Sponsorer

När man uttrycker att den stora faran med att förgripa sig på en tvååring är för tidig utlösning så är det illa bevänt. Mannen som mycket väl visste vad Dumpen är, var lite försiktig på kvällen och blev så nervös att han spydde ner sina egna kläder. Vi väntade tålmodigt och spenderade natten i Bengtsfors. Nästa dag hade han lugnat ner sig lite och ville möta vår pedofilmamma och hennes tvååring i Grums.

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

88 thoughts on “Mannen som ville träffa Patrik Sjöberg (napp igen)

 1. Helt ofattbart vidrig chat att läsa, blev spyfärdig.. hur i hela fridens namn kan det bli så fel i huvudet på en människa. Skrämmande, än värre att hota med att ta livet av sig framför kamerorna. Detta är en mycket mycket farlig människa.

  1. Hade jag lätt gjort. Man ska lämna världen med ett avtryck. Hade jag varit han hade jag med gjort det, går inte att bli frisk från sånt där. Gå runt ett helt jävla liv och bära det korset och samtidigt skada andra. Nitlott i livet delux. Försvarar inte människor som gör sånt där, men tänker utanför boxen. Allt är inte svart och vitt.

 2. Det här kan vara bland de vidrigaste jag har läst på dumpen….. Tänder på barn som gråter medan man våldtar dem? Fyyyfan….

  1. Vilken genomrutten, vidrig människa, att han får gå lös i samhället är en gåta. Lås in honom och kasta nyckeln.

  2. Vidrigaste hittills på dumpen, sjuk jävla människa som behöver väldigt mycket hjälp

 3. Så vidrig…kunde inte läsa. Mår illa. Hur jävla sjuk i huvudet kan man vara? Fy fan…denna var nog den värsta av alla. Hoppas denna avart aldrig mer vågar gå utanför dörren. 🤮

   1. Därför att man kan hoppas att han skäms…kanske? Men denna verkar ju helt empatilös så det är nog att hoppas på för mycket. Han borde däremot inte få möjlighet att gå utanför dörren. En sån här person ska sitta inlåst.

   2. Frågan är om detta inte är den absolut farligaste som Dumpen tagit hittills.
    Skulle bli extremt förvånad om han inte har våldfört sig på någon i hans närhet nyligen.
    Inlåsning på rättpsyk till sista andetaget är den enda rimliga och lagliga åtgärden. Det bör gå att få till.

 4. Han ska inte vara ute och förstöra barn.
  Om han hotar med att ta livet av sig när han blir stoppad så är valet enkelt, han ska inte få förstöra barn!

 5. Hittar knappt ord när man läser chattloggen…fyfan så vidrigt😡😢 Vad i HELVETE är det för fel med dessa människor???

   1. Vidriga vidriga &€;#*@*? Ni gör ett grymt jobb som gör detta. All heder åt er. En tanke som slagit mig under tiden jag följt er och det då uppmärksammats i media några gånger nu på senare. Hur stor antal är det egentligen av mammorna som förgripper sig på sina små och som erbjuder dem till äckliga svin. Känns som mörketalet är ganska stort. Så skrämmande hur samhället utvecklats. Fortsätt med er grymma jobb dessa svin ska inte fortsätta

  1. Alltså, det FINNS INTE ORD…
   Jag tror att fler med mig, håller med om att vi borde öppna sinnessjukhus igen..
   Det finns folk, och denna idiot, skulle få det första rummet. I städskrubben. Och där ska han vara på livstid…..
   Hur KAN man ha dessa tankar som denne gubbe har!? Hur blir man så här!? Gud vad man skulle vilja samla ihop ett gäng killar a, och tjejer, och stämma träff med denna man….

