13 mars, 2023

Pekka var medlem i en grupp där äldre söker efter barn i sexuellt syfte när han träffade på vår fiskare. De bestämde träff på Max i Södertälje och när Pekka var framme på platsen så pendlade han runt Max med sin lilla vita Suzuki som om det vore en rondell så gick vi fram till honom för att diskutera varför man bestämmer träff med en liten flicka.

Ett par timmar efter att vi hade pratat med honom lämnade Pekka gruppen och har sedan dess inte synts till. Pekka är alltså man nummer 67 som inte kunnat räkna ut ekvationen att man riskerar att bli ifrågasatt om man bestämmer träff med barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

 

 

117 thoughts on “Nu går det åt helvete (napp igen)

 1. Vilken självisk och lögnaktigt gris. Bra att ni hängde ut honom. Hoppas han förlorade äktenskap och jobb.

  1. Han verkar vara väldigt rädd för frugan. Tänker mer på sig själv än barnen han tänkte våldta. Patetisk.

 2. Vilket vrak! Tror inte frugan jublar när hon får reda på att han hellre hör av sig till en 13 åring istället för henne när han blir kåt! Är arbetsgivaren informerad?

  1. Undrar också det. Har man bara glömt lägga upp det med ta oskulden och kåt? Finns inget sexuellt utöver “mys” i det som lagts upp. Såklart sjukt att stämma träff med ett barn ändå.

 3. ”Häng inte ut mig snälla, dt kommer gå åt helvete med frugan o allt, skilsmässa, snälla gör det inte…”
  *repeat*
  Så går det serrö, ditt lilla vrak.

 4. Vem är den här journalisten som bryter in mitt i alltihopa? Och vart kan man höra hennes intervju?

 5. Hur dum får man bli ? Det enda han tjuter om är hur hans liv kommer bli ett helvete , inte en enda tanke på hur detta påverkar barn !
  Patetiskt !!!!

 6. Ha, ha, “modig” med en stackars liten trettonåring som han gladeligen skulle ge sig på snuskePer. Skiträdd för frugan, han gjorde nog på sig äckelgubben. Vilken ömkligt och ynkligt intryck han gav, inte så tuff precis när han stötte på er.

 7. “Det kommer att gå åt helvete för mig, gör inte såhär mot mig”
  Rättelse:
  DU gjorde såhär, ingen annan. Du.
  Du gjorde såhär mot det eventuella barnet du skulle träffa, Du gjorde såhär mot din stackars fru, och DU har förstört ditt och din familjs liv.

  Jag hoppas verkligen ni på Dumpen fick tag i frugan för hon ska inte behöva leva med en garderobspedofil mer än hon redan gjort.
  Jag lider med henne och deras familj och beklagar djupt att de alla blivit bedragna av honom.

 8. Pallade inte att se mer än tre minuter. Tortyr för öronen när alla pratar hysteriskt i munnen på varandra. Men antar att han bara ville prata tjejen tillrätta (som är den vanligaste ursäkten)

   1. Jobbar du på dumpen.se så att du verkligen vet allt detta, eller är ditt svar endast baserat på antaganden?

  1. Den här videon verkar inte pinfärsk (med tanke på all snö i bakgrunden, det var ett par månader sedan det var så mycket snö i Södertälje) och de verkar fortfarande bo ihop…

 9. Den där journalisten som kom till platsen, fick hon någon intervju med mannen?
  Hoppas kanske lite naivt att det blir ett bra reportage i tidningen istället för fokus på hur synd det är om pedofilerna.

  Den här mannen var fullt medveten om hur vidrigt hans syfte var och vilka konsekvenserna skulle bli för honom om han blev upptäckt.
  Ändå valde han att försöka förstöra ett barn för all framtid. Det är vämjeligt hur han bara bryr sig om sig själv.

 10. “snälla .. snälla” tror du inte barnen som blir våldtagna av äckliga gubbjävlar ber snälla. Men bryr dom sig????? Nä. Du gjorde ett aktivt val idiot

 11. Alltid samma sak med dessa sexualförbrytare: de ska kunna gotta sig med andras barn i smyg utan att frugan vet, sen när de blir upptäcka tänker de ännu en gång ENBART på sig själva, att de nu riskerar förlora både anseende och frugan. Jävla egon!! Ni är inte värda att ha en fru! Otrogna jävlar! De tror att de ska kunna snacka sig ur det här, men en pedofili läggning är konstant, den går inte att snacka bort. Hoppas gubben inte har barn/barnbarn han tänder på 🤮🤮🤮

 12. ” Det kommer gå åt helvete för mig” klok man som inser sitt sjuka beteende… suck

 13. Sara: “Vet du vad konsekvenserna för övergrepp är?”
  Mannen: “Ja, det är fängelse och grejer”
  – Bra formulerat, då du själv låter han tolka vem som är offret. Fortsätt med sådana frågor!

  1. Väldigt bra öppna frågor. Denna narcissist ser bara sig själv. Inte någons barn han planerat möta upp och göra gud vet vad

 14. Uppenbarligen är Pekka en man som hade allt att förlora, valde att förlora allt, för att fantasin väckte rovdjursdriften.
  Att denna drift att få spruta ur sig är så stark att män tappar det helt, går från tanke till verklighet och söker upp barn att få sätta kuken i en kort stund för sin egen njutning är helt stört.
  Om hans äktenskap är så dåligt så borde han skiljt sig och sökt en annan VUXEN kvinna. Jag önskar Pekkas fru en lycklig framtid med en riktig man som är allt annat än Pekka.
  Jag önskar Pekka själv att verkligheten nu kommer ikapp honom och följer honom så länge som möjligt och att det går åt helvete för honom.

 15. Orsak och verkan gäller även pedofiler numera. Det är inte längre riskfritt att bedriva rovdrift på barn. Förstår att det kommer som en chock för pedofilen som är van att ha hela pk-samhällets skydd. Så synd han tycker om sig själv när han själv fuckat upp sitt liv. Men ingen förståelse/tankar om att han förstör barns liv. Causality is a bitch! Heja Patrik och Sara. Beundrar ert mod, att få så mycket kritik (förtäckta hot) från media, men att det hindrar er inte att skydda barnen.

 16. Fick mig ett gott skratt när jag kollade på videon …
  Vilken Nolla med att tjata om “Det blir ett helvete för mig” …. “Frugan kommer lämna mig” #sant .. och vill ge Patrik en stor eloge att behålla lugnet till mot slutet då de flesta hade tröttnat på hans tjatande om ursäkter.
  Blir så sjukt mer starkt/dömande när dumpen håller sig lugna i konversationen och inte blir aggressiva på rösten eller ordvalet. Bra som någon tidigare skrev i chatten när man får förövaren berätta vad det blir för straffpåföljd att detta beteende.

  Sjukt bra jobbat av er på Dumpen, och Patrik, du har alltid varit min idol och du växer ännu mer när du kan visa detta tålamod och lugn 😊

 17. Sicken idiot! Först när de blir påkomna är de ångerfulla och lovar att de aldrig ska göra det igen. Denna dåre har dock haft minst fem år på sig att reflektera över varför han tänder på barn och inte kvinnor. Han har ju varit med på Kik i hela 1844 dagar….Tack ännu en gång Patrik och Sara ni är barnens superhjältar.

 18. Detta är ju helt fantastiskt osannolikt att en man i den åldern blir 7 år igen och ber och bönar för att hans fru, barn och alla i hans närhet ska få veta att han är Pedofil.
  Honom hade jag gärna träffat och visat honom vad vi tycker om sådana små däggdjur som han och hans gelikar är.
  Hans Fru kommer bara att tacka Dumpen för vad dom upptäckt hos hennes man som hon förmodligen har missat.
  Ett tips till alla män som känner att nu tar din lille vän över det som den knölen som sitter på halsen har som uppgift i livet att sända ut all information som ska styra dit liv.
  Ät medicin för för mycket testosteron och helst kemiskt för att få din vän att skrumpna bort och att du endast kan använda den till att pissa med.

 19. Om han var så rädd för skillsmässa, varför åka alla dessa mil och ändå vara inne på att bara otrogen…. ❓

 20. Tycker ni gör ett riktigt bra jobb.
  Patrik och Sara.

  Och varför är många av dom otrogna mot sin stackars partner hemma? Sjuk beteende!!!

  Jag har ingenting övers för er med det här sjuka beteendet ..
  Jag är helt och hållet på barnens sida.

  BARN VILL INTE BLI VÅLDTAGNA !!!!

 21. Han säger att han vet vad konsekvenserna blir för barnet, men det skiter han i. Det är till honom, hans äktenskap och “kaoset” han bönar om att slippa vi ska ta hänsyn. Fy fan!
  Jag vill också gärna veta vem journalisten var och vad hon skrev om situationen.

 22. Eftersom alla pedofilers syfte med att träffa minderåriga är att bara tala dem till rätta skulle det vara intressant att ha en ‘lockfågel’.
  Dvs en tjej som ser ung ut och precis innan gäddan ska utforska hennes kropp med sina snuskiga händer störtar Sara och Patrik fram.

  Men det är nog jävligt svårt att finna nån som vill utsätta sig för detta på ideel basis.

 23. Man riktigt ser hur ögonen börjar vattnas och ångesten kommer som ett brev på posten.
  Jag tror på riktigt att denna mannen har en mycket stor respekt för sin fru och det är det som kommer upp i hans huvud när han får veta att ni kommer kontakta frugan.
  Det är säkert hon som är matriarken i hushållet och denna mannen vet med stooor säkerhet att han kommer få dina servetter varma när hon får reda på detta.
  Helt ärligt att jag skulle inte vilja vara i hans kläder när han åker den låååånga vägen hem igen.

 24. Usch jobbigt att se, man kan ju sätta sig in i hur otrevligt detta var för den lilla grisen även om man saknar dessa pedofilistiska störningar själv! En riktigt patetisk figur som förmodligen lyckats radera hela sitt liv . Hur kan dessa äckliga gubbar tro att en trettonåring ska vara intresserad av dem????!! Riktigt stört och nu har han lite att ordna upp med, skilsmässa, bodelning, flytta långt bort utan hjälp mm mm.
  Nice Catch !

 25. Jösses, såå himla synd det är om honom, bara honom och inte 13-åringen om hon hade dykt upp. Bönar och ber ist för att ta sitt ansvar…tvi fan…jä*la bottenskrap!

 26. Någon som missade att det ”blir ett helvete” för Pekka?

  Hoppas innerligt att alla möten med förövare och inlägg som publiceras här inne avskräcker dessa tragiska människor från att härja fritt framöver. Önskar innerligt att de vaknar upp ur sin vidriga fantasivärld och slutar upp med dessa dumheter.

  LÅT BARN VARA BARN! Låt dem vara lyckligt ovetande om allt som rör sex. Snälla, ta inte deras barndom ifrån dem. INTE ETT ENDA BARN TILL!

  Dumpen, ni gör ett fantastiskt arbete!

 27. Ett helvete för honom 😂😂och ber om nåd om att ej kontakta frun 🙈 Hur många barn lär ha bett om nåd , under pedofilernas våldtäkter……… En gammal pedofil, tanken svindlar😨hur många barn har Pekka och dom andra skitgubbarna förgripit sig på under åren?
  Nej ta konsekvenserna och sluta tycka synd om er själva, det är alla barn det är mycket synd om.

 28. Bortförklaringar på bortförklaringar hela tiden. Jag vet inte . Samma sak jämt . Vidrigt beteende. Ge fan i barnen

 29. Förlåt men kunde inte låta bli att skratta åt hur patetisk Pekka är.
  Ingen insikt i hur fel han gör utan vill bara att man ska förstå hur illa han kommer råka ut.

  MEN BARNET DÅ!!!!

  Skulle va kul att va en fluga på väggen hemma hos han när frun får veta.
  Tycker dock otroligt synd om frun som antagligen levt med Pekka i många många år och nu får det ett sånt här tråkigt slut.
  Men måste nog va skönt att få veta ändå.

 30. Tack Dumpen, tack Sara och Patrik. Ni gör ett helt otroligt, fantastiskt jobb. Det ska gå åt helvete för dessa kräken, jag är så tacksam att ni finns där för att fixa det. En guldvärd samhällstjänst. Tack tack tack!

 31. Snälla häng inte ut mig det kommer att gå åt helvete med frugan.

  Ingen Fru vill ha en sådan man.

  Pirrigt att träffa en 13åring??

  Hoppas det går åt helvete med honom.
  Hade det varit min dotter så hade han befunnit sig 2 meter under markytan.

  Bra jobbat Dumpen 🙏

 32. Stark gjort av er att inte stänga av kameran och sänka det där som hänger in i er bil. 👏

 33. det är enkelt, påstår han att han inte gjort något fel, borde han inte vara rädd för att informationen publiceras!
  Nämen?! Blir han orolig? Då har han ju alltså gjort fel och erkänner för sig själv.
  Määärkligt!

 34. Stackars barn som blir utsatta och får leva med hemska minnen för resten av livet.Har dom inget samvete?

 35. Alltså, jag förstår inte var i chattloggen det står att han ska ta hennes oskuld, eller var han säger de ska ha sex etc.

  Jag har inget emot att hänga ut pedofiler, men jag ser inte var det framkommer att han söker att träffa henne i sexuellt syfte.

  Han förtjänar att bli uthängd men det vore bra med lite bevis.

  1. Titta på filmen igen, lyssna noga på vad som sägs, läs chatten igen. De bevis som behövs hörs och syns.

   1. Jag ber om ursäkt men jag ser det inte. Det rättfärdigar inte hans agerande, men det vore bra att de faktiskt uttryckligen uttrycker vad de önskar göra. Sjukt svårt att konfrontera dem annars på ett meningsfullt sätt… (vilket framkommer i videon).

 36. Samtliga gäddor, inklusive denna, har full insikt i att det är fel det de gör.
  Ingen kan påstå att de inte visste att det strider mot lagen. Det är därför de cirkulerar runt och är nervösa. Det är därför de svarar med ”jag vet inte”.
  De som har partners vet dessutom vad det vill säga att söka sexuella kontakter utanför förhållandet och detta är ännu vidrigare än om det vore en vuxen människa de tog kontakt med, men barn??!
  Jag tycker uppriktigt synd om alla partner som får veta vilket avskräde de lever med, men ännu värre vore att fortsätta leva med någon som i hemlighet förstör barn.

 37. Det har kommit upp förut men det är tydligt att Sara inte klarar situationen vid konfrontationen bra. Hon blir upprörd och höjer rösten och försöker överrösta pedofilen. Det är förståeligt att man reagerar men ni skulle komma fram så mycket bättre om hon kunde vara lite lugnare och låta pedofilen svara.

 38. Vilken dryg, uppredande å nekande jävel!!!
  Han verkar kininet fatta nånstans att han agerat fel. Han vill bara att vi ska tycka synd om honom 🤯😡

 39. Det absolut bästa för frugan är att hon äntligen får veta sanningen, och därefter kan fatta ett informerat beslut om sin levnadssituation.

  Det är bättre att rycka av plåstret snabbt, så att säga.

  Jag är tämligen övertygad om att hon, efter att den första chocken lagt sig, kommer att vara tacksam för att hon till sist får veta sanningen och fritt kan välja att inte slösa bort en enda dyrbar minut till av sitt liv på ett vidrigt pervo som raggar på barn.

 40. ABC – håller med dig! Frun kommer ha möjligheten nu att träffa en ny bättre man, som värderar och älskar henne på riktigt 💗 Hoppas äcklet tar tag i sitt liv och börjar med medicin som kan dämpa ner pedofilin i honom så han inte fortsätter bete sig som ett jagande rovdjur bland barn… 🐊🤮

  1. Mia; det är sant som du skriver, fast jag tror tyvärr att fysisk kastrering och livstids övervakning eller inlåsning är det enda som gäller när det kommer till dessa perverterade rovdjur, varav många verkar lida av en psykopatisk eller sociopatisk personlighetsstörning.
   BTW, jag kollade videon igen från början och jag tror aldrig att jag sett någon blinka så många gånger per sekund som “Pekka” gjorde de första minuterna, det var faktiskt lite komiskt.
   Vi får hoppas att han i framtiden kommer att bannlysas från samhället och aldrig mera kommer tillåtas att komma nära barn, vare sig det gäller att närvara i skola, vård, fritidsaktiviteter, idrott o.s.v.

   Detta är prioritering nr 1, att hindra framtida eventuella övergrepp!

 41. Dumpen gör ett stort jobb med att ta fast dessa kräk som söker barn i sexuellt syfte.
  Som om någon skulle vara intresserad av att hans fru lämnar honom.
  Det borde han tänkt på tidigare.

  1. Stackars fru. Skulle vara intressant med anhörigintervjuer. Hela världen lär ju falla ihop. Pekka? Nä jag gjorde slut eftersom han tänkte det var en bra idé att ligga med barn… Hoppas de anhöriga kan se att det inte är deras fel att den de litat på är en pederator.

 42. Dessa jävla pedofiler. All heder till Patrik, Sara och ni andra som jobbar med detta. Samhället gör nästan inget för att skydda våra barn.

 43. Finns det någon möjlighet att se artikeln med den journalisten som vad med halvvägs in i videon, och i så fall var går den att hitta posta gärna en kommentar om någon vet vart den finns. tack på förhand!

 44. 1844 dagar på Kik, vad blir det, drygt 5 år? Antar att det inte är hans jämnåriga Bridgekompisar han håller kontakten med där. Det är på tiden att det går åt helvete med frugan. Hoppas att det mesta går åt helvete för honom faktiskt

 45. Jävlar! nyss hittat denna sidan och fan vad kräk det finns. Har själv en son på 6 år och denna sida gör mig innerligt förbannad men vilket jobb ni gör Dumpen riktiga hjältar.

 46. Episkt. “Det går åt helvete med frugan” – tacka fan för det om du åker för att knulla ett barn.
  Man skäms för att vara en del av man-släktet

 47. Han är livrädd för att frun ska gå ifrån han , men verkar inte bry sig om detta stackars barn som han ska träffa. Hoppas att frun går lös på honom när hon får reda på detta. Fy vad jag blir förbannad på dessa drägg till män . Bra jobbat dumpen.se .

 48. Jag är lite nyfiken på vad som skulle hända om en annan person i en vit Suzuki Swift skulle ha kommit. Skulle Patrik och Sara konfronterat den föraren och filmat den, det skulle ju kunna bli så fel. Det är annars ett mycket värdefullt arbete dom lägger ned på dessa äckel.

  1. Menar du då att han även skulle vara mannens dubbelgångare? Givetvis såg vi att det var samma person bakom ratten i bilen som sniglade rundor som på bilderna som mannen hade skickat.

 49. Eftersom jag själv bor i Strängnäs vore det intressant att få läsa det den medföljande journalisten skriver om händelsen.
  Finns det någonstans jag kan göra det?

 50. Man måste ju ändå tänka att det kan bli ett jävla helvete om man försöker vara otrogen mot frugan, speciellt med barn! Fyfan vilket jävla svin

 51. Ni lockar ju in dem i detta. Ni groomar ju förfan gubbar??.Bara för att få till en sån här film. Shiiet alltså.. skäms på er 🙁 Beter er äckligare än snutar… Så vidrigt beteende.
  Jag sökte själv upp äldre kvinnor när jag var ung, och det var _bara_ nice.
  Vet att detta ej kommer upp på sidan så är bara riktat till er. Fegisar som enbart lägger upp kommenterare som tkr detta är bra skit. Usch..
  Det är ju föräldrarnas fel som ej har koll på en 14-årig dotter, som tillåter detta att eventuellt hända “mot” henne. Gå på dem istället förfan!

  1. Otroligt förvånad över att du lyckats lägga en kommentar som faktiskt är kritiskt mot Dumpen, modsen måste ha klickat fel.

  2. Nästa gång är det kanske ett riktigt barn. Detta är ett bra sätt att exposa dem. Så att deras liv förstörs istället för ett barns. Och så spelar det ingen roll en 14åring ska känna sig trygg på nätet utan att föräldrarna ska behöva oroa sig. Och sen att du skriver att du själv har sökt till äldre kvinnor beror på hur gammal du var. Om du var 14 så är det fortfarande våldtäkt . Vi lever i ett farligt samhälle . tack för mig hej…

 52. Jag kan inte låta bli att skratta åt hur den här mannen, tydligen helt plötsligt, inser att hans agerande kommer få konsekvenser bortom hans kontroll; och det dummaste av allt är att han bönar och ber och upprepar sig ad infinitum att ni inte ska lägga ut något. Varför? Jo för det kommer det gå åt helvete FÖR HONOM. Åååh nej, stackars stackars mig, lägg inte ut det här för då får JAG problem.

 53. Jag fattar inte riktigt, hur i helvete klarar ni att ha ett sådant tålamod mot dessa kräk? Det kliar i fingrarna alltså. All heder åt erat arbete. Kan tänka mig att det är psykiskt jobbigt att hålla på.

 54. Av alla konfrontationer ni gjort är denne man förmodligen den mest patetiska av alla. Stå på er Sara, Patrik och alla era medhjälpare!!

 55. Åh älskar att se paniken i deras ögon när de inser att deras liv rasar ihop när ni berättas att ni informerar fru/sambo och arbetsgivare. Själviska som de är så bryr de sig inte förrän de själva blir negativt påverkade av sina handlingar.

  Fortsätt med ett viktiga arbete! Tack!

 56. Tänk om peddona hade brytt sig om barnen lika mkt som sig själva när de blir avslöjade. (Borttaget av Admin). Ynkliga.

 57. Detta är en av de bästa konfrontationerna någonsin.
  Narcissistisk upprepande patetisk peddo med dallrande haka som surfat på KiK i 5 år. Utan någon som helst empati för annan än sig själv.

 58. “Det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete iallafall”. För om man bestämmer träff med barn, hamnar man på något vis, likt förbannat, på Dumpens sajt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *