Sponsorer
Uppväxt med ett helvete!

Redan som sjuåring ville jag ta livet av mig själv efter sexuellt utnyttjande av en 40 årig man. Jag höll det hemligt i över två år. Sedan kunde jag inte hålla inne det längre.

När jag var 13 år så blev jag sexuellt ofredad av en 28-åring och det gick till rättegång, så redan som 13 åring så satt jag på rättegången mot en man som hade gjort mig illa. Tyvärr fick han bara dagsböter och inget mer.

När jag var endast 14 år blev jag våldtagen utav mitt ex i analen och i munnen. Jag kunde inte hålla inne det så jag ringde polisen. Jag fick åka in på psyket åtta gånger på två månader för jag ville bara dö. Det gick till rättegång och han blev frikänd.
Idag är jag 17 år och har gått igenom något som ingen ska behöva göra! Jag tycker vi borde bryta tystnaden och visa hur starka vi är!! Kvinnor som är så starka att dom klarar av att leva med detta! Men kom ihåg en sak, det är aldrig ditt fel!
All kärlek till alla kvinnor som blivit utsatta!!

Mvh Lynn Lindstrand

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *