10 november, 2022

Då var det näste man i häkte!

Igår tisdag den 24/5 blev fattade Solna tingsrätt beslut om att häkta Nylongäddan.

Mannen dök upp för att träffa pedofilmamman och hennes treåring i lördags. På ryggen hade han en ryggsäck fylld med vad han själv uppgav, rekvisita för att våldta barn.

Efter att vi pratat lite med honom så körde han iväg. Längs hemvägen hade han gjort sig av med väskan och parkerat bilen på annan gata.

När han kom hem till fots möttes han av polisen som letade upp bilen och lyckades spåra väskan.

Nu sitter han alltså häktad, på sannolika skäl misstänkt för grovt barnpornografibrott.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

37 thoughts on “Näste man i häkte ! (Napp #102)

 1. Vilket jobb ni gör! Utan er hade han vandrat runt helt fritt och kunnat sprida sin dynga på alla. Ni som kan swisha en slant! ❤️

 2. Av allt elände man läser på dumpen så finns det ljuspunkter… som denna. Tack, tack tack från hela mänskligheten till er💕

 3. Så jäkla bra! Det bästa vore om det fanns märkning på alla pedofiler i Sverige som det gör i USA. De ska fan inte få härja fritt och förstöra människor.

 4. Jag skäms lite faktiskt. Klarar bara under korta perioder att se dessa vidriga avarter, jag kämpar för om JAG mår aphjärna, hur fan mår inte barnen. Denna vidriga nylon amöba, det var nog det mest vidriga hittills. Tankar som kommer är absolut inte rumsrena. Ni gör ett fantastiskt jobb. Underbara dumpen människor.❤

 5. Sååå bra! Denna gädda är en av de äckligaste jag läst om här på dumpen. Usch och tviii!!

 6. Tycker rätten borde uppdatera sina beslutsmotiveringar. Patriks “sjuk i hela huvudet” är en utmärkt formulering, för då kan man också vara helt jävla livsfarlig.

 7. Heja er vilket fantastiskt bra jobb ni alla i teamet gör. Tack även till polisen som fanns på plats och kunde både ta mannen och säkra bevis. Så bra att de fann ryggsäcken.
  Otaligt många barn som förskonats denne sadist tack vare era insatser ❤️

 8. Alltså vilket jäkla super duper jobb ni gör 💪❤️
  Ni är verkligen barnens änglar som har era vingar utsträckta över alla våra barn ❤️❤️

  1. Jävla äckel det finns! Ni gör ett grymt bra jobb dumpen. Sluta aldrig sätta fast dessa äckel. Ni gör störst skillnad i samhället i mina ögon. Tack.

 9. Nu kanske även de som är tveksamma till era uthängningar börjar tänka ett varv till. Att det ni gör inte är fråga om att skapa lynchmobbar, utan att på riktigt skydda utsatta barn. Att den här “mannen” blev häktad är en vinst för alla som värnar om barn. Jag gissar att även de närmaste i hans omkrets, när väl chocken lagt sig, kommer vara tacksamma för att ni drog ut honom i ljuset. Bra jobbat! Fortsätt så.

 10. Tyckte detta var en dålig ide från början men självklart ska dessa svin sys in bakom lås och galler

 11. Imponerande bra resultat av alla Dumpens medarbetare.Måste skrämma alla äckel som gömt sig när ni rullar undan stenarna de trycker under.

 12. Bra att en så farlig person häktas. Hoppas att inte några brottsoffer finns (utöver de stackars barn som finns med i de dokumenterade sexuella övergreppen han hade på sin dator, vilket är tragiskt i sig.) Era så kallade fiskare är skickliga, får de något arvode för alla de timmar de arbetar? Utan deras tålamod skulle inte den här personen inte sitta häktad nu. Blir intressant att följa fallet och se vilket straffet blir.

 13. Yes yes yes 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
  Bra jobbat + polisen😘

 14. TACK JESUS FÖR SÅDANA KÄMPAR SOM NI.
  Ska bli en glädje att få träffa er den 6/6.
  Gud välsigne er rikligen!!!

 15. Detta jävla avskum har gnagt i mitt inre sedan jag såg videon och läste chattloggarna. Önskar denna person allt ont . Hur har det gått med jobb familj osv ? Hoppas han förlorar allt han har och att han får ett fängelsestraff . Sverige är alldeles för tamt när det gäller fängelsestraff för pedofiler.

 16. Ni gör verkligen skillnad, ni har vad jag sett åtminstone räddat ett barn från fortsatta övergrepp.

 17. Hatten av för er. Vilket viktigt arbete ni lägger på att få fast dessa kräk.
  Ni är beundransvärda. 👌

 18. Någon hade skrivit ett inlägg att han skulle vara tacksam för den fina familj han hade för det var mer än personen som gjorde inlägget bara kunde drömma om. Och som han sabbade sin fina familj💔🥺😡

 19. Jag beundrar ert arbete. Jag har själv varit utsatt som barn. Fortsätt med det ni gör o sluta aldrig🙏

 20. Har ni hört nåt mer om den här äckelpäckel? Hur går det för polisen? Har de hittat nåt på han? 🚓💫💫

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.