VI SKÖTER KONTAKTER MED FAMILJ OCH ARBETSGIVARE, SÅ ÄVEN I DETTA FALLET. FAMILJEN ÖNSKAR INTE PÅ NÅGRA VILLKOR BLI KONTAKTADE !!!

Mackans sambo och hennes familj tog direkt avstånd från Mackan när de fick veta detta, och Mackans sambo har lämnat honom.

Mackan dök upp på hotell i Uppsala för att träffa vår pedofilkvinna och hennes åttaåriga dotter. Han fick besked på vilket rum han skulle åka till. När han kom till hotellet så var han så snabb in i hissen att vi inte hann fram. Han åkte upp en vända  men när ingen öppnade rumsdörren så åkte han ner igen. Han var på väg fram till receptionen när vi knatade fram för att diskutera övergrepp mot barn med honom. Han var dock inte alls speciellt sugen på att prata med oss så han rusade iväg. Efter någon timme skickade han ett mail där han bölade loss ordentligt.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

82 thoughts on “Mackan i hissen (napp igen)

 1. ”Kommer hon av oralt?” Så jävla skevt, ett litet barn. News flash peddo asshole, ingen kommer av våldtäkt och speciellt inte ett litet barn 🤢

  1. För att inte de som fått orgasm vid våldtäkt ska ifrågasätta sin egen våldtäkt så vill jag informera om att det viss fungerar så. ”Orgasm” är en fysisk upplevelse och är inte alltid kopplad till lust utan kan vara en reaktion. Det gör att en del som blivit våldtagna lägger ännu mera skuld på sig själva eftersom de tänker att de njöt av det. Så du kan bli våldtagen och få en orgasm men det är fortfarande inte ditt fel vare sig att du blev våldtagen eller fick en orgasm vid det tillfället, det är bara så kroppen fungerar.

   1. Så du tycker att frågan var rimlig? Om att han tror att han kan få en 8-årig flicka att komma? Har inte menat att skuldbelägga någon och hoppas inte någon uppfattade min kommentar så.

    1. Nej, men hur du ställde frågan kan det se ut som du skuldbelägger våldtäktsoffer som har fått det i samband med sin våldtäkt.
     Tyckte det var otroligt bra att hen skrev ut det där.

   2. En vän som jobbar på gyn hävdar att man kan få en orgasm som ett skydd, för att kroppen ska ta mindre skada vid ett ofrivilligt samlag.. Makes sense!

 2. Hej ditt äckel! Ditt liv kommer krossas för resten av livet din parasit!! 🤮 🤬🤬 fyfan!!

 3. Fy FAAAN vilken vidrig jävel!!! Jag får sån panik att dessa jävlar finns i vårt samhälle och jagar våra barn! Äckliga jävlar! Tack gode gud att ni på Dumpen finns som avslöjar dem och ser till så att alla vet vilka dessa jävlar är! 🙏🙏🙏 Snälla säg att han är identifierad!? Vad jobbar han med?

  1. Tack. Flickan finns inte på riktigt så det finns ingen anledning till censur.

 4. Bra jobbat.
  Är det möjlighet att få se hela innehållet i mailet där äcklet ”bölade loss”? Sista bilden i chat-loggen verkar bara fått med halva mailet.

  Ha en fin kväll!

  1. Hej!

   Resten av mailet har vi valt att inte lägga upp utav hänsyn till anhöriga.

  1. Hej Waldemar!

   Chattarna hittar du längst ner i inlägget när du klickar på spoilern.

   Resten av mailet har vi valt att inte lägga upp utav hänsyn till anhöriga.

  2. Men fy fan vilket äckel🤮 En mycket sjuk människa som inte bör lämnas utan uppsikt ute i samhället. Jag är så upprörd och förbannad, ja bindgalen. Stackars barn som utsätts för dessa as 🤬🤬🤬🤬 Det är ju för fan overkligt att ens läsa detta. Han tycker synd om sig själv nu förstås, men nu är du fast 👍 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Bra jobbat Dumpen!

  3. Vilken gentleman!

   Skulle vara intressant att läsa hans försvarstal han mejlade till Dumpens.

 5. Vilken vidrig så laööad man.
  Hoppas hela hans omgivning nu fått reda på vilket ärkeäckel som han är.
  Även arbetsgivaren måste informeras så det blir slut på svinets inkomster.

  Bra fångst kära Patrik & Sara,

 6. Vidrigt och hemskt.
  Också obehagligt och man blir orolig att han använder ett nickname som ”Big Bad Wolf.”
  Det är ingen jag känner igen och vi vill verkligen inte ha några pedofiler bland oss som jobbar för att hjälpa djuren eller i vår kultur/livsstil för djurpersoner! Absolut NEJ!
  Mvh: Mikael ”Smirre” Westergren

 7. Men fy fan. Så vedervärdig kretin. Saknar ord.
  Tårar kommer…hur kan man ens skriva så? En åttaåring?!!
  Va i helvete!
  Hoppas av hela mitt hjärta att inget har råkat ut för honom irl. Då är barnet förstört för all framtid.
  Lås in, kasta bort nyckeln, glöm.

 8. Herregud säger jag bara! Vilket jävla kräk! 🤮 Söker dom hjälp? Vad händer med dessa människor? Ska man bara släppa dom lös igen? Gud man vill ju inte släppa ut sina barn tillslut 😱

 9. Blicken i sekunden när du inser att ditt liv är slut… Detta kommer för alltid finnas kvar vitalt! Grattis Marcus, du förstörde ditt liv, det var inte såhär det skulle bli inte så här du skulle göra men det var så det blev. Nu är det slut. Aldrig mer kommer du kunna gå med ryggen rak i Uppsala eller Sverige, aldrig mer. Aldrig mer kommer dina tankar vara fria, alltid en gnagande ångest och oro över vad du gjort. Dina vänner kommer se detta, dom kommer försvinna. Din familj vänder sina ryggar mot ditt ansikte . Det var ditt val, du kunde söka hjälp. Nu är det gjort och du är körd.

  1. Mycket bra skrivet!

   Måste vara top 3 i hall of shame på vem som är farligaste bland våra barn ute på gatorna. Sök hjälp. Tack!

  2. Du känner den här människan? Lever han under ordnade förhållanden? Man blir skrämd över hur många ”vanliga” människor som fastnar i nätet. Hemskt!

 10. Jag vill bara gråta av det här. Så fruktansvärt och sjukt. 😥 Bra jobbat av er. Fy farao, hur mår ni egentligen efter att ha träffat så många rovdjur nu… Även om ni brinner för att skydda barnen måste det ju tära. Ta hand om er och varandra. Ni är hjältar, alla på dumpen. ❣️

 11. Fy fan vad äckligt avskum😩😩😩så han ”vill köra in hela sin skabbiga kuk i hennes späda lilla kropp”

  Hur i helvete är det möjligt att sådana här svin ens kan existera 😢

  Hoppas han aldrig rört svågerns barn.

  Äckliga jävla skithög 😡

 12. Ett outsinligt flöde av lågt stående individer som vill begå övergrepp på barn, svårt att förstå att det är så illa som det är. Inte skulle de göra något om de försvann från jordens yta tillsammans med Putin och några till, helt vedervärdiga människor. Man blir bedrövad över den ondska som frodas bland träskmonstren.
  Han skulle få smaka sin egen medicin helst med ett par kaktusar eller några andra olämpliga föremål. Nej uppmanar inte till våld men blir väldigt illa berör och får mordiska tankar av att se och höra äcklen.

 13. Det där var bland det vidrigaste jag läst. Snälla säg att han är identifierad? Bra jobbat! Era fiskar är guld värda som klarar av att spela med dessa monster.

 14. Det värsta är att den här typen av förövare inte är sällsynta. Vi vill bara inte tro att de finns.
  Det kan vara din omtyckta och uppskattade kollega eller dina barns tränare som har så ”god hand” om barn.
  Det kan till och med vara din vän, partner och livskamrat som du aldrig skulle kunna tro något liknande om.
  Den här mannens svåger är nog i chock nu och våndas över att han anförtrott sina barn till det här äcklets vård.
  🤢 🤮

 15. Ni räddar barn på löpande band genom ert arbete. Att Det finns så sjukt många äckliga pedofiler som vill våldta barn är nästan ofattbart. Tack för den tid ni lägger ner på att exponera asen.

 16. Verkar som många blir besvikna för att hela brevet är med, är väl inte det mest intressanta att läsa. Huvudsaken är ju att de åker dit

 17. Tar de aldrig slut på äckel . Fyfan . Skriva så till barn . Dom fattar inte själva hur sjuka dom är . Fyfan ja spyr . Värsta chatten jag någonsin läst .

  1. Han är inte bara pedofil och våldtäktsman, han är incest fara också. Citat: Utan erfarenheter men som ser fram emot att få leka med en dotter eller styvdotter längre fram. Slut citat.

  2. Jag ser denna konfrontation om och om igen och äcklas så jävligt över den.Antagligen för att han är så himla ”vanlig”. Killen som kunde varit din kursare på universitet, säkert en fin, snäll sambo, bra vänner, bra jobb, framtidsdrömmar etc etc.Många andra som frontats verkar lite sinnesslöa och haft mer eller mindre problem med sig själva men det hör vidret känns som beräknat ond och vidrig just för han verkar vara en ”tänkande” och medveten person. Hans agerande är inte bara drivet av hans vidriga sexuella störning utan tanken på att utnyttja ett barn tänder honom🤮🤮

 18. mannen är vedervärdig, men tycker fiskaren är lika vedervärdig. Lite väl provokativt men det är MIN åsikt och att mannen är sjuk i hela pallet är ju klart

  1. Så du tycker att fiskaren är lika vedervärdig, herregud, jag tar mig för pannan…

  2. Fiskaren gör ett helt fantastiskt jobb som lyckas locka mannen i fällan. Beundransvärt att de som fiskar orkar med att kommunicera med dessa skadade och fullkomligt vidriga män. Jag vill tvärtom applådera dessa fiskare. Kudos till er!

  3. Du är inte värd att kallas för kvinna. Var det provokation att han dök upp också? Ärligt talat så hoppas jag att du inte har små barn. Det är barn till såna som dig (naiva/godtrogna) som är ett perfekt offer för pedofiler. Snälla säg att du bara ville provocera med ditt svar.

 19. Jag tror det finns en särskilt het plats i helvetet fördom som bäst förtjänar det. Den här personen till exempel. 🤮

 20. Jag vill helst inte låta kritiskt. Men varför låter ni honom komma undan så lätt?

 21. Sjuka, vidriga monster till människa. SÖK HJÄLP INNAN DU SKADAR FLER BARN OCH FÖRSTÖR DERAS LIV FÖR ALL FRAMTID!

  1. Sök hjälp?
   Finns ingen hjälp att ge..
   Det är hans sexuella läggning. Inte så att en homosexuell kan förändra sin läggning efter terapi.

   1. Snarare en störning och inte en läggning. Men det är förvisso en annan diskussion.

    Så en skattemas som fastnat på kroken.
    Bra jobbat Dumpen

   2. I detta land finns det ju inga lagar kring sånt här så vad föreslår du då – att han är fri???

 22. Fyfan!! Gissar att svågern inte kommer lämna sina barn där igen som han skriver i chatten att han ska göra

 23. Fy fan, jag mår illa!

  Kan man stötta er på något annat sätt än rent ekonomiskt?

 24. Så sjukt bra jobbat av fiskarna som jobbar med att locka fram dom äckliga jävla pedofilerna!

  Borde införas ett pris GULDFISKEN så att dessa blir hyllade.

  Kämpa på❤️

 25. Vidrigt. Jättestor applåd till Dumpen för ert viktiga arbete. Ännu ett klockrent exempel som tydliggör hur samhället och nuvarande system inte klarar av att skydda de allra svagaste i samhället. De ”etiska” argument som kritikerna lyfter angående Dumpens arbetsmetoder ekar tomt när man ser dessa vidriga klipp på livsfarliga individer som är beredda att förstöra barns framtid.

 26. Sjukt. En bekant till familjen. Hade ingen aning om att han var så här jävla skruvad. Men kan han åka dit juridiskt på detta? Brottsprovokation är ju inte tillåtet i Sverige.

 27. Man förundras över att dessa varelser till vider ”vågar” hålla på med sin skit. Dumpen lär ju inte vara helt okänd i dessa kretsar av pedofiler.

 28. Jojo. Jag gick i samma klass som denne fina herre i högstadiet. Ett jävla drägg på den tiden redan.
  //Stolt mamma.

 29. Jag undrar vad hans beteende i detta fall har att göra med hans arbete och arbetsgivare? En sak att hans beteende får honom uthängd får allmänheten, det ska han ha.. men ska han bli av med arbete och bostad också? Tveksamt, då han blir en börda för samhället(skattebetalare) istället, samt att man då fråntar honom chansen attaöka hjälp och bli kvitt sin skeva läggning.

  1. På vilket sätt fråntas han möjligheten att söka hjälp? Den möjligheten har han alltid.

  1. Nu är du synbarligen inte läskunnig, men det står alltså att ”Mackans sambo och HENNES familj tog direkt avstånd”, vilket de gjorde.

 30. (Borttaget av Admin) fick sparken i veckan!
  Äntligen av med det äcklet

 31. Äckeeeeeeeel🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Han ville köra in k*ken på en liten flicka. Hoppas att hans liv har rasat samman. Hade han fått chansen att kn*lla den där lilla flickan så hade han gjort det. Det bevisade han genom att dyka upp. Hoppas att hans liv aldrig blir sig likt igen. Jag kan bara föreställa mig hur många barn han har utnyttjat. Jag kan förlåta folk som har begått alla sorters brott tom mord, men jag skulle ALDRIG förlåta en pedofil. Alla slags brott mot barn är oförlåtligt. Alla människor förtjänar en 2 chans tom grovt kriminella (tycker jag) men pedofiler förtjänar inte en andra chans. Pedofiler är de fegaste som finns. De ger sig på barn som har noll chans att försvara sig. Tack gode gud för att mina föräldrar alltid höll koll på mig och mina syskon när vi var små. Idag förstår jag varför vi aldrig fick sova över hos kompisar. Tack mamma och pappa för att ni skyddade oss från dessa avskum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X