Lite som Dr Jekyll förvandlades till Mr Hyde verkar denne helt vanlige Åke transformeras till Mr Jocke när han hoppar in i sin blåa Skoda. Åke-Jocke körde alltså de 13 milen från Östhammar till Solna för våldta ett barn. Han uttryckte att om hon bara ställer upp på ALLT så lättar han på plånboken och köper en Iphone 8 till henne.

 

 

Åke-Jocke har varit en riktig långkörare, men när hans långvariga planer på att träffa ett barn att våldta grusades, så var han plötsligt beredd att köra över Patrik Sjöberg för att komma från platsen.
Konsekvenser verkar Åke-Jocke inte ens kunna stava till.
VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

36 thoughts on “Skoda-mannen (napp igen)

 1. Det tar fan aldrig slut, det ena pervot efter det andra…man tappar nästan tron på mänskligheten av att läsa om alla dessa män o dessa chattar…så fruktansvärt! Jag har tipsat alla singelkvinnor i min närhet, inklusive dotter, att läsa här inne så de inte ”svaipar höger” osv på uppenbara pervon, för de finns överallt, även på vuxna sajter. Och dem ni hittar är ju bara ”toppen på isberget”, vidriga människor, men finns nog ännu vidrigare som aldrig åker dit. Lider med deras familjer, men tycker att ni gör rätt som hänger ut dem. Det får inte vara så att vi skyddar förövarna på bekostnad av barnen. Om deras familjer tar skada, så är ju ansvaret helt o hållet hos förövaren. Bara hoppas det finns ngt skyddsnät för familjerna när världen går sönder o jag tror nog att de flesta anhöriga förstår vems felet är, att ni gör det som måste göras oavsett hur svårt det känns. Det finns så många fina män, men när man ser dem ni fångar in, vissa ser ut som vem som helst man möter varje dag, då börjar man tvivla på sitt förstånd. Äcklena kan finnas mitt i bland oss, bland ens vänner o bekanta, hemska tanke! Ni gör det så, så BRA som orkar ta itu med dem varje dag!!!!!

  1. Fru/barn måste nu skämmas resten av livet. Ha en sådan man och far, Stackars dem. Blir säkert ett ledigt arbete när arbetsgivaren får reda på vad deras anställda gädda jagar på sin fritid. Hur många äckliga gäddor finns det egentligen? Synd bara att fina fisken gädda får sitt namn svartlistat på grund av dessa parasiter som våldför sig på barn.
   Har själv några gamla gäddsaxar i en fiskelåda som var lagliga förr i tiden, dessa skulle jag gärna låta asen få smaka. Och då på ett ställe så de aldrig mer skulle riskera att skada barnen som är oskyldiga.

 2. Bedrövlig människa. Hoppas aset arbetsgivare och familj blivit informerade och att någon trycker upp en kobratelefon på honom där solens strålar når.

 3. Vilken härlig dag på din arbetsplats idag när kollegorna inser att produktionsledaren är en pedofil. Vad tror du din hemmaboende 27 åriga son reagerar? Tips. Åk iväg med din svindyra Carthagohusbil o sök aldrig någonsin mer efter barn!

 4. Haha fångad med fingrarna i kakburken.
  Stackars hans fru/ sambo som har en man som kallar ett barn för älskling och vill ha henne som älskarinna och dessutom skaffa ett sexnäste med ett barn.

 5. VARFÖR är alla så jävla stolta att skicka på deras äckliga ormar?! 🤮 hoppas alla är informerade vilket äckel och svin du är bakom fasaden. Låt barnen vara!!!

 6. Hörde Patrik säga att han åkte upp på huven.

  Två brott begångna:
  – vårdslöshet i trafik
  – smitning

  Bara att skicka in tillsammans med anmälan om ofredande.
  Reg.nr har ni och gärningarna finns på film inkl. ett vittne, så sannolikheten för lagförande är hög

  Sätt dit det vidriga *set.

 7. Leendet är nog aningen mindre brett idag. Älskar Dumpen trots att skadeglädjen blandas med klump i magen och smärta i hjärttrakten när vi får ta del av de vidrigheter även riktiga barn utsätts för. Kan inte ens skriva vilket straff de här ynkliga ursäkterna till män förtjänar.

 8. Ush vilken läskig typ. Han går från att va ”leendes nallebjörn” till explosiv på tre små röda, som skiter fullständigt i om vuxna eller ett litet barn kan riskera gå över gatan när han kör räserbil förbi. Skönt att hans fru eller sambo får reda på sanningen om honom nu, ingen vill ju leva ihop med en lögnare, pedofil och sexualförbrytare 💗 Bra jobbat Dumpen! 👍

 9. Tack gode gud för att ni finns Dumpen! Swishar en femhundring så ni kan fortsätta rulla runt i vårt avlånga land och haffa empatilösa ego-gäddor 💗🥳

 10. Snälla kan ni inte pixla bilder där barn utnyttjas?
  I övrigt bra jobb som vanligt.

 11. Han har alltså jagat minderåriga i nästan tio års tid på Kik. Jag hoppas resan hem var allt annat än bekväm.

 12. NU VET VI 👍
  Så rädd för att hamna i fängelse …….
  Det är där du och andra vidriga äckel hör hemma. Men som dom flesta nu vet, så finns det aldrig någon tanke på hur illa barnen far, och vilka konsekvenser dom får i framtiden. Vilken tur att det inte var ett riktigt barn denna gång. SKÄMS🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 13. Undrar vad som gör vissa män så världsfrånvända och ensamma så dom försöker få någon bekräftelse ifrån en ung tjej och tror att dom är attraktiva?
  Konstig störning det här… vi alla har väll kåtrus men detta är ju helt utan någon självinsikt förutom att det är olagligt.

  Ibland undrar jag vad som gjort dom till detta även om det såklart inte är någon ursäkt. Tragiskt för så många omkring dom.

 14. Jag förstår vad ni gör, erat arbete är livsviktigt. Det är för barnen. Men hur blir det för barnen till dessa anhöriga? Mobbade, outade, förminskade resten av livet. Har ni tänkt på det? Har ni något kris program för anhöriga? Jag hoppas pedofilerna dör en långsam död men STACKARS anhöriga som måste gå igenom denna skiten. Läs på Flashback, detta måste gå o lösa på annat sätt!

  1. Sina anhörig ska pedofilen tänka på. Barn som blir utsatta för sexuella övergrepp får skador för livet av män som vill äckla sig,. Äntligen några som står upp för dessa utsatta barn. En pedofil ska inte i skydd av sin famijl kunna begå dessa fasansfulla handlingar. Det är pedofilen som åsamkar barnen lidande, både sina egna och andras och bär hela skulden ingen annan. På flashback verkar de finnas en del tvivelaktiga individer som skriver till försvar för pedofili och har mycket ”samvete” för de anhöriga uppenbarligen, Det passar deras agenda och det de står för, de bryr sig inte om några mer än sig själva.

  2. Men alltså driver du?! Ja det är synd om sambon och sonen men förövaren får stå sitt kast. Punkt!!

   1. Jag kan bekräfta att ”gäddan” och hans arbetsgivare har träffats och kommit överens att hans anställning upphör med omedelbar verkan.

 15. Oj, en IPhone 8… då måste jag få göra vad jag vill med dej och du måste göra allt jag vill…. Den mannen är sinnesjuk.

 16. Som barn kan det vara viktigt att få den informationen att ens pappa är pedofil. Då får man en nyckel att förstå sin pappa bättre, och se hans tidigare beteende i ett nytt ljus. Samt att man nu har en möjlighet att skydda sig själv mot hans snedvridna lustar och bristande empati. Jag tror det är viktigt för barn att få veta sanningen om sina föräldrar, även om den är hemsk, så man har möjlighet att ta ställning och söka hjälp att bearbeta allt det hemska. Mycket bra att ni (Dumpen) erbjuder stöd till anhöriga, genom Järnringen, samt erbjuder anhöriga samtalsstöd med socionomer. Ni kanske skulle göra lite mer reklam för detta på er hemsida så inte folk missar det?

 17. Jag och mina polare lallade på kik och träffade han också, det slutade med att vi träffade han vid centralen i uppsala och vi filmade vårat möte med honom. 20 min efter vi träffat honom skriver han till min andra polare som har ett annat kik-konto och frågar honom om det ska träffas🤣 Riktigt sjuk snubbe som behöver hjälp ASAP!

 18. Har personen identifierats, är hans anhöriga och arbetsgivare informerade?
  Det är bra när ni gör uppföljningar så att det framgår vad som händer med de ni exponerat. Hoppas att alla anhöriga som får veta sanningen kan få ett bättre liv framöver.

 19. Pappamaterial hsn ger lite creepy men sweet vibes men ändå inte för mina barn

 20. Ni gör ett fantastiskt jobb som avslöjar och hänger ut dessa as, fortsätt så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X