Kent, eller ”dotterfuck” som han kallar sitt nyaste konto har föranlett en del tips. Kent framstår lite som en digital variant av gamla tiders fula gubbar med erbjudanden om att klappa katten och godis. Huruvida Kent verkligen levt i celibat i 45 år som han hävdade, vet vi inte men om detta skulle vara fallet så hoppas vi på ytterligare 45 års torka med tanke på att han enbart verkar vara intresserad av barn.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

34 thoughts on “CandymanKent bjuder på karamell (napp igen)

 1. Vad ska man säga det är inte sant vad det finns för män som går fritt runt i vårt samhälle man blir mörkrädd med tanke på hur många som ni fiskar upp troligtvis 10-15 % av dessa jävla äckel jag tycker att vårt samhälle måste börja att agera i detta mörka forum, måste finnas ett sätt för polis, myndigheter mm att börja bruka allvar för jag tror att det finns en jävla massa skadade män som går lösa i vårt samhälle och har sjuka fantasier för små barn, så det är dax att våra politiker börjar bruka allvar i denna abstrakta miljö som är helt sjuk man börjar känna att dessa sjuka män bör få tunga fängelse straff och inte vård sätt dom på Kumla tyngsta avdelning så blir dom inte så gamla för förgriper man sig på barn så ska man inte bli gammal, JÄVLA SVIN………..

 2. Alltid samma visa – den kaxige idérike pedofilen på webben och IRL får de inte en syl i vädret verbalt sett.
  Vilket empatilöst kräk!!! 🙁 Hur i helv*ete kan en sån här person gå runt fri !?

  1. Äh. Tycker han var sjukt fåordig i chatten också. Mmmm knulla slicka fitta knulla vill knulla. Som en runkande robot.

 3. Det där verkar vara en sjuk jävel. Undrar hur många han våldtagit med tanke på allt godis… fy fan

  1. Jag med 😿
   Hoppas att katten kan få ett nytt hem när detta sjuka svin åker fast!

  2. Ja, mitt hjärta brast när jag såg bilden på katten. Den känner ju självklart av vilket kräk den bor hos, den verkar inte ha ett bra liv, det ser man i ögonen på den. Usch vilken otroligt vidrig människa. Hoppas katten tas om hand om.

 4. Jag krääääääääääääääääääääääääääks! Fy tusan ett sånt ärkesvin!

 5. Fyfan vilket jävla avskum! Det här var det värsta jag har sett i mitt liv.
  ÄCKELGUBBE! VIDRIGT

 6. Vilken jävla konversation, haha. 98% tjat om att han vill kn*lla och 2% gnäll om att han inte har råd att tanka bilen.
  Och varför i hela världen har han en tekaka i truten? Och flera lådor med pedofilgodis. Köp inte så jäkla mycket snarr så blir det kosing över till att tanka bilen.

 7. La ni märke till hans olika känslor som gick igenom huvet på honom. Först la han sig till med ett leende (nära hån) . Sen kan man se att det brann i huvet på honom någon sekund mot slutet. Få gånger man ser det hos de ni konfronterar. Denna gubbe är riktigt farlig. Tror Patrik samt plats gjorde att han inte gick igång på alla cylindrar. Men såg ut som det bara var en tillfällighet.

  1. Jag tänkte också på det. Det såg ut som att Kent skulle explodera när Sara berättade att det inte kommer några barn.
   Jag tror att det stora problemet för honom var att han kände sig blåst på konfekten. Att han blir utskämd och uthängd tror jag inte berör honom nämnvärt.

 8. Det var en sådan jag tänkte på, när jag var barn på 70-talet och min mamma ständigt påpekade att ”Gå ALDRIG med någon, även om de säger att du ska få godis eller pengar!”

  Idag finns de på nätet och ser ut som t.ex Migrän-Martin eller Mackan och jag påpekar ständigt att ”Chatta ALDRIG med någon som du inte känner, även om de lovar att ge dig något!”

  Otäck utveckling, tack för att ni hjälper till att skydda våra barn! 🌹

 9. Ni borde kört rubriken: ”Den vedervärdige mannen från Säffle” (Som en av böckerna om Martin Beck).🙂

 10. Vilket äckel 🤮🤮 Vidrig är bara förnamnet 👊👊 Vad har dessa män för självinsikt 🧐 Ablolut 0 .. 👍 Jävla avskum 🤮🤮

 11. Denna Hillbillytyp är nog inte så smart, förmodligen har han ett begåvningshandikapp. Inget försvar såklart. Det hela är sjukt vidrigt.
  Frågan är om ni verkligen ska låta hans adress och hus synas?
  Andra likartade typer kan ju faktiskt ta sig till med vad som helst och där går väl ändå gränsen?

 12. Varför har de lagt ner alla mentalsjukhus? Bilden med tekakan summerar den här varelsen.

 13. Detta är ju helt sjukt. Hur ”tänker” man när man skriver en sådan sak? Och framförallt, när man har sådana tankar och intentioner?! Det är så sjukt och galet att jag mår illa.
  Jag beundrar att ni ändå kan hålla er så lugna, detta är ta mig fan inte klokt! Den ena efter den andra som vill våldföra sig på och skada barn. Det är barn för i helvete! Alltså jag finner inga ord över detta sjuka beteende!

 14. Denna måste ju vara psykiskt sjuk. Hela han är skitig och hans hem ser för jävla bedrövligt ut. Känns som samma typ av ickehygien som ”ostkuken” 🤮. Mitt i detta otroligt ohygieniska inferno av saker och skräp förvarar han godis han vill bjuda barn på.
  Och hur skriver han…snacka om sjuk, farlig och vidrig gubbjävel. Inte konstigt han inte fått ligga på 45 år.

 15. Vafan är det jag läser?!! 🤬🤬🤬 vilken idiot, stackars barn stackars katt. Må du brinna i helvetet!! 🤮

 16. Fyfasen, å där passarerar man ofta helt ovetande, sjukt å veta nu vad som skett där. 🤮

 17. ”Du slipper våldta barn!”
  Han ler!! Flera gånger i konversationen!
  Jävla äckligt!

 18. Det här arbetet räddar liv! Överallt våldtas, förnedras; misshandlas och mördas små oskyldiga flickor och pojkar. Jag har vigt mitt hela liv åt att försöka hjälpa och rädda så många det går. Vi behöver lagändringar igår. Jag minns själv alla ”fula gubbar” som fanns precis överallt. Hur tusan ska ett barn kunna ta till nödvärnsrätt? Men man har faktiskt rätt att ta hjälp av annan part då man inte förmår försvara sig själv. Tack för att ni finns/Maria

 19. Det är viktigt att även dessa typer åker fast. De är lika farliga som ”normalbegåvade” sexualförbrytare, om inte farligare – då deras brist på normalt utvecklad empati utgör ytterligare en förklaring på deras totala brist på spärrar att begå grova sexuella övergrepp på små barn.

 20. Dumpen! Så himla bra ni är!!!
  Bra att ni visar upp dessa svin till pedofiler, kort sagt så har dessa äckel förverkat både rätten till fortsatt privatliv och rätten att kunna fortsätta med sitt sjuka kriminella beteende. Hur många av dessa äckel (ni polisanmäler ju dem?) åker dit och vad får de för straff? Hoppas ni aldrig slutar med ert fantastiska arbete.

  P.S när jag var en ung pojke såg ofta på sporten hur du hoppade högt, kan säga att jag redan då att jag var imponerad över det du gjorde inom sporten. Är fortfarande otroligt imponerad över dig och det du gör idag för att upplysa oss om dessa vidrigheter. Hoppas du orkar fortsätta trots säkerligen mycket motstånd från de som ogillar det du gör.
  Du är kung!!!

 21. Att det finns såna sjuka människor 😵‍💫
  Dom gör det bra fan man skulle bli förbannad och spyfärdig bara av att veta att man står och pratar med en sån människa 🤮🤮🤮🤮 Börja må illa när jag såg detta klipp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X