 6. Det brukar vara jobbigt att läsa chattloggarna, men detta var ju en helt ny nivå.
  Han hade dock en bra poäng i videon…

 7. Fy fan,man blir mörkrädd. Vilka vidriga människor det går runt överallt. Denna typen borde ju spärras in direkt . Jag mår illa🤮🤮🤮

 8. Omg… omfg…😭😭😭 jadå vi är måååååånga som sörjer!!! Vi Sörjer för din familj, dina vänner och bekanta och DINA OFFERS vägnar!! Vi gråter..över våra barn, över hur jävulskt illa du gör dem! Stå där och skaka du..rök, lungcancervård lindrigt om man jämför med att bli uthängd på Dumpen 💪🏻 och TRO att nån skulle sörja…dig?? fy fan! DET HÄR VAR DET VIDRIGASTE JAG NÅNSIN LÄST PÅ DUMPEN! Trodde jag sett de värsta sen kom DU ! 🤮🤮🤮🤮

 9. Fy fan! Vilken jävla äckel. In på psyk med denna alltså och släng bort nyckeln.

 10. Ni är hjältar! Tack för att ni bidrar till ett tryggt samhälle! Sveriges politiker borde ta lärdom ifrån er.

 11. Orkar inte ens läsa chattloggen, det räcker med vad man får höra och se på filmen. Skulle inte bry mig ett dugg om en sådan här person gick och tog livet av sig, vore ju det bästa som kunde hända. När man hör och ser en individ som denna är det svårt att förstå att någon kan komma till dennes försvar eller ha någon som helst medkänsla för denna lågt stående varelse. Visst är det synd om hans familj om han har någon och beroende på hur de är? (Det finns ju partners som går med på detta och låter det passera.) Att låta dem och andra i omgivningen vara ovetandes är som att normalisera detta beteende och låta peddot fortsätta i skydd av sin familj.

  Vet en familj som har en son som är snart trettio år gammal och våldtog en 13-åring. Han fick över två år i fängelse. Vid rättegången gick en av familjens vänner in som karaktärsvittne, varför gör man det? Säger ju en hel del om det vittnet. Varje vettig människa tar avstånd från en barnvåldtäktsman.

 12. Hemsk person som borde sitta inlåst. Och chaffis igen?! Sjukt nog har jag kommit på mig själv att fundera om det är en pedofil-förare när jag ser en lastbil i trafiken.

 13. Bra haffat, vilken sjukhet, obeskrivligt. Men snälla prata inte i käften på han låt han få säga sitt,, de är ju det som är poängen. Alla med något vett bakom pannbenet vet ju att han är helt sjuk i huvudet, så det är inget no behöver mata på med när han väl står där haffad. Låt han få höra med sina egna ord hur förskräckligt det är, ett tips bara. fortsätt med det ni gör. Grymt jobbat

 14. Ni är hjältar!
  Jag kommer från samma ställe som kräket, han flyttade inte långt men lär nog få flytta igen,
  Idioterna svarar alltid -jag vet att det är olagligt men lika förbannat så vill dom genomföra våldtäkterna så därför ska dessa jävla kräk spärras in på livstid.

  1. Han är ju dum i huvudet om han tror någon ska gå på hans ”poäng” haha.. om han nu bara velat träffa Patrik eller bara var så sjuk att han ville bli fångad av dumpen.se hade han ändå inte behövt skriva så sjuka detaljerade saker för att få chansen att göra det, enda anledningen han gjort det är för att han tänder på det

   Han vill inte stå för peddo kräket han är född till

  2. Jag vet var snubben bor. Han har dessutom utsikt mot lekplatsen. Gardinerna är alltid fördragna, så man kan ju ana vad han pysslat med där inne, när barnen leker utanför 🤮

 15. Skulle inte göra något om han gjorde det han sa!
  Detta är en person som mycket väl kan röva bort en liten flicka…
  Han borde spärras in för all framtid.

 16. Ni är hjältar!
  Kräken verkar förstå att det är olagligt men lika förbannat så vill dom genomföra våldtäkterna så därför ska dessa jävla kräk spärras in på livstid för dom är mentalt störda.

 17. Tycker detta så klart är skjut äckligt och denna person inte borde se solljus igen. Men har tänkt på att Patrik alltid säger ”det är nog det vidrigaste jag någonsin läst” har bara då tänkt efter lite och börjat undra för mig själv om varje pedofil äckel skriver vidrigare saker än den tidigare? Bara jag som tänker på sånt? Eller är det bara Patriks typ av mening? Jaja oavsett så gör Patrik och Sara ett sjukt bra jobb!

 18. Ja chaffisar är överrepresenterade. Jag tror att kvinnosynen inte är så bra bland lastbilsförare, det är ofta ett ensamjobb (det egna beteendet uppdateras inte regelbundet och man lär sig inte normer) och ganska många udda typer jobbar som detta.

  1. Det är nog snarare så att det är ett jobb som du i stort sett är själv hela dagen. Du behöver inte hålla upp en fasad utåt mot kollegor förutom korta stunder. Och beroende på vilken körning du har så åker du runt i Sverige och kan begå diverse vidrigheter på annan ort utan att någon misstänker dig.

  2. Va? De chaufförer som dumpen tagit har inte så mycket med kvinnosyn att göra. Ensamjobb ja, men att man inte lär sig normer? Man har ett liv innan man börjar köra lastbil.

  3. Dum kommentar. Har du någon aning om hur många lastbilschaufförer det finns i Sverige, en hel del kvinnliga sådana också.

 19. äcklet är inte värd mer än en kackerlacka under mina kängor
  hur jäkla sjuka människor finsä det där ute. såg ni likheten på han här och Anders Eklund. stt dom i sama håla och släng bort nyckeln. Patrik jag beundrar ditt lugn. Jag skulle inte kunna hålla mig att banka på äcklet

 20. ”Kan man bli för gränslös och hård?” Absolut bland det vidrigaste jag läst. Han fullkomligt hatar barn och blir upphetsad av att plåga, våldta och förstöra barn. Usch vad du är vidrig, både ful på insidan och utsidan.

 21. Vilket snusk 🤢
  Men såg i chatten att det verkar fattas någon sida i konversationen, dom pratade om vad hon gjort och hon varit på kalas och nästa sida så var det en diskussion om barnen? Vill veta hur diskutionen uppstod

 22. Att folk i chattarna nappar när en mamma erbjuder både sig själv och sin barn, utan att den som nappar verkar chockerad över det (kanske inte finns med bland skärmdumparna här, men ändå), måste ju innebära att det faktiskt finns kvinnor; mammor, som gör sånt?

  1. Det finns kvinnliga pedofiler som gör sådant. Dock går det nog inte riktigt till på det viset som det här framställs.
   Det finns betydligt fler kvinnliga pedofiler än vad man tror, för de åker inte fast tillsnärmelsevis lika ofta. De fungerar på lite annorlunda sätt och är inte utåtagerande som männen (och inte lika desperata). Men det finns definitivt mammor som bjuder ut sina barn, men då gör de det inte till främlingar på nätet utan då är det oftast i inre cirklar eller vänner. I en del fal är det droger som får dom att bjuda ut sina barn, då kan man nog kanske argumentera om det verkligen är en pedofil läggning som ligger bakom eller bara drogberoendet (eller kombination av de båda). Men det händer.

 23. FY FAN! Jag är så äcklad att ögonen tårar av ren sorg. Detta ärkesvin har alltså redan våldtagit en 12-åring.

 24. Han hotar med att begå självmord för att ni ska få skuldkänslor och inte publicera film och chattbevisen.

 25. Det som alltid förvånar mig är den bisarra självkänslan som dessa idioter har. Hur kan dom på fullt allvar tro att de unga tjejerna/killarna de vill träffa tänder på deras blekfeta gubbmagar och kukbilder.

 26. Jag har full förståelse för att man mår dåligt och det är synd om dom som inte mår bra. Men bara för att man inte mår bra så kan man inte göra andra människor illa. Det är liksom ingen anledning. Fattar inte hur dessa pedofiler tänker, att göra ett barn illa och se dom som sexobjekt. Alltså va fan! Det är barn! En normal människa hade kopplat in polisen omgående, inte stämt träff för att ha sex med barnen. Sjukt! Mår så illa av detta beteende! Och direkt så hotar han med att ta livet av sig, enbart för att detta inte ska publiceras. Blir förbannad av att se sånt här!

 27. Finns inte nog med straff för såna jävla svin, förstår inte hur ni klarar att se svinet utan att bli handgriplig etc

 28. Finns en tråd på Flashback från 2010 om denna predator och hans vidriga gärningar. Han har gått genom livet och förstört unga flickor. Önskar man kunde låst in honom för gott så han inte skulle vara en risk.

 29. ”Tårar och skrik, men in ska k*ken”

  FY FAAAAAN vilket äckligt vedervärdigt bottenskrap!!! Hur i helvete får en sådan människa gå runt fri!!!!!!! Det här var hittills det äckligaste jag läst sen jag kolla alla Dumpen-fall. Uppenbar sadist.

 30. Tänder på att ett barn gråter av smärta när dom blir våldtagna? Det gör ont i hela mig av att veta att det finns sånna där människor. Givetvis önskar man livet sv sånna som vill våldta barn, lite extra när dom ser fram emot stt spräcka anus på en två åring. MEN jag ser hellre att dom får lida och få sitt straff. Självmord är en egoistisk och snabb flykt från vad man ställt till med i hans sits. Vidrigare kommentarer har jag aldrig läst. Det är i sånna här situationer jag blir lite extra för dödsstraff. Finns inte ord… det gör bara så otroligt ont i hjärtat att det finns personer som med vilje förstör våra barn. Det sjuka är att jag tänker tanken varje gång jag ser på mina barn. Måtte dom aldrig bli utsatta. Man får alltså ångest över att man har satt barn till världen pga alla dessa vidriga människor som bara väntar på att få chansen att totalt förstöra livet för ngt så litet och oskyldigt. Ska en förälder behöva tänka så dagligen? Ni gör ett sånt otroligt jobb ska ni veta! Ni får oss föräldrar att känns hopp. Fiska upp alla dessa äckel, ni är vårt hopp ❤️

 31. Ni gör ett fantastiskt arbete Sara och Patrik👍
  Denna personen är ju fullständigt nonchalant och farlig och kan inte vara ute i samhället. Det signalerar tydligt att allt inte står rätt till. Han behöver låsas in omgående

 32. Hur vanligt är det egentligen, och hur lätt är det att få tag på minderåriga barn. Trodde det var i princip omöjlig, men hr verkar det som att det sker daglidags.

  1. Du hittar den längst ner i inlägget, klicka på bannern ”Chattloggar…”

   1. Tack!!
    Patrik nämnde att de var blande värsta chattar han läst och jag ville se vad dåren hade skrivit och hittade den inte nedanför konfrontation som vanligt så blev jag fundersam om den hade missat att läggas upp.

    Grattis till en bra fångst.

  2. Det finns en liten grå ruta där det står ”Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll”. Tryck på den.

  1. Lite som Anders Eklund/Engla-mördaren. Han var lastbilschaufför, tydligen inte mycket med honom i fängelset där han får stryk varje dag och fått benen brutna i en trappa av Knutby-pastorn 🙂

 33. TACK!!! För allt ni gör och fånga sånnahör som inte ens är värda att kalla människor.
  Sluta ALDRIG med det ni gör! Ni är barnens hjältar.
  Hoppas han väljer att göra det han sa i videon!

 34. Han är inte bara pedofil, han är uppenbart sadist också. Denna människa är livsfarlig och har förbrukat sin rätt att röra sig fritt på gatorna. Denna människa är som en cancer som bara sprider ondska (inte så mycket att spara på tycker jag.) Antingen borde han hållas inspärrad för resten av sitt liv- eller skickas ut i rymden.

 35. Vilket Jobb jobbar han på och kör lastbil??
  Tror han skulle bli av med jobbet illa kvickt om chefen visste vilken liten pedofil jävel som kör för deras bolag.
  Han är hemma igen i sin lägenhet precis som ingenting har hänt utsikt över lekplats och den blåa SAAB’en står på parkeringen.
  Hela området vet vad han har gjort och det är tidsfråga innan något händer, många skumma och farliga människor som känner till honom nu.

 36. Den här snubben är av samma kaliber som barnamördaren och pedofilen Eklund… Mycket farlig individ med NOLL empati, ett riktigt rovdjur. Han är en mycket stor risk att ha lös i samhället. Att något barn ska offra sitt liv eller psykiska hälsa för att han ska åka bakom bom & lås i fängelse är inte rimligt. Vi andra i samhället kan bara hoppas på att han tar sitt liv, innan fler barn faller offer.

 37. Enligt rykten så har han lagt in sig på Psykiatrin i Karlstad.
  Dessutom har han dejtat en kvinna med barn, så man undrar ju om han varit på dem.
  Undrar om grannarna vet hans äckliga böjelser?

  1. Hej Philip. Du behöver klicka på den gråa spoilern. Texten som det står ”+Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll”

 38. Asså sånt jävla svin han är. Han är en sån sympati kåt jävla man så att det bara är pinsamt. Han är knappt en man.

 39. En uppdatering; han lever fortfarande, så nåt självmord har han inte begått. Han har stängt in sig helt och hållet i sin lägenhet. Undrar om hans grannar vet om hans sexuella drifter. Jag tror det bor barn i närheten, så risken finns ju att han kan locka in dem i lägenheten

 40. Stor eloge till er att ni orkar och klarar av detta.
  Jag hade gärna viljat vara med men jag tror inte jag har psyke till att hålla mig själv i schack.

 41. Hahaha vad omanlig han är. Gud vad pinsam han är när han står där och hotar med att ta sitt liv🤣 Äcklas när jag ser honom. Pedofil äckel

 42. Han verkar ju ha en ”Jag skiter i om jag lever eller är död, jag har inget att förlora” inställning. Det gör honom ännu farligare. Den här ”mannen” har INTE gjort detta för sista gången.

 43. Vet inte vilket som är värst 🙁 att svinet inte kan hämtas av polis o låsas in på60 år eller den vidriga chatloggen. I ett land som värnar om barn ska såna som han inte få gå lösa.

 44. Har varit klasskamrat med han. Dock inte pratat med han live på typ 20år. Tycker mest synd om hans föräldrar och syskon

 45. Jag kunde inte läsa chatten, fick avbryta för att inte må ännu sämre än jag redan gör efter att ha sett videon. Så fruktansvärt jävla äcklig!! (Borttaget av Admin). 🤮
  Vilket värdefullt jobb ni gör! ❤️

 46. Till admin.
  Jag skrev denna tidigare men såg en del stavfel zom jag inte rättatade 7nnan jg klickade på skicka. Här kommer den jag ville publicera.
  Tack för att ni gör ett kättejobb!

  Hemskt! Det som gör mig orolig och rädd är att det finns så många män med pedofilfantasier och som tom är beredda att genomföra sina sjuka fantasier i verkligheten. Det är nog en konsekvens av att man avvecklat psykvården och andra inrättningar som har hanterat och försökt hjälpa dessa människor. Detta gör att dessa människor går omkring på gator och torg och är beredda att genomföra sina sjuka fantasier. Verkligheten är hemsk just nu med så många män som behöver vård och kanske tom inlåsning för att skydda allmänheten! Denna mannen är det värsta jag jag någonsin har hört talas om. Så pass sjukt så att man nästan skulle kunna tro att det är påhittat och gjort bara för att provocera , Man måste vara medveten om att det finns människor som gör sånt bara för att få hjälp.

  Ni gör ett bra jobb och jag hoppas att man återinför vårdinrättningar som tar hand om dessa sjuka människor.

 47. Jag mår dåligt av att läsa chatten. Fick konsultera en till som jobbar som undersköterska inom vården för den här läsningen blev för jobbig.

  Har swishat förut och lär göra det igen.

  Tack för ett bra jobb🌹 att ni orkar förstår jag inte, men respekterar ert val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *