Sponsorer

Det började när jag var 3 år gammal och grannpojkarna på 6 år respektive 7 år bestämde sig för att dom ville förlusta sig lite. Det var sommar och alla barn var ute och lekte, dom sa åt mig att följa med in i garaget och suga på deras snoppar så skulle jag få glass sen. Jag sa nej, det vill jag inte! Då började dom att slå tills dom fick sin vilja igenom, där och då var jag förstörd för alltid! Jag minns en annan kille när vi var ca 10 år gamla. Han sov över hos familjen och på något vis fick han in mig i sitt sovrum, då skulle jag ligga på honom o han försökte få in den, jag ville inte men vågade inte säga något…10år gamla! Jag minns en annan gång med två jämnåriga killar som sa åt mig att suga av dom uppe på loftet till den enes garage, samma där. Jag vågade inte säga något utan gick bara med på det.

När jag blev äldre o jag började träffa killar så har jag hamnat i dåliga förhållanden. Killen låtsas vara intresserad av mig som person, fast killen bara velat ligga o sen har man gjort slut. Jag hade en tjejkompis vars farbror följde efter mig ner i garaget en gång o vips så stod jag där med hans hand innanför trosorna, med hans fru och släkt på andra våningen, jag vågade inte säga något denna gången heller! Min kompis andra farbror slog vad med dom andra en gång att han skulle ha legat med mig innan kvällen var slut, som tur var hände inget den gången.
Hennes mamma har beskyllt mig för att vilja ta hennes man ifrån henne, o skapat ryktet att jag låg med hennes man för att jag skulle se dålig ut. Istället för att fundera på hur snuskig hennes man är när hon inte är i närheten. Det var lättare att beskylla mig!
Jag har haft ett bra förhållande, men visste inte då vad ett bra förhållande var så det slutade med att vi gjorde slut.
Då träffade jag min ex-man, en psykopat som jag fick en dotter med. Han var likadan som alla andra, såg ett hål och tog chansen…då blev jag gravid och födde min dotter. Det tog ca 5 månader efter det, så gjorde vi slut. Men det tog inte slut där. Min dotter blev äldre och började berätta vad han höll på med, men ingen lyssnar på ett barn. Jag försökte hjälpa henne genom att gömma henne, men då fick jag fängelse och hon hamnade hos honom…hon fick ett fängelse för livet!
Det som slår mig är att det spelar ingen roll om året är 1992 eller 2022, det står skrivet i pannan på oss som varit utsatta. På grund av mina förövare så tappade jag förmågan att kunna säga nej, jag förlorade min förmåga att kunna sortera ut dårar från friska människor, kunna se något egenvärde hos mig själv. Mina förövare lever vidare som om inget hänt medan jag själv får en fotboja likt den i gamla filmer. O där sitter den stenhårt!
Till er som läser vill jag bara säga att våga se! Våga lita på din magkänsla som säger när något är fel! O lyssna på den som har något att berätta, den berättar inte sånt här för att det är kul!/ Karin
VILL Ni HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *