Med skräddarambitioner å det grövsta påminde mannen om någon slags rollkaraktär hämtad ur den mörkaste av skräckfilmer och han sökte barn som helst inte skulle väga mer än 10 kilo.

Han skriver att han vill bedöva flickans hals med flickans hals med “Good head spray” och tar med sig sprayen i väskan som han även skriver  att han fyller med strumpebandshållare i barnstorlek, prinsessklänningar och diverse rekvisita som individer med dragning till små barn brukar gilla.

Mannen dök upp på en liten parkering, men förstod inte att jag inte var mamman till det lilla barnet som han som han skulle möta, trots att han förfasat sig i telefon över Dumpen och andra störande faktorer till fiskaren.

Polis var informerad redan innan, och de grep in direkt så nu har han troligtvis ett och annat att förklara.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

65 svar på ”Nylongäddan syr prinsesskläder (napp #102 Hässelby)”
 1. Det värsta är ju att han verkar ha ett kontaktnät redan. Både Peddo-män och kvinnor, runt om i Europa. fy faaan.
  Blir så ledsen när jag tänker på alla grova övergrepp som sker, som aldrig kommer fram.
  Det finns säkert barn som lever inlåsta i år, och blir utnyttjade hela tiden. Vilken sjuk värld.
  Jag tror inte man kan hjälpa om man är pedofil, du kan inte välja vad du tänder på. Men om du är det. Gör inget av det. Håll det för dig själv. Kolla inte på barnpornografi och antasta inga ungar. I värsta/bästa fall får du väl ligga och fantisera om vad du vill i hemlighet.
  Men! Går man över den gränsen så vet jag inget straff nog som vore rimligt.

  1. 2056 dagar på kik… Drygt 5 år. HOPPAS att han får det x 3. Han är ingenjör, bor i fin villa och kör en fin bild..
   Pedofiler kan vara vilka som helst.
   Tack från hjärtat för Ert insats i kampen mot dessa monster.

 2. Bra kommenterat, Niklas.

  Det här var gravt patologiskt. Bland det värsta jag sett på Dumpen. Håller med om att han platsar som karaktär i den vidrigaste sadistiska skräckfilmen. Personen i fråga har insikt i hur onormala tankar han har men väljer ändå att jaga offer vilket är ett tecken på hur livsfarlig han är.

  Antar att fiskarna blir delvis härdade efter ett tag men jag hade aldrig kunnat fiska sådär. Hade kräkts efter några mess bara. Typ förundrad och imponerad samtidigt.

  Tack för att ni exponerar dessa mörka vider och hoppas deras personuppgifter tas emot av brottsutredare för när brott sker och man inte har någon misstänkt kan man ju leta efter liknande profiler på Dumpen…

 3. Fruktansvärt äckligt🤢😡

  Det är sjukt att det finns så många människor som är så här. Blir så ledsen för dem stackars barn som blir utsatta🥲

 4. Man vill bara gråta och skrika. Helt totalt fruktansvärt. Hoppas straffet blir omfattande och att de andra i kontaktnätet nås. Detta är ren ondska.

 5. Jag har stor beundran för erat psyke när ni chattar med dessa makabert vidriga äckel. Själv klarar jag inte ens av att läsa färdigt. Jag är lyckligt lottad och har aldrig varit i närheten av övergrepp och har nog tidigare aldrig fattat hur fruktansvärt sjuka i huvudet dessa individer är. Jag är chockad och förundrad av att dessa ska kunna gå att bota från sin ”sjukdom” på något sett utan kastrering och lobotomi.
  Ni gör ett helt otroligt arbete i jakten på dessa pedofiler som få människor skulle klara av att utföra och jag hoppas att de får ett liv av rent helvete efter er publicering. Stort TACK och hatten av för er!

 6. Får huvudvärk.
  Han säger fantasier. Ohoj mina fantasier jag vill göra emot honom för att få bort min huvudvärk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.