Sponsorer

Fjortonåringen från HVB hemmet har här precis fått flytta hem till sin mamma igen. När gäddan frågar varför hon varit placerad så svarade hon att hon hade rökt cannabis.

 

 

– Grönt är skönt, svarade gäddan och erbjöd henne både våldtäkt och cannabis.

Vi mötte först honom på Stortorget i Malmö, men då han inte såg riktigt lika pigg ut i verkligheten som på bilderna så var vi osäkra på att det faktiskt var han. Han såg oss, vi såg honom men vi valde att låta honom passera.

I chatloggen skriver han att två personer kom fram till honom, men då vi bara passerade så lyckades flickan förklara bort det med att hon var inne på Max på Stortorget. Senare försökte vi få till ännu en träff men då hade han blivit väldigt försiktig så det blev ännu en nit.

Skam den som ger sig. Idag hade vi placerat ut en flicka (vuxen sådan) som kom gåendes och ställde sig på hörnet till Lidl. Han tittade på henne och fick sedan syn på mig när jag kom knatande med raska steg och då förstod han att idag var det hans tur att gå på en nit.  Han var inte speciellt sugen på att prata, men nu visste vi iallafall att det helt klart var han och nu får man hoppas att man slipper stöta på honom igen.

Märkligt fenomen att många gäddor kör med åldersrabatt och prutar ner sin ålder med ett helt decennium. Denne uppgav 35, men är i själva verket 45.

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

9 thoughts on “Cannabisgäddan (napp igen)

 1. Vilken jäkla nolla! Bryr sig bara om att rasta kuken, skiter fullständigt i att det finns föräldrar som är oroliga för sina barns drogmissbruk och att de barn han kontaktar får ärr för livet av att bli groomade och våldtagna.

 2. Han hade inte många tänder kvar i käften. Antar att han även lockar med droger för att träffa yngre utsatta tjejer.
  Hemsk typ

  1. Hemsk ja. Men tänder hade han, vet inte vart det där kom ifrån…både uppe och nere där framme. Kindtänderna var svårare att se, men såg intakt ut. Kasta inte skit på tandlösa. 🙂

   1. Jo,jag såg det efterhand 😉
    Jag får inte kolla för snabbt på klippen så det blir konstiga kommentarer.

 3. Ett missförstånd verkar föreligga … Det här är ju en potatis? Jag trodde det var pedofiler ni brukar jaga?

 4. Misslyckad trasa. Syns på mils avstånd vad han är för en typ. Pedofil Pedofil Pedofil

 5. Det där aset är fortfarande på fri fot i Malmö. Man har sett honom gå/köra utan några bekymmer i världen. En av dem som kom undan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *