Ett barn som sannolikt inte går en blomstertid till mötes, är den flicka som hade svårt att tillmötesgå sin förövares krav.

Förövaren skickade videos och bilder på sina offer till en fiskare för att skryta.
I en video, ser man hur ett barn misslyckas med att utföra det uppdrag som förövaren tilldelat henne.
Man hör henne säga:
– Pär, det går inte. Jag vill ringa min mamma.

I söndags mötte vi Pär. Han berättade utan omsvep att han knullar och hånglar med barn. Pär har uppenbart någon form av funktionsvariation, därför har vi valt att blurra videon. Vi har dock valt att publicera, med tanke på att vi vet att det finns offer som behöver höra av sig till polisen.

Flickan som tilltalar honom i en video har Downs syndrom och samtliga bilder och videos han skickat föreställer barn/väldigt unga kvinnor med funktionsvariationer som blir utnyttjade.

Polisen kom till plats kort efter konfrontation där vi blev förhörda och lämnade över materialet och åklagare har valt att inleda förundersökning.

Flickan är väldigt svår att glömma och jag hoppas med själ och hjärta att polisen i Nora hittar henne så att hon får sin upprättelse.

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

53 thoughts on “Mannen som erkände våldtäkt (Napp #103)

 1. Äh, häng ut ändå. Trots funktionsvariation så är han ju fullt medveten om att det är brottsligt.

 2. Mycket bra jobbat dumpen.se !
  Jag säger det igen. Gratis lyktstolpar och rep till alla pedofiler! Fega äckel!

 3. Tack Patrik, Sara och era fiskare för det ni gör!

  Mer än tragiskt med de utnyttjade flickorna –
  Usch vilken mer än äcklig gubbe. Han står i alla fall delvis för sina brott – ovanligt. Dock svårt att tro på att han slutar.

 4. Funktionsvariation, vem bryr sig? Detta monster måste hängas ut, ska forska på flashback bland annat om vem detta vidunder är.

  1. Och ta lagen i egna händer menar du?
   Då är ni knappast bättre än pedofilerna.

   Visst är gubben äcklig och han ska självklart inte förgripa sig på fler barn, hemskt! Men man märker ju att mentalt är han själv som ett barn.

  2. Jag vet vem han är vi bor i samma stad o är lika gamla. Han har jämt varit Sexfixserad enda han talat. Och gubben är 47 år.

 5. Naaae här kunde man skitit i censuren, riktigt rälig gubbe som förtjänar att få ansiktet uthängt. Inget annat verkar ju ha fungerat på honom hittills

  1. Att köra Dumpen är lite som att cykla på slak lina. Vi är alltså den sajt som tänjer mest på publicistiska regler men ändå går under yttrandefrihetsgrundlagen. Med 26 anmälningar till JK och massor med klagomål till myndigheten för press och radio så är vi redan som det är ute i ytterkanten för vad som kan och får publiceras. Därmed är det av största vikt att vi faktiskt har en gränsdragning för vad som publiceras och inte. Vi har valt att dra gränsen vid att inte publicera videos på individer med nedsatt konsekvenstänk. Känner någon att de är beredda att bära ett publicistiskt ansvar för en sajt helt utan gränser så kan ni ansöka om utgivningsbevis hos Myndigheten för press och radio. Frågan är bara hur länge den kommer att vara kvar.

   1. Det var ett bra beslut. Även om han är pedofil så är det tveksamt om han riktigt har koll vad han håller på med. Han behöver hjälp att få kotroll på detta.

   2. Människor med lägre IQ har också nedsatt konsekvenstänk, en helt annan tidspreferens än mer intelligenta och det finns ett antal som ni har hängt ut som definitivt ligger ett par standardavvikelser till vänster om genomsnittet. Men ni censurerar inte dem trots nedsatt konsekvenstänk?

    1. Om du lyssnar på de poddar som gjordes strax efter infångandet av de gäddor du syftar på, så får du svar på frågan du ställer, eftersom Sara och Patrik pratar om vilken gränsdragning de har valt.

   3. Jag tycker ni gör ett fantastiskt arbete, men jag är nyfiken på en sak ni har utgivningsbevis och ansvarig utgivare. Men ni är väldigt noga med att ligga på ett utländskt webbhotell. Varför? Ni säger ju att ni följer svenska lagar så varför lägger ni hemsidan utomlands?

    1. Hej! Nu har du nog fått ert och annat om bakfoten. Vi ligger inte på webbhotell. Vi har ett antal servers, placerade i olika delar av världen. Sverige är ett av länderna. För att förhindra intrång på sidan så är den gjord för att försvåra för nyfikna individer.

 6. Varför maskad? Hans ben är kanske inte fullt funktionsdugliga, men han svarar ju redigt på alla frågor. Och därmed lär det ju vara hyfsat schysst i hjärnkontoret, förrutom att han gillar småtjejer.

  1. Just för att det inte är schysst i hans hjärnkontor. ”Jaja… jaja… jaja…” och att han resonerar att det är fult att ljuga. Det avslöjar ju att han inte har alla läsk i backen.

  1. Att köra Dumpen är lite som att cykla på slak lina. Vi är alltså den sajt som tänjer mest på publicistiska regler men ändå går under yttrandefrihetsgrundlagen. Med 26 anmälningar till JK och massor med klagomål till myndigheten för press och radio så är vi redan som det är ute i ytterkanten för vad som kan och får publiceras. Därmed är det av största vikt att vi faktiskt har en gränsdragning för vad som publiceras och inte. Vi har valt att dra gränsen vid att inte publicera videos på individer med nedsatt konsekvenstänk. Känner någon att de är beredda att bära ett publicistiskt ansvar för en sajt helt utan gränser så kan ni ansöka om utgivningsbevis hos Myndigheten för press och radio. Frågan är bara hur länge den kommer att vara kvar.

 7. Kräkjävel, hans grova förståndshandikappad ursäktar inte ett skit, hoppas aset åker dit denna gång så fler stackars offer slipper lida.

 8. Nej, detta är för mycket. Orkar inte läsa eller titta. Räcker med att tänka på barnet som ville ringa mamma i presentation.
  Stackars liten, gråter på en gång när jag tänker på det 😭

 9. Att köra Dumpen är lite som att cykla på slak lina. Vi är alltså den sajt som tänjer mest på publicistiska regler men ändå går under yttrandefrihetsgrundlagen. Med 26 anmälningar till JK och massor med klagomål till myndigheten för press och radio så är vi redan som det är ute i ytterkanten för vad som kan och får publiceras. Därmed är det av största vikt att vi faktiskt har en gränsdragning för vad som publiceras och inte. Vi har valt att dra gränsen vid att inte publicera videos på individer med nedsatt konsekvenstänk. Känner någon att de är beredda att bära ett publicistiskt ansvar för en sajt helt utan gränser så kan ni ansöka om utgivningsbevis hos Myndigheten för press och radio. Frågan är bara hur länge den kommer att vara kvar.

 10. Jättebra att ni vågar ta i denna heta potatis, funktionsnedsatta som förgriper sig på andra funktionsnedsatta. Som socionom vet jag att detta ofta förbises och blundas för, inte minst på LSS-boenden där man inte ser eller vill se att nån boende förgriper sig på någon annan på boendet. Så det är så viktigt att ni vågar ta upp detta svåra ämne, så att dessa barn och unga tjejer kan få den hjälp och det stöd som de enligt lag har rätt till 🙏 de sexualbrott som dessa barn och tjejer utsätts för är lika allvarliga och traumatiserande som om våldtäktsmannen var utan funktionshinder, men pga att deras förövare har funktionshinder så slipper dessa förövare ofta undan ansvar och påföljd vilket gör att brottsoffer inte får någon upprättelse och deras trauman osynliggörs 💔

 11. Jag tycker det är bra att ni blurrar när det gäller den här typen av människor, risken är annars att ni får för mycket kritik och att dumpen tvingas stängas ner. Bra att ni ändå väljer att visa videon och chattloggarna så att eventuella offer kan känna igen personen och kanske vågar träda fram så att våldtäktsmannen kan lagföras.

 12. Det är väldigt tydligt att det rör dig om predatorer. Alla siktar in sig på de svagare. Här har vi en lätt förståndshandikappad som ger sig på (personer med downs/ Red anm). Det är som på savannen där jakten inriktas på halta antiloper. Vad ska man göra? Slå dem i järn!

 13. Att blurra är ett bra beslut. Inte för att den här nissen förtjänar diskretion utan för att undvika att ge ammunition till folk som värnar mer om förövare än om offer.
  Han vet vad han gör. Det framgår av både chatloggen och konfrontationen. Däremot är han troligen van vid att funktionshindret ses som förmildrande omständighet vilket gör honom orädd.
  Tänker mycket på den lilla flickan med Downs syndrom och alla andra barn och unga han kan ha förgripit sig på. Får han villkorlig dom är sveket från samhället gigantiskt.

 14. Personen är välkänd i Nora. Hade dock ingen aning om detta. Mår så jävla illa.
  Mina tankar går till de barn som drabbat samman med detta avskum.
  Tack för ert ovärderliga arbete❤️

  1. Ja ingen i Nora kan inte veta hem han är ett riktigt orginal sen urminnestider. Inte direkt den första man tänker på heller och tror han skyddar sig bakom sitt handikapp.

 15. Bor själv i lilla Nora och handlar ofta på coop. Känns så fruktansvärt att veta att man ovetandes går förbi dessa människor som lever fritt i samhället och förstör oskyldiga liv. Dom finns överallt. Fyfan.

 16. Det var det lugnaste och mest pedagogiska möte jag hört från Sara och Patrik. 👍🏻

  Lungt å sansat, synd att han inte tog till sig någonting av det ni sa, utan bara gav dom svar han trodde ni ville ha, denna man kommer att fortsätta.

  Det var som att prata med en alkolist som inte är beredd på att sluta, ger andra skuld och ger dom svar man önskar som medverkande.

  Bra jobbat av er, fortsätt å jaga dom!. 💪🏻

 17. Här vet kommunen att han har dessa problem. Antar att han går under LSS.
  Tycker även att samhället skulle ta sitt ansvar eftersom han kan hålla på som han gör.

 18. Vet vem han är. Han kommer alltid att fortsätta med detta hans familj vill inte veta av han. För att han gör som han gör. Han är riktigt vider. Misshandlar barn gör han. Listan kan göras lång. Vet inte om det är han själv som lägger till tjejer från Snap från sambons profil. Han har bara snusk i huvudet.

 19. Det är väldigt svårt att följa med i chatloggarna, eftersom den som lägger upp dom inte verkar ha någon koll på i vilken ordningsföljd dom läggs upp och vilka som redan har lagts upp.
  Blir jätteförvirrad.

  1. Det är förvirrande när folk skriver en kommentar till någon annans inlägg som inte alls har med saken att göra. Men alternativet är att inte godkänna kommentaren alls.

 20. Varför ser man inte ansiktet på denna mannen? Ska inte han få bli igen känd även han precis som dom andra oftena?

 21. Det jag blir mest förvånad över är att han med sitt utseende och i sin situation som allvarligt funktionshindrad upprepade gånger får unga tjejer i säng. Tjejernas krav på standard har vid val av partner har uppenbarligen dragit en peak rakt ner i botten å det rejälaste. Mitt andra ”aber” är hur han de facto får dronken att stå när han inte ens själv klarar av att stå på egna ben, gissar på Viagra 700000 mg.
  Er nåd är däremot överflödig i detta case, bara för att permobilpeddot sitter i CP-truck så får han ansiktet maskat under hela filmen; är han kapabel att med fullt uppsåt begår brottet så är han kapabel att ta straffet också vilket till stor del innebär att få skämmas inför hela Sverige.

 22. Vet också vem han är. Fick veta av en kompis om detta. Jag höll på att spy bokstavligt talat.
  Usch, fy, blääääää!!!
  🤢🤮😡👎

 23. När ni frågar hur gammal man måste vara för att ha sex med en vuxen människa så svarar han 18… Ni säger JAAA (på nån slags äcklig skånska). Riktigt dålig stil av er att ljuga sådär. 15 år är gränsen! Han kan alltså utan att bryta mot någon lag ragga 15-åriga boppar och det borde ni upplysa honom om så att han kan anpassa sig till det och bli en laglydig produktiv älskare.

 24. Spelar ingen roll hur efterblivna och så dom är.dom är lika sjuka och farliga som alla andra.tycker ni gjorde fel att blurra där.varför ska man göra skillnad på dom!?!dom är alla likadana!

 25. Spelar ingen roll att han har en funktionsnedsättning eller lägre intelligens ansiktet ska visas ändå! På detta sättet blir det ingen varning alls och videon kunde lika gärna inte lagts ut! Fyller ingen funktion visa honom!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X