Bastugäddan hade lyckats låna en bastu i området som han skulle våldta en fjortonåring i. Precis när han stod och väntade på barnet så knackelbankade vi på trappdörren för att bli insläppta. Bastumannen som inte anade att det var vi som var dejten öppnade snällt porten, men ångrade sig och slank tillbaka in i bastun, snabb som en oljad ål. 

 

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

24 thoughts on “Bastugäddan får basta ensam (napp #95)

 1. Jag garvar åt den subtila humorn som utspelar sig i slutet av slaskchatten och Saras konfrontation.
  Gädda: ”vad har du på dig?”
  Fiskare: ”svart jacka, jeans”
  Knackelibank på dörren….
  Den svettiga fetknoppen trodde på allvar att han är varje fjortistjejs drömdejt.

 2. Må all lycka komma till er. Varje dag räddar ni ett barn på riktigt.
  Inga floskler, inget snack bara agerande från er 🙏🤍.

 3. Vilken vidrig typ, ingen reaktion alls på åldern och pratar med 14 åringen som det är en vuXen. Ingen reaktion på att hon skulle bo på ett hem med extra stöd heller.
  Sen står där o flinar o tror en 14 åring vill träffa honom , ingen vill träffa dig kanske någon väldigt nära din ålder om något om ens det.. han ser ut å vara närmare 60

 4. Må han få sitta i denna bastu läääänge och våndas 😓 😂😂🤮😡 Undra hur tankarna går i hans störda hjärna?
  När han vågar smyga sig ut, väntar verkligheten 🤥 👏🏻👏🏻👏🏻

 5. Den ena efter den andra.
  Man undrar verkligen hur många det finns därute och lurar?

 6. Slicka i analen va det ja 😆🤮🤮 Man blir ju stolt som svensk när man ser alla dessa svenska män äckla sig efter barn… Vad är det för fel på dem!? Måste man smeta ut sin äckliga libido på allt och alla?! Varför gör vi inte som med djuren, kastrerar hanarna så de lugnar ner sig och slutar jucka mot allt som rör sig 🤮 Äckliga jävla gubbar…

  1. Du är naiv om du tror att det här är typiskt för svenska män och Sverige. Det ser likadant ut överallt dessvärre.

 7. Riktigt bra fångster! Och vad snyggt det blivit med er sida efter uppdateringen via telefon, supersnyggt!

  1. Jag jobbar i närhet till han, undra vad omgivningen tycker?
   Nu har du satt dig i klistret.

   1. Skicka uppgifterna till Dumpen så kan dom meddela hans arbetsgivare och familj.

    1. Ett tips är att kolla XXX(Redigerad av Admin) i Malmö. Kolla in deras hemsida. Där jobbar den sjuke jäveln.finns på bild och allt.

 8. Den här mannen eller man och man men det här aset känner jag.
  Han har barn och sambo.
  Vidrig människa…..undras hur många av äldsta barnets vänner han går igång på, svin!

  Hoppas han blir jävligt ensam

 9. Sara från Dumpen är den moderna versionen av Janne josefsson från Uppdrag Granskning. När hon kommer då e de klippt.

 10. Ännu ett svin i raden av alltför många. Ni är så grymt viktiga och det ni gör är alldeles nödvändigt. Dom ska inte kunna lura i skuggorna längre utan exponeras i all sin vidrighet. I andra länder gör man reality-tv av såna här vidrigheter. I Sverige gör vänsterfolk youtubeklipp om hur synd det är om kräken som vill våldta barn. Sluta aldrig kämpa. Ni är viktiga.

 11. Jenny1: Jag kan nog kategoriseras som vänster, socionom som jag är, men vem fasen har sagt att vi tycker synd om pedofiler?? No way säger jag bara, pedofiler som jagar barn ska jagas ner. Ingen diskussion. Men jag förstår din frustration med tanke på att majoritetssamhället gör NADA för att jaga ner, haffa och exponera pedofilerna. Men kasta inte skit på vänsterfolk, det blir lätt ”vi och dom” mentalitet här inne trots att vi är över 85.000 offentliga supporters från helt olika politiska läger, vi är många ”vänster-inriktade” som stöttar Dumpens arbete mot pedofilerna (det är ju trots allt vi socionomer som jobbar med pedofilernas offer DAGLIGEN – inom missbruksvården, bup, stödlinjer, LVM-vård, SiS-hem, barnahus på polisen för våldtagna barn, prostitutionsgruppen på soc, unga med självskadebeteende…). Ju bredare stöd Dumpen har desto bättre. Sluta kasta skit på varandra, vi kämpar tillsammans med Dumpen i kampen mot sexuella övergrepp mot barn, oavsett politisk tillhörighet! 🙏

 12. Hur vanligt kan det egentligen vara med en gemensam bastu i källaren i Malmö? När jag var yngre blev jag också ledd till en liknande bastu i källaren av pedofili. Även då en bastu som han fått tillgång via en kompis. Detta var början på 00-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X