Sponsorer

Ett barn som sannolikt inte går en blomstertid till mötes, är den flicka som hade svårt att tillmötesgå sin förövares krav.

Förövaren skickade videos och bilder på sina offer till en fiskare för att skryta.
I en video, ser man hur ett barn misslyckas med att utföra det uppdrag som förövaren tilldelat henne.
Man hör henne säga:
– Pär, det går inte. Jag vill ringa min mamma.

I söndags mötte vi Pär. Han berättade utan omsvep att han knullar och hånglar med barn. Pär har uppenbart någon form av funktionsvariation, därför har vi valt att blurra videon. Vi har dock valt att publicera, med tanke på att vi vet att det finns offer som behöver höra av sig till polisen.

Flickan som tilltalar honom i en video har Downs syndrom och samtliga bilder och videos han skickat föreställer barn/väldigt unga kvinnor med funktionsvariationer som blir utnyttjade.

Polisen kom till plats kort efter konfrontation där vi blev förhörda och lämnade över materialet och åklagare har valt att inleda förundersökning.

Flickan är väldigt svår att glömma och jag hoppas med själ och hjärta att polisen i Nora hittar henne så att hon får sin upprättelse.

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

12 thoughts on “Mannen som erkände våldtäkt (Napp #103)

 1. Tack Patrik, Sara och era fiskare för det ni gör!

  Mer än tragiskt med de utnyttjade flickorna –
  Usch vilken mer än äcklig gubbe. Han står i alla fall delvis för sina brott – ovanligt. Dock svårt att tro på att han slutar.

 2. Nej, detta är för mycket. Orkar inte läsa eller titta. Räcker med att tänka på barnet som ville ringa mamma i presentation.
  Stackars liten, gråter på en gång när jag tänker på det 😭

 3. Att köra Dumpen är lite som att cykla på slak lina. Vi är alltså den sajt som tänjer mest på publicistiska regler men ändå går under yttrandefrihetsgrundlagen. Med 26 anmälningar till JK och massor med klagomål till myndigheten för press och radio så är vi redan som det är ute i ytterkanten för vad som kan och får publiceras. Därmed är det av största vikt att vi faktiskt har en gränsdragning för vad som publiceras och inte. Vi har valt att dra gränsen vid att inte publicera videos på individer med nedsatt konsekvenstänk. Känner någon att de är beredda att bära ett publicistiskt ansvar för en sajt helt utan gränser så kan ni ansöka om utgivningsbevis hos Myndigheten för press och radio. Frågan är bara hur länge den kommer att vara kvar.

 4. Det var ett bra beslut. Även om han är pedofil så är det tveksamt om han riktigt har koll vad han håller på med. Han behöver hjälp att få kotroll på detta.

 5. Jo, det stämmer. Ni tänjer redan på gränserna rejält här. Det uppskattas👍🏻

 6. Det var det lugnaste och mest pedagogiska möte jag hört från Sara och Patrik. 👍🏻

  Lungt å sansat, synd att han inte tog till sig någonting av det ni sa, utan bara gav dom svar han trodde ni ville ha, denna man kommer att fortsätta.

  Det var som att prata med en alkolist som inte är beredd på att sluta, ger andra skuld och ger dom svar man önskar som medverkande.

  Bra jobbat av er, fortsätt å jaga dom!. 💪🏻

 7. Om du lyssnar på de poddar som gjordes strax efter infångandet av de gäddor du syftar på, så får du svar på frågan du ställer, eftersom Sara och Patrik pratar om vilken gränsdragning de har valt.

 8. Han bryr ju sig inte, säger bara det ni vill höra. Han kommer göra om det 😡

 9. Hej, jag själv bor i nora och jag tycker det är bra att ni sa till honom för jag brukar se honom ibland, det han har gjort är jätteäckligt. Ni gör ett superbra jobb, Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *