Sponsorer

VI SKÖTER KONTAKTER MED FAMILJ OCH ARBETSGIVARE, SÅ ÄVEN I DETTA FALLET. FAMILJEN ÖNSKAR INTE PÅ NÅGRA VILLKOR BLI KONTAKTADE !!!

Mackans sambo och hennes familj tog direkt avstånd från Mackan när de fick veta detta, och Mackans sambo har lämnat honom.

Mackan dök upp på hotell i Uppsala för att träffa vår pedofilkvinna och hennes åttaåriga dotter. Han fick besked på vilket rum han skulle åka till. När han kom till hotellet så var han så snabb in i hissen att vi inte hann fram. Han åkte upp en vända  men när ingen öppnade rumsdörren så åkte han ner igen. Han var på väg fram till receptionen när vi knatade fram för att diskutera övergrepp mot barn med honom. Han var dock inte alls speciellt sugen på att prata med oss så han rusade iväg. Efter någon timme skickade han ett mail där han bölade loss ordentligt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

19 thoughts on “Mackan i hissen (napp igen)

 1. Vilken vidrig så laööad man.
  Hoppas hela hans omgivning nu fått reda på vilket ärkeäckel som han är.
  Även arbetsgivaren måste informeras så det blir slut på svinets inkomster.

  Bra fångst kära Patrik & Sara,

 2. Vidrigt och hemskt.
  Också obehagligt och man blir orolig att han använder ett nickname som ”Big Bad Wolf.”
  Det är ingen jag känner igen och vi vill verkligen inte ha några pedofiler bland oss som jobbar för att hjälpa djuren eller i vår kultur/livsstil för djurpersoner! Absolut NEJ!
  Mvh: Mikael ”Smirre” Westergren

 3. Herregud säger jag bara! Vilket jävla kräk! 🤮 Söker dom hjälp? Vad händer med dessa människor? Ska man bara släppa dom lös igen? Gud man vill ju inte släppa ut sina barn tillslut 😱

 4. Blicken i sekunden när du inser att ditt liv är slut… Detta kommer för alltid finnas kvar vitalt! Grattis Marcus, du förstörde ditt liv, det var inte såhär det skulle bli inte så här du skulle göra men det var så det blev. Nu är det slut. Aldrig mer kommer du kunna gå med ryggen rak i Uppsala eller Sverige, aldrig mer. Aldrig mer kommer dina tankar vara fria, alltid en gnagande ångest och oro över vad du gjort. Dina vänner kommer se detta, dom kommer försvinna. Din familj vänder sina ryggar mot ditt ansikte . Det var ditt val, du kunde söka hjälp. Nu är det gjort och du är körd.

 5. Jag vill bara gråta av det här. Så fruktansvärt och sjukt. 😥 Bra jobbat av er. Fy farao, hur mår ni egentligen efter att ha träffat så många rovdjur nu… Även om ni brinner för att skydda barnen måste det ju tära. Ta hand om er och varandra. Ni är hjältar, alla på dumpen. ❣️

 6. Det värsta är att den här typen av förövare inte är sällsynta. Vi vill bara inte tro att de finns.
  Det kan vara din omtyckta och uppskattade kollega eller dina barns tränare som har så ”god hand” om barn.
  Det kan till och med vara din vän, partner och livskamrat som du aldrig skulle kunna tro något liknande om.
  Den här mannens svåger är nog i chock nu och våndas över att han anförtrott sina barn till det här äcklets vård.
  🤢 🤮

 7. Ni räddar barn på löpande band genom ert arbete. Att Det finns så sjukt många äckliga pedofiler som vill våldta barn är nästan ofattbart. Tack för den tid ni lägger ner på att exponera asen.

 8. Fy fan, jag mår illa!

  Kan man stötta er på något annat sätt än rent ekonomiskt?

 9. Snarare en störning och inte en läggning. Men det är förvisso en annan diskussion.

  Så en skattemas som fastnat på kroken.
  Bra jobbat Dumpen

 10. Så sjukt bra jobbat av fiskarna som jobbar med att locka fram dom äckliga jävla pedofilerna!

  Borde införas ett pris GULDFISKEN så att dessa blir hyllade.

  Kämpa på❤️

 11. Vidrigt. Jättestor applåd till Dumpen för ert viktiga arbete. Ännu ett klockrent exempel som tydliggör hur samhället och nuvarande system inte klarar av att skydda de allra svagaste i samhället. De ”etiska” argument som kritikerna lyfter angående Dumpens arbetsmetoder ekar tomt när man ser dessa vidriga klipp på livsfarliga individer som är beredda att förstöra barns framtid.

 12. Sjukt. En bekant till familjen. Hade ingen aning om att han var så här jävla skruvad. Men kan han åka dit juridiskt på detta? Brottsprovokation är ju inte tillåtet i Sverige.

 13. Man förundras över att dessa varelser till vider ”vågar” hålla på med sin skit. Dumpen lär ju inte vara helt okänd i dessa kretsar av pedofiler.

 14. Jag ser denna konfrontation om och om igen och äcklas så jävligt över den.Antagligen för att han är så himla ”vanlig”. Killen som kunde varit din kursare på universitet, säkert en fin, snäll sambo, bra vänner, bra jobb, framtidsdrömmar etc etc.Många andra som frontats verkar lite sinnesslöa och haft mer eller mindre problem med sig själva men det hör vidret känns som beräknat ond och vidrig just för han verkar vara en ”tänkande” och medveten person. Hans agerande är inte bara drivet av hans vidriga sexuella störning utan tanken på att utnyttja ett barn tänder honom🤮🤮

 15. Jag undrar vad hans beteende i detta fall har att göra med hans arbete och arbetsgivare? En sak att hans beteende får honom uthängd får allmänheten, det ska han ha.. men ska han bli av med arbete och bostad också? Tveksamt, då han blir en börda för samhället(skattebetalare) istället, samt att man då fråntar honom chansen attaöka hjälp och bli kvitt sin skeva läggning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *