Sponsorer

Pekka var medlem i en grupp där äldre söker efter barn i sexuellt syfte när han träffade på vår fiskare. De bestämde träff på Max i Södertälje och när Pekka var framme på platsen så pendlade han runt Max med sin lilla vita Suzuki som om det vore en rondell så gick vi fram till honom för att diskutera varför man bestämmer träff med en liten flicka.

Ett par timmar efter att vi hade pratat med honom lämnade Pekka gruppen och har sedan dess inte synts till. Pekka är alltså man nummer 67 som inte kunnat räkna ut ekvationen att man riskerar att bli ifrågasatt om man bestämmer träff med barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

 

 

53 thoughts on “Nu går det åt helvete (napp igen)

 1. ”Häng inte ut mig snälla, dt kommer gå åt helvete med frugan o allt, skilsmässa, snälla gör det inte…”
  *repeat*
  Så går det serrö, ditt lilla vrak.

 2. Ha, ha, ”modig” med en stackars liten trettonåring som han gladeligen skulle ge sig på snuskePer. Skiträdd för frugan, han gjorde nog på sig äckelgubben. Vilken ömkligt och ynkligt intryck han gav, inte så tuff precis när han stötte på er.

 3. ”Det kommer att gå åt helvete för mig, gör inte såhär mot mig”
  Rättelse:
  DU gjorde såhär, ingen annan. Du.
  Du gjorde såhär mot det eventuella barnet du skulle träffa, Du gjorde såhär mot din stackars fru, och DU har förstört ditt och din familjs liv.

  Jag hoppas verkligen ni på Dumpen fick tag i frugan för hon ska inte behöva leva med en garderobspedofil mer än hon redan gjort.
  Jag lider med henne och deras familj och beklagar djupt att de alla blivit bedragna av honom.

 4. Den där journalisten som kom till platsen, fick hon någon intervju med mannen?
  Hoppas kanske lite naivt att det blir ett bra reportage i tidningen istället för fokus på hur synd det är om pedofilerna.

  Den här mannen var fullt medveten om hur vidrigt hans syfte var och vilka konsekvenserna skulle bli för honom om han blev upptäckt.
  Ändå valde han att försöka förstöra ett barn för all framtid. Det är vämjeligt hur han bara bryr sig om sig själv.

 5. ”snälla .. snälla” tror du inte barnen som blir våldtagna av äckliga gubbjävlar ber snälla. Men bryr dom sig????? Nä. Du gjorde ett aktivt val idiot

 6. ” Det kommer gå åt helvete för mig” klok man som inser sitt sjuka beteende… suck

 7. Väldigt bra öppna frågor. Denna narcissist ser bara sig själv. Inte någons barn han planerat möta upp och göra gud vet vad

 8. Orsak och verkan gäller även pedofiler numera. Det är inte längre riskfritt att bedriva rovdrift på barn. Förstår att det kommer som en chock för pedofilen som är van att ha hela pk-samhällets skydd. Så synd han tycker om sig själv när han själv fuckat upp sitt liv. Men ingen förståelse/tankar om att han förstör barns liv. Causality is a bitch! Heja Patrik och Sara. Beundrar ert mod, att få så mycket kritik (förtäckta hot) från media, men att det hindrar er inte att skydda barnen.

 9. Fick mig ett gott skratt när jag kollade på videon …
  Vilken Nolla med att tjata om ”Det blir ett helvete för mig” …. ”Frugan kommer lämna mig” #sant .. och vill ge Patrik en stor eloge att behålla lugnet till mot slutet då de flesta hade tröttnat på hans tjatande om ursäkter.
  Blir så sjukt mer starkt/dömande när dumpen håller sig lugna i konversationen och inte blir aggressiva på rösten eller ordvalet. Bra som någon tidigare skrev i chatten när man får förövaren berätta vad det blir för straffpåföljd att detta beteende.

  Sjukt bra jobbat av er på Dumpen, och Patrik, du har alltid varit min idol och du växer ännu mer när du kan visa detta tålamod och lugn 😊

 10. Sicken idiot! Först när de blir påkomna är de ångerfulla och lovar att de aldrig ska göra det igen. Denna dåre har dock haft minst fem år på sig att reflektera över varför han tänder på barn och inte kvinnor. Han har ju varit med på Kik i hela 1844 dagar….Tack ännu en gång Patrik och Sara ni är barnens superhjältar.

 11. Om han var så rädd för skillsmässa, varför åka alla dessa mil och ändå vara inne på att bara otrogen…. ❓

 12. Tycker ni gör ett riktigt bra jobb.
  Patrik och Sara.

  Och varför är många av dom otrogna mot sin stackars partner hemma? Sjuk beteende!!!

  Jag har ingenting övers för er med det här sjuka beteendet ..
  Jag är helt och hållet på barnens sida.

  BARN VILL INTE BLI VÅLDTAGNA !!!!

 13. Man riktigt ser hur ögonen börjar vattnas och ångesten kommer som ett brev på posten.
  Jag tror på riktigt att denna mannen har en mycket stor respekt för sin fru och det är det som kommer upp i hans huvud när han får veta att ni kommer kontakta frugan.
  Det är säkert hon som är matriarken i hushållet och denna mannen vet med stooor säkerhet att han kommer få dina servetter varma när hon får reda på detta.
  Helt ärligt att jag skulle inte vilja vara i hans kläder när han åker den låååånga vägen hem igen.

 14. Usch jobbigt att se, man kan ju sätta sig in i hur otrevligt detta var för den lilla grisen även om man saknar dessa pedofilistiska störningar själv! En riktigt patetisk figur som förmodligen lyckats radera hela sitt liv . Hur kan dessa äckliga gubbar tro att en trettonåring ska vara intresserad av dem????!! Riktigt stört och nu har han lite att ordna upp med, skilsmässa, bodelning, flytta långt bort utan hjälp mm mm.
  Nice Catch !

 15. Jösses, såå himla synd det är om honom, bara honom och inte 13-åringen om hon hade dykt upp. Bönar och ber ist för att ta sitt ansvar…tvi fan…jä*la bottenskrap!

 16. Bortförklaringar på bortförklaringar hela tiden. Jag vet inte . Samma sak jämt . Vidrigt beteende. Ge fan i barnen

 17. Tack Dumpen, tack Sara och Patrik. Ni gör ett helt otroligt, fantastiskt jobb. Det ska gå åt helvete för dessa kräken, jag är så tacksam att ni finns där för att fixa det. En guldvärd samhällstjänst. Tack tack tack!

 18. Stark gjort av er att inte stänga av kameran och sänka det där som hänger in i er bil. 👏

 19. det är enkelt, påstår han att han inte gjort något fel, borde han inte vara rädd för att informationen publiceras!
  Nämen?! Blir han orolig? Då har han ju alltså gjort fel och erkänner för sig själv.
  Määärkligt!

 20. Undrar också det. Har man bara glömt lägga upp det med ta oskulden och kåt? Finns inget sexuellt utöver ”mys” i det som lagts upp. Såklart sjukt att stämma träff med ett barn ändå.

 21. Stackars barn som blir utsatta och får leva med hemska minnen för resten av livet.Har dom inget samvete?

 22. Samtliga gäddor, inklusive denna, har full insikt i att det är fel det de gör.
  Ingen kan påstå att de inte visste att det strider mot lagen. Det är därför de cirkulerar runt och är nervösa. Det är därför de svarar med ”jag vet inte”.
  De som har partners vet dessutom vad det vill säga att söka sexuella kontakter utanför förhållandet och detta är ännu vidrigare än om det vore en vuxen människa de tog kontakt med, men barn??!
  Jag tycker uppriktigt synd om alla partner som får veta vilket avskräde de lever med, men ännu värre vore att fortsätta leva med någon som i hemlighet förstör barn.

 23. Vilken dryg, uppredande å nekande jävel!!!
  Han verkar kininet fatta nånstans att han agerat fel. Han vill bara att vi ska tycka synd om honom 🤯😡

 24. Det absolut bästa för frugan är att hon äntligen får veta sanningen, och därefter kan fatta ett informerat beslut om sin levnadssituation.

  Det är bättre att rycka av plåstret snabbt, så att säga.

  Jag är tämligen övertygad om att hon, efter att den första chocken lagt sig, kommer att vara tacksam för att hon till sist får veta sanningen och fritt kan välja att inte slösa bort en enda dyrbar minut till av sitt liv på ett vidrigt pervo som raggar på barn.

 25. Dumpen gör ett stort jobb med att ta fast dessa kräk som söker barn i sexuellt syfte.
  Som om någon skulle vara intresserad av att hans fru lämnar honom.
  Det borde han tänkt på tidigare.

 26. Fan nu kommer det att gå åt helvete för honom med frugan och hela köret 😔

 27. Dessa jävla pedofiler. All heder till Patrik, Sara och ni andra som jobbar med detta. Samhället gör nästan inget för att skydda våra barn.

 28. 1844 dagar på Kik, vad blir det, drygt 5 år? Antar att det inte är hans jämnåriga Bridgekompisar han håller kontakten med där. Det är på tiden att det går åt helvete med frugan. Hoppas att det mesta går åt helvete för honom faktiskt

 29. Jävlar! nyss hittat denna sidan och fan vad kräk det finns. Har själv en son på 6 år och denna sida gör mig innerligt förbannad men vilket jobb ni gör Dumpen riktiga hjältar.

 30. Episkt. ”Det går åt helvete med frugan” – tacka fan för det om du åker för att knulla ett barn.
  Man skäms för att vara en del av man-släktet

 31. Han är livrädd för att frun ska gå ifrån han , men verkar inte bry sig om detta stackars barn som han ska träffa. Hoppas att frun går lös på honom när hon får reda på detta. Fy vad jag blir förbannad på dessa drägg till män . Bra jobbat dumpen.se .

 32. Man måste ju ändå tänka att det kan bli ett jävla helvete om man försöker vara otrogen mot frugan, speciellt med barn! Fyfan vilket jävla svin

 33. Jag kan inte låta bli att skratta åt hur den här mannen, tydligen helt plötsligt, inser att hans agerande kommer få konsekvenser bortom hans kontroll; och det dummaste av allt är att han bönar och ber och upprepar sig ad infinitum att ni inte ska lägga ut något. Varför? Jo för det kommer det gå åt helvete FÖR HONOM. Åååh nej, stackars stackars mig, lägg inte ut det här för då får JAG problem.

 34. Jag fattar inte riktigt, hur i helvete klarar ni att ha ett sådant tålamod mot dessa kräk? Det kliar i fingrarna alltså. All heder åt erat arbete. Kan tänka mig att det är psykiskt jobbigt att hålla på.

 35. Han verkar vara väldigt rädd för frugan. Tänker mer på sig själv än barnen han tänkte våldta. Patetisk.

 36. Det där tjutet o pipet i slutet var klockrent. Gubbens puls deluxe. Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeep xD

 37. Av alla konfrontationer ni gjort är denne man förmodligen den mest patetiska av alla. Stå på er Sara, Patrik och alla era medhjälpare!!

 38. Åh älskar att se paniken i deras ögon när de inser att deras liv rasar ihop när ni berättas att ni informerar fru/sambo och arbetsgivare. Själviska som de är så bryr de sig inte förrän de själva blir negativt påverkade av sina handlingar.

  Fortsätt med ett viktiga arbete! Tack!

 39. Tänk om peddona hade brytt sig om barnen lika mkt som sig själva när de blir avslöjade. (Borttaget av Admin). Ynkliga.

 40. Detta är en av de bästa konfrontationerna någonsin.
  Narcissistisk upprepande patetisk peddo med dallrande haka som surfat på KiK i 5 år. Utan någon som helst empati för annan än sig själv.

 41. ”Det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete iallafall”. För om man bestämmer träff med barn, hamnar man på något vis, likt förbannat, på Dumpens sajt

 42. Vill så gärna höra medr om denna gäddan hur det gått efter ni fångade honom i er podcast. Har väntat så länge på denna och vore förbannat kul med uppföljning hur det gick med frugan 🙂 Höjer Swishen om vi kan få veta mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *