Sponsorer

Med skräddarambitioner å det grövsta påminde mannen om någon slags rollkaraktär hämtad ur den mörkaste av skräckfilmer och han sökte barn som helst inte skulle väga mer än 10 kilo.

Han skriver att han vill bedöva flickans hals med flickans hals med ”Good head spray” och tar med sig sprayen i väskan som han även skriver  att han fyller med strumpebandshållare i barnstorlek, prinsessklänningar och diverse rekvisita som individer med dragning till små barn brukar gilla.

Mannen dök upp på en liten parkering, men förstod inte att jag inte var mamman till det lilla barnet som han som han skulle möta, trots att han förfasat sig i telefon över Dumpen och andra störande faktorer till fiskaren.

Polis var informerad redan innan, och de grep in direkt så nu har han troligtvis ett och annat att förklara.

Chattloggar under spoiler

Chattloggar under spoiler

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

71 thoughts on “Nylongäddan syr prinsesskläder (napp #102 Hässelby)

 1. Går inte in i min hjärna hur man kan som vuxen man kan gå igång på barn
  Lås in fanskapet.. 🤬🤬

 2. Ni är sånna hjältar! Alltså det finns inga ord… 💗💗 🙏 Att ni orkar locka fram dessa makabra missfoster till våldtäktsmän, det ska ni ha all eloge för, ert civilkurage, mod och eviga ork, att ni orkar lyssna på dessa kräk och deras snedvridna sviniga egoistiska sadistiska lustar, och att ni envist kämpar på emot sexuella övergrepp mot barn, ni är mina hjältar och ger mig hopp om en bättre värld. Tack för att ni avslöjar och hänger ut asen och minskar deras handlingsutrymme 🙏🙏🙏

 3. Det blir ju värre och värre..
  När man trott att man sett den värste så dyker en ny etter värre äckelpäckelpeddo upp.
  Tvi faaan..🤬

  1. Dom blir inte värre. Dessa finns hela tiden är viktigt att veta, det vidrigaste du kan tänka dig existerar med :/

  2. För att förtydliga det jag sa för jag skrev lite snabbt, många säger det blir värre o värre med peddofiler men det blir egentligen inte värre för dessa äckel finns hela tiden o har alltid funnits, det är tyvärr fakta man måste inse så man verkligen förstår hurbstort problem det här är..

 4. Som Patrik sa, det var fan det sjukaste. Men det säger nej hela tiden för jorden är full av avskum.

  1. Om du läser det här. Du ska vara glad om jag aldrig träffar dig!. Du ska alltid känna dig rädd!

 5. Nylongäddan! Jag är fascinerad att ni klarar av att INTE misshandla de ni konfronterar! Jävla as är dom!!😡😡

 6. Vilket vedervärdigt sabla avskum, sadist rakt igenom. Jag vågar inte tänka på hur många barn som farit illa i hans händer!!! Blir spyfärdig av sån här ondska!!!

 7. Det där var en vidrig jävel. Han har garanterat massor med skit som han inte vill ska se dagens ljus. Lås in och svälj nyckeln!

 8. Trots sitt höga IQ blev han lurad av Dumpen. Vilken obehaglig man, helt sjuk. Verkar ha mycket att förlora i anseende och status. Vilken oerhörd tragik för alla anhöriga men det mest viktiga är att Dumpen, än en gång har avslöjat en individ som vill förgripa sig på barn. Hoppas denna skadade och äckligt vedervärdiga människa får sitt rättmätiga straff och att det kommer göra riktigt ont. Hans EQ når helt klart bottennivå.

  1. Jag blev helt jävla chockad när jag såg han på Dumpen. Jag var tidigare med i hans facebookgrupp för high range IQ-tester, och jag blev bannad därifrån två ggr då jag ifrågasatte high range testers validitet (normering, gl-addning mm). Då kändes det rätt frustrerande, men nu är jag nog ganska glad att jag slapp det där pompösa packet.

 9. Den gäddan hoppas jag aldrig mer simmar i fria vatten. Ett riktigt rovdjur som skadar barn livslångt. Varför tror han sig ha den rätten? Så många sjuka män det finns…..

 10. Haha, han var rädd för dumpen och ändå väljer han att gå till sin bil och åka iväg. En ovanlig bilmodell.

  1. Ett så viktigt och bra jobb ni gör! Helt underbart. Ni är ett par hjältar.
   Fortsätt med det ni gör

 11. Han har som ett litet flin på läpparna under hela konfrontationen så vidrig, alla ser hur du ser ut trots solglasögon o keps 😆

 12. Bra jobbat, men jag har några förslag:
  För det första så spela in samtalen. Ni kanske redan gör detta utan att publicera? För det andra så vänta lite med att tillkännage er. Låt Sara snacka med honom om vad de ska göra och få honom att visa vad han har med i väskan, givetvis med dold kamera. Sen slår ni till med konfrontationen.

 13. Och det är i sådana här fall jag börjar tvivla på varför vi inte har dödsstraff i Sverige….

 14. Man tänker hela tiden på hur många de faktiskt verkar vara. Det går omkring mängder av sådana här herrar och med all sannolikhet även kvinnliga motsvarigheter.
  Dessutom ganska riskbenägna som synes.

 15. Detta får mig att osökt tänka på ”Buffalo Bill” i ”När lammen tystnar”.
  Hur som helst, om detta präktarslet verkligen tänkte våldta ”stylade” blöjbarn så är han bland de värsta avskummen man överhuvudtaget kan tänka sig. Det finns liksom inte ord!

 16. Kunde inte ens läsa klart, höllt på kräka av olust. Vilket avfälle till person. Lås in och kasta nyckeln för gott, fy fan vilket svin!!

 17. Vad är det för spray man har i halsen. Vad är det för människor som kommer på sånt? Det står ju att den är till för just detta. Finns det vuxna kvinnor som frivilligt använder sånt och bedövar sin hals.
  Den man som tar fram en sån till mig kan applicera den på sin egna rumpa efter att jag sparkat ut honom.

 18. FY FAN, dessa kräk blir fler och fler till antal som ni på dumpen kan avslöja. Om jag nångång önskar att människors liv ska förstöras är det för pedofiler som hotar förstöra oskyldiga barns liv. De förtjänar att hängas ut, att närområdet vet vem denne är, att arbetsgivare kan avskeda anställda som helt saknar värdegrund som detta kräk.

 19. Tycker det börjar bli dags att vi återinför dom gamla medeltida straffen Rådbråkning och Stegling.
  Detta var riktigt obehagligt att läsa.

 20. Snart behövs något slags kartotek för att hålla koll på alla som ni exponerat. Bra med uppdateringar ibland också för att få veta vad som hänt med personerna. Det är så sorgligt att tänka på alla de anhöriga som tvingats inse vem de levt med i alla år.

 21. Vilket jvla odjur. Vilken tur att ni tog honom för annars hade barn garanterat blivit offer för honom. Tack alla på Dumpen.

 22. Man misstänker starkt att han utsatt sin egen dotter🥺Han skriver ”Min är stor nu… men minns dom åren. Så härligt med små i nylon och söta klänningar”.
  Undra hur ”de åren”var för henne..
  Sen det vedervärdiga i att gilla om de gör motstånd o det kommer tårar 🥺 O han tror att en liten 3-åring kan ta en vuxen mans snopp i sitt underliv. Är inte fysiskt möjligt och att prova skulle ge smärtsamma o kanske livslånga skador😢 O sen skulle mamman ”hålla fast” barnet medans övergreppet pågick. Ja, sadist (o pedofil) som någon skrev, stämmer. Kunde polisen göra något? Menar de kan ju tyvärr inte straffa någon för att skriva med en annan vuxen om att de har dessa fantasier/planer.

 23. 😳😱 Svårt att läsa och ta in detta😳
  Denna sjuka vidriga varelse, ska aldrig lämnas obevakad,han är totalt gränslös. Fy fan🤬 Hoppas det blev en husrannsakan omgående, den här galningen har garanterat mycket i sina gömmor. Hur många stackars barn har han våldtagit och förstört? Detta är fruktansvärt🤮🤬🤬🤬

 24. Man tappar tron på mänskligheten. HUR kan någon har blivit så sjuk i huvudet som han? Tror inte att kemisk kastrering hjälper dessa rovdjur, lobotomi vore nog det bästa… den här gäddan är som tagen ur en psykologisk thriller.

 25. Usch har stött på människan i västerort. Ont i hela kroppen av att läsa detta

 26. Detta var nog det genomvidrigaste jag sett, alltså inget man kan ens tänka sig i sin vildaste fantasi hur hemsk en människa kan vara, kan inte ens läsa klart. Hoppas han får hårt straff och vård och aldrig utsätter ett litet oskyldigt barn för något 😢

 27. Bra fångst!!! Han ska inte vara lös!
  Tycker dumpen borde maska bilden på den äldre tjejen också hon förtjänar inte att synas i detta sammanhang.

 28. Hög IQ ska han tydligen ha men det kan knappast vara sant. I en perfekt värld finns det inga pedofiler! Så fruktansvärt att läsa detta. Kan inte fatta att någon har så sjuka fantasier de vill göra till verklighet på ett oskyldigt barn. Vidrig, vidrig människa! Om någon gjorde något mot mitt barn vet jag inte vad jag hade gjort.

 29. Jag är verkligen stark motståndare till dödsstraff. Halvvägs in i denna bottenlöst vidriga chatlogg övervägde jag seriöst att tänka om.
  Man måste vara sanslöst naiv för att tro att den här figuren aldrig har utsatt riktiga barn.
  Dumpen, jag älskar er. ♥️

 30. Det värsta är ju att han verkar ha ett kontaktnät redan. Både Peddo-män och kvinnor, runt om i Europa. fy faaan.
  Blir så ledsen när jag tänker på alla grova övergrepp som sker, som aldrig kommer fram.
  Det finns säkert barn som lever inlåsta i år, och blir utnyttjade hela tiden. Vilken sjuk värld.
  Jag tror inte man kan hjälpa om man är pedofil, du kan inte välja vad du tänder på. Men om du är det. Gör inget av det. Håll det för dig själv. Kolla inte på barnpornografi och antasta inga ungar. I värsta/bästa fall får du väl ligga och fantisera om vad du vill i hemlighet.
  Men! Går man över den gränsen så vet jag inget straff nog som vore rimligt.

  1. 2056 dagar på kik… Drygt 5 år. HOPPAS att han får det x 3. Han är ingenjör, bor i fin villa och kör en fin bild..
   Pedofiler kan vara vilka som helst.
   Tack från hjärtat för Ert insats i kampen mot dessa monster.

 31. Bra kommenterat, Niklas.

  Det här var gravt patologiskt. Bland det värsta jag sett på Dumpen. Håller med om att han platsar som karaktär i den vidrigaste sadistiska skräckfilmen. Personen i fråga har insikt i hur onormala tankar han har men väljer ändå att jaga offer vilket är ett tecken på hur livsfarlig han är.

  Antar att fiskarna blir delvis härdade efter ett tag men jag hade aldrig kunnat fiska sådär. Hade kräkts efter några mess bara. Typ förundrad och imponerad samtidigt.

  Tack för att ni exponerar dessa mörka vider och hoppas deras personuppgifter tas emot av brottsutredare för när brott sker och man inte har någon misstänkt kan man ju leta efter liknande profiler på Dumpen…

 32. Fruktansvärt äckligt🤢😡

  Det är sjukt att det finns så många människor som är så här. Blir så ledsen för dem stackars barn som blir utsatta🥲

 33. Man vill bara gråta och skrika. Helt totalt fruktansvärt. Hoppas straffet blir omfattande och att de andra i kontaktnätet nås. Detta är ren ondska.

 34. Jag har stor beundran för erat psyke när ni chattar med dessa makabert vidriga äckel. Själv klarar jag inte ens av att läsa färdigt. Jag är lyckligt lottad och har aldrig varit i närheten av övergrepp och har nog tidigare aldrig fattat hur fruktansvärt sjuka i huvudet dessa individer är. Jag är chockad och förundrad av att dessa ska kunna gå att bota från sin ”sjukdom” på något sett utan kastrering och lobotomi.
  Ni gör ett helt otroligt arbete i jakten på dessa pedofiler som få människor skulle klara av att utföra och jag hoppas att de får ett liv av rent helvete efter er publicering. Stort TACK och hatten av för er!

 35. Får huvudvärk.
  Han säger fantasier. Ohoj mina fantasier jag vill göra emot honom för att få bort min huvudvärk.

 36. Vad hände med denna vidriga varelse? Fick han sitt straff eller som vanligt i Sverige klarar sig lindrigt..

 37. Och där har vi svaret på varför jag vill bli brottsutredare. Han kommer allt få smaka på k*k när han hamnar på Kumla anstalten. Han är MYCKET FARLIG FÖR BARN, men när det gäller vuxna är han en LITEN FEGIS RÅTTA. Han vågar bara ge sig på 10 kg barn. Stackars hans barn. Man undrar vad han har gjort mot dom?????

 38. Den hör satte dig hos mig. Fick läsa mer än en gg… Detta svin förtjänar inget liv igen.. Han skulle få samma medicin för allt han gjort. Må han brinna i h-et😡bra jobbat att ni fick satt dit han🙏

 39. Är alldeles skakis och förbannad!! Hur i hvete stpr det till i huvudet på denna ”man”. Tänk om nu det handla om ett riktigt möte, tänk det lilla barnet, fy faan!! Detta är dagens sanning, vad för människor som smyger runt obemärkt i vårt samhälle . som tur är hittar Ni några av dom. Men det är nog väldigt få av alla men fy detta kan jag aldrig igen släppa!!

 40. Heder till er! Ni gör stor skillnad på riktigt.

  Vilket jävla äckel alltså. (Borttaget av Admin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *