Med en trettonåring i sikte dök mannen upp på avtalad tid och plats. Först nekade han men när han såg sin egen bild i min telefon så blev det plötsligt svårt att diskutera. Då tystnade han och knatade iväg för att slutligen sätta sig på en tunna med sand. Där gick han sönder och vek sig.

 

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

36 thoughts on “Mannen som vek sig (Napp #108)

 1. Nu är samma chat logg publicerad 4 gånger blir jobbigt att läsa kan ni inte fixa detta?

   1. Som han skrev, samma bild på chattloggen 4 ggr i rad, som på varje uthängning

     1. Kan ni istället anstränga er LITE GRANN och croppa till screenshotsen lite och undvika dubletter? Det är väl för helvete ingen raketforskning det handlar om…

     2. Ingen påstår att dumpen pysslar med raketforskning. Skrolla vidare bara.

 2. Bra att Sara skaffat dig både gympadojor och flås. Hon andas inte ansträngt längre och ser ut att ha gått ner i vikt. Hon tränar nog för att kunna hänga med de som försöker fly 😂

  1. Korkad jävla kommentar!
   Vem fan har gett dig tillåtelse att kommentera hennes/andras kroppar o utseende?!

   1. Det råder åsiktsfrihet i Sverige. Det är ofredande att hacka på andra som uttrycker sina åsikter. Det är även förolämpning. Båda lindriga brott men ändå.

    För övrigt är det psykisk misshandel att trycka ned andra människor verbalt. Något som ger minst lika svåra sår som sexuella övergrepp.

    Jag tycker extremt illa om översitteri. Inte ok.

   1. Men herregud! Tror det inte är lönt göra en sån stor grej av det, att läsa in en massa femina**ismörja. Om man läst och lyssnat på hela Dumpen så känner man till att Saras löpstil och kondition tagits upp tidigare. Ungefär som det faktum att Patrik är en långskånk.

 3. Ni borde få lön från Polisen… Hoppas han faller hårt, tycker då inte synd om han. Förvånas som alltid att de tror att så unga flickor/tjejer ens tittar åt dem. Jävla idioter!

 4. Vad tror ni var värst för honom? Att han aldrig fick våldta en trettonåring eller att han fick träffa sara och patrik istället?

 5. Det är så sjukt och fruktansvärt har sett 4 st pedofiler som tas på bar gärning i Märsta området vilket får mig och må illa då jag själv bor i området👿Tack Sara och Patrik för att ni rensar upp i träsket och det känns extra skönt att en av dom omhäktades mm.Mvh M

 6. Följer ert engagemang och all kredit till vad ni gör!
  Styrka till er, ni behöver det för att orka.
  Jag blir svettig bara av att läsa allt och se alla som…
  Ni behåller lugnet vid alla konfrontationer, ni är unika och gör ett otroligt jobb!
  Hatten av för er alla inblandade runt er !!

 7. Jättebra agerat av er under konfrontationen! 👍 Ni var tydliga med varifrån ni kommer, och vad följden av detta kommer bli för honom. Exakt det jag efterfrågat förut. Snyggt att Patrik avslutade med att tipsa honom att gå in på dumpen.se.

 8. Efter berömmet ovan måste jag uttrycka förvåning över att han kunde tro att den han chattade med var en verklig 13-åring. Meddelandena i chatloggen kändes inte alls så trovärdiga som de brukar. Men trots det gick han ju på det, så bra jobbat 👍
  Jag gissar för övrigt att han är 10 år äldre än åldern han uppgav (43).

  1. Jag håller med, till exempel ”kyss på K” skriver ingen 13 åring det är snarare såna meddelanden jag får från gamla gubbar

 9. Jättebra jobbat både Sara och Patrik! ⭐️💫💫👍 Hoppas denna man genast kontaktar Preventell så han får stöd och hjälp att inte agera ut sin sexuella preferens för små tjejer, barn ska få vara barn, viktigt att vi alla vuxna värnar om barn rätt till en barndom utan övergrepp 💔

 10. Han ser ut att vara 50+ även en 20 åring hade vart ungt för honom, men han kan liksom inte ens hålla sig till den lagliga gränsen

  Så många av dessa ”gäddor” är dessutom otrogna så dem är inte bara intresserade av barn dem är också otrogna jävlar

 11. Ha ha ha ha, tack för denna konfrontation. Att jag skrattar, ja för han är en av de dummaste som går i ett par skor.

 12. Ni är helt fantastiska, Sara och Patrik.
  Ert arbete är så meningsfullt för så många barn och liv.
  Önskat att ha er därute när jag var liten. Galet vad många liv ni kan ha räddat för barn och som kan få chans till att få en normalfungerande framtid.
  Dessa 108 imbeciller skulle förgripa sig gånger multiplikationer av fler barn och utöver fler därtill som skulle få sina liv totalförstörda utan er och det är en obehaglig tanke hur många fler det finns som ska utrotas.

  Ni är änglar S&P, älskar Er ❤️

  Ett till snyggt fiskedrag av ännu ett intellektuellt snille som inte firat födelsedag på minst 15 år.

 13. Äntligen! Så proffsigt ni bemöter denna man! Inga personliga påhopp. Bara fakta och sakliga frågor.. fortsätt såhär, de faller helt själva ner i fördärvet!!

 14. Hemskt att denna gäddan jobbar bland massa unga tjejer… 💔 Men det är väl som man alltid har trott – de som tänder på barn ser till att vistas i miljöer med många barn…

  1. Ja, han har ju en firma för service och husdjursskötsel och det är väl inte helt ovanligt att tonårstjejer kommer i kontakt med sådana, där de kanske hjälper till eller jobba extra.
   Kanske därför han bröt ihop i videon, om han vet, att han nu kan få riktiga anmälningar på sig?

 15. En till sjuk jvl. Så tacksam för att ni fortsätter exponera kräken. Tack för att ni kämpar för barnen.

 16. Även knäppgöken Kapten Klänning omger ju sig med små hästtjejer. Tänder man på unga tjejer så är det ju lukrativt att va verksam inom hästnäringen på ett eller annat sätt… Tvi på dessa män alltså! 🤮🤮🤮

  1. Precis vad jag tänkte på också. Riktigt obehagliga individer.
   Den här sjuka kulturen skildras i en serie i tre delar i P1 Dokumentär. ”Hästkarlar och stalltjejer” heter den.

 17. Det är fanimig helt obegripligt att alla dessa män tar risken att förstöra sina liv på detta sätt. Och ännu mer obegripligt att de skiter fullständigt i att det är barn de jagar efter. Varför söker de inte bara vård för sitt knepiga sexuella beteende!??

 18. Haha, där gjorde han det lätt för sig äckelgubben.
  Vägrade att svara på era frågor för att sedan sätta sig ner och tänka på hur han på bästa sätt ska komma undan och undvika er. Tills han kom på den briljanta idén att spela ångerfull och ledsen.
  Tro mig den där pajasen tyckte bara synd om sig själv och satt säkert med ett hånflin innanför handflatorna. Helt plötsligt var det synd om honom tyckte han, bra försök till fokusförflyttning där.
  Ynkrygg! Knappast synd om dig, du borde avtjäna ett livslångt fängelsestraff så du ska vara glad som förmodligen slapp undan. Synd om barnen som blir utsatta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X