Sponsorer

Sedan september månad har Velarville/K.A.R.A chattat med ett flertal av våra barnkonton via sina två konton. Velarville var av den försiktiga typen och kryssade runt området ett par varv med bil I hopp om att kunna plocka upp den trettonåriga flicka som han bestämt träff med i farten. Till slut tröttnade vi på Velarvilles rundor i trafiken så vi gick fram till honom för att prata vid ett övergångsställe.

Velarville har sedan konfrontationen själv varit hos polisen för att berätta vad han gjort. Berörda parter är informerade så kontakta vänligen inte anhöriga.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

36 thoughts on “Velarville velar i trafiken (napp igen)

 1. Det där med öronen var kul iaf. Men hur går det med incestgrisen i Stockholm? Kämpa på dumpen.

  1. Om du tänker på Baskern finns det ett ID och jag är säker på att Dumpen tillställt polisen allt

 2. Stjälp heter det! Varför verkar alla dessa gäddor sakna begåvning nog att ens stava rätt?

  1. Det är väl ganska uppenbart att dessa fula gubbar försummat sin bildning och personliga utveckling. Så blir det när man sitter dag och natt på Kik i tio tolv år. Ofrånkomligt. Men de blir ena hejare på att ta Dick pics. Det är deras komparativa fördel.

 3. Eftertankens kranka blekhet… hans familj kommer att gå starkare ur detta och de blir ev med en äcklig pedofil. Givetvis kommer det att smärta ett tag och jag lider med dem, men jag lider inte ett dugg med pedofilsvinet.

 4. Vilken liten fegis. Bra jobbat Dumpen! Den här branschen kommer aldrig sina! Verkar vara pedofiler överallt. Bra att han ångrade sig (om han nu menar allvar). Men en sådan sexuell störning tar tid att arbeta bort. Hoppas hans fru lämnade honom och barn ska aldrig vara ensam med en sådan person som har sådana tankar om barn.

  Dessutom är det inte din familj som blir förödmjukad utan du själv!

   1. Sant.. Undrar hur många barn han antastat under sina tio år på Kik. Nästan 50 år och försöker sätta på 13 åringar. Blir spyfärdig.

 5. Är det ett upp-och-nedvänt (satanist-)kors han har kring halsen? (Syns tydligast på gymbilden.)

  Matchar skägget, men känns ändå som ett lite udda grepp om man vill verka snäll och beskedlig …

   1. OK. Tack. Han ger ju lite ”Ultima Thule”-vibbar i övrigt.

    Kan tänka mig att han är en av de som svär högst över vad man borde göra med ”alla #$@!% pedofiler” när han är runt sina polare.

 6. Han har varit på Kik i 10 år när man ser antal dagar, herregud varför håller en vuxen man på att hänga på Kik överhuvudtaget? Det är ju en sajt för småbarn, tonåringar, det vet ju alla. Ngn skrev att han gick till polisen för han ”ångrade sig”, ångrar?? Han har ju redan jagat efter småbarn, det ser man ju på chattloggen. Att gå till polisen botar inte pedofiler, utan de behöver vård! Seriös sådan på en psykavdelning, på ett sätt är det synd om dem för de måste ha en hjärnskada från födseln, något genetiskt fel. Ja det är ett stort problem detta, o uppenbart svårt att lösa eftersom politiker inte tycks ta i denna fråga utan att bli ”pestsmittad”. Tror inte att pedofiler kan sluta med sitt begär efter barn ensamma, utan professionell hjälp o vård är en förutsättning för de kommer bara att fortsätta. Väldigt synd om anhöriga, i synnerhet då barn i familjer. Märkligt att inga experter eller feminister vill ta i detta, feminister brukar annars väldigt gärna stå på barrikarderna o vilja vara synliga. Mycket märkligt.

  1. Vad menar du nu? Jag är feminist och håller med dig och alla andra som vill göra något åt detta?

  2. Kik är en krypterad chattapp och verkligen inte en ”sajt för barn”. Vad yrar du om?

   1. Du tänker nog på Wickr, Kik är väl rätt känt för att vara en chattapp för barn/ungdomar. Sen huruvida Kik är krypterad eller ej vet jag inte.

 7. Lustigt att männen utan problem med samvete och moral kan våldta barn och bedra sina fruar men så fort de åker fast så vädjar de om att anhöriga ska slippa veta… Så skönt att deras agerande äntligen får KONSEKVENSER 👍 Han fru är värd nån bättre 💗

 8. För 20 år sedan trodde jag att dessa peddosvin var ett fåtal. Idag vet jag bättre. Tack vare ert arbete exponeras dom en efter en. Ni skrämmer sannolikt bort dom från att stämma möten med riktiga barn. Tack för ert viktiga arbete.

 9. Det fanns ju anledningar till att man tog ett politiskt beslut på 50 eller 60-talet och steriliserade störda personer. Som idag har mage att komma och kräva skadestånd. Fy f*n alltså. >.<

  Idag ska det daltas med pedofiler och våldtäktsmän och straffen är löjligt låga.

  Det är ett stort svek från politiker och myndigheter mot de utsatta barnen.

  Mvh: Mikael "Smirre" Westergren

  1. Fast nu var det ju inte gamla pedofiler de steriliserade .Även unga människor gjorde de så med och de kunde räcka med att ha ett felaktigt rykte av att vara promiskuös eller från sk sämre familj.Detta är ett stort hemskt övergrepp på människor så vet inte varför du skriver att de va ok politik och på störda personer,då får du nog allt läsa på bättre i vår sketna historia.

 10. Dumpen har verkligen lyft på jättestenen, det väller fram de mest illvilliga, äckliga kryp som drar snabel inför barnen helst hela tiden verkar det som. Sen vill de få till en dejt och kommer dragandes med snorren i högsta hugg. Barn vill inte bli våldtagna av gubbar, de tycker inte ni är attraktiva, ni är gamla gubbar med era patetiskt löjliga snoppbilder. Ni kunde lika gärna vifta med era stortår i brist på attraktion.
  Otroligt hur många vedervärdiga individer det finns, bra att de får löpa gatlopp, ju fler desto bättre. Tack alla på Dumpen för erat fantastiska arbete.

  1. Huvudet på spiken! Så sant! Inget BARN tänder på dessa äckliga gubbar, det är så så sjukt att de inte fattar det 🤢

 11. För det första började tvångssteriliseringarna redan på 30-talet och för det andra så påverkar inte sterilisering könsdriften så det har inte nån direkt relevans för tråden.

  Om det inte är så att du menar att pedofili är påvisat ärftligt?

 12. Everything is very open with a precise clarification of the challenges. It was really informative. Your website is useful. Thanks for sharing!

 13. Fy fan. Och DU ”Velarville” som förra sommaren så gubbpräktigt klagade över att det hade klottrats kukar på byggnaderna vid Talbo badplats, DU sitter sen och skickar egna fula kukbilder till nån du inte ens träffat! Far åt helvete med dig bara. 😡🖕

 14. Jag råkar tyvärr arbeta på samma arbetsplats som den där ursäkten till människa gör, tack och lov har han inte synts till sen uthängningen.

  1. Hört på ryktesvägar att han skall vara på väg tillbaka in på jobbet igen. Är det något du kan bekräfta?

   1. Nej än har han inte kommit tillbaks, mvh Kollega till han,
    Han skulle inte vågat om han fick, den utfrysningen skulle vart brutal

    1. Hoppas att er arbetsgivare tar sig en rejäl funderare på om de ska låta honom komma tillbaka….vill man ha en pedofil som anställd..
     Tänker att det kommer krävas lång rehabilitering/terapi för honom….om den ens är möjlig?…då han uppenbarligen haft denna lockelse till barn en längre tid.
     Jag gick i gymnasiet med honom, har alltid tyckt bra om honom!.Fick som många andra i kommunen en chock när detta kom fram!….Och vi är många som har följt hans engagemang för utsatta barn och ”ensam aldrig glömd”…blir fan mörkrädd när man nu vet att han bakom kulisserna själv utsatt barn för det han utåt sett brinner för!
     Usch 🙁

     1. Ja sorgligt nog kommer han tillbaka i mars om han inte skulle ändra sig

   2. Ja, tanken är att återintegrera honom med sitt jobb enligt säker källa. Frågan är bara hur fan det skall fungera!

 15. alla har samma argument . Jag vet inte Nej . fy fan vad dem äcklar mig . Ni gör ett riktigt bra jobb .

 16. Din familj blir inte förnedrad. De är oskyldiga och lika mycket offer som barnet som du hade tänkt träffa. Du är en stor skam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *