Pekka var medlem i en grupp där äldre söker efter barn i sexuellt syfte när han träffade på vår fiskare. De bestämde träff på Max i Södertälje och när Pekka var framme på platsen så pendlade han runt Max med sin lilla vita Suzuki som om det vore en rondell så gick vi fram till honom för att diskutera varför man bestämmer träff med en liten flicka.

Ett par timmar efter att vi hade pratat med honom lämnade Pekka gruppen och har sedan dess inte synts till. Pekka är alltså man nummer 67 som inte kunnat räkna ut ekvationen att man riskerar att bli ifrågasatt om man bestämmer träff med barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

 

 

98 svar på ”Nu går det åt helvete (napp igen)”
 1. ABC – håller med dig! Frun kommer ha möjligheten nu att träffa en ny bättre man, som värderar och älskar henne på riktigt 💗 Hoppas äcklet tar tag i sitt liv och börjar med medicin som kan dämpa ner pedofilin i honom så han inte fortsätter bete sig som ett jagande rovdjur bland barn… 🐊🤮

  1. Mia; det är sant som du skriver, fast jag tror tyvärr att fysisk kastrering och livstids övervakning eller inlåsning är det enda som gäller när det kommer till dessa perverterade rovdjur, varav många verkar lida av en psykopatisk eller sociopatisk personlighetsstörning.
   BTW, jag kollade videon igen från början och jag tror aldrig att jag sett någon blinka så många gånger per sekund som “Pekka” gjorde de första minuterna, det var faktiskt lite komiskt.
   Vi får hoppas att han i framtiden kommer att bannlysas från samhället och aldrig mera kommer tillåtas att komma nära barn, vare sig det gäller att närvara i skola, vård, fritidsaktiviteter, idrott o.s.v.

   Detta är prioritering nr 1, att hindra framtida eventuella övergrepp!

 2. Dumpen gör ett stort jobb med att ta fast dessa kräk som söker barn i sexuellt syfte.
  Som om någon skulle vara intresserad av att hans fru lämnar honom.
  Det borde han tänkt på tidigare.

  1. Stackars fru. Skulle vara intressant med anhörigintervjuer. Hela världen lär ju falla ihop. Pekka? Nä jag gjorde slut eftersom han tänkte det var en bra idé att ligga med barn… Hoppas de anhöriga kan se att det inte är deras fel att den de litat på är en pederator.

 3. Dessa jävla pedofiler. All heder till Patrik, Sara och ni andra som jobbar med detta. Samhället gör nästan inget för att skydda våra barn.

 4. Finns det någon möjlighet att se artikeln med den journalisten som vad med halvvägs in i videon, och i så fall var går den att hitta posta gärna en kommentar om någon vet vart den finns. tack på förhand!

 5. 1844 dagar på Kik, vad blir det, drygt 5 år? Antar att det inte är hans jämnåriga Bridgekompisar han håller kontakten med där. Det är på tiden att det går åt helvete med frugan. Hoppas att det mesta går åt helvete för honom faktiskt

 6. Jävlar! nyss hittat denna sidan och fan vad kräk det finns. Har själv en son på 6 år och denna sida gör mig innerligt förbannad men vilket jobb ni gör Dumpen riktiga hjältar.

 7. Episkt. “Det går åt helvete med frugan” – tacka fan för det om du åker för att knulla ett barn.
  Man skäms för att vara en del av man-släktet

 8. Han är livrädd för att frun ska gå ifrån han , men verkar inte bry sig om detta stackars barn som han ska träffa. Hoppas att frun går lös på honom när hon får reda på detta. Fy vad jag blir förbannad på dessa drägg till män . Bra jobbat dumpen.se .

 9. Jag är lite nyfiken på vad som skulle hända om en annan person i en vit Suzuki Swift skulle ha kommit. Skulle Patrik och Sara konfronterat den föraren och filmat den, det skulle ju kunna bli så fel. Det är annars ett mycket värdefullt arbete dom lägger ned på dessa äckel.

  1. Menar du då att han även skulle vara mannens dubbelgångare? Givetvis såg vi att det var samma person bakom ratten i bilen som sniglade rundor som på bilderna som mannen hade skickat.

 10. Eftersom jag själv bor i Strängnäs vore det intressant att få läsa det den medföljande journalisten skriver om händelsen.
  Finns det någonstans jag kan göra det?

 11. Man måste ju ändå tänka att det kan bli ett jävla helvete om man försöker vara otrogen mot frugan, speciellt med barn! Fyfan vilket jävla svin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.