!!

 2. Han har hängt på kamrat.nu i flera år
  Han har jag också snackat med via mitt fejkade konto där bara för att få se vad det är för äckel men nu är han identifierad.

 3. Jag får mer och mer respekt för er hela tiden, Sara och Patrik. Att dessa personer som så uppenbart utgör en fara för barn och ungdomar exponeras måste helt enkelt fungera preventivt. Dels blir deras anhöriga, arbetsgivare osv medvetna om vem det egentligen är de har att göra med, dels varnas allmänheten men sen borde sannolikt de flesta av dessa gäddor lugna ner sig – i sina kontaktförsök, åtminstone en tid. Hoppas att ni har möjlighet att arvodera era fiskare, de gör ett viktigt grundarbete.

  1. Håller med dig Loppan! Det är så viktigt att dessa män hängs ut så deras omgivning får veta att de söker barn i sexuellt syfte, dels kan de påverka mannen (tex att söka hjälp på Preventell) dels kan de skydda sina egna barn mot mannen. Samt att det möjliggör för offer att få någon form av upprättelse och att göra sig till känna om de utsatts för just den mannen. Dumpen har också en viktig funktion att visa på att det får svåra konsekvenser att söka barn i sexuellt syfte, dessa farliga män har fått härja fritt i vårt avlånga land alldeles för länge 💔

   1. Mycket bra skrivet! Skriver under på allt – och Tack Sara, Patrik och ni andra som gör Dumpen.

 4. Han är väl INTe 28 år???? Såg ut att vara närmare 40??

  Pinsamt att dom är så rädda att de maskerar sig själva

 5. Kristianstad är min hemstad, jag bor här. Ni har hittat ett helt gäng här nu, först gången tyckte jag det var hemskt när det kom så nära inpå och nu blir jag inte ens överraskad längre. Det visar på att dumpen är en samhällstjänst och en ögonöppnare mycket större än vad många av oss först tänker. Tack dumpen, tack för att ni håller min hemstad och Sverige uppdaterade och säkra. Ni är guld värda!

 6. Gud va tramsigt att han först blånekar ”jag vet inte vad ni snackar om” för att sen springa därifrån. Hade man varit oskyldig hade man ju blivit paff, tagit av sig solglasögonen, velat se chatt loggarna och gå till botten med vad fan som har hänt, ALLT för att reda ut det. Så jävla pinsam snubbe! Kåt i byxan, noll empati och samvetslös i hjärnan.

  Det måste bli en NY LAG som gör det möjligt för tex Dumpen att anmäla dessa män för försök till sexualbrott mot barn. Skriv på ALLIHOP så detta blir möjligt!! 💗

 7. Gädda 112, tänk om Dumpen inte fanns, ni har räddat många många barn. Hjältar är vad ni är Patrik å Sara

 8. Är denna patetiska barnjagare identifierad? Att han jagar barn på kamrat.nu, vilken störd jävel alltså… 🤯

  1. Han ser ut som 50+ skallig och gubbaktig och så skickar han glatt sin bild till en 14 årig tjej och tror att hon ska vilja träffa honom för att ha sex… WTF!? Dessa peddos är helt verklighetsfrånvända. Inte ens 40-åriga kvinnor skulle vilja ha honom.

 9. Hänger så många pddos på kamrat’ är mest bara pddos och fejk konton där, dem satte en åldergräns men ingen som följer den. Fattar inte oavsett hur man som vuxen kan vara intresserad av att hänga där, Tror dock det är få riktiga barn på den sidan dem hänger på coolare sidor..

  Jag vet detta eftersom jag trollade med pddos på den sidan många gånger

 10. Vet någon hans riktiga ålder?? Han är inte 28 iaf isåfall har han ngt genetiskt fel

   1. Ok! Låter som en mer rimlig ålder med 40+ fattar inte varför dem ens ljuger om sin ålder man ser ju,.

 11. Ännu en till i Kristianstad. Är inte det tredje där? Bor i en liiten by ca 1 mil från Kristianstad men ni har hittat en även här för ett tag sedan. Ni hittar ju hur många som helst i Skåne, blir bara mer och mer mörkrädd. Varför skärper dom inte straffen? Vad finns det för tvivel liksom?

 12. Han måste vara 50+
  En sån ynkrygg 🤮 Fruktansvärt omanlig och skamlig. Han sprang för sitt liv för han visste vad han har gjort. Undra vad han har gjort mot sina barn?

 13. och detta smuts finns fortfarande på Kik 3792 dagar nu… Men är säker ni har koll!
  Ni är bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *