Sponsorer
Min dotter på 12 år har varit utsatt för flera olika förövare.
De första som förgrep sig på henne var hennes egen pappa, faster och farmor som sov med henne i samma säng. Hon vaknade av att dom rörde henne. När hon var 3 år kom hon hem och sa att hon fick slicka upp sin egen spya och att pappa pillar mellan bena på henne. Jag konfronterade honom och han svarade -Nej det har jag aldrig gjort.
Jag hörde inget mer om det förrän hon var 6 år, då säger hon igen att pappa och farmor pillar henne mellan bena. Det gjorde dom i duschen. Det blev ett ärende till polis och socialen. Socialen hade bedömt att under utredningen skulle dottern ska vara hos sin pappa varannan vecka. Hon blev kallad till polisförhör veckan efter att hon hade varit hos honom. Så hon sa inget. Polisen lade ner ärendet och socialen bedömde att han har ej hade gjort något.
Jag fick ensam vårdnad på henne när hon var 10 år. Då hade jag kämpat sen hon var 3 år, när blev jag ihop med en kille, som jag har 2 st barn med. Hon var 3 när han kom in i bilden.
Skolan gjorde en orosanmälan då hon berättade för sin kompis vad hennes styvpappa hade utsatt henne för. Jag är tacksam för att hon vågade berätta och att det kom fram. Han hade utsatt henne sen hon var 6 år, fram tills hon var 11 då hon vågade berätta. Han hade manipulerat henne för att få henne göra det han ville. Hon frågade -”Vet mamma om det här?” Han svarade -”Ja det vet hon och hon tycker det är okej”. Jag skulle självklart aldrig säga att det är okej över huvud taget. 
Hon berättade för mig  att hennes styvpappa hade sagt att vi ska köra en tävling mellan dig och mamma. -”Mamma kan få in hela min snopp i munnen hur långt kan du?” Hon berättade att hon kunde få mindre än halva hans snopp in i sin mun och då hade han sagt -”Längre kan du. Längre kan du.”
Vi hade för lite bevismaterial för att han skulle dömas, men både polis och åklagaren har sagt att dom tror på henne. Nu har jag ett barn som mår psykiskt dåligt och behöver kurator hjälp. Det är helt sjukt att förövaren går fri men ett barn får lida för resten av sitt liv.
Mvh
en Anonym person som älskar det dumpen gör för barnen. Ni är guld värda. Fortsätt göra barnens röst hörd och fånga in dom som äckliga gäddorna för ett barn ska inte vara med om det här.
Har du också en berättelse som du vill dela med dig här på dumpen, så skicka den till [email protected]
VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA

1 thought on “Min dotter har varit utsatt för flera förövare

  1. Kliva in & bevittna/avslöja där ett barn är fångad av ett av alla dessa monster, jag skulle INTE blunda, INTE göra annat än hur en fullt frisk skulle agera……
    Beklagar till max, alla ni som på ett eller annat sätt har drabbats men framför allt alla stackars barn! Smärtan hos er kan inte mätas ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